magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 3 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.04.17, 13:00 (szerk.: 2023.04.17, 13:06)
    - hát egy csapnivaló FTC-től kaptunk ki ugy, hogy osztálykülönbség volt nem a javunkra - bántó ezt így leírni, mert minden kiscsapat idén képes volt megszervezni a játékát a zöldek ellen

    - Mitrovics és Gomis személyében 2fős emberhátrányban kezdtünk, plusz a szokásos körülmények (Kocsis 16-on belüli fellökését miért nem nézte meg a VAR?), de nem akarom erre fogni, mindenki tudta, hogy mi lesz

    - remélhetőleg a sérülések nem komolyak, a fiatalok közül Eördögh és Szabó kifejezetten jó volt, Kocsistól ez most kevés volt - Ennin, Doka megint feleslegesen jött be

    - a közmédián tvközvetítést hallgatni persze nem egyszerű, Hajdúbé és a végén az a kis buzi riporter majdnem elalélt a gyönyörűségtől (kb, mintha a Fidesz 2/3-ot hőzott be, akkor volt ekkora öröm ennél a csatornánál)

    Én Tamás Krisztián hasznos játékát emelném még ki. Én szánt szándékkal nem tudnék ennyiszer labda alá szaladni, vagy a terület egyetlen pontját elfoglalni, ahonnan egyetlen fradista játékost sem tudok megakadályozni, semmiben.

    Ennin...áh...

    Ha pénteken nem nyerünk, akkor vége a dalnak. És nem nagyon látom, mitől nyernénk.

    A létszám megint jó volt.

    Kocsis lerántását miért nem nézi a VAR? A védő fogta a vállát. Nem értem a rendszert. Nézze meg és mondja azt, hogy nem büntető. És ez a sokadik ilyen ellenünk ( Kocsis lekönyökölése , stb. )
    A tv-ben kurva jól szólt a tábor, pedig sztem zajmikrofon se volt. Gratula érte!!!!!!!!!!
    Mosolyogtam Csercsaszovon, BL főtábla..........ez a harmatgyenge fradi jelenleg csak minket tud megverni.

    Utoljára talán a Loki elleni 0:7-s (ha jól emlékszem) kupadöntő volt, ahol már a mérkőzés közepén vártam a végét....a mostani Fradi meccs is pont ilyen volt. Dúzs kiesése és a hármas cserénél már látszodott, hogy ebből a meccsből már jól nem jövünk ki.
    Sajnálom, mert az első fél órában látszott a Fradin a görcsös akarás, ott egy Kocsis gól rendesen összezavarta volna őket....így mi szívtuk meg

    A nap gyökere (ne sértegessük a kenyerünket megtermelő parasztokat) az actionös Szasza, az Üllői út állandó mikrofonbohóca, aki következetesen hírből sem ismeri a sportszerűség, a tisztelet fogalmát. Sajnálatos, hogy a Ferencváros ennek ellenére foglalkoztatja - ebből kénytelen vagyok azt a következtetést levonni, hogy ez a klub azonosul a gyökérrel.
    Nyert az Újpest, ikszelt a Videoton. Nagy a szar.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
    https://csak.taccs.hu/2023/04/16/nem-tortent-semmi-kulonos-viszont-egy-meccsel-kozelebb-kerultunk-a-vegehez/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.04.17, 12:24 (szerk.: 2023.04.19, 14:00)
    Szép volt, fiúk! Remélem, ez önbizalom növelő volt most, mindenkinek!

    a Honvéd egész idő alatt nyomozta a labdát és rugdosódott. Marhára unom már, hogy minden meccsen taccsra tesznek egy góllövőnket. Remélem nem súlyos Zaki sérülése.

    Tokin látszódott, hogy végre nem félig sérülten játszott.

    Zakit amikor rálökték a kapusra az nem tizi és piros lap?

    Gratulálok a csapatnak a győzelmet kiharcolták a fiúk! Végre mindenki akart, látszott az elszántság rajtuk. Csak így tovább! Hajrá Fradi!

    Ez a Honvéd persze kellemes ellenfél is volt. Pár fordulóval ezelőtt írtam, hogy ők a tuti kiesők a Vasassal. Azóta kicsit elbizonytalanodtam mert bejelentkeztek mások is, de látva ma őket, újra meggyőztek, hogy nb2-ben a helyük smiley

    A győzelem mellett végre jól is játszottunk. Ryan nagyon kell elől. Más lett a támadójátékunk vele. Owusu méltó alternatívája lehet. Tokit Márkit és Sigit emelném ki a támadó szekcióból. Ma a sokat szidott Kova is jó volt. Szép volt fiúk!

    Az első félidőben teljesen jól játszott, ahogy KELL. Visszalépett, labdát szerzett, próbálkozott.

    A gólja előtt a kulcspassz is az övé volt. Én lecseréltem volna 65-70 körül már Owusura, de ha ezt leírom egy 3-0 győzelem után, akkor engem felakaszt a fórum népe, hogy ne kritizáljam Csercsebá' munkáját. smiley

    Arra képtelen vagyok rájönni, hogy amit a mezőnyben lefújnak szabira, azt a 16-on belül miért nem? Zaki esete tiszta tizi volt! Autóval úgy jellemzik, hogy elvesztette az uralmát felette és fának csapódva meghalt! Itt ezt le se fújják... MIÉRT?! Zakit hátulról kibillentették szabálytalanul. Tiszta tizi!

    Igen és nagyon jól látszott a visszajátszáson, hogy a lökés miatt gyakorlatilag belebotlott a labdába, azért is nem tudta irányítani. Pistánk is szóvá tette.

    Capan lökte (nem billentette) rá Dúzsra, Zaki meg van annyira sportszerű, hogy nem szeretett volna sérülést okozni, de a lába bánta, és így is ráesett az ellen kapusára. Capan két játékosnak okozott így sérülést.
    Amúgy a tizenegyes tipikus, tankönyvi példája volt.

    most a szurkolás is elég jó volt

    Volt egy jó 10 perc, ami a stormys időket idézte minőségében. Ez most rendben volt.

    Sokan voltunk kint, a gyenge széria ellenére! Szép volt FIÚK! Owusu bazmeg olyan gyors, hogy a hosszú szöktetést is azonnal utolérte...! smileyDD

    Sigér ma jól nyomta, ahogy Pászka is! Töki nagyon kell a csatárok mögé, Ryan meg, akármennyire is nem szeretik itt sokan, még mindig a legjobb csatárunk! Ma is lekötött két, három védőt, plusz gólt is szerzett! Jövő hétre remélhetőleg már csak Mume és Wingo lesz hiányzó, és összeáll a csapat a hátralévő fordulókra!

    Végre ismét hatékony Csapat (és nem csak fölényben játszó) voltunk.
    Kivétel nélkül mindenki a jó eredmény eléréséért tett, egymást figyelve, kisegítve. Tögmag nagyon sokat, jól, és az egész pályát befutva játszott. Sokszor biztatta a többieket.
    Eddig sem volt rossz Fradistának lenni (ez soha nem lehet kérdés), de ma kifejezetten jó volt.
    Legközelebb s ilyet, ha kérhetnénk.

    Sigi volt ma a legjobb, kérdés nélkül. A legfontosabb pillanatokban kúszva-mászva szerzett labdákat, hajtotta a csapatot, aztán meg adott egy gólpasszt. Remélem marad még sokáig.

    Ez több volt, mint egy győzelem. Hatalmas nyomás alatt kellett játszani, az első gól növelte az önbizalmat és szépen lehoztuk a meccset. Külön örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Bravó Srácok! Ez férfi munka volt!

    Na végre már! Úgy kellett, mint egy falat kenyér. Érződött még egy kis bátortalanság néha, de legalább már sikerélmény. Nem bánom, ha nem fogunk brillírozni az utolsó meccseinken csak nyerjünk.

    Civic beadásait rendre lekapcsolták, az kicsit zavart ill. az első gólig Traoré is nagyon el akart tűnni, de végül ő tudott kapcsolni egyet. Gojak viszont valóban kifelé lóg és húzta vissza a támadásokat szerintem.

    Minőségi támadók minőségi góljai.
    Végre nyertünk! Nehéz meccs volt ez is; főleg az első gólig. Addig nehezen kerültünk helyzetbe; nem is éreztem különösebb javulást; túl azon, hogy ma egy jobb kezdőt tudtunk kiállítani.
    Ryan gólja volt a kulcs; utána kellett a második, de várható volt.
    Dícsérni lehet a gólszerzőkön kívül Sigit és Tokit; Pászkával is elégedett vagyok. A többiek még javulhatnak.
    Hajrá Fradi!

    Voltak hibák az összjátékba most is, de végre egymást kisegítve, és nem egymásra várva játszottunk.

    Sigi úgy játszott mint mikor ide került.

    Toki megint vezér volt. Sok gólt nem lőtt idén, de ha nincs a pályán az nagyon meglátszik a játékunkon.

    amikor megosztotta a B-t az nagyot szólt ,ahogy lapos mondta a régi Stormy időszakot idéztesmiley

    Rém gyenge ez a Honvéd, semmi meglepő nem lenne benne, ha ők is kiesnének. Bár őket nem utálom annyira mint a rezeseket és a molt, de nehéz megmondani, hogy tudnának bennmaradni.
    Ettől függetlenül szép győzelem volt, jó gólok szép támadásokból. Bevallom volt bennem egy kis félsz az első előtt, amikor láttam hogy átszáll Márki mögött a labda és Ryan volt még ott, de higgadt volt és szépen fejezte be kapásból. Sigi labdaszerzése és ahogy megkomponálta azt a támadást, remek volt. Owusu pedig, kicsit Ndjodós futással, de megoldotta, ahogy megindult, szinte tudhattad hogy gól lesz.
    Remélem visszatalálunk a helyes útra, mert az utóbbi hetek borzasztó nehezek voltak mindenkinek.
    Hajrá Fradi!

    Elképesztő, hogy mekkora tizenegyest nem adtak meg a javunkra vak-var-júék.......
    Kb. a 47. másodpercnél jól látszik, hogy lábbal is volt jó kis kontakt, de neeeeeeeeeeeeem tizi. Panyjuk icsája.

    A szakosztályok nyílt napja miatt most a szokásosnál is többen jöttek be karszalaggal, ami megdobta a nézőszámot, de nincs benne a hivatalosban, mivel nem a szurker kártyát húzták le a kapun, amikor bejöttek.

    Erős a gyanúm, hogy emiatt volt a szokásosnál nagyobb foglalás, illetve az is, hogy kb. 13e ember volt ott, ami egy ezressel több az offisölnél.

    Előzetesen közölnöm kell, hogy ténylegesen nem szurkolók számára volt lefoglalva az egész stadion felső 4 sora, hanem a most kiépítésre kerülő napelem-park számára volt lezárva biztonsági okokból.

    A 48:22 tiszta játékidejű találkozón 4-3-3-ban játszottunk, 66%-ban birtokoltuk a labdát, 84%-kal passzoltunk, a passztempónk 17.3 passz/perc volt. A párharcokat 94-114 arányban vitték a vendégek, mi 34, a Honvéd 23 labdát szerzett az ellenfél térfelén. Egy labdaeladásunkból lett lövés, nekünk 5 Honvéd-hibából lett lövésünk. A támadópárharcaink 32%-a volt sikeres (88/28 – Honvéd 67/27), a légpárbajokat 13-19-re vitték a kispestiek.

    37+3 támadásból 15 lövésig jutottunk, 4 talált kaput (Honvéd 14 / 7 / 6). Az xG-arány 1.38 – 0.57 volt, ez az xG-érték az 5. legalacsonyabb volt a bajnokságban (Felcsút 1-0 [o, 1.28], Mezőkövesd 1-2 [i, 1.2], Kisvárda 0-0 [i, 0.75], Mezőkövesd 1-1 [o, 0.64]). Az xcG-arány 1.52 – 0.65 volt. A PPDA-érték 6.3 volt, 25 cselünkből 13 volt sikeres, hatszor intettek le minket lesen.

    Így értékeltétek a Honvéd elleni teljesítményt.

    Marquinhos 7.74
    Sigér 7.48
    Owusu 7.40
    R. Mmaee 7.33
    Tokmac 7.18
    Dibusz 6.83
    Pászka 6.74
    Knoester 6.65
    Traoré 6.46
    Kovacevic 6.31
    Civic 6.01

    https://ulloi129.hu/2023/04/15/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-26/
    https://ulloi129.hu/2023/04/17/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-24/
    https://ulloi129.hu/2023/04/19/marquinhos-siger-owusu/