magyarfutball.hu

Wales - Hungary 2 : 0 20:45

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.2 (5 szavazat)

játékvezető: 3.17 (6 szavazat)

hangulat: 3.4 (5 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 1 : 3 (1)
  4. 2 : 1 (1)
  5. 3 : 2 (1)
  6. 5 : 2 (1)
Európa-bajnokság 2020 selejtező, 8. forduló
943. official national team match
ground : Cardiff, Cardiff City Stadium
referee : Hategan Ovidiu (Románia)
attendance:
  1. mlsz.hu: -
  2. nso.hu: 31.762

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.20, 12:10
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.20, 12:06 (szerk.: 2019.11.20, 12:09)
    Marco Rossi: A hozzáállásunk megfelelő volt, harcoltunk, küzdöttünk a mérkőzés elejétől a végéig. Az első félidőben sokkal jobban játszottunk mint a másodikban, ellenfelünknek egyetlen helyzete volt, abból gólt is szerzett. Nem sokkal később nekünk is volt egy nagy helyzetünk, azt értékesítenünk kellett volna, ha szeretnénk megvalósítani Eb-álmainkat, az ilyen lehetőségeket be kell rúgni. A fordulás után egyből gólt kaptunk, megint csak egy olyan helyzetből, amit megoldhattunk volna szabálytalanság nélkül. Voltak ki nem kényszerített hibáink, nem sikerült megvalósítani, amit elterveztünk, túl sokan játszottak a saját szintjük alatt. Az ellenfélnél minőségi játékosok szerepeltek, a két gólt szerző Ramseyról tudtuk, hogy jó futballista, de nem tudtunk mit tenni ellene. Ma jobb volt a walesi csapat, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, gratulálnunk kell, még ha fájó is. Ezen és az előző idegenbeli selejtezőn is sok volt a hiányzónk, Horvátországban a komplett középpályája hiányzott, most pedig a komplett védelem esett ki, ebből a szempontból balszerencsések voltunk. Mindenkinek be kell látnia, hogy jelen pillanatban képességbeli hiányosságaink vannak, ezt egyértelműen ki kell jelenteni, és mindenkinek ez alapján kell megítélnie a válogatott teljesítményét.

    Ryan Giggs: Ez életem egyik legszebb estéje, még akkor is, ha menedzserként azért egészen más átélni az ilyen pillanatokat, mint játékosként volt. Játékoskoromban sosem aggódtam a meccsnapokon. Most, viszont annál nagyobb öröm, hogy túl vagyunk ezen a mérkőzésen. Fantasztikus este volt. Remek hangulat, remek teljesítmény. Tudom, sokan aggódtak és kritikusak voltak, amikor átvettem a csapatot. Ez természetes, főleg, ha egy sikeres edzőt vált az ember. Remélem, ha máskor nem is, ma sikerült eloszlatnunk a kételyeiket. Nem játszunk tökéletesen. Bőven lenne hová fejlődnünk. Legyen szó a labdabirtoklásról, a játék irányításáról. De így is rengeteget fejlődtünk a sorozat alatt. Igen, azt hiszem, ez a legnagyobb öröm az egészben. Látni, hogy a fiatalok és az idősek csapatként mekkorát tudtak előre lépni. Egyáltalán nem lepett meg, hogy amolyan döntőfélét játszottunk a magyarokkal az Eb-részvételért. Már a sorozat elején tudtuk, hogy a horvátok kiemelkedhetnek, ott volt a szenzációs vébéjük. Mögöttük viszont Szlovákia, Magyarország és Wales hasonló erőt képviselt. És így is lett, végig rendkívül szoros volt a verseny. Nem mindig sikerül hazai közönség előtt ilyen mérkőzést behúzni, de nekünk most összejött. Kulcsfontosságú volt, hogy a nyári szünet után győzelmekkel jöttünk vissza. A magyarok ellentétes utat jártak be. Szenzációsan rajtoltak, megverték Horvátországot, minket, aztán megtorpantak. Boldog vagyok, hogy ki tudtuk ezt használni. Boldog vagyok a fejlődésünk láttán. Boldog vagyok, hogy kijutottunk az Eb-re. Remélem, még előrébb tudunk lépni a jövőben, ehhez pedig az kell, hogy mindenki a lehető legtöbbet játssza klubszinten is

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/marco-rossi-tul-sokan-jatszottak-sajat-szintjuk-alatt
    http://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/walesi-magyar-vannak-hibaink-de-a-fejlodesunk-lenyugozo-giggs-2733517
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.20, 11:52 (szerk.: 2019.11.20, 12:04)
    Nagyjából azt kaptuk, ami várható volt, hiába reménykedtünk a csodában. Csak a legerősebb összeállításban lett volna esélyünk, vékony ez a magyar csapat, ha 2-3 ember hiányzik már nincs esélyünk.
    Remélem a pótselejtezőn megint a legjobb csapat tud játszani, és akkor tovább jutunk!

    Lehet, hogy a keserűség teszi , de a tegnapi meccs kapcsán egyetlen magyar játékost sem tudnék kiemelni jóként. A rossz teljesítmények pedig vetekedtek egymással. Ami még szomorúbb, hogy ez a tegnapi csapat ennyit tud (csak) illetve ennél nem sokkal többet.Nem volt kapusbravúr, és egy helyzettel ami les volt kellett beérnünk. De ebből sem lettünk eredményesek. Rossz az ha a szurkoló többet lát a csapat lehetőségeiből, lehetetlenségeiből, mint a szöv. kapitány. A siralmas helyzeten túlmutat, hogy van egy Fradink, ami most teljességgel betöltheti a szívünket, és ezzel élnünk is kell. Ez a Fradi most éppen az edzőjével együtt 'játékképes együttes'.

    Nem tudom miért ez a folyamatos messiásvárás. Lisztből és vízből nem lehet szuvidált kacsamellet készíteni.
    Bárki a szakács.
    Évek óta a legjobb húsz labdarúgó alkotja a keretet. Nincs más. Nincs sehol egy rejtett csodafegyver.
    A jövőt meg láttuk hétfőn Zolinál...

    még a fiatal tehetségünk is addig húzogatott a labdán amíg simán kivezette azt. no és a rengeteg rossz passz, labdaátvételi hiba .

    Európa bajnokok vagyunk meccs előtti fogadkozásban. Jó szórakozás visszaolvasni ez után az esélytelen meccs után, hogy a fiúk mit mondtak mérkőzés előtt.
    Rossi taktikájához csak gratulálni lehet - b@sszátok fel előre a labdát a csöcsös Szalainak, aztán csak lesz valami.
    Nem vagyok egy nagy Orbán Viktor rajongó, de tény, hogy 10 éve önti a magyar fociba a pénzt számolatlanul és semmi előrelépés. Bántó nagy volt a különbség az elmúlt két meccsen, és a szlovákok elleni 0 pont, pedig egyszerűen bűn!

    Rossiról itt is sokan úgy vélekedtek, hogy jó taktikus, sajnos a hazai tótok elleni és ez a tegnapi meccs is megmutatta, hogy nem az. Ezt a két meccset a Dzsudzsák, Sallai, Szoboszlai hármason és azon buktuk el, hogy képtelen volt az ellenfélhez szabni a taktikát.

    Én is azt hittem, hogy többre képes Rossi még az utolsó pillanatig is, de az Uru meccs helytelen értékelése kapcsán már elvesztettem benne a maradék reményt is. Dzs játszatása meg egyenesen hatalmas tévedés és hendikepp a csapatnak. Igaz válogatottsági szintje az egekbe repítette Őt. Ezzel majd csak a jövő nemzedékét lehet majd etetni. Értéke a látottak alapján szerény. Sallai meg Szoboszlai....

    Engem Szoboszlai játéka lepett meg, tőle az alapján sokkal többet vártam amilyen csapatok-állítólag- le szeretnék igazolni őt.
    Lassú és körülményes, ráadásul pontatlan is volt.

    Papírforma eredmény reménytelen küldetés volt ezzel a felforgatott védelemmel.

    A tótokat kellett volna itthon megütni és már nem lenne miről beszélni. Mikor ott kikaptunk azzal kb. el is dőlt, a többi csapat jobb mint mi és ez ki is derült. Azokat viszont ott és akkor el lehetett volna kapni de ez el lett kefélve.

    Sajnos ez a ej ráérünk még szemlélet megbosszulta magát Szlovákokat itthon ütni kellet volna. A mai meccsen a győzelmet csak a szurkolok hitték el.

    Most komolyan...volt köztetek olyan,aki egy percig is elhitte,hogy az 5. számú magyar balhátvéd,leradírozza Bélát?Ez a csapat még önmagához képest is gyengén állt föl.A sérültek miatt (főleg Orbán) és a félig sérültek (Ádi,Pátkai)valamint az eltiltottak miatt eleve lehetetlen vállalkozás volt ez.

    Azért a Juve sztár Szoboszlai üresen, senkitől sem zavartatva, tíz méterről a kapusba rúgja a labdát ez mi?

    A leshelyzet utáni bravúros reflexvédésre gondolsz?

    Ok, legyen védés, de ha szélre rúgja gól. Ami valljuk meg abban a helyzetben egy ilyen játékostól nem lett volna nagy dolog. Erre olyan helyre rúgja ahol védeni lehet. Szóval azt főleg elbaszni lehetett.

    Azért ahogy Bale odament Lovréhoz és vigasztalta az szerintem hatalmas sportemberi dolog volt.Le a kalapal Bale elött!!!

    Wales is kb. 3-4 játékosra alapozott, meg egy mázlista kapusuk volt ma. Teljesen reális lenne a középmezőnybe feljönni. Mentális problémák voltak ma, nem csak a játéktudás. A fiatalokkal is az lesz, ezért kellenek olyan szigorú edzők, mint Rebrov.

    3-4 klasszis játékosra.. az nem ugyanaz, nálunk egy sincsen ilyen.. 5-10 éve volt Zsuzsi klasszisocska talán.

    Egy dolog a bohóc és a rögeszméje amely Langban csúcsosodott ki, de amit soha nem fogok megérteni, hogy lehet válogatott valaki aki nem tud 4-5 alkalommal hiba nélkül passzolni, nem képes 10 méterre lévő társához eljuttatni a labdát. Mit művelnek a "szakemberek" a klubokban? Istenem, mekkora mákunk van Rebrovval!

    Pedig ma Langgal volt a legkisebb gond.

    Én továbbra sem gondolom, hogy él a világon olyan labdarúgó edző, aki 1-2 bravúr eredményen kívül többre lenne képes magyar szövetségi kapitányként.
    Elzavarhatjuk a kopaszt, nagyjából mindegy. De jobb attól semmi sem lesz. Amit hibájaként fel tudnék róni, hogy nem volt következetes. A végén már boldog, boldogtalan játszott. És Dzsudzsák esetét is gyengén kezelte.

    Csapatként nyerünk, csapatként veszítünk, de azért Dzsudzsi azeriek elleni lecserélése után tanúsított viselkedése csapatkapitányként azt hiszem semmiképp nem volt hasznos. Rossi ott arcot vesztett, tökösnek kellett volna lennie és ki kellett volna tennie. Nem mondom, hogy akkor ma nyertünk volna, nyilván nem, de ha tekintélyt akar a továbbiakban, márpedig Csányi szerint marad, akkor ezt nem engedheti meg. Rebrov hasonlóért kitette Danit, pedig az nem sorsdöntő pillanat volt, és asszem többet is tett a Fradiért, mint Dzsudzsi a válogatottért, kitette Lanzát, Rossinak is ezt kellett volna tennie, Balázs meg egy válogatott csk-jaként szégyelhette volna magát... Szerintem.

    Így utólag 2 dolgot nem értek. 1. Minek kezdett Dzsudzsák, miért nem egy harcos, jól védekező kp-vel álltunk fel. Nekünk alapból a döntetlen is elég lett volna. 2. A végén miért Sallai helyett jött Holander? Miért nem Nagy helyett? Akkor nekünk már nyerni kellett ...

    1 gólt kellett volna találni és 0-át kapni. Az elején még a 2. helyen voltunk ... Walesnek jönni kellett volna előre, nekünk meg kivédekezni és rúgni 1 gólt (mint itthon).

    A Zsuzsi-Roli cserét már a szünetben legkésőbb meg kellett volna tenni. DzsB remélem már csak egy barátságos búcsúmeccset kap, mert teljesen használhatatlan. Lehet, hogy a szíve meg a szája nagy, de a teljesítménye már rég nem. Most beérte Királyt, legyen elég.

    jaj, na most jön a szakma meg a tudomány:

    "20-25 méterig tudtunk feljönni, hidegzuhany a góllal, nem tudtuk azt játszani, amit itthon, a nagy akarásnak is betudható"

    Imádom, a TF-en ilyenkor tuti jegyzetelnek az alibi-tanszéken.

    Dzsudzsákban is ha volna egy kis önkritika lemondaná a válogatottságot. Lehet kérdezni, na és ki jön helyette? Őszintén nem tök mindegy? Az eb óta volt egy jónak mondható meccse (a horvát), azóta a gyengébbek között van a pályán - ha épp nem a leggyengébb. Hozzátenni nem tud semmit, védekezése csapnivaló, lassúbb mint volt, cseleinek nagy része nem ül, szabadrúgásai veszélytelenek. Teveligától nem is lehet mást várni.

    Ez a csapat , a mai, akárhányszor játszaná le ezt a meccset mindig kikapna. Ez a csapat ennyit tud. Sajnos vannak a csapatban olyanok, akik nem válogatott szintűek, és vannak akik nagyon nem azok. Hogy ezt Rossi nem látta elég baj. Én 3 gyenge pontot az Uruk után biztos cseréltem volna.Főképpen Besét és Dzsudzsákot aki ma a válogatottba teszi az kókler, az csapatot gyengíti.Most is ki lehet jelenteni, hogy a pályán levők közül Rebrov kezdőjébe, Gula és Lovre kivételével senki sem férne bele. Ez mindennél többet mond. Fáj az ember szíve, hogy mindig vesztesek vagyunk, ha a tét nagy.

    Egy beadás gól, egy pontrúgás. Orbán hiányzott nagyon.
    Plusz támadásban elképesztő puhapöcs.
    Zsuzsit jelen formájában nyugdíjazni kell, a cseréje után lett dinamika a játékunkban.
    Ezen a szinten ez a külömbség, ők belőtték az első ziccert, mi kihagytuk. Így nem lehet, plusz ott van két sztárjátékos.
    Ami külön fáj, mi hetekig önmarcangolunk ha a bíró a javunkra téved, itt meg vissza se játsszák a kezezést, pedig ezen nem múlt semmi.
    Nemzethalált azért nem kell vízionálni.

    leírni is szörnyű, hogy a kiskokó meg vargaroli után lett élet a támadójátékban....

    Megerdemelt walesi siker! Sokkal jobban akartak a gyozelmet! Mi nyulak voltunk egy nyul edzovel! Rossi ott valt hiteltelenne amikor visszahozta Dzsuzsakot!

    Gulácsi gyengébb volt, Nagy Ádám Szoboszlai és Szalai Ádám is, mint máskor. Ezzel együtt akármit írtok, nem volt akkora különbség a két válogatott között, mint amit az eredmény mutat. A bíró inkább oda fújt, és nem volt szerencsénk sem, illetve többen halálra ijedve játszottak a játékosaink közül. Ezen pedig lehet változtatni.

    Ezzel a bírózással csak Magadat baszod át. Az egyetlen kapuralövésünk is csak azért születhetett meg, mert elengedtek nekünk egy lest. Ma az erősebb csapat nyert.

    Volt egy walesi kezezés, amit nem fújt be, és a második walesi gólt les előzte meg.
    Más kérdés?

    Szerintem sokkal inkább egy ilyen edző, aki reálisan és őszintén beszél, mint egy Leekens-féle bohóc, aki behazudja a továbbjutást, csak hogy népszerű legyen.

    Realisan oszinten beszel, hagyjal mar.. elmonjda, h jol jatszottunk az elso felidoben, majd hogy nem sikerult megvalositani, amit elterveztunk.. baszki akkor milyen az amikor szerinte rosszul jatszunk.. sokan a sajat szintjuk alatt teljesitettek.. aha, hat faszom talan tisztaban vagy a behivott jatekosaid aktualis formajaval..

    Kimondja a tutit. És? Hallottad Hajnal Tomit a meccs után. Feltette a kérdést: mit is játszik a magyar csapat? Mert nem ismerhető fel mit akarunk. Se stabil védekezésből kontrajáték, se labdabirtoklás. Basszuk fel Szalaira majd csinál valamit, ill. a pontrúgások. Ennyi. Ragaszkodás a lekettyent Dzsudzsákhoz, csak hogy meglegyen az x. válogatottsága? Rossi ebben nyakig benne van, annak ellenére, hogy szarból kéne várat építenie.

    Tétmeccsen legyőztünk egy EB elődöntős és egy VB döntős csapatot! Tétmeccsen! Mikor volt ilyen utoljára? Az a baj, hogy a szurkolók be vannak hülyítve. Ha elérünk egy kicsi sikert, akkor már minden kéne.

    Azért jutottunk ki az előző EB-re, mert többet dolgozott együtt a keret. Most nem érzik egymást a csapatrészek. 2-3 játékosunk még a szép labdakihozatalig eljut, de a felpassz hibás. Szalai lekészít fejjel, teret nyit maga mögött, de nem, vagy későn érkezünk a lasztira.
    Be kell ezeket gyakorolni gyenge ellenfelek elleni edzőmeccseken.

    Teljesen igaza van Rossinak. Ennyit tudnak, nem többet. 4.-ik kalapból a negyedik helyen. Ezekből már nem lesz jobb futbalista, akár mit is csinálnak., ez nem edző kérdés ezen a szinten.

    miben bízzon Rossi? hogy majd Dzsudzsi csinál olyan megkerülős cselt, amivel Lovrét etették? vagy Nagy Zsolt adja be úgy külsővel ütemen kívül, mint a 100 milliós Bale?

    Mondjuk Dzsudzsit ne tegye a kezdőbe. Mondjuk játsszunk 4-3-3-at idegenben mint Rebrov. Próbálkozzon mással, mert a horvát és szloták idegenbeli nem működött. És welszben sem.......

    Bale oldaláról egy beadás ment be rendesen, és az Gulácsi sara is, hogy nem jött ki rá pedig el is indult érte. Ott szokott lenni ilyenkor Orban menteni, de most nem volt. Elsősorban azért lett gól, mert a befutó támadó üresen maradt, nem Nagy Zsolt miatt. Éppen ezért viszont ugyanettől a Wales-től Orbannal kiegészülve nem kaptunk volna ki.

    kár elhitetni magaddal, hogy egy jó beadás volt onnan és az is kapushiba volt, mert több is volt, csak legtöbbször sikerült menteni.

    Az az egy volt, amikor tisztán mehetett el Bale, mert Nagy Zsolt elöl ragadt. Ha Gulácsi nem torpan le, és táncol vissza, akkor simán kiüti, és a meccs azon szakaszában ez lényeges lett volna. Sajnos Gula az egész meccsen indiszponált volt, épp úgy, mint Sallai.

    Majd megnézed a statisztikát, és mind a párharcokban, mind a passz pontosságban hasonlóan játszottunk. A kapujukra nem voltunk elég veszélyesek. Volt két bírói tévedés is, Szoboszlait buktatták, és kezeztek a tizenhatosukon belül a walesiek, de akkor is többet kellett volna eltaláljuk a kapujukat. Jobbról meg tudtuk bontani őket, oda Zsuzsi helyett korábban be kellett volna tenni Rolit.

    mezőnyben jobbára egyenrangúak voltunk, labdabirtoklásban tán még nyertünk is, csak sajnos a focit gólra jáccák, űk berúgták a helyzeteiket, mink meg nem - egy komoly edzői hiba volt, Dzsudzsák szerepeltetése

    Pont ezaz. Nem labdat kellett volna birtokolni meg teret adni egy olyan csapat ellen, ahol Bale meg James sebessegu jatekosok vannak.

    Kicsit olyan érzésem volt, mint a Zágráb elleni idei meccseink után. Mezőnyben még felvesszük a versenyt, néha labdabirtoklási fölényben is vagyunk, de az az egy-két igazi klasszis az ellenfélnél (akkor Olmo, most Bale és Ramsey) párszor úgyis megrázza magát, és azt már nem tudjuk lekövetni, se gondolkodásbeli, se futógyorsaságban. Nálunk meg nincsenek klasszisok és a csapat sem működik ezekben a megkavart felállásokban igazán olajozottan.

    n nem vagyok álmodozó típus, de tényleg volt olyan, aki úgy érezte, hogy a Csút balbekkjének lesz sansza, ha James, Ramsey vagy Bale jön szembe ? Ez a védelem Európában nem sok csatársor ellen lenne acélos. Rossi talán annyiban hibázott, hogy a sérültek miatt ezt a srácot hívta be. Rebrov szerintem inkább betett vona balbekknek egy rutinos jobb bekket, mint ilyen rizikót vállaljon egy újonccal, ilyen tét mellett.

    A képesség beli hiányosságokat aláírom, de hol voltak a beígért oroszlánok? Dzsudzsi, Szalai, pont ilyenkor kéne véres karddal rohangálni, ehhez képest.... A nyomi Baráth küzdött, ennyit tud. Az ujónc szintén odatette magát, nehogymár őt savazzuk! Nyuszik voltunk, nagyjaink pedig nem mutattak példát. Szoboszlait fikázzák pedig jobb Dzsuzsáknál sokkal, de Varga is az. Ugyhogy ideje fiatalítani. Az meg a vicc helye hogy a magyar labdarúgás képtelen egy épkézláb középhátvédet felmutatni.

    A realitás szerintem az volt, hogy ilyen rossz merítés sosem volt, mint most! Védő gyakorlatilag nincs! Középpályán hiba volt Dzsudzsák játéka, sokat lassított, de ha nem játszik akkor az lett volna a baj! Az az igazság szarból nem lehet várat építeni, itt Klopp vagy épp Mourinho se csinált volna csodát!

    Egy meccsnyi különbség volt a menny és a pokol között és sajnos nem tudtuk átlépni az árnyékunkat. Az előzetes formánk és a sérültek miatt sajnos ez várható volt. Nem is ez bosszant igazán, hanem az hogy a kezünkben volt a sorsunk már korábban és akkor nem éltünk vele. A szlovákok ellen otthon. A Wales és a horvátok elleni győzelem után úgy állt a csoport, hogy a szlovákoknak sokkal jobban kellett a győzelem, mint nekünk, mégis ahelyett, hogy hideg fejjel, biztonsági játékkal kontrázunk, nekik rohantunk. Cserébe ők azt tették hideg fejjel, profi módon, amit nekünk kellett volna. Ott szúrtuk el, pont a 3 hazai rangadó közül a legkönnyebbnek (de nem könnyűnek) tűnőt. Ott meg is tört szerintem a csapat és végül ott végeztünk a csoportban, ahova az UEFA előzetesen belőtt minket. Voltak végre bíztató meccsek és ha mindenki egészséges és képesek leszünk taktikus focira, akkor Rossi még kihozhat valamit ebből a csapatból. Dzsudzsit és pár régóta betliző játékost viszont végre el kell engedni ehhez. És ha nem is szorosan a témához tartozik, de a futballba öntött hatalmas pénzekből is illene valami épelméjű koncepciót összehozni, mert hétről- hétre látom, hogy a Bozsik program egy kibaszott drága zsákutca...

    Többen ekézik itt Rossit. "Elfogyott", meg nem képességbeli hiányosságokról van szó. Ramsey, Bale, James ennyi is elég lenne párhuzamba állítva a Dzsudzsák, Szalai, Szoboszlai, minőséggel. A walesi csapat nagy része Angliában, Skóciában, vagy Walessben játszik. Nem tudunk pótolni egy Orbánt, egy Korhutot, sokon Botkát követelik a középhávéd posztra a kertitörpe méretével ( ezzel nem a
    játéktudását bírálom, hanem a fizikai adottságait). Az új fenomént Szoboszlait én a válogatottban kimagaslóan még nem láttam játszani. Gera hozzáképest maga volt a football. Ennyi van és kész! Ez nem Rossi hibája. Cserélhetünk mi akárhány szövetségi kapitányt, ha ez a merítési lehetőség.

    Számomra ez teljesen elfogadható selejtezősorozat volt, 2 sokkal erősebb ellenfelet sikerült megverni itthon. Azt meg a médiától és a sportsajtóóll kell megkérdezni, miért kell hülyíteni a jónépet, légvárakat építeni. Amikor meg szembe jön a valóság, az jobban fáj.

    Öngyilkos taktikával, dominánsnak tűnni akaró játékkal örüljön Rossi, hogy nem kaptunk 4et.

    Ez teljesen jogos, en sem ertettem, hogy miert adunk nekik ennyi teret kontrazni, mikor nemzetkozi mercevel merve is baromi gyors jatekosaik vannak.

    A 3 idegenbeli meccsen 2-0, 3-0, 2-0. 0 rúgott, 8 kapott gól közvetlen riválisok ellen. Sanszunk se volt egyik meccsen sem. Akkor miért is bízzunk a pótselejtezőben? Ott idegenben kezdünk. Beszélgethetnek kicsit Rebrovval Rossi, hogy kell megölni az ellenfél taktikáját, minimalizálni a kockázatot és 1 góllal lehozni/x-elni egy meccset.

    Védőből volt 6, a 4 posztra, abból 1 tavaly még nb2-ben szerepelt, 1 nem játszik 3 hónapja, 1 aki 20 éves, szinte 0 rutinnal. Egy Pávkovics,. aki főszerepet vállalt a 6:1-es loki vereségben. Meg egy Bese, Lang páros, akik hát nem virtuózok. Hát ez nem választás! Más alternatívát tudsz?

    Gula semmi extra, Lovre tette a dolgát, Baráth neki ezért nehéz dolga volt, nekem ő volt a "legjobb", Lang pályán volt, Nagy ZSolt próbálkozott, de előre 0 volt, Nagy, Ádi, Pátkai alibi, Szoboszlai, Sallai ennél több kell, ez ma 0, Dzsuzsi csak ezért van fenn, hátha lesz egy szabadrúgás, Szalai küzdött, csak nem ért semmit, nem kapott rendes labdát. Mai teljesítmény, főleg előre játékban semmire nem lesz jó hosszú távon.

    Szalain nem lehet értékelni mert csak 2 ép-kézlàb labdàt kapott. A közép pàlyàsok teljesitményük 2x nulla volt; Szoboszlai messze van 17éves Albert Floritol. A kapusok nem uraljàk 5és feles területét!! 4 beadàs 2 gol Dibusz "vonal" kapus.3welszi neves csapatban jàtsznak 3vagy4-n az angol 2.vagy harmad osztàlyban müködik!

    Miert kaptunk ki? Roviden azert, mert ketszer lekesett a vedojatekos a tamadokrol. (Barath ill, Szalai)
    Hosszabban azert, mert nem tudtunk focizni. Nem tudtunk tamadni es nem tudtunk vedekezni. Nem tudtunk tamadni, mert nem tudtuk meg kihozni se a labdat, hogy tamadast epithessunk. Vagy Nagy Zs. vagy Gulacsi vagdosta elore a labdakat, vagy pedig Lang probalta felvinni, de az o passza utan rogton labdat vesztettunk. A kozeppalyasok, tamadok nem segitettek sokat a labdakihozatalban. Nem mozogtak a labda fele. Nem vittek el a vedot, hanem tipikusan hagytak szenvedni azt, akinel a labda volt. Lovrencsics nem mert elore menni, mert felt, hogy James befut a helyere labdavesztersek utan. Dzsudzsak egyreszrol nem is probalta lerazni a vedojet, hogy megjatszhato legyen, masreszrol a tarsak nem is passzolnak mar hozza, mert tudjak, hogy konnyeden leutkozik es labdat veszt. Emiatt jobb oldalon nem is nagyon voltak tamadasaink.
    Vedekezni sem tudunk, mivel ezen a meccsen tipikusan le kellett volna parkolni a buszt, hadd legyen Welsznel a labda. Ok nem jok felallt, betomorult vedekezo csapatok ellen. A hazai palya miatt az ido elteltevel a mentalis teher inkabb Welsen lett volna. Dardai, Marko Nikolics jatszotta tipikusan ezt a strategiat. Nekunk ma 15 percig birta a vedelmunk a golig. (Uruguay ellen is 15, Horvatok ellen 5 percig.)
    Szerintem nem akarassal, meg szivvel volt problema. Itt tudas beli kulonbsegek vannak.
    Most a sorozat vegetertevel, mehet a fiatalitas, kiserletezes. Azt viszont mar most is latni, hogy a Gera edzette U21 es a VB-n reszt vevo U17-et latva ugyanilyen kepzetlen, tanacstalan, tetova, lassu, pontatlan foci jon. Jo lenne valaha olyan jatekosokat latni, akik tudnak cselezni, le tudjak futni az ellenfel jatekosat, varatlant tudnak huzni, vagy egyaltal akarjak a labdak, kerik, labda fele mozognak. Ez igy nagyon kiabrandito. Arrol szabad kerdezni, hogy az MLSZ mit csinal, vagy errol csonbe kell maradni?

    Gulácsi a legjobb? Két lövés ment kapura. Az első fejest bravúrral lehetett volna fogni. Gula mellényúlt. Katzirtz lehúzta volna már a beadást is. Baráth teljesítménye értékelhető egyedül. Nálam hármast kapott, ezzel ő a legjobb. Embere, Moor nagyon gyenge focista, a grundon mindig utolsónak választanák. A félidő végén már levegőt sem kapott. Nagy Ádám nagyon gyenge, az első gólnál fel sem ugrott, pedig Ramsey sem magasabb. Dzsudzsi sokadszor emberhátrányt jelent a csapatnak. Lovre 90 hátrapassz (ezt az utasítást kapta, de nem mondták meg neki, hogy 0:1-nél, 0:2-nél már előre kéne játszani.

    Nagy Zsolt nem illetődött meg, az elején párszor határozottan szerelt, kemény volt(Kis Kokó pedig durva.) Az előre játéka azért volt sikertelen, mert az NB I-ben elég a játékostárs felé rúgni a labdát, itt mozogni kéne felé, elkérni. (Állva várja a labdát, mondták már a hatvanas(!) években.) Minden megjátszandó emberünket megelőzték. Sallai önző volt, bár ez a tükörszélső játék nálunk soha sem jött be. Szoboszlai át akarta vinni a labdát a védők hasán. a finom cselei a kezdőkörig jöttek be. Szalai a régi. Egyetlen labdát sem tudott megjátszani. Igaz, nem is kapott sokat. Pátkai a sárgájáig nem is látszott, hogy a pályán van. (Vida jobb volt az uruk ellen.) Lang ennyit tud, most legalább nem hibázott látványosan. Rossi? Talán már ő sem hisz a mesékben. De tejszínhabból erődöt építeni nem lehetséges. Ezekből a játékosokból kell válogatnia, nincs másik, no látod!?

    Teljesen erthetetlen, hogy miert nem probaltuk meg a foldon tartani a labdat. A beadott labdainkat konnyeden kifejeltek, viszont - a ket sztarjukon kivul - nem technikailag nottek a magyar csapat fole. Az viszont tenyleg elkeserito volt, hogy rengeteg rossz passzunk volt...Sokan dicsertek Barathot a vedomunkaja miatt, de a masodik felidoben rengeteg labdat eladott a sajat terfelen. Ennek ellenere szerintem, a kozeppalyan vagyunk igazan gyengek. A Sallai-Szalai-Szoboszlai harmas ennel azert sokkal jobb teljesitmenyre kepes, ha a ket fiatal lenduletbol tud indulni. Szalai pedig kuzdott mint mindig, de a felpalyatol o nem fog felerni a kapuig es a fejere ivelgetes is azt jelzi, hogy nincs kozeppalyas, aki kihozza a labdat.

    Varható volt? Abszolút. Realis? Igen. Nagy Zsolt nagyon sok labdát eladott. Dzsu futkosott össze-vissza, a labdába persze nem nagyon ért. Pátkai a pályán se volt 1-2 szabálytalanságot eltekintve.

    Én úgy látszik más meccset láttam, mint ti.
    Gulácsi tette a dolgát, mindenki tőle várja, hogy minden védekezési hibát kijavítson. Talán lett volna olyan kapus, amelyik ment a két gól előtt, de ettől függetlenül még mindig Gulácsi fényévekkel a többek előtt a legjobb kapus. Lovrencsics halovány volt tegnap, de nincs alternatívája, nincs jobb a posztján. Baráthtól én nem voltam annyira elájulva mint a többiek. Szabályosan szinte senkit nem állított meg, szerencsére a játékvezető többször elnézte neki a fauljait. Persze ezzel a teljesítménnyel is a mezőny első felében végzett. Langnak könnyebb dolga volt, hogy nem ő fogta a nemrég még úszómster Moore-t, de nekem tegnap jobban tetszett a játéka, mint Baráthé. Nagy Zsolt nagyon megilletődötten kezdett, de később simán hozta a többi hátvéd szintjét. Pátkai teljesen súlytalan volt, sem az előre játékot nem segítette, sem a védekezéshez nem tudott érdemben hozzátenni. Nagy Ádán leggyengébb meccse volt a magyar válogatottban, ennek ellenére a jövőben is nélkülözhetetlen. Tegnap látszott, hogy ha ő nem segít a labdafelhozatalban, akkor nincs labdafelhozatal. Úgy gondolom őrá nagyon készültek a wales-iek, mert voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor követő emberfogással ment egy játékos mellette. sajnos bejött ez a taktika.Sallaiban van potenciál, de tegnap ez nem látszott, őt sem láttam még ilyen gyengének a válogatottban. A korábbiaktól eltérően Szoboszlai messzebb játszott tőle, így nem tudták játszani azt a kispasszos közös játékukat, amivel több válogatott védelmét sikerült sokszor átjátszani. Nálam egyértelműen az általatok sokat szapult Szoboszlai volt messze a magyar csapat legjobbja, kár, hogy nem akadt társa. Próbálta játszani, amit Salzburgban tanítottak neki, de pl. kirúgta az oldalvonalon a labdát, mert Dzsudzsák állva várta, nem előre mozgásban, ahogy a klubcsapatában megszokta. Gyanítom nem sokáig lesz már a Salzburg játékosa. Dzsudzsák teljesítménye sajnos teljesen értékelhetetlen volt. Egy nálunk jelentősen gyengébb válogatott ellen hasznos lehet még a játéka, de egy velünk azonos szintű, de főleg egy nálunk jobb képességű és főként fizikálisan erősebb csapat ellen már nem szabad beállítani. Úgy tűnik az arab kaland mostanra amortizálta le teljesen. Szalai sem tudott sokat hozzátenni, de ilyen támogatás mellett, amit hátulról kapott nem is volt rá nagyon lehetősége. Lehet szidni, de egyszerűen nincs alternatívája. A cserék közül Kovács jól szállt be, egyértelműen javult a csapatjáték a beállítása után. Varga becserélése után nem tudott hozzátenni a csapat játékához, Holander pedig bántóan kivonta magát a játékból, ami után pályára lépett.

    A kirívóan rosszak :
    - Sallai,
    - Dzsuzsák,
    - Szalai,
    - Gulácsi,
    Ne felejtsük el az első gólt a nagy szakértők megpróbálják a fiatal balhátvédre varrni, de ez tévedés !
    Előre ment, mert ez kellett a támadásnál, de Sallai és Szalai vesztették el a labdát és Gulácsi óriásit hibázva elálmélkodott, ahelyett, hogy kilépve, az orra elől (!) legalább elütötte volna a labdát. (Láttuk a wales -i kapus ugyanilyen helyzetben magához ölelte a labdát ...)

    a bal oldalunkat szétverték a gólnál!Nagy Zs. még nyaralt a félpályán és muszály volt Langnak kilépnie de Bale úgy adta be mellőle ahogy akarta!
    másik oldalon Lovrencsics jól csinálta h fölvette az embert!
    Ramsey érkezésénél meg Nagy Á. azt hitte h Baráth figyel a waleszire mivel Lovrencsics már fogja Baráth emberét!
    ez a kapott gól tulképp " szép csapatmunka" volt tőlünk akárhogy is nézzük

    Nagy Zs. az első gólnál, ha tartja a védelmi vonalat akkor semmi nincs..kirongyolt az oldalvonal felé, mögé meg bepasszolták a labdát...aztán Lang ahelyett, hogy ütközött volna Bale-lel megállt tőle 2 m re és szugerálta.Sztem rajta kívül az egész stadionban mindenki tudta hogy nem fogja jobb lábbal beadni-futtából...a benti töketlen helyezkedéseket nem is elemzem...Nagy Zs. az egész meccsen 0 db pontos passzt vagy indítást adott(vagyis nem adott) előre!Baráthnak kb. 8 sárga járt volna a meccsen mert a bírkózáson és a mez cibáláson kívül semmit nem csinált...meg sem próbálta megelőzni az emberét-az egész meccs alatt egyszer sem...Szoboszlai..nem is mondok semmit...ha a Salzburg a télen nem adja el,akkor rajtuk is marad..
    Nem csináltunk kényszerítőt(mondjuk pontos passz nélkül nehéz), mögékerülést stb.. semmit ami a modern foci alapja..fényévekre vagyunk még a középmezőnytől is!

    Nem láttam igazán jó teljesítményt, de bűn rosszat sem. Akartunk, az látszott, de ennyit tudunk.
    Nem besz*rva mentünk ki, és már az is valami, mert volt már arra is párszor példa. Én mindenkinek hatost adtam, mert az akarat ott volt, az 5/5, de a focitudás az sajna 5/1 volt, így jött ki nálam a 10/6.
    Wales jobb csapat, jobb játékosokkal, hazai pályán voltak, ráadásul náluk pont most teljes volt a csapat, nem volt hiányzójuk, míg nálunk volt sérült bőven. Így ez a realitás. Átlagosat nyújtottunk. Szégyenkezni nem kell, nem égtünk, de csodát sem tudtunk tenni. Persze csalódott vagyok, mint minden szurkoló, hiszen titkon én is vártam a csodát. Hajrá a rájátszásban!

    Nálam mindenki hatost kapott, kivéve Szalait és Sallait, akik ötöst. Szalai lépett el a második gólnál a góllövő mellől érthetetlenül, Sallai haloványabb volt a tudásánál. Nagy Zsolt eleinte sok passzt elrontott, de a védőfeladatot tekintve ő volt a legstabilabb, személyében úgy néz ki, hogy találtunk néhány évre egy komoly balhátvédet, helyettese Kádár és Korhut, ha szükséges.
    A csapat stabilan a képességei környékén teljesített a selejtezősorozatban, ez most erre volt elég. Az NL rájátszásban többre is elég lehet, ha elkerüljük a C-csoportot, ahol ott van Szerbia, és a skótok után nyilván ők jönnének szembe - hacsaknem Norvégia csodát tesz. Izlandon, Izraelen, Bulgárián túl tudunk jutni, Románia keményebb dió.
    A szavazók többsége szokás szerint igazságtalan, például Dzsudzsák egyértelműen a jobbjaink közé tartozott, védekezésben is, támadásban is.

    Nálam tegnap sajnos igazán Rossi bukott el. Nagyon kedvelem, mert egy csupaszív ember, de nem érzem, hogy jó taktikai felállásban küldené fel a csapatot és azt sem, hogy jó döntésekkel belenyúlna egy meccsbe. Én egy dolgot láttam, hogy van egy A tervünk, kibrusztolni a 60-70. percig aztán ott majd lesz valami. Ezzel szemben MEGINT bejött az első negyedórában a gól, és totális összeomlás. Második félidő, ugyanez. Bejött a gól és teljes káosz. Kérdezem: Nem lehet az A mellett B és C variánsokra is felkészíteni a csapatot?? Vagy pl 0-2-nél mi a bánatra várunk Varga Roland behozatalával a 70. vagy 75. percig? Jó ha valaki szívből dolgozik, és tisztelem ezért Rossit, azért is amiért érti, hogy miért MÁS egy szlovák-magyar, mint egy finn-magyar mondjuk, de mintha elvitte volna a szív a nem jó irányba a csapatot. És elnézést de azt is az ő hibájának érzem, hogy rendszeresen túl vagyunk pörögve, a technikai hiányosságokat csak agresszióval és keménykedéssel próbáljuk pótolni, erre Kleinheisler horvátországi kiállítása kiváló példa. Srácon látszott, hogy totál túlpörgött és csak kaszál, hosszú percekkel a kiállítása előtt érezhető volt, hogy a meccsen totális outsider de vadul.. Ki is állították. Tegnap ugyanez látszott sokakon. persze ezt sem lehet egyszerű megoldani...

    A második gólt szabadrúgásból kaptuk. smiley Most láttam róla egy vonalazott videót, dupla less volt. Először a rúgás pillanatában, másodszor pedig azért mert a passzba beleért fejjel egy játékos, így csúsztatott fejes volt a passz, és ekkor már hatalmas lesen volt a a csatár. Nem ezen múlott, de az általad említett gólhoz barátnak köze nem volt, magyar játékos hozzá sem ért a labdához, állított szituból történt. smiley

    Sok mindent leírtak már az előttem hozzászólók, és általában igazuk is van. Egy dologban nincs: Gulácsit hibáztatni nem lehet, Orban mellett ő a legértékesebb játékosunk, nem véletlen, hogy a Bundesliga legjobb kapusai közt van, meg kell becsülni és örülni kell annak, hogy legalább ő van. Dibusznak most jó időszaka van, de az sem véletlen, hogy még mindig a fradiban véd, és nem kell sehova külföldre. Voltak azért nagy potyái. Ami a többieket illeti: szomorú, de igaz, ez jelenleg a Magyar válogatott, ebből kell élni. Lovrencsics: én régóta hangoztatom, hogy gyenge pontja a csapatnak, tegnap ez nem tűnt fel különösen, mert a többiek is gyengék voltak, de általában lefelé kilóüg a csapatból. Az rendben van, hogy hajt, fut, de mikor láttunk tőle pontos beadást, vagy indítást? Egy szélsőhátvédnek a védekezésen kívül ez a legfontosabb dolga. Védekezésben pedig sokszor lemarad, a meccs végére meg általában levegőt is alig kap. Baráth: nálam ő tegnap a legjobbak közt volt, rutinosan levédekezte a Walesi centert, bár az is igaz, hogy Moore nem egy világklasszis játékos, de a dolgát elvégezte. Lang: szintén elvégezte a dolgát, tisztázott, amikor kellett, sokat passzolt előrefele, azért a nagy indításokat, keresztasszokat nem tőle kéne várni. Nagy Zsolt: védekezésben mondanám, hogy tette a dolgát, de azért Bale így is róla adott be két olyan labdát, amiből egy gól és egy 100%-os gólhelyzet lett. Támadásban viszont nulla volt, egy jó labdája nem volt előrefelé, rengeteg eladott labdája volt. Korhut ide hiányzott. Pátkai: nem válogatott szint, továbbra is állítom, Ramsey-ra tapadnia kellett volna, de sokszor azt se tudtuk hol van. Nagy Ádám: a csapatban ráhárul általában a szervező feladat, de neki ehhez olyan társak kellenének, akik jók rövidpasszokban. Egyrészt ilyen játékosok Szoboszlain kívül nincsenek, másrészt szorosan fogták őt egész meccsen, és el volt veszve. Nem volt igazán jó meccse, de fontos tagja a csapatnak. Szoboszlai: technikailag képzettebb, mint a többiek, de egy fecske nem csinál nyarat. A Walesiek csapatként simán levédekezték. Sallai: technikás, jól cselező játékos, de ehhez kellenének neki jó passzok, az, hogy a társak elvigyék róla az embert, ne 3 emberrel kelljen folyton szembenéznie. Illetve a kapu előtti helyzetkihasználásokat kéne gyakorolnia, mert az nem megy neki. Dzsudzsák: nálam értékelhetetlen, régóta vissza kellett volna vonulnia a válogatottól. Hogy nincs nála jobb? Dehogy nincs! Jobb nála most már Varga, Nagy Dominik, esetleg Vida Krisztofer is.. Dzsudzsák lassú, gyenge és használhatatlan. Csak azért a pályán tartani, hogy rúgja a szögleteket meg a szabadrógásokat nincs értelme. Erre ott van Szoboszlai. Szalai: szinték értékelhetetlen részemről. Nem tett hozzá semmit a játékhoz tegnap. Lehet azt mondani, hogy nem kapott labdákat, ami igaz is, de nem is nagyon helyezkedett úgy, hogy megjátszható legyen. Beadásoknál sosem mozdul labda felé, hanem alibizik a védő mögött. Semmi agresszió nincs benne. Meg lehet nézni, hogy a nála sokkal képzetlenebb Moore mennyivel jobban elvégezte a dolgát, milyen helyzetekbe tudott kerülni, mennyi szabálytalanságot harcolt ki egymaga centerben a másik oldalon. Ideje lenne kipróbálni a két csatáros felállást, mert ez így nem vezet sikerre, egy épkézláb támadásunk, labdakihozatalunk nem volt. Esélyünk sem volt a gólszerzésre. Akit mindenképpen nyugdíjaznék a válogatottól: Dzsudzsák, Pátkai. Akit padra ültetnék, és csak a meccs utolsó 20 percére küldeném be szükség szerint: Lovrencsics, Szalai. Akit a kezdőbe raknék: Vida Máté (sokkal meggyőzőbb posztján, mint Pátkai), Vida Krisztofer (Dzsudzsák helyére), Korhut vissza Nagy Zs. helyére, Orbán vissza Lang helyére, Bese be Lovre helyére (sokkal jobb az előrejátékban, és nem fárad el a 60. percre). Aki maradna a kezdőben: Gula, Baráth, Nagy Ádám, Szoboszlai, Sallai. 4-2-1-3 felállásban játszanék a pótselejtezőn, ahol Nagy Ádi és Vida Máté lennének a szűrők, Szoboszlai az irányító, Vida Krisztofer és Sallai a két szélső támadó. Nagy kérdés a center személye: Szalai gyenge, és lassú a társaihoz, ezért vagy megpróbálnám visszaédesgetni Nikolicot Rossi helyében, vagy bedobnám oda centerbe a Varga Rolandot (mert egyszerűen nincs más, és Roland legalább gyors és kellően agresszív is tud lenni). Cserék: Dibusz, Szalai, Lovre, Kleini, Holman, Lang, Kádár, Kalmár, Holender.. a többi nem számottevő)

    Gulácsi semmiről nem tehetett, volt egy nagy bravúrja is, teljes fogalmatlanságról árulkodnak az olyan kommentek hogy Dibusz vagy akárki ezeket kivédte volna. A felforgatott védelem a rombolást nagyjából képes volt megoldani, ami Bale, Ramsey, James meg ez a baromi kellemetlen kétméteres center ellen egyáltalán nem volt egy egyszerű feladat, az előre játékhoz viszont nem tudtak semmit hozzátenni. Nagy Zsolt küzdött becsülettel de nagyon pontatlan volt, Lovrencsics meg láthatóan tartott attól hogy nem tud visszazárni Jamesszel, ha megkontráznak minket. Nagy Ádám és Pátkai hozzájárulása dettó kimerült a védekezésben; így a támadósorunk hátulról gyakorlatilag semmi támogatást nem kapott. Dzsudzsák sajnos harmatgyenge volt, alig volt nála labda és akkor is simán leütközték, most már azt mondanám lehet érdemes lenne megfontolni hogy a playoffban már ne legyen ott. Sallai se nagyon került játékba, Szoboszlai volt az egyetlen aki időszakosan fel tudta venni a labdákat középen, és próbált szervezni. Szalai hozta amit szokott, arról nem tehetett hogy a rá felívelt labdák nagy része pontatlan volt. A cserék érdemben semmit nem tudtak hozzátenni.

    https://ulloi129.hu/2019/11/19/wales-magyarorszag/
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2733523
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.22, 09:18
    Kleinheisler László nem léphet pályára a Wales elleni Eb-selejtezőn, mivel az UEFA Fegyelmi Bizottsága 2 mérkőzésre tiltotta el a Horvátország elleni kiállítása miatt. Ebből egy meccset már letöltött az Azerbajdzsán elleni találkozón. #csakegyutt #magyarok

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1186338500720910338
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.16, 13:26
    A magyar szurkolók október 16-án, 10.00 órától vásárolhatták meg a november 19-i Wales-Magyarország Eb-selejtező jegyeit, és mindössze húsz percre volt szükség ahhoz, hogy elfogyjon a vendégszektor összes belépője.

    A magyar válogatott november 19-én játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje az Európa-bajnoki szereplés kivívása: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

    A november 19-i mérkőzés 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban (Leckwith Rd, Cardiff CF11 8AZ, Egyesült Királyság). A magyar szurkolók részéről hatalmas volt az érdeklődés a mérkőzés iránt, a jegyárusítás megkezdése után húsz perccel mind az 1600 jegy elfogyott a vendégszektorba.

    A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek. A további részletekről a későbbiekben tájékoztatjuk a kiutazó szurkolókat.

    2019.10.15
    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/wales-magyarorszag-szerdan-indul-a-jegyarusitas
     
  7. avatar: Zsorzsinju
    2019.02.10, 21:13
    Stadion:
    Cardiff, Wales
    Cardiff City Stadium

    https://en.wikipedia.org/wiki/Hungary_national_football_team