magyarfutball.hu

Terézvárosi TC - Kispesti AC 0 : 1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.10, 21:03 (szerk.: 2022.02.11, 11:22)
    Kispesti AC — TTC 1:0 (1:0)

    Népszi­get, 2000 néző
    Biró: Kiss Menyhért

    A Kispest csapata lelkes és kitűnő védőjátékkal értékes győzelmet aratott a nála jobban játszó Terézvárosiak felett. A TTC vereségét főleg fegyemezettlenségének tulajdoníthatja. Játékosai állandóan és hangosan veszekednek egymás kö­zött és szüntetlenül protestálnak a biró ítéletei ellen. Idegességüknek tudhatják be azt is, hogy egy tizenegyest nem tudtak góllá értékesíteni.
    Az első félidő 5-dik percében Saguly révén ért el a KAC egyetlen gólját. Kispest mintegy husz percig fölényben van, majd a TTC kezébe kerül az irányítás s a küzdelem utolsó percéig fölény­ben marad. A mérkőzés vége felé Hegyi egy 11-est a kapu fölé lő.

    A KAC-ot nem kis mértékben Varga kapus brilliáns védése segítette a győzelemhez. A két hátvéd között Túri volt jó, a fedezetsor gyengén játszott. A csatársorban csak Boldog és Jeny játéka érdemel dicséretet.

    A TTC csapatában a Kopácsi helyén játszó tartalék kapusnak nem volt dolga. A két hátvéd mindent mentett. A fedezetsorban Neumann, a gólképtelen csatársorban Maly játéka kíván em­lítést.

    Sporthirlap, 1919. szeptember 15.