magyarfutball.hu

Terézvárosi TC - Kispesti AC 0 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.03.06, 20:39 (szerk.: 2022.03.08, 11:46)
    KAC — TTC 0:0

    Hungária-uti pá­lya, 1500 nézö
    Bíró: Nyul Dezső

    A KAC tavalyi csapatára rá sem lehet ismerni. Közvetlen védelme ma is kifogás­talan, de csatársora, amelyben a régiek közül csak Eisenhoffer tevékenykedik, egyike a leggyengébbeknek az I. osztályban a igy nem csoda, ha a csapat az eldöntetlen ered­mények sorozatával kénytelen megelégedni. Ezuttal sem volt másként, Eisonhoffert jól lefogták; különben sem nagyon bízik partne­reiben ezért — igen helytelenül — hátrahuzódik. Eisenhoffer nélkül pedig a többi csatárok mindent elrontanak, bár a jobb­szélső Fatter is számtalanszor adott alkalmat jól irányított beadásaival a góllövésre. A fedezetsorban Blachník többet beszél, mint játszik. A szélső halfok ellen nem lehet pa­nasz. A két hátvéd főleg hatalmas felszabadítórugásaival imponál, mig Varga a szo­kott jó.

    A TTC csapata az utóbbi hetekben fegye­lem dolgában örvendetes javuláson ment keresztül, aminek máris látható eredményei vannak. A veszekedés, oivakodás helyét a lelkesedés és ambició foglalta el, amellyel egy kis szerencsével a maguk javára dönthették volna el a mérkőzés sorsát. Procenko ugyanis az első félidő 43. percében két mé­terről biztos gólt hibázott.

    A TTC kapuját Kopácsi helyett Braun védte s néhányszor nagy bravurral mentett. A hátvédek közűl Fried volt a jobbik. A fedezetsorban Steinitz centerhalf végzett jó munkát. A bsatársor legjobb embere Proczenko volt, aki ugy a védelemből, mint a támadásból kivette részét Mellette Maly le utásai érdemelnek említést.

    Sporthirlap, 1920. október 18.