magyarfutball.hu

2016.08.15, Détári Lajos távozott Nagyrédéről!
Détári Lajosról júliusban terjedt el a hír, hogy a Heves megyei első osztályban szereplő Nagyréde SC vezetőedzője lesz, de végül nem sikerült megállapodniuk.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.07.15, Détári Lajos lett a Nagyréde vezetőedzője!
Détári Lajos személyében korábbi világválogatott játékos irányítja majd a Nagyréde SC futballcsapatát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.03.12, Détári Lajos mégsem lesz a Balatonszepezd vezetőedzője!
A korábbi világválogatott lapértesülés szerint mégsem irányítja tavasszal a megye hármas csapatot.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.02.22, Détári Lajos lett a Balatonszepezd vezetőedzője!
Détári Lajos került a labdarúgó megyei III. osztály déli csoportjában szereplő Balatonszepezd kispadjára.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.05.06, Détári Lajos távozik Felsőtárkányból!
Az ősszel öt, míg a tavasszal tíz mérkőzésen irányította az NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkányt Détári Lajos, aki a minap jelezte, magánéleti problémák miatt kénytelen megszakítani a munkát – számolt be róla a heol.hu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.14, Détári megegyezett az NB III-as csapattal - egy üzletember fizeti
Továbbra is Détári Lajos irányítja az NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány szakmai munkáját. A tréner alkalmazásának költségeit Keller József helyi üzletember teremti elő.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.10.30, Détári Lajos lett a Felsőtárkány szakmai igazgatója
Az NB III-as Felsőtárkány szakmai igazgatója lett Détári Lajos. A 61-szeres válogatott megbízatása egyelőre a hátralévő öt bajnoki mérkőzésre szól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.09.04, Détári Lajospro licences edző lett!
Ma a Magyar Labdarúgó-szövetség telki edzőcentrumában kapják meg diplomájukat a hatodik pro licences edzőképző csoport végzett hallgatói. Ezúttal 17 szakember kapja meg a legmagasabb tréneri képesítést igazoló oklevelet. A végzett hallgatók között találjuk többek között Kenyeres Imrét, az A-válogatott szakmai stábjának tagját, Bozsik Péter volt szövetségi kapitányt, a Ferencvárostól a közelmúltban távozó Détári Lajos vagy a fiatalabb szakemberek közül a profi labdarúgástól néhány éve visszavonult Lipcsei Pétert és Horváth Ferencet is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.08.20, Détári Lajos távozott a Ferencvárostól!
Az FTC Labdarúgó Zrt. a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Détári Lajossal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.05.11, Détári Lajos hosszabbított a Ferencvárossal!
A Ferencváros labdarúgócsapata ma sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Détári Lajossal megállapodtak a folytatásról, a szakmai igazgató szerződését egy plusz egy évvel meghosszabbították.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.08.30, Détári Lajos lett a Ferencváros vezetőedzője!
Nem sokkal ezelőtt megszületett a megállapodás a felek között, így a szezon végéig Détári Lajos lett a labdarúgó NB I-ben hét forduló után nyeretlen Ferencváros új szakvezetője. A hírt a zöld-fehérek hivatalos honlapja, az ftc.hu megerősítette.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.06.10, Détári Lajos lett a Siófok vezetőedzője!
Détári Lajos lett a BFC Siófok élvonalbeli labdarúgócsapatának új szakvezetője. A volt világválogatott labdarúgó megbízatása 2010. június 30-ig szól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.09.27, Détári Lajost kirúgták a Sopron csapatától!
Az FC Sopron labdarúgócsapatának irányítói menesztették Détári Lajos vezetőedzőt, a szakember azonban nem fogadta el a döntést és továbbra is a gárda trénerének tartja magát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.02, Détári Lajos lett a Sopron vezetőedzője!
Bécsben ma megegyezett egymással Vízer László Máriusz, az FC Sopron NB I-es labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa és Détári Lajos, így a 2007–2008-as szezonban a legutóbb a válogatott mellett dolgozó szakember lesz a soproni együttes vezetőedzője. Détári kedden vagy szerdán írja alá a szerződését, amely a hivatalos közlés szerint egy plusz két évre szól. A Nemzeti Sport már június 23-án közölte, hogy az egykori világválogatott játékos a legesélyesebb a Dario Bonetti távozásával megüresedő posztra. Hétfő délelőtt Détári már edzést vezetett Sopronban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.01.18, Détári Lajos lett a Felsőpakony vezetőedzője!
Détári Lajos a megyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Felsőpakony vezetőedzője lesz. A Duna Televízió értesülése szerint a korábbi világválogatott játékos február 1-én kezdi el a munkát és féléves szerződést írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.03.16, Détári Lajos lett a Magyar Válogatott pályaedzője!
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Kisteleki István ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Bozsik Péter lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Segítője edzőként az egykori világválogatott, Détári Lajos lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.06.23, Détári Lajos a Panszerraikosz vezetőedzője lesz!
A legutóbbi szezonban az élvonalból kiesett nyíregyházi labdarúgócsapatot irányító Détári Lajos a következő bajnokságban a görög másodosztályú Panszerraikosz vezetőedzője lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.09.21, Détári Lajos lett a Nyíregyháza vezetőedzője!
A Nyíregyháza vezetősége hétfő este az edzőváltás mellett döntött, és Herédi Attila helyére a Szabó András, Détári Lajos edzőpárost nevezte ki, írja a Szabolcs Online.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.08.04, Détári Lajos távozik Diósgyőrből!
Délelőtt az egyik csapatnak még edzést tartott Détári Lajos, ám délután eldöntötte, nem vállal szerepet a diósgyőri futballban, és távozik Borsodból. A bajnokságban tehát Kiprich József irányítja majd a DVTK együttesét, a vezetőedző segítői pedig Vincze István és Orlóczki Tibor lesznek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.08.26, Détári Lajos távozik a Haladástól!
Kedden váratlanul lemondott posztjáról Détári Lajos, a hét végén a Videoton ellen 3-0-ra diadalmaskodó Lombard FC Haladás vezetőedzője. Az edzések irányítását ideiglenesen Gujdár Sándor vette át.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.04.24, Détári Lajos lett a Szombathelyi Haladás vezetőedzője!
Bíró Péter közös megegyezéssel szerződést bontott Glázer Róberttel. Pénteken már az újonnan kinevezett tréner, Détári Lajos tartja az edzést; segítőtársa Gujdár Sándor pályaedző lesz, a kapusedző viszont marad Hegedűs Péter.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.12.10, Détári Lajos Vietnámban lesz edző!
Még mindig hatalmas szeretet és elismerés veszi körül Détári Lajost, a Kispest egykori világválogatott labdarúgóját. Még Vietnamban is, ahol három hónapig edzősködni fog.

...tovább: teljes bejegyzés »

2001.12.29, Détári Lajos lesz a Kispest vezetőedzője!
Elméletileg eldőlt: januártól Détári Lajos lesz a Kispest focistáinak az edzője. Bár mind a szakember, mind a klub egyik tulajdonosa óvatosan fogalmazott, aligha lesz akadálya a szerződés aláírásának.

...tovább: teljes bejegyzés »

1993.11.10, Détári Lajos a Genoához igazolt!
Az előző szezonban az Anconában futballozott Détári Lajos a Genoához kötelezte el magát, így a Bologna FC és az Ancona után harmadik olasz klubjához írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »