magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  2. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  3. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  4. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  5. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  6. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  7. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  8. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
  9. Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.01.28, 11:17 (szerk.: 2022.02.03, 12:43)
    Szerintem a szurkolók részéről megint megy a felmentés és indok keresés a vereségre. A Puskás minden esetben ugyanazzal a taktikával áll fel ellenünk és ez ellen már a sokadik edző nem találja az ellenszert. A védelmünk a régi volt, de megint kaptunk egy beívelésből egy gólt és ez már a nagyon sokadik ebben az évben. Valahol nem érzem a kohéziót a csapatban, pedig már sok játékos hosszabb ideje együtt játszik, tehát érezniük kellene egymást a pályán. Ha a lilák ellen is így játszunk az kész bukta és akkor van esély arra is, hogy a Paks meccs is megy a lecsóba és sajnos akkor a bajnokság is ugrott és úgy járunk mint a kupával, három ment a negyedik bukó volt. Kicsit most pesszimista vagyok, mert most nem vagyunk csapat, csak játékosok tömege

    Ez a 2. év, ha jól számolom, hogy nem jövünk ki jól a halasztásokkal a nemzetközi kupameccsek miatt. A keretünk nyáron is ugyanilyen bő volt (+/- pár játékos) mi értelme volt halasztani?

    Ha megtanulnak a fiúk harcolni, akkor rendben leszünk, de ma is sokszor úgy mentek bele egy-egy párharcba, hogy azt gondolták, hogy alanyi jogon az övék a labda!

    tényleg mertem remélni, hogy nem bolondul meg mindenki, senki nem akarja majd levenni a fél csapatról a keresztvizet és pláne senki nem fog bundát, meg szándékos ártószándékot belelátni abba, hogy felkészületlenül ért minket a szezon eleje.

    csalódnom kellett.

    A csapatvédekezést azért össze kéne rakni...most nincs egy szavam sem,mert nem tudom ki,milyen állapotban volt/van.De,ha a védelemben mindenki kb egyformán terhelhető és nem sérült vagy beteg,az nálam nem ne fordulhatna elő,hogy Dvali kezd Kovács helyén.Azzal együtt mondom ezt,hogy az állítólag könnyelmű Frimpong cipőjét,sem ők,sem az öreg Mmaee sem vihette volna.Annyival jobb focista volt mindhármuknál.És erre jön még a kp-s védekezés,ahol egyszerűen nincsenek leosztva a szerepek.És a sebesség is hiányzik.

    lehet, hogy túlzó elvárás, hogy felmérje a tisztelt társaság, hogy egy edzőmeccsel, kevés edzéssel nem készülhettünk fel. Egy hete még az is képben volt, hogy egy 17 éves játékossal kell kiállni a középpályán, annyira elvitt mindenkit a koronavírus.

    Hagyjuk már ezt a hülyeséget !
    Profi labdarúgók már több éve,nem tegnap összeverbúvált grundcsapatról beszélünk !
    Mit nem készültek fel és mire nem ?
    Hogy futni kell majd,és odatenni magukat fejben is ? Ezt csinálják egész életükben,ezért keresnek rengeteg pénzt !
    Mire nem készültek fel ?
    Koronavírus,
    Nyomjad csak a marhaságaidat,ha valaki meg kritizálni meri a "szenteket" akkor azt töröljük.
    Ez nagyon megy

    Figyelj,emlékszel amikor a felcsútot kapta el a Covid,és tök fiatal csapattal álltak ki és igen szépen játszottak ?

    emlékszem. egy végig csinált felkészülés után. nem úgy, hogy Vécsei (aki a legjobb középpályásunk volt ma) egy hete sem edz még. De nyilván lehet hatékonyan védekezni így, vagy támadnismiley

    Akkor a második félidőben egy védekező középpályással-amikor lehozta Loncart- miért volt sokkal jobb a játék?

    mert elfáradt a Csút. Mi egytempósak, fásultak voltunk, de azt bírtuk nagyjából. És nagyon jó húzás volt Tokit hátravinni 8-asnak.

    Libabőrösök voltunk sokan mikor Besic lenyilatkozta élőbe hogy ez az ő csapata..Tehát egy hülyeség után se átkozzuk el.Arra ott van Loncar aki lófaszt se tett még a csapatért és hullaszar.Vagy Vécsei aki szintén semmivel nem jobb mint Besic.Vagy Wingo..stb stb..

    attól is sokan elélveztek, hogy Botka szerint ilyen jók még sosem voltak az edzések, amióta megszületett, aztán láttuk hogy ő is milyen jól játszott.

    Vécseivel 10 emberrel jobb volt a kp védekezés, mint Besiccel 11-en.

    Ne fonjon kötelet senki ! Az első félidőt bőven befolyásolta Besic ostoba kiállítása - jogos volt ! A 2.félidőben rendben voltunk emberhátrányban ... volt már jobb is és lesz is ! Fel a fejjel srácok smiley Nagyobb bajunk sose legyen az életben !
    Vasárnap szájon vágjuk a makákókat !
    Jó éjt !

    Bassey-t nem hoztam volna le,az biztos.Inkább Tökit,vagy Zubkovot.Amikor emberhátrányban vagy,akkor próbáld meg pontrúgás után megnyerni a meccset.Ahhoz meg olyan kell,aki a kapu közvetlen közelében föltalálja magát.

    Boli, Uzuni, Tokmac mind 180 alatti játékos, esélyük sincs az íveléseknél.

    Sajnos Besic elintézte ezt a meccset amugy is nekem nem tetszik a játéka mióta visszajött ,tul sokat cselez lassitja a játékot .Mi a régi Besicet szeretnénk látni de attól tartok az már nem fog összejönni.Jó pár játékosnak szerintem ez az utolsó fél éve itt ami nem is baj kell a frissités.De most télen is kell még legalább 3 posztra igazolni:jobb hátvéd aki beadni is tud,védekező közeppályás akinek van sebessége egy bàlhátvéd Civic mellé(Cabraja is egy vicc)és egy támadó középpàlyás.

    Első félidő nekem katasztrófa, Besics hülyeségével a köbön, a másodikban már nem izgultam, hogy kapunk még gôlt. Sajnos nem is lőttünk.

    Egyébként miért rúghattak szögletet 20 másodperccel a jelzett hosszabbítás lejárta után, míg mi miért nem??

    Az ő szögletüket még a hosszabbítás lejárta előtt ítélte meg. A mi szögletünk viszont egy szintén a hosszabbítás lejárta előtt megítélt szabadrúgást követett volna. Ilyenkor a bírók sokszor engedik még az adott pontrúgást, aztán ha a beadásból nem történik semmi, lefújja. Mindkét esetben ezt is tette.

    mert mi nem álltunk be a labda elé, hogy húzzuk az időt.

    Egèsz meccsen csinálták. Hányinger...nem csoda, hogy Civicnèl is elgurult a gyógyszer. Ez a felcsút egy minden hájjal megkent, suttyó banda. Vissza lehet nèzni az összes ellenük játszott meccset. MINDEN aljas kis trükk megtalálható az eszköztárukban. Akadályozás, labda elè beállás, alattomos ill. "láthatatlan" "csínbe" adott rúgások èa fellökèsek illetve a kedvencem, az èrintèsre elvetődès-kiáltás kombó... Az az elképesztő, hogy ezt egyenesen támogatja az itthoni futballközeg ès (ami mèg szarabb) a játékvezetői kar.

    Besic ámokfutása, kiállítása után jónak tünt Csercse gondolata, hogy Tokit rakja előre. Viszont Tokmachoz nem tudták eljuttatni a labdát. Nem tudta kihasználni gyorsaságát. Nem volt területe hozzá. A felcsút emberelőnybe is kontrára állt be. A 2. félidőben mi domináltunk 10 emberrel is. Toki alkata, magassága centernek alkalmatlan (kivéve, ha mi kontráznánk).

    Nagyon nehéz értékelni ezt a meccset. Nekem végig nagyon visszás volt ez a csöpögős, napi szintű PR, amit kapott Csercsa mester, mert nagoyn könynen visszaüthet az ilyesmi. De ezt a meccset nem lehet a nyakába varrni, teljesen átjött, hogy2-3 héttel mögöttünk vagyunk a felkészülésben. A jelen állapotunkban ennek egy felkészülési meccsnek kellett volna lennie. Ez most senkinek a hibája, így hozta a covid, csakhogy van ezzel egy kis baj.
    Láthatóan a 'csút csúcsformában van. Nekünk kell vagy 4-5 forduló, míg összeszedjük magunkat, és a többi mennyeis csapat sincs sehol. Simán benne van, hogy elkezdik megint végigverni a mezőnyt, mint tavaly, csak most nem indulunk 20 pontos előnyből.

    Egyedül vagyok azzal, hogy nem lehet egy játékost 20 perc után lekapni? Itt sokan utólag okosan lecserélték volna Besicet, de ez nem így megy. Legalábbis nem nagyon találkoztam még ilyennel. Inkább ki kell hívni oldalra és leszedni a fejét hogy ne csúszkáljon sárgával a zsebében.

    van az a helyzet, amikor látszik egy játékoson, hogy ki fogják állítani, ilyenkor indokolt a csere, alapesetben persze bízol a játékosodban, hogy nem egy megkerült idióta, tegnap sajnos az előbbi esetre láttunk példát

    Elkésett a mester. Szerintem ha ezt megúszta volna Besic lekapta volna. Mondjuk más kérdés, hogy Angliában szerintem 0 sárgát kapott volna vagy maximum egyet az utolsóért.

    Nagyon ritka, de amilyen ámokfutást rendezett, simán elképzelhető, hogy lehozták volna a sárgája után, ha ül a padon minőségi pótlás.

    én nem hiszen, hogy Cserkeszőlő feltételezte Besicről, hogy topligás tapasztalattal ennyi sütnivalója van. akkor sem cserélte volna le, ha Vécsei 2 hete megnyerte volna a Boston Marathont.

    Bocs, de hosszú leszek, mert a helyzet szerintem összetett.
    - Rebrov távozásával valami megtört a csapatnál. Mint csapat, elkezdtek nagyon nem jól működni a dolgok. Ezt már kár túlragozni, nyilván emiatt kellett Stöger-nek mennie.
    - Már a DAC meccs után is írtam: ez a csapat egyelőre kb. ugyanaz, mint az őszi. Védelmi hibák, körülményes, lassú, impotens támadójáték, amiben benne van, hogy tényleg bérkitől képesek vagyunk a legidétlenebb módon kikapni.
    - Nagyon nem jött jól ez a vereség, az pedig még kevésbé, hogy látszik: az elmúlt fél évben elszenvedett károkat nem lehet pár hét alatt korrigálni. Sajnos én nyögve-nyelős hetekre számítok, és izgalmas bajnokságra...
    - De bennem jelenleg fel se merül, hogy ezért Csercseszovot hibáztassam. Az ismert körülmények nélkül is nagyon rövid ideje volt eddig, így meg aztán pláne nehéz helyzetben volt/van. Egyelőre inkább az látszik, hogy nagyon is indokolt volt a váltás, mert a csapat a játékosok egyéni értékével, képességeivel összevetve a béka feneke alatt van.
    - Azért apró bíztató jeleket mindennek ellenére látok. Egy vesztes meccs után ez nem vígasz, de mégis fontos. A második féliőben legalább mentalitásban voltak előremutató dolgok. Nem tudom mikor láttam utoljára pl. Bolit labda nélkül így sprintelni...
    - Amúgy szerintem le vannak még picit terhelve a játékosok. Szinte minden labdára a pufla-sok értek oda előbb, ami ezt jelzi, hogy nem vagyunk frissek. Gyanítom még benne vannak a lábakban a kemény edzések, talán párakban még a covid nyomai is. De ez javulni fog, ebben biztos vagyok.
    - Azt mondom, lépjünk tovább, egy Dózsa-verés sokat lendíthet a hangulatunkon... Hajrá Fradi!

    Én nagyon el vagyok keseredve, az egész középpályánk katasztrófa; a félidő végén az utolsó szögletnél a védelem ennyire ne figyeljen, az döbbenet! Egyébként Csercseszov nem meccselt rosszul, de sovány az egész, nagyon nincs egyben a csapat, igazolások nélkül nem látom a kiutat :(

    Hornyak szépen beárazta a meccs előtti nyilatkozatával a játékosainkat.
    Nem is értette hogy az egyik edzőnel futnak a másiknál nem és ezt le is nyilatkoztak....

    Nekem a tegnapi meccs mélypontja amúgy az volt mikor nekiugrott a kapufának a srác és lefújta a játékvezető a támadást

    Hiába vannak nálunk az nb1 legjobb játékosai, alibi passzok vannak, ami előre megy, vagy kulcs passz, szinte egy sem talált embert! Már a DAC ellen is elrohanta magát a csapat, mert állandóan az eladott labdák után kergettük az ellenfelet! Szét csesz az ideg, mikor látom, hogy ilyen fizetésekért, 5-6 méterre nem találnak társat! Csercseszovnak ettől nagyobb fegyelmet, és alázatot kell kikényszeríteni a srácokból!

    Nekik volt még egy 100%-os helyzetük amit kihagytak. Nem rajtunk múlt. Illetve a helyzetbe kerülésük igen. Nekünk nem volt. Remélem Cserszi többet látott, mint az itt (jogosan) elfogult értékelők és javítja a hibákat. Ha nem teszi nem szép tavasz elé nézhetünk.

    Nézzük a pozitívumokat:
    - Zubkov csele
    - Tokmac új posztja
    - Besic hál'istennek el lesz tiltva
    - egyszer csak vége lesz már annak a rohadt Afrika-Kupának
    - erőnlét rendben lesz
    - minden meccsünket nem tudja ez a patkány vezetni

    Oké, hogy Töki irányít, mert nem volt rossz, de nekem jobban tetszett, amikor őt ugratták ki és gólt rúgott, mint amikor csinál egy jó cselt a félpályánál és nem tudja kinek passzolni a sok álló játékos közül. :-(

    Ez kétségtelen, de tegnap egyszerre volt 6-os, 8-as és 10-es is, amit nem csak hibátlanul oldott meg, de jelenleg nem látom a keretben az alternatívát...

    Knezevics tavozasaval sokkal szintelenebb, szagtalanabb lett ez a foshatar csapat, de eleg jol ossze van rakva a csapatvedekezes. Ha a Pakstol kapott 10 (!!!) golt levonjuk, osszesen kaptak 8 golt. Ezert lehetnek veszelyesek, nem lehet felvallrol venni oket

    Dénes! Most direkt kikockáztam! Mire mész ki, ha erre nem? Egy ilyen szöglet volt az utolsó percben nekünk, amit a Markek simán levett....

    Sajnos Dénesnek ez a gyengéje, ha jobb lenne a kijöveteleknél, akkor már rég a Real Madrid kapusa lenne pl. És ezt komolyan mondom, semmi pénzért nem cserélném el Markek-re (még ha pont a kijöveteleknél ő jobban is teljesít).

    Mondjuk hogy ez a puskás mitől tud dobogón lenni, az számomra rejtély. Mondjon már valaki onnan egy épkézláb játékost? Slagverte Luca? Komáromi? Szolnoki? Corbu? Ilyen játékosok lennének nálunk a kezdőbe, 0-2-ről indulna a meccs, annyi emberelőnye lenne az ellennek.

    Az, hogy egy pontrúgásból gólt kapunk, benne van a pakliban. Dibusz sokat fejlődött, de az tény, hogy őt épp a kijövetelei (vagy éppen nem kijövetelei) választják el attól, hogy kb. a világ legjobb kapusa legyen. Sajnos ez van. De ettől még megnyerhettük volna 3-1-re, 4-1-re ezt a meccset, ha kettőnél több helyzetet kidolgozunk majdnem 100 perc alatt, és esetleg még a kaput is eltaláljuk. Vagy ha nem pattan 5 méterre el egy egyszerű labda, vagy ha mégis, akkor legalább nem sárga laposan, egy nyújtott lábbal becsúszással próbáljuk korrigálni a hibát...

    Nem, nincs benne a pakliban, mert előre lehetett tudni, hogy Nunes fog fejelni. Ahogy a szarosoknál pedig Stopira.
    Erre pedig fel kell készülni!!!

    Jó, az mondjuk tényleg gáz, hogy ennyire egyedül hagytuk. De egy jól fejelő játékos attól jól fejelő, hogy nehéz levédekezni. A pontrúgások sokszor a gyengébb csapatok lehetőségei. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy atttól, mert egy meccsben se lévő ellenfél (megjegyzem, tegnap sajnos nem ez volt a helyzet) talál egy gólt szögletből, attól még nem kell tőlük kikapni.

    Az is már szokásos,hogy ifista szinten sem tudjuk kivédekezni a szögleteket..S Dénes,te is hibáztál a gólnál.Nem a hosszúra helyezkedtél.

    Szerintem pedig a védők osztották el rosszul az embereket. Nunes olyan egyedül volt mint a kisujjam.
    Blazic és Dvali ugyanazt az embert fogta, Botka csak sodródott az emberek között. Szerintem nem egyedül Dibusz sara a gól.

    A hosszúra helyezkedett és rövidre kapta a gólt, vagy te láttál már olyat, hogy szögletnél a kapus van a szögletet rugó játékos felöli kapufánál? Nem volt ott a biztosító játékos!!!

    Tudásunk 35%-át hoztuk a teljes meccsre vetítve. Volt időszak, amikor 50 fölé mentünk. Ez kevés...

    Volt pár szögletünk a meccsen, egyet sem sikerült még csak beadni sem rendesen. Miért pont ebből lett volna gól?

    Egyébként nem voltak ezek veszélyesek. Tök mindegy, hányan vízionáltak itt nehéz meccset, magunkat szúrtuk tökön a kiállítással. Anélkül egy szenvedős 0-0 vagy kevés gólos győzelem lett volna nekünk.

    A megyeiek szöglete 10-20 másodperccel a hivatalos vége előtt keletkezett. A miénk meg azután pár másodperccel. Ezt ellenünk 10-ből 8 bíró lefújja, a futball világában valszeg inkább engedik elvégezni, kicsivel 50% felett.
    A megyeiekre ki nem osztott 3-4 sárga lap a legbosszantóbb. Így megy, és egy szezonban megúsznak pár 5 sárgás pihenőt...

    Ahogy Csercsaszov is nyilatkozta, már az elején nem úgy kezdtünk ahogy kellene. Kényelmesen, ráérősen. Azután jött Besic és az ámokfutása, nem csak a sárgák, de az eladott labdák is. 20 perc után nem szokás lecserélni védekező középpályást. A kiállítás után le kellett hozni Bassey-t, mert szükség volt a középpálya stabilitására. A szünetben volt fejmosás, de a motiválatlan csapatot sokkal több idő lesz felrázni. Ettől függetlenül volt tempósabb 20 perc, de ennyi nem elég a 10 emberrel védekező Pufla ellen. A bíró pont annyira nyúlt bele a meccsbe amennyire lehet, finoman fogalmazva megvolt a hazai pálya előnye.
    Besicnek járna egy komolyabb pénzbüntetés és jó mélyen szálljon magába. A csapat többi játékosának pedig döntenie kell, ha el akarnak menni akkor mehetnek, most. Legalább tisztul a levegő.

    Mindenki elmeszeli Besicet. A második sárga véleményes volt sztem. Ilyen van többször is egy meccsen És komoly hatása volt a meccs kimenetelére. A játékvezetőnek illene mérlegelni. Egy utolsó szóbeli figyelmeztetés fairebb lett volna! Nem volt ilyen.
    Én kicsit mosolyogtam a meccs előtt, ahogy Bognárt lecsalózták előre. De a meccsen történtek ezt igazolták. Lejtett igencsak ez a pálya. És a slusszpoén a végén a nem megadott szöglet volt. Jó igaza van a többségnek abban, hogy nem a bíróra kell rávarrni a vereséget, mert ,ha olyan teljesítményt nyújtott volna a csapat nem tudott volna mit tenni a bíró. Túl nagy mozgásteret hagytunk neki. Na de azért van mit kritizálni Bognáron is..... Nb2

    Volt egy sárgás faultja a 16-os előtt, amit megúszott.
    Majd volt egy narancssárgás belépője, amit megúszott.
    Ezek után kapott egy sárgát egy 16-os előtti taktikai faultért.
    Ezután a középpályán volt két olyan szabálytalansága, amiből legalább egyre járt volna sárga.
    Amiért a második sárgát kapta, azt is be lehetett fújni, de azzal a faulttal volt a legkisebb baj...

    Ennyit nem lehet hibázni következmények nélkül, és továbbra is tartom, hogy véletlenül se... Majd faarccal lesétál egykedvűen... Valamai nagy baj van a fejével... Ez nem egy szimpla túlpörgés volt...

    Olyan jo, hogy megmagyarazunk mindent a biroval, mikozben napnal is vilagosabb volt tegnap, amit Csercseszov is mondott, hogy szarul alltunk bele a meccsbe, Besic meg jogosan kapta a lapot, ezt is tudjuk mindannyian. Harmadik viszonylag durva szerelese utan kapta a sargat es ezutan belement megint egy ilyen csinbe. Kicsinalt minket, de addig is toketlenek, szenvedelynelkuli szarok voltunk, a puskas sokkal ehesebb es agresszivebb volt. Ez igy nem fog menni tavasszal, ha ez igy marad. Bucsut inthetunk a bajnoksagnak, ha villamgyorsan nem lesz hozzallasbeli valtozas. Jollakott sztarocsakakkal vagyunk tele, akik tavasszal mar a nyari szerzodesukkel fognak fejben foglalkozni, mig a puskas vert hugyozik a palyan es tavaly tavasz ota gyakorlatilag egyenletesen jol teljesitenek, leszamitva a nemzetkozi porondot. A baj ezzel van, nem elsosorban a birokkal.

    Én nem mondanám, hogy túlpörgött. Egyszerűen érezte ő is, hogy szar, és afresszivitással igyekezett pótolni.

    A csütörtöki találkozón Csercseszov 4-2-3-1-es felállásban küldte fel a csapatot, Besic butasága után azonban át kellett álljon 4-4-1-es formációra. A meccsen 59%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (16.5 passz/perc), a Felcsútnál ez 81%. A hazaiak többet támadtak (32 ill. 41), jóval többször kísérleteztek kapuralövéssel is (5/1 ill. 19/6), egyik csapat sem vezetett kontrákat, az xG-arány 0.23-1.01 volt. Érdekesség, hogy a hazaiak inkább egyenlő létszámnál voltak hatékonyak, az első 25 percben 9-szer lőttek kapura (0.37), az azt követő 75 percben 10-szer. Az xcG-arány 0.02-1.7 volt (a gól [0.85] és Mezghrani lecsúszott beadása [0.37] tesztelte leginkább Dibuszt).

    A párharcok többségét mi nyertük (111-107), azonban mindössze 18 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (34-szer a hazaiak), 48-szor adtuk el a saját térfelünkön a labdát (Blazic 9, Uzuni és Zubkov 6-6), a Felcsút 19 lövéséből 11 volt eladott labda után (Blazic 3, Vécsei 2). A támadópárharcaink 40%-át nyertük meg: Zubkov (16/8), Civic (7/4), Botka (6/3) Bassey (3/2) érte el az 50%-ot. A védekező párharcaink 62%-át hoztuk, a fejpárbajokat 16-14-re. A hosszú passzok aránya 11% volt, 53%-os pontossággal, intenzív letámadásról természetesen nem beszélhettünk (18.9 PPDA).

    Dibusz hat lövésből (1.7) 1 gólt kapott, 22 passzából 21 volt pontos, 17-szer adtuk haza a labdát.

    Botka 74 percet kapott, 60 akciójának 68%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 22 párharcból 11-et nyert meg, 9 labdát adott el, 10-et szerzett, 3 passzt lopott, 4-szer tisztázott.

    Blazic 130 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 89%-kal passzolt, 21 párharcból 13-at nyert meg. 12 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott, 6-szor tisztázott. 1 lövést készített elő (0.08).

    Dvali szintén 130 akciójának 85%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert meg. 8 labdát vesztett, 18-at szerzett, 9 passzt lopott, 4-szer tisztázott.

    Civic 79 akciójának 72%-a volt sikeres, 78%-kal passzolt, 24 párharcból 16-ot nyert meg. 11 labdát vesztett, 10-et nyert, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Besic 24 perc alatt 35 akcióban vett részt, 63%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 12 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott, két sárgával kiállították.

    Loncar 61 percet kapott, posztján rendkívül kevés, 34 akciójának 65%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt (18/17), 13 párharcból 5-t nyert meg. 4 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 1 passzt lopott.

    Zubkov 74 perc alatt 58 akciója volt, ezek 48%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 56%-kal passzolt, 26 párharcból 12-t nyert, 9 cseléből 5 volt jó.

    Tokmac 3 poszton 65 akciót mutatott be, ezek 63%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.1), 86%-kal passzolt, 5 cseléből 3, 19 párharcából 8 volt sikeres.

    Uzuni 62 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.13). 76%-kal passzolt, 22 párharcból 9-et nyert, 5 passzt lopott, 1 lövést készített elő (0.02).

    Bassey 27 perc alatt 12 akcióban volt részes, ezek fele sikeres volt, 5 passzából 3, 6 párharcából 3 volt sikeres, mindkét csele is az volt.

    Vécseinek 73 perc jutott, 92 akciójának 75%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 23 párharcból 11-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 8-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Boli 40 percet játszott, 19 akciójának 47%-a volt sikeres, mind az 5 passza jó volt, 11 párharcból 4-et nyert meg.

    Wingo 26 percet kapott, 21 akciójának kétharmada volt sikeres, 71%-kal passzolt, 2 párharcból 1-et nyert meg. 5 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott.

    Mak is 26 percet kapott, 19 akciójának 63%-a volt sikeres, 10 passzából 9 volt jó, 7 párharcból azonban csak 1-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.13).

    Dibusz 5.50
    Zubkov 4.66
    Civic 4.62
    Blazic 4.55
    Uzuni 4.53
    Vécsei 4.36
    Tokmac 4.31
    Botka 4.29
    Bassey 4.28
    Boli 4.24
    Dvali 4.17
    Mak 3.57
    Wingo 2.71
    Loncar 2.60
    Besic 1.67

    https://ulloi129.hu/2022/01/27/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-17/
    https://ulloi129.hu/2022/01/29/igy-teljesitettunk-a-felcsut-ellen-16/
    https://ulloi129.hu/2022/02/02/dibusz-zubkov-civic-es-dibusz-tokmac-vecsei/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.19, 13:55 (szerk.: 2021.08.19, 13:57)
    ELHALASZTOTTÁK A PUSKÁS ELLENI BAJNOKINKAT

    A Magyar Labdarúgó Szövetség elhalasztotta az NB I negyedik fordulójára kiírt Puskás Akadémia-FTC mérkőzést.

    Labdarúgócsapatunk augusztus 18-án, szerdán 21.00-tól a Young Boys otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája rájátszásának első mérkőzésén, majd augusztus 24-én, kedden már a budapesti visszavágón.

    A labdarúgó NB I negyedik fordulójában, augusztus 22-én, vasárnap a Puskás Akadémia otthonában léptünk volna pályára. Klubunk halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, melynek Versenybizottsága hozzájárult, hogy a találkozót egy másik időpontban rendezzük meg.

    Az MLSZ Versenybizottsága 2022. január 26., szerda 19.00-ra tűzte ki az új időpontot.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/elhalasztottak-a-puskas-elleni-bajnokinkat