magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2 : 3 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
  2. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
  3. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
  4. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
  5. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
  6. Ferencvárosi TC - BSC Young Boys 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 2 (3 szavazat)

hangulat: 4.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)
UEFA Bajnokok Ligája Rájátszás, 2. mérkőzés
játékvezető : Karasev Sergei (Oroszország)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 20.677
Telt ház!
  1. 0 - 1 5' Zesiger Cédric
    18' Wingo Henry 1 - 1
    27' Mmaee Ryan 2 - 1
    31' Zachariassen Kristoffer sárga lap
    2 - 2 56' Fassnacht Christian
    59' Laïdouni Aïssa sárga lap
    64' Laïdouni Aïssa sárga-piros lap
    sárga lap 67' Martins Christopher
    68' Kovačević Adnan sárga lap
    70' Wingo Henry sárga lap
    81' Mmaee Ryan sárga lap
    2 - 3 90+3' Mambimbi Felix

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.25, 10:40
    David Wagner: Büszke vagyok a srácokra, megérdemelten harcolták ki a továbbjutást. Igyekeztünk meghálálni a szurkolóinktól az első mérkőzésen kapott támogatást, remélem, hogy otthon hasonlóan örülnek most az eredménynek, mint mi. Nagyon fontos momentum a klubnak, az előző szezont is felülírja, hogy most bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Nehéz megmondani, hogy a Premier League sikerek vagy ez a nagyobb siker, de az biztos, hogy ez hatalmas. Másodszor sikerült ez az YB-nek, az egész csapat sikerre éhes volt. Nem voltam elégedett a játékkal az első félidőben, jó szöglettel kezdtünk, hasonló helyzetekre készültünk, de utána nem tudtuk a saját játékunkat hozni. A folytatásban megfelelően presszingeltünk és irányítottuk a mérkőzést, nagyon megdolgoztunk ezért a győzelemért. Két szoros eredmény volt, nem a Ferencváros volt rossz, hanem mi nyújtottunk extrát.

    Peter Stöger: Négy gólt szereztünk a párharcban, ez van, amikor elég. Az első meccsen három átlövésből kaptunk gólokat, most pedig az első félidőben túl sok energiát kellett abba tennünk, hogy fordítsunk. Az ellenfél egy remek csapat, sajnos a mi teljesítményünk most nem volt elég, de összességében nem volt rossz ma. Nagyot harcoltunk egy nagyon jó csapat ellen. Eggyel több hibát vétettünk a kelleténél, a Young Boys pedig két remek gólt szerzett a két félidő elején. Sajnos az első félidőben picit talán elfáradtunk. A szurkolók fantasztikusan buzdítottak minket. Rengeteg energiát kaptunk az első perctől kezdve, örülök, hogy hálásak voltak a teljesítményünkért. Bízom benne, hogy hasonló támogatást kapunk a csoportkörben is. Aissa első sárgája felesleges volt. A bíró jó szakember, de nem szereti a reklamálást, erről beszéltünk a meccs előtt is.

    https://ulloi129.hu/2021/08/24/stoger-az-elso-felidoben-tul-sok-energiat-kellett-abba-tennunk-hogy-forditsunk/
    https://ulloi129.hu/2021/08/25/wagner-nem-a-ferencvaros-volt-rossz-hanem-mi-nyujtottunk-extrat/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.25, 10:39 (szerk.: 2021.09.01, 12:58)
    Viszlát, BL, Hello Európa-Liga!

    Minden tiszteletem de Kovacevic 16 on kivüli kéz hátra összehúzom magam mozdulatokat nem értem ebbeől lett a màsodik Svájci gól
    Szép volt Fiúk

    Fantasztikus volt a meccs minden egyes másodperce. Nagyon kellenének ilyen meccsek a fos enbéegyben is, de az álom marad még ki tudja meddig...
    Maximálisan büszke vagyok a fiúkra, ennél többet aligha tehettek volna meg. A párharc előtt simán aláírtuk volna ezt a minimális vereséget, persze így fájó, hogy hatalmas esélyünk volt kint is, de még itthonra sem úszott el.
    Szép volt, fiúk, hajrá Fradi!

    Amúgy az hogy lehetséges, hogy lefújás után kevesebb, mint 30 perccel egy játékos már ment haza? (Zubkov)

    Szerintem ez így is bravúr teljesítmény, a bl másodszorra csoda lett volna.
    Nagyon nagy dolog, hogy európai csoportkörben vagyunk, és tulajdonképpen nem is gond hogy egy szinttel lejjebb, mert így talán nem fényévekre előttünk járó csapatokkal kell meccselni majd.
    Nagyon nagy dolog lenne, ha túl tudnánk menni az egyenes kieséses szakaszba.

    Szép volt fiúk!

    aki a mai meccs után szidja a csapatot, az elképesztő....

    Óriási hangulat, igazi kupameccs, hatalmas küzdés a srácoktól.
    Örülök, hogy fradista lehetek.

    Most értem haza. Jó meccs volt, első félidőben jól játszottunk és még a piros után is tudtunk próbálkozni nem egyszer. Ebben a párharcban is meg volt a szerencsénk, de nem tudtunk élni vele. Bár az idegenbeli 2-3 nem olyan rossz eredmény, de végig olyan érzetem volt hogy amit ott eltöketlenkedtünk az nem férhet bele. Jó csapat vagyunk, de még kell a rutin. A BL lóvé hiányzik, de remélem EL-ben továbbjutásért fogunk küzdeni végig. Jövőre meg neki futunk újra a BL-nek. Ja és a szurkolás 5*+1 volt.

    Szomorúnak kellene lennem, de nem vagyok az. A selejtezők elején gondolkodás nélkül aláírtam volna egy BL-playoffot, bármilyen kimenetellel. Nyilván evés közben jön meg az étvágy, de a 2 meccs alapján el kell ismerni, ennyivel jobb volt az ellenfél. A középpályán elfogytunk ma a 60. percre, Civicnél is érezni lehetett, hogy nincs csúcsformában a sérülése miatt. Ott fogtak meg minket. Amit még ki kell emelni, hogy minden játékosuk iszonyatosan erős, jó a párharcokban, tudnak darálni, ha kell. Mi ezt nem bírtuk el, nem vagyunk hozzászokva. Minden labdáért öldöklő harc ment.
    Haragudni nem tudok, mentek, ahogy kell. Fradihoz méltó produkció volt. A kiállítás után nem sok esélyünk volt.
    Várom az EL-t, bárki jön szembe, meg kell baszni.
    Hajrá Fradika!

    Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a BL csoportkör, viszont le a kalappal a csapat előtt, hogy a korai bekapott gól ellenére is meg tudták fordítani a meccset és küzdöttek a végsőkig. A szurkolás előtt meg le a kalappal, világ színvonalú volt. Ez a csapat nagyon megérdemli, hogy teltház előtt focizzon mindig. Köszönöm az élményt!

    Elkezdtem olvasgatni a kommenteket... nem kellett volna...
    Hirtelen mennyi új, ismeretlen név. Persze 90%-a károgó. Vagy prolicences edzőfenomén.
    "Sok a 6 kapott gól" - amúgy feltűnt, hogy 4et rúgtunk? A svájci bajnoknak!
    Az megvan, tisztelt "mindenszar" közönség, hogy EL-ben vagyunk?
    Ha a meccs alatt nem lettem volna elég ideges, akkor most már az vagyok ezeket a hsz-eket olvasva. Csodálom, hogy nem akarják egyesek Stögert felnégyelni.
    Igenis ez egy szép teljesítmény volt az idén is nemzetköziben. Észre kellene venni a szép, lassú, tudatos építkezést. Évről évre egy lépcsőfok, de mindig feljebb. Attól, hogy tavaly sikerült (kis szerencsével), még nem azt jelenti, hogy idén rommá verjük európát. Természetesen én is szeretném, de lássunk már reálisan egy kicsit!
    A lényeg, hogy én büszke vagyok a fiúkra! Hajtottak becsülettel. Köszönjük Srácok! Hajrá Fradi!

    a védekezésünk láthatóan felfújt léggömb. A vkp szintén. Somi én nem tudom, de szerintem nem tudja mit kell tennie, Laidouni árnyéka önmagának. Loncar pedig nem épült be. Töki sérült, Zubkovnak ma volt jó megmozdulása? Uzuni eltűnt. Pozitívum, hogy az új játékrendszer a csatároknak kedvez. Csak nincs meg az egyensúly.

    Nem értek egyet. Somi és Laidouni rengeteg labdát szerez és hasznosan játszik. Utóbbi elég hisztis, mindig is ilyen volt. Loncar zseniálisan lát a pályán. Igen, volt Zubkovnak jó megmozdulása és Uzuni iszonyat munkát végzett a pálya minden pontján.

    A jobb csapat ment tovább, el kell ismerni. Amit odakint elrontottunk nem tudtuk korrigálni, bár Karaszjov nyakig benne volt a sárgázási szokásaival, aztán kvázi esélytelenné is tette a helyzetet Laidouni ostobasága.
    Az egység, a fegyelmezettség hiánya sem segített. A Slavia ellen, akik szerintem per pillanat szintén erősebbek nálunk még sikerült a bravúr nagy adag mázlival, most nem.
    Ezen a szinten ilyen sz@rul kezdeni meccset nem lehet, illetve a kihagyott tizenegyes is sokba fájt.

    Az EL sem lesz ám sokkal könnyebb, jelen pillanatban én bravúrnak tartanám a Csapat jelenlegi állapotát látva a kupatavasz elérését. Nincs nagyon tempónk pedig vannak gyors játékosaink, a védőink és olykor a kapusunk is mozizik, ez a BL-hez kevés, ki tudja az EL-ben mire lesz elég.

    Másik nagy kérdés a bajnokság, hogy ott meg tudjuk-e oldani a feladatokat, Urambocsá' leiskolázni a mezőnyt, mint tavaly Rebrovval egy BL-menetelést követően...

    Nem a bírón múlt, a Csapaton, de Karaszjov is hozzátette a maga részét. Hangsúlyozom, hogy újra csak a kompakt játék hiánya, a fegyelmezetlenség és az ingatag védekezés okozta a vesztünket.
    Ezzel együtt okosabban, az ellenfél előtt lezárt területtel talán többre mentünk volna, nem beszélve az odavágón emberelőnyben két gólt szedtünk be...

    Ami szar, az szar:
    - a svejciek g. unszimpatikus egy csürhe, remélem bl csoportban oda-vissza megcsinálják öket;
    - a cs. g. bíró fürödjön trágyalében, nekünk mindenre megadta a sargát (egyébként jogosan), de a yb-nak nem adta meg ugyanazokra, így mínusz 4-5 sárga lappal segítette öket.

    A tévésektől kérdezem, a yb első góljukat megelőzően, még a szöglet előtt nem volt egy elnézett támadófalt?

    Sokszor nagyon lassan járatjuk a labdát, és lassan reagálunk a szabad labdákra. Zachariassen is így kapott sárgát. Ma Bolinak se volt szinte jó megoldása.

    Nagyot harcolt a csapat, le a kalappal, az első félidőben hatalmasat játszottunk padlón volt a YB, aztán nem tudom mi hangzott el a szünetben, de nem úgy jöttünk ki hogy akkor nyomjunk tovább a 3. gólért hanem mintha már nem akarnánk annyira kockáztatni, jött megint egy hülye gól és a kiállítás, onnan meg már nem volt esélyünk. Rohadt idegesítő, hogy mind a 2 meccsben sokkal több volt, én nem vagyok elájulva a buzi svájciaktól, fizikailag jobbak mint mi de semmi extra, a Slavia meccseken sokkal inkább éreztem, hogy jobb az ellenfél, itt abszolút nem. Ez van, nyomjuk tovább az EL-ben. Ja és nálam Wingo a meccs embere a 11es ellenére is, elképesztő mekkorát ment ma.

    Icipici hiányérzetem van csak. A második félidő elején nem helyeztük nyomás alá őket. Kicsit sem. Sem a lelátón, sem a pályán. A kiállítás után elkezdtek megint hajtani, de akkor már késő volt. Túl sok gólt kapunk, ezen kell javítani. Szép az Eurépa Liga.

    Laiduni kiállítása előtti helyzet orbitális les volt. Ilyenkor s partjelző nem jelez mert ki van adva nekik...
    Miért nem nézték vissza?

    Szerintem az ilyet csak akkor nézik vissza ha gól van. Ezekszerint ha tenyleg les volt, kár hogy nem ment be, akkor nincs a kiállítás.

    Szépet és jót játszottunk, két ponton ment el ma a továbbjutás:
    - az első félidő utolsó 15 percében fölényben voltunk, de nem tudtunk elég helyzetet kialakítani;
    - a másodikban Laiduni elfáradt, talán észre vehette volna a stáb, és még a második sárga előtt le lehetett volna hozni.

    Hangulat a stadionban: fasza, de az oldallelátó az uccsó 25 percre elfáradt.
    Dini tizivédése után, aki a sörét felhajította 4 méterre, beterítve 10-15 embert, ő kapjon a seggébe puskából sörét.

    Az első félidőben lendületben voltunk, nem értem miért húztuk magunkra a második elején a Svájciakat. Egyszerűen érett az egyenlítés. Aztán Laidouni háborgása után, mikor sárgát kapott, már le kellett volna hozni. Összességében csalódás ez a mai eredmény, az első félidőben mutatott harcos játék után. Persze, az EL-nek is lehet örülni, de jelenleg a csalódottság az erősebb.

    Nem biztos, hogy mi húztuk magunkra őket, hanem ők kezdtek intenzívebb letámadásba, de tény a csapat sem reagált jól arra, hogy több mozgás kellene a szélen és a középpályán

    És kit hoztál volna be helyette? Eltiltott Haratin, sérült Sigi, vagy a remek Vecsei?

    Ennek a két meccsnek három olyan dramaturgiai pontja volt, ahol elment a párharc. Az első Bernben a büntető- kiállítás kombóban, ahol bután játszott a csapat a kihagyott tizenegyes után. A második, ahogy kezdtünk itthon az első félidőben, a harmadik volt a legostobább, ahogyan a második félidő elején játszottunk Egyébként pedig majdnem végig jobb volt a YB. el kell ismerni. Csoda lett volna ha sikerül, így is nagy dolog volt, hogy az EL-be eljutottunk.

    Jelenleg nagyon el vagyok keseredve…
    Ebben a párharcban sokkal több volt. Az 1.félidő után úgy gondoltam, hogy itt nem végződhet máshogy a mérkőzés csak továbbjutással, aztán a folytatásban csak pislogtam, idegeskedtem a butaságokon és a végén csak néztem magam elé, hogy mi történt a 2. félidőben.
    Nagyon fáj, de büszke is vagyok a csapatra!!
    Hajrá Fradi!!

    Jobb csapat a svájci. Ha másban nem, a tapasztaltságukban. Akkor sem szartak be, amikor fordítottunk. Pedig akkor aztán volt rajtuk nyomás. Mi meg bennmaradtunk az öltözőben mindkét félidő elején. Mintha szivatóval indulnánk...

    Talan az volt a legrosszabb, hogy az elso felido utan, a masodikban nagyon sulytalanok lettunk, mintha nem is mi lettunk volna, tompak, lassuk lettunk, sokat kivett a csapatbol az elso felido valoszinuleg. Peter szerint valtottak is, persze en kivulrol csak azt lattam, mar nincsenek meg azok a megindulasok, Toki is nagyon hianyzott, az o gyorsasaga segithetett volna. A BL ben max 1-3 pontra szamitanek, az EL-ben 6-7 pont osszejohet akar tobb is, bar itt se lesz egy elore megnyert meccs sem, minden pontert vert fogunk izzadni.

    Érdekes és tanulságos volt a tegnapi meccs. Még nem néztem vissza a meccset, de élőben úgy tűnt, hogy sokan azt hitték, megtöltjük a stadiont és meglesz a továbbjutás. Sajnos nem. Mindkét félidő első 10 percét bealudtuk, kaptunk is két gólt. Az első góljuk után volt 15-20 nagyon jó percünk, így kellett volna elejétől kezdve hozzáállni, meg is fordítottuk az eredményt. A második góljuk után nem éreztem azt a hitet, amit pl Simon Tibi beléjük vert volna, kivéve az utolsó 10 percet, amikor tízen voltunk. Ez egy erős, de verhető ellenfél volt, így azért bosszantó a kiesés. Szerencsére van EL, így boldogok lehetünk. 2 meccsen 4 gólt rúgni egyébként nem túl acélos támadójátékkal nagyon jó dolog, de 6-ot kapni katasztrófa. Rebrov valószínűleg soha nem ért volna el egy 3:2-t kint, de itthon lehozta volna 1:0-val. Nem tudni kivel jutottunk volna tovább, de az látható, hogy Stöger támadóbb szellemű focija komoly helyzetkihasználással bíró csapatoknál nagyon meg tudja bosszulni magát a védelmünkben. Sajnos az EL-ben sem lesznek sokkal könnyebb ellenfeleink, tehát valamit változtatni kell, mert hasonló eredményeket érünk majd el. Dibusz meg dobja már ki azt a rózsaszín szart.

    A bíróval egy bajom volt csak, a svájciak alig kaptak lapot.

    A meccs alatt azt mondtam ennél az esetnél, hogy Ő (szabálytalankodó) többet szabálytalankodott addig, mint az összes Fradi játékos. Mégis akkor kapta meg csak a sárgáját.

    Nehéz, mert az ilyenek pszichológiailag zavarhatják meg a játékosokat, az igazság érzetüket. Ld: Laiduoni.

    Èlőben Uzuni egy-kèt alkalomtól eltekintve teljesen súlytalannak tűnt. Hullámvölgyben van egy idejem. Remèljük hamarosan kilábal belőle, szüksègünk lesz rá.

    Nekem úgy tűnt ő tette bele a legtöbb védőmunkát a támadók közül a tegnapi meccsen, támadásban is igyekezett mutatni magát, a szöglettel gólpassza is lett, szerintem jó volt.

    Amik a mi szintünkön is méltatlan hibák, azok, Aissa kiállítása, Kovacevic felugrós hátatfordítása, és a támadásaink nem lövéssel való befejezése, a teljesség igénye nélkül. Ja, és a rózsaszín cucc is az...:(

    Az első félidő topmeccses élmény volt! Ugrált az oldallelátó is! Ilyet még nem is láttam! Mindig van feljebb is...smiley

    Nálam Zakariás mellett Civic volt még elég homály, biztos másképp látnám, ha mégegyszer megnézném a meccset, de kb most az van bennem, hogy Uzuni többet szerelt a 16-oson belül meg bal oldalon, mint Civic.

    Ide jutottunk emberek! Alulmaradtunk egy nálunk magasabban jegyzett csapattal szemben a BL play off-ban! Tiz ève ilyen csapatokat tátott szájjal nèztünk, hogy mi partizanik ellen cumiztunk ès közelèbe sem voltunk egyik csop körnek sem. Èbresztö emberek! Igen, mèg mindíg nem vagyunk világverö biszem baszom csapat, de már a BL selejtezöben sem mehet senki biztosra ellenünk. Jò ùton járunk,ès idèn is szerezhetünk nemzetközi tapasztalatokat ès jövöre mèg erösebb, tapasztaltabb csapattal indulunk a BL-ben! Hajrá Ferencváros!!

    a kozeppalyan ment ez el, nem a vedelmen. abban igazad van, hogy Somi nagyon gyenge volt es Laidouni is rengeteg labdat elszort, elcselezett. nem varhato el egy Kovacevic felepitesu vedotol, hogy egy az egyben levedekezzen egy lenduletbol erkezo rohamnegert. ahogy az o vedoik sem tudtak mit kezdeni Mmaevel, amikor lenduletbol vezette rajuk a labdat.
    volt olyan labdakihozatalunk, hogy a vedoink a ket vkp-val egyutt a sajat 16-osunk kornyekenk kinlodtak es nem volt mas Fradista a felpalyat befogo kamerakepben. egyszeruen keptelenek vagyunk megtalalni az embereket, akik ossze tudjak kotni a vedovonalunkat a tamadokkal. erre sem Somi, sem Siger, sem Haratin nem kepesek, Laidouni csak esetlegesen, ha epp bejon neki egy csel es az eddig latottak alapjan Loncar sem az az ember.
    lehetne beszelni egy klasszikus 10-es hianyarol, de szerintem ez egesz egyszeruen a keret minosegi problemaja. van 6-7 kozeppalyasunk, de mind csak harapja a labdat, egyik sem kepes szervezni a jatekot.
    Zakarias, a nagy derrel durral beharangozott nyolcas, is dupla nulla volt. Egyszer nem lepett vissza labdakert, nem volt egy kulcspassza sem, utkozni nemigen lattam, teljesen homaly volt. Esetleges az egesz. Sajnos.

    Az a jó, hogy a tágabb értelemben vett európai középmezőny csapatai (YB, Dinamo, Ludo, Sparta és folytathatnám) vagy kiesnek vagy vért izzadva jutnak tovább ellenünk. Nyoma sincs a klasszikus magyar forgatókönyveknek, hogy már az első meccsen eldől vagy beleszaladunk egy nagy pofonba (DZ 0:4 volt az utolsó).
    Ez számomra azt jelzi, hogy karcolgatjük, megütjük néha pedig már megugorjuk a szintjüket. Ez nagyon jó érzés.
    Tovább kell fejlődni és erősödni (látjuk, hová lehet), a fák azonnal nem nőnek az égig. A cél a bajnokság behúzása itthon és az évenkénti csoportkörözés valamelyik kupában. Ez megvalósulni látszik. Büszke vagyok a csapatra, jó az irány.

    Nem szóltam hozzá, gondoltam nyelek egyet-kettőt a sok ostoba, rosszindulató hozzászóló láttán. Bejutottunk (méghozzá felülről) az EL-be, erre .
    . Rebrov ezt a meccset megnyerte volna
    . Milyen gyengén játszott X és Y
    . Mmaee nagyon jó volt, mindjárt elviszik
    . Stöger miért nem cserélt, miért nem Botka kezdett...
    Én azok közé tartozom, aki a meccs végén percekig állva tapsolta a csapatot ezért a selejtező sorozatért, ahol a verhető csapatokat magabiztosan vertük, az EL-ben az egyenes kieséses szakaszba jutó Slaviát kiejtettük, majd a YB ellen két, izgalmas, fordulatos meccsen kiestünk.
    Remélem, a bajnokságban menetelni fogunk és az EL-ben pedig (jó sorsolás esetén) harcban leszünk a tavaszi szereplésért.
    Hajrá Fradi!

    20.677 néző volt.
    21.676 jegyet értékesítettek a 21.760-ból.

    A második gól utáni őrület, az tényleg hihetetlen volt. Talán még ekkora őrjöngés nem volt a Groupiban, mint akkor.
    Nagyon kerek este lett volna, ha bejutunk a BL-be. Most meg minden másodpercét fáj visszanézni a videóknak... Idővel talán jobb lesz.

    Valóban! És nem csak a Groupiban, hanem az elmúlt évtizedekben bármely Fradi meccsen ritkán érez ilyen eufóriát és fanatizmust, mint a második gól utáni időszakban volt...Megérte és köszönet érte!

    A keddi találkozón a Fradi 4-4-1-1-ben (4-4-2-ben) állt fel, Mmaee picit Boli mögött játszott. A találkozón az xG-arány 0.85-2.43 volt, ez az első félidőben még 0.85-0.56 volt, ekkor még többször is találtuk el a kaput (5/3 ill. 7/2), a második félidőben Wingónak volt egy kísérlete, a vendégeknek pedig 9 (ebből 3 talált kaput). Az xG-arány ekkor 0-1.88 volt. Az xcG-arány pedig 1.41-2.47 (félidőben 1.41-0.63).

    A passztempó alapján nem kiemelkedő meccsen többet és pontosabban passzoltunk, csak egy rövid, a kiállítást követő időszakban nem mi birtokoltuk többet a labdát. A vendégek a párharcokat megint hozták (123-116), és több labdát is szereztek a mi térfelünkön (21-33). 8 labdavesztésünk vezetett lövéshez (Kovacevic, Civic 3-3, Somalia, Uzuni 1-1), az ellenkező oldalon csak Camara adta el így a labdát, egyszer.

    Több támadópárharcot vállaltunk és többet is nyertünk, némileg alacsonyabb arányban, mint a svájciak (96/37, 39% ill. 72/30, 42%), a fejpárbajok aránya 16-20 volt oda. A támadások aránya 23+1 ill. 25+7 volt, kiemelendő, hogy a svájciak 7 kontrájuk 5 lövéshez vezetett. Mindkét csapat 18-18-at szabálytalankodott, ebből 4+2 ill. 1 sárga lap született. A mieink 11-szer, a vendégek 24-szer tisztáztak, a beadások aránya: 12/3 ill. 19/4 volt. Egyik csapat sem támadott le igazán intenzíven, az első félidő harmadik negyedórájától eltekintve.
    Így értékeltétek a Young Boys elleni teljesítményt.

    Wingo 7.43
    R. Mmaee 7.30
    Dibusz 6.99
    Blazic 6.59
    Boli 6.30
    Somalia 6.29
    Civic 6.13
    Kovacevic 5.87
    Uzuni 5.84
    Zubkov 5.38
    Laidouni 5.16
    Zachariassen 5.16

    https://ulloi129.hu/2021/08/24/elo-a-young-boys-elleni-bl-playoffrol-2/
    https://ulloi129.hu/2021/08/26/igy-teljesitettunk-a-young-boys-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2021/08/28/wingo-mmaee-dibusz/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.19, 17:44
    NE HAGYJA KI! ÚJABB JEGYEK AZ ÉV MECCSÉRE!

    Mutassuk meg a svájciaknak, hogy szurkolunk mi! Töltsük meg együtt a Groupama Arénát!

    Túlzás nélkül kijelenthetjük: az év legfontosabb mérkőzése következik. 2021. augusztus 24-én kedden 21 órától a svájci Young Boys együttesét fogadjuk a BL-selejtező rájátszásának visszavágóján (az első összecsapást Bernben a Young Boys nyerte 3-2-re). A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitjuk az E-szektort is a hazai szurkolók előtt, azaz mostantól a vendégszektorba is vásárolhatnak jegyet a nagy meccsre.

    - Ilyen akusztikával én még egyetlen stadionban sem találkoztam az európai kupasorozatokban. Öt-hat méterre egymástól a játékosok már nem hallották egymást, pedig hátul nagyon fontos a kommunikáció. A Ferencvárosnak nagyon sokat segített az otthoni környezet – nyilatkozta a Slavia Praha vezetőedzője a budapesti találkozót követően.

    Azon a meccsen nem volt teltház, de most lehet! Mutassuk meg mostani ellenfelünknek is, hogy mit tudunk! Ahogy a cseheket, zavarjuk meg a svájciakat is a mindent elsöprő hangorkánunkkal! Zúgjon 22 ezer ember torkából a „Hajrá, Fradi!” Tudják meg, mire képes legendás szurkolótáborunk!

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/ne-hagyja-ki-ujabb-jegyek-az-ev-meccsere