magyarfutball.hu

San Marino - Magyarország 0 : 3 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 1 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 4 (2)
  2. 0 : 1 (1)
  3. 0 : 2 (1)
Világbajnokság 2022 selejtező
953. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Serravalle, Stadio di Serravalle
játékvezető : Walsh Nicholas (Skócia)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött
  1. 0 - 1 13' Szalai Ádám (11-es)
    19' Rossi Dante sárga lap
    20' Fabbri Filippo sárga lap
    sárga lap 30' Cseri Tamás
    36' Lunadei Lorenzo sárga lap
    58' Battistini Manuel sárga lap
    0 - 2 71' Sallai Roland
    sárga lap 76' Botka Endre
    0 - 3 88' Nikolics Nemanja (11-es)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.29, 19:31
    Marco Rossi: Tettünk egy újabb lépést előre, már ami a mentalitást illeti. Ez egészen más meccs volt, mint az előző, Lengyelország elleni, vagy bármelyik az előző idényben, a Nemzetek Ligájában. Ilyen szempontból elégedett lehetek. Hozzátéve, hogy jó néhány hibát követtünk el, főleg az utolsó 16-20 méteren. Néha a hibák oka az ellenfél kapusa – ki kell emelni őt, azt gondolom, ő volt a legjobb játékos a pályán. Legalább három-négy gólt megakadályozott, még tizenegyest is védett. Lehet, hogy stresszesebbnek tűntem a pálya mellett, de tudják, hogy van ez: amíg nem nyerted meg a meccset, addig nem nyerted meg a meccset. Egy szöglet, egy bármi elég. Nem lehet elfelejteni, anno Andorrában mi történt... A következő mérkőzésünket ráadásul ott játsszuk majd. Az sem lesz könnyű, ebben biztos vagyok.

    Franco Varrella, San Marino kapitánya szerint, bár a magyar válogatott kevésbé volt hatékony, mint amit az első fordulóban Angliával szemben megtapasztaltak, a vasárnapi meccs is bizonyította, mennyivel jobb játékosok állnak rendelkezésre a magyar oldalon. „Végül mindig ők kerültek a jobb pozícióba” – mondta a meccsről. Hozzátette, reményei szerint a San Marinó-i válogatott számára jót tesz az, hogy ilyen szintű ellenfelekkel találkozik újra meg újra.
    A szövetségi kapitány reagált Marco Rossi azon felvetésére is, hogy a hazai csapat kapusa, Elia Benedettini lett volna a mérkőzés legjobbja. „A magyar válogatott az első perctől nagyon támadó szellemben játszott, örülök, hogy ilyen jól ment neki a védés, de szeretnék kicsit provokatív lenni: védhetett volna még jobban is” – viccelte el a kérdést, jár-e egy jutalom sör vagy pezsgő a játékosnak.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/san-marino-magyarorszag-rossi-elarulta-ujabb-jatekosok-ternek-vissza-a-klubcsapatukhoz-2817843
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.29, 19:19
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.29, 18:38 (szerk.: 2021.03.29, 19:27)
    Hát nem nyűgöztek le azok, akik a lengyelek ellen nem játszottak.

    Azért kiderül, hogy Cseri nem válogatott szint, de Gazdag is gyenge

    Sallai tizijét, bármelyik járókeretes überelni tudja.

    Előrejátékban Botka Endi volt a legjobb. Ez mindent elmond... Gyorsítani kell a játékunkon Andorra ellen, mert baj lesz.

    Felpassznál az a gond, hogy az is kell, aki a passz felé vagy felöl mozog, No, éppen Gazdag összevissza mozgott meg Cseri is azon az oldalon. Kalmár Sallai jobban érezte egymást a csere után...

    mai meccsen 0 kapuralövésük volt a san marinoiaknak. egyszerűen nem focizott a csapat, úgy voltak vele a mai meccset kihagyják.

    16 szögletet rúgtunk, feleslegesen. Hihetetlen! Sigi full alibi! Egy San Marino ellen, egyszer nem fordult előre! Rögtön visszapassz, mint egy rúgófal. És sokszor simán mehetett volna.

    A gyengébb ellenféllel nem tudunk mit kezdeni. Kegyetlen rossz szögletek, kisszögletek hada... Szenvedős mérkőzés volt!

    kaput eltaláló lövések:

    "# Player xG xCG
    1 20R. Sallai 0.01 0.03
    2 9Á. Szalai 0.76 0.81
    3 20R. Sallai 0.76 0.81
    4 4A. Szalai 0.12 0.50
    5 9Á. Szalai 0.29 0.20
    6 13Z. Kalmár 0.02 0.06
    7 20R. Sallai 0.01 0.04
    8 13Z. Kalmár 0.09 0.53
    9 20R. Sallai 0.40 0.73
    10 23N. Nikolics 0.76 0.81

    "
    xG 4.35-0.23, xcG 4.52-0

    San Marino ellen ha megfigyelted mi nem fodbaloztunk. Nem is fáradtak el az interjúra a játékosok. Kb úgy voltak vele hogyha 1 meccset pihennek is elhozzák a 3 pontot. Még így is beakadt 23 kapuralövés. Ez ilyen regeneráló edzés volt.

    Visszakerültünk Európa focitérképére, de attól még messze vagyunk, hogy könnyed, szórakoztató játékkal hozzunk egy ilyen meccset. Nekünk mindenki ellen meg kell harcolnunk a győzelemért.
    Nem volt ezzel semmi baj. Csak ne kelljen mégegyszer végignéznem.

    10 percben vezettünk, ezek át nem tudtak jönni a félpályán. Azért volt unalmas szar meccs, mert mi nem fociztunk. Szar, gyenge, unalmas meccs volt. De semmi nehézséget nem okozott.

    Egyetértek, szar, gyenge, unalmas meccs volt, ötlettelenül, 0 kreativitással, impotens dominanciával...
    Legalább az ilyen képességű ellenfelek ellen szórakoztathatnának a fiúk..... :(

    Hát, ha Rossit az érdekelte, hogy egy turmixban megkevert sereget küldjön ki, és lássa mire jutnak, akkor az bevált. Egyénileg hellyel-közzel megvoltunk, de csapatilag vérszegény volt a bemutató. Feltűnt, hogy az első félidőben a baloldalt erőltettük szinte kizárólag. A második már kicsit kiegyensúlyozottabbá vált. Kellett Kalmár és Kleini ahhoz, hogy végre messzebbről is elvállalja valaki.

    Szerdán ennél több kell majd...

    Én nem értem, hogy lehet egy olyan kezdőt pályára küldeni, amiben egyetlen kreatív, játékot szervezni képes játékos sincs. Meg is látszott a tanácstalanság. Szoboszlaira még jó ideig nem lehet számítani, marad Kalmár. Szerencse, hogy Rossi a félidőben felismerte a problémát. Lehet hogy Kalmár gyengébb volt a lengyelek ellen (nem láttam a meccset), de itt nagyon hiányzott az első félidőben. Kleinheisler is, mert ő is hasonló, és előrejátékban a bevállalósabbak közé tartozik.

    Az is vicc, hogy Dzsudzsák óta nincs egy ember, aki be tudjon tekerni egy szögletet, vagy elvégezzen egy szabadrúgást....

    Abszolút ideális a sorsolás ilyen szempontból!

    Sőt, azt gondolom, hogy Rossi is szándékosan szerepeltetett ilyen felforgatott csapapatot, mivel az Andorra tűnt nehezebb meccsnek már a széria előtt is.

    Másrészről abból is jól jöhetünk ki, hogy Andorra talán egy fokkal bátrabb lesz, ami kedvezhet a támadójátunknak. Mondjuk az jó lenne, ha a tranzakcionális játékunk jobb lenne, mert ebből semmitnem láttunk tegnap.

    az ilyen meccsek borzasztó frusztrálóak, az ellenfél lényegében betömörül, rombol és időt húz. Jó hogy az elején megvolt az előny, és nem 0-0-nál kellett küzdeni az első gólért. Andorrában szinte ugyanez lesz, egy jobb ellenfél ellen, ráadásul műfüvön, az lényegesen nehezebb lesz. Az új emberek Gazdag, Cseri, Varga Kevin nagyon halványak voltak, Kalmárék beállásával javultunk a második félidőben

    igen, hát ritkán találkozunk olyan csapattal, amelyik már az 1. percben időt húz. smiley Ez nem jó, de hát ez van, azért még a kiscsapatok között is vannak nagyon kicsi csapatok.

    Értem én ,hogy ez a taktika ,hogy szélről beadogatunk ,de ez az angolok ellen is megy majd , vagy ott majd rövid passzos technikás focival alázunk?

    Az embernek feláll a szőr a hátán, amikor egy ilyen csapat ellen is hátra felé passzolgatunk,különben az erősebbek ellen sem kéne, mert akkor viszont életveszély!Ebből a csapatból pár emberke nagyon kilógott, szerintem Rossi is látta, hogy kik azok,és a következő meccsen az utazók között sem lesznek!?

    tegyük tisztába a látottakat. Az ellenfél a világ egyik leggyengébb csapata volt. San Marino területileg akkora, mint a Szentendrei-sziget, a lakossága alig több mint Pápáé, Tatabányáénak a fele, a válogatottjuk erőssége alig haladja meg a III. Kerületét. Ezeket sikerült megverni 3 megadott 11-sből szerzett 2 góllal és egy kapushibás potyagóllal. Azt a válogatottat, amely alatt már csak a Vatikán van és néhány ritkán lakott korallzátony a Csendes-óceánban.
    A miniállam kapuját egy 40 éves bohóc védte, ki is ütötte a Bundesliga sztár Sallai flegma 11-esét. Aztán elfáradt, kijött a "rokonok elé" és átfejelték rajta a labdát az üres kapuba. Na ezt a gólt sikerült akcióból szereznie a magyar válogatottnak 90 perc alatt. Nem tudom, van-e ennél még lejjebb, de nekem ez is elég volt, keszonbetegséget kaptam Rossi csapatától.

    Megint elővették sokan Szalait. Szerintem helye van ebbe a csapatba vagy mondjatok olyat aki átvegye a helyét. Niko? Varga? Könyves? Ki? Szalai igen is befér. Ha lenne nála jobb megoldás akkor azt mondom oké de nincs sajnos erőcsatár pláne

    halkan jegyzem meg, hogy ha kalmár, meg kleini kezd, akkor ennél jóval több lett volna, de rosszi úgy döntött, hogy pihenteti őket (hogy mi a fsznak, azt nem vágom, azért 3 meccset lejátszani ezen a szinten nem egy nagy vaszisztdasz). szóval ne rinyáljatok már bmeg.

    A meccset hoztuk,veszély nem volt,és így pihentebbek lesznek a következő meccsre (ahol Sallai nem lesz). Ráadásul már egy fáradtabb San Marino ellen szálltak be, ez jobb, mintha Gazdagék jöttek volna be a hajrára, mert azzal nem sokat értünk volna.

    Ennyi ma elég volt, a lengyelek ellen egész jók voltunk de ma elég takarékon ment a csapat.

    Egy San Marino elleni meccsből nem lehet jól kijönni, mert
    1-3 gólos győzelemnél: megy a fanyalgás,
    4-5 gólos győzelemnél: nem történt semmi,
    6 góltól: ezek csak ilyen törpék ellen tudnak nagylegények lenni.

    Három pont, a többi meg felejtős. Sokan hiányolják az átlövéseket, csak egy bibi van. Aki tőlünk képes 16-25 méterről kaput is eltaláló lövést abszolválni, az épp lábadozik, és talán majd májusban térhet vissza a pályára.
    Akik most bizonyíthatták volna, hogy helyük van a csapatban, azokról egyetlen dolog bizonyosodott be. Nagyon jó helyen vannak ők a padon ha mindenki egészséges, és még játszhat is, mert nem rendeli vissza a csapata, vagy épp a kapitány nem akarja pihentetni őket.

    Rossi megprobalta a lehetetlen, szarbol varat epiteni, sikerult neki, egyenlore alla takolmany. De a tegnapi meccs megint emlekeztetett minket, mi az alapanyag. Ez van, csodat itt ne varjon senki. A valogatottban szereplo jatekosok kepessegeihez merten kell kezelni ezt a csapatot, az elmult idoszakban ezen felul teljesitettek. Azert okoztak oromet es meglepetest is a nepnek. Maradjunk Rossi szavainal: maradjunk a foldon. Ezt mindenki elfogadhatja.

    Ha a legerősebb felállásban játszunk ebben a három belső védős rendszerben, akkor elég stabil a csapat. Az utóbbi időben pedig a támadásépítésben is előre léptünk némiképp, szemben a korábbi időszak előre ivelgetős és jobb híján pontrúgásokra alapozó taktikájával. Viszont tegnap beigazolódott, hogy Szoboszlain és Kalmáron kívül nincs megfelelő szintű játékszervezőnk. Pedig logikus, hogy ilyen gyenge ellenféllel szemben érdemes pihentetni a jobbakat és bizonyítási lehetőséget adni a tartalékoknak. Azonban sajnos Cseri és Gazdag csupán azt bizonyították, hogy nem valók a kezdőbe. Biztos voltam benne, hogy Szalai Ádám nem lép pályára, mivel egyrészt nincs játékban, gólképtelen, másrészt ilyen csapat ellen mozgékonyabb, ügyesebb csatárt állítottam volna be. Vagy legutóbbi két góljával most újabb évekre bebetonozta magát? Valószínűleg vezér szerepe okán volt szükség a jelenlétére. Nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani, ami persze tíz emberrel védekező csapat ellen nem ritka. A spanyolok is egykapuztak Grúzia ellen, aztán üggyel-bajjal tudtak csak nyerni. Azért a mieinktől gyorsabb labdajáratást, nagyobb iramot vártam volna, az ugyanis szükséges a csak védekező csapatok kifárasztásához, és akkor a hajrában már jönnek a gólok. Csak sajnos a kezdeményezőbb játékhoz nincsenek elég jó játékosaink még ennyire gyenge csapat ellen sem. Andorrában fontos emberek fognak hiányozni, örülnék egy kiszenvedett 1-0-nak is.

    Én is nagyon sajnálom, de tegnap láthattuk, hogy a Szalai helyett "gyors és fiatal" játékosok szerepeltetése (Varga Kevin, Varga Roland) mennyire hatékony. Aki nem látja, hogy Szalai úgy kell a csapatba, mint egy falat kenyér...

    Értékelje a magyar válogatott játékosainak San Marino elleni teljesítményét!

    Willi Orbán 7.07
    Szalai Attila 6.79
    Kalmár Zsolt 6.75
    Sallai Roland 6.51
    Szalai Ádám 6.38
    Botka Endre 6.28
    Nikolics Nemanja 6.22
    Dibusz Dénes 6.03
    Kleinheisler László 5.8
    Sigér Dávid 5.16
    Loic Nego 4.94
    Varga Kevin 4.83
    Gazdag Dániel 4.66
    Cseri Tamás 4.39

    Szavazatok száma: 7338

    Azért ennyire nem kellene tisztelni Orbánt, csak a kötelező minimumot hozta. Szalai Attila meg rengeteg labdát elszórt (ez mondjuk a középpályások kritikája is, mert nem Szalai fő feladata a szervezés).
    Szerintem Botka volt az egyik legjobb.
    A Cseri meg még szögletet sem tud rúgni.

    Cseri ugy mozgott mintha a haverokkal a strandon focizna, dobozos borsodi hianyzott a kezebol smiley

    cseri meg gazdag szerintem olyan rossz formát nyomott, amit én személy szerint az utóbbi 10 meccsen senkitől sem láttam. ezért adtam nekik 3ast, mert a saját lábukban azért még nem estek el, szóval a pályán elvánszorogtak valahogy, nem kellett őket hordágyon cipelni. az is valami.

    Ha az ellenfelet nézzük,azért egy védőtől is több gólveszélyt várnék,mert értékelhető támadása az ellenfélnek nem volt.Én Sallait láttam a legjobbnak,utána Kalmárt.A leggyengébb pedig a két Varga,mert semmi gólveszélyt nem jelentettek támadóként egy ilyen gyenge ellenfél ellen sem,annak ellenére hogy sokan őket követelték a válogatottba.

    Botka pontos volt és határozott, Orbánnal együtt. Szalai Attila eddigi leggyengebb meccse volt. Cserivel az volt a gond, hogy neki kellett volna szervezni, ehelyett állandóan hatrapasszolt. Varga Kevin ugyanezt csinálta. Öcsém, ki ellen akarsz megcsinálni egy cselt, felvallalni egy párharcot, ha nem a világ leggyengebb válogatottja ellen? Gazdag ennyire nem volt gyenge sztem, volt egy majdnem golpassza is Szalainak.
    Ami nem hangzott el válaszként a sok helyen feltett kérdésre, hogy azért javultunk fel, mert bejott Niko, aki csak elorefele passzolt, és lőtt is, bejott Kalmár, aki végre felvallalta az irányító szerepet, és a tőle megszokott cseleket is, és leginkább az, hogy Sallai kikerult jobb szélre. Volt terület játszani, megkapta a labdákat, és rendületlenül tört előre. És a goljahoz így is felért a kozepcsatar szerepkorebe.
    .
    Elkeserito, hogy sem ő, sem Orbán nem játszhat a következő meccsen.

    Cserinek volt Nego felé egy parádés indítása, előtte, utána semmi. Sigérről Celtic elleni gólja ellenére nem tudom, hogy került a Fradiba és a válogatottba. Közepes NB. II.-es játékos. Gazdag néha villan egyet a Honvédban, a válogatottban viszont egy számmal nagyobb rajta a kabát. Varga Kevin mintha nem is arról a játékosról lenne szó aki az oszmánok ellen elviharzott és bevágta. Alibi, vissza passzok. Nem Szalai Attilának kéne szervezni a támadásokat, bár ízlések és pofonok ugyebár különbözőek szerintem nem volt rossz tegnap.

    Azt én sem értem,hogy Dibusznak mi alapján jött ki az 5.78-as osztályzat.Vagy be sem rakom a listába,vagy 10-es,mivel az ellenfél nem járt a kapunknál...Nyugodtan lemehetett volna a kispadhoz beszélgetni,mint a kézilabdában.

    Azért nem könnyű egy teljesen betömörülő védelem ellen játszani. Mi vigyáztunk magunkra, hogy elkerüljük a sérüléseket, és így is hoztuk a kötelezőt. HA kitekintünk a többi mérkőzésre, hát a spanyol "ármáda" a 92. percben kotorta be a győztes találatot a világverő grúzokkal szemben, miután otthon X-eltek a szenzációs görögökkel. De szenvedett Németország, Franciaország, Horvátország, Hollandia, hogy csak a nagyokat említsük.
    Nekem a nem stabil játékosok hozzáállásával van bajom. Nego, Sigér, Gazdag, a két Varga és Cseri is, nem szakadtak meg, nem volt megfelelő tűz bennük, hogy megmutassák, szükség esetén a kapitány bátran számíthat rájuk. Egyedül Botka tette ezt meg.
    A másik gondom, hogy miféle diplomáciai alku az, hogy a három valamit érő játékosunkat visszzarendelik Németországba, egy döntő fontosságú VB selejtező előtt. Ha Andorrában pontot vesztünk, a többi mérkőzés már edzőmeccs lesz, a továbbjutás részünkről eldőlt, ha csak nem verjük idegenben az angolokat meg a lengyeleket. Reméljük, nem lesz baj szerdán, de ez könnyelműség volt.

    Látom megint előjött néhány eszelős rosszindulatú, féreg kommentelő, akik szokás szerint nem értenek a labdarúgáshoz, ellenben minden esetben a TOP csapatok teljesítményéhez viszonyítják a magyar válogatott játékát és az elvárásokat.
    Akkor lássuk a tényeket.
    1. Ezen (és a szerdai mérkőzésen is) kizárólag a 3p megszerzése a volt/lesz cél. Tök mindegy milyen játékkal, bármilyen áron. Öngól, 11-es, stb. nem számít.
    2. Ezt a célt tegnap elértük. Mivel ez (is) tétmérközés volt ezért csak ez számít a végelszámolásnál majd.
    3. San Marino és Andorra nem lehet semmiféle mérce. Se pro, se kontra. Győzni kell mindig, minden körülmény között.
    4. A világ labdarúgása folyamatosan fejlődik ugyanakkor. Manapság egyre ritkább amikor egy kis csapatot megszórnak 3 gól felett. Előfordul, de ritkán. Mindenki szenved, ha egy csapat 10 emberrel körömszakadtáig védekezik a 16-os előtt. Amíg bírják erővel, addig nagyon nehéz feltőrni őket.
    5. A magyar válogatott Rossi vezetése alatt, most találkozott először egy olyan csapattal, akik ellen végig dominálni kellett. Ez alapvetően más taktikát kíván, ugyanis nekünk sokkal jobban fekszik a klasszikus kontrajáték ezzel a kerettel.
    6. Ezért is volt relatíve könnyebb dolgunk ősszel azokon a meccseinken, mert ott az Izlandi találkozó 2. félidejét leszámítva, nekünk nyíltak folyamatosan nagy területek az előre játékban. Sallai Roland vagy Varga Kevin sebességbeli képességének kihasználását vagy éppen középpályásaink gyorsabb passzjátékának eredményességét is, sokkal könnyebb így érvényesíteni. A csütörtöki lengyelek elleni meccsen is hasonló volt a helyzet, hiszen túlnyomórészt ott is a gyors ellentámadásokra -néhol letámadásokra - építettünk.
    7. És várhatóan ez lesz az alaptaktikánk Eb-n is a jóval erősebb ellenfelek esetében, ahol a stabil és maszív védekezésből fogunk megpróbálni minnél gyorsabb kontrajátékkal operálni.
    8. A selejtező csoportunkban a két-két andorrai és San Marinói meccseket leszámítva, az összes többi mérkőzésen is ez lesz az alaptaktikánk, mert Rossi nagyon jól tudja, h hogy ebből a játékosállományból, csakis így hozható ki a maximális jó eredmény.. a klasszikus "a most gombhoz varjuk a kabátot" szituáció esete ez. Ezt a normális felfogású, józanul és reálisan gondolkodó szurkolónak el kell tudni fogadnia, mert az alapképességeink pillanatnyilag ennyire elegendőek a válogatottban. Dominálni, amíg nem lesz legalább 18 Top ligában futballozó biztos kezdő játékosunk, nem fogunk tudni.

    Nem volt azért ez annyira gáz. 3 pont itt, sima 3-0, lehetett volna több is, de azért jól védett a kapusuk, nagyot mentett a hátvéd, kihagytunk egy tizit, igen lehetett volna ugyanilyen játékkal mondjuk 6-0 is.... Ha Kalmár, Kleinheisler és Nagy Á kezd szerdán, Nikolics lesz mondjuk Szalai Á mellett, azért az nem a világ vége, nem kellene parázni előre.
    Lehet hogy csak 1-0 lesz ide és szenvedés lesz a szűk, műfüves pályán, de a 3 pont az 3 pont.

    https://ulloi129.hu/2021/03/28/san-marino-magyarorszag/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2817835
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.28, 16:53
    A legnagyobb helyi lap, a Corriere Romagna beszámolójában kiemeli, bár Franco Varrella szövetségi kapitány a sajtótájékoztatón arról beszélt, minden játékosa bevethető lesz vasárnap, Matteo Vitaioli, Fabio Ramon Tomassini és Alessandro Golinucci játékára kevés az esély, míg Davide Simoncini nem részletezett okokból csak az Albánia elleni, március 31-i találkozón áll majd a válogatott rendelkezésére.
    ...
    A Republica a válogatottjuk teljes névsorát is közölte, ebből kiderül, hogy két helyen változott a 23 fős keret az Anglia elleni mérkőzésre nevezetthez képest: David Tomassini és Marco Bernardi bekerült, míg Luca Nanni és Tommaso Zafferani nem tagja a magyarok ellen készülő csapatnak. A Corriere Romagna cikke alapján sérültnek tűnő négy futballista neve ugyanakkor ott van.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/san-marino-magyarorszag-rossi-es-varrella-kozos-multja-vitte-a-primet-2817751
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.27, 12:30 (szerk.: 2021.03.27, 12:31)
    Gulácsi Péter a @DieRotenBullen és a magyar válogatott szakmai stábja közötti előzetes megállapodás értelmében a mai napon visszatért klubjához Lipcsébe.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1375211769803706373
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.27, 12:30 (szerk.: 2021.03.27, 12:31)
    Schäfer András, a @DAC_1904 középpályása edzésen térdsérülést szenvedett, így elhagyja az A-válogatott keretét, és visszatér klubjához Dunaszerdahelyre. A szakmai stáb nem hív be másik játékost a férfi A-válogatott keretébe.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1375754527073243139