magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  2. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  3. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  4. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  5. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  6. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  7. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
  8. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 1.33 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)
  2. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.06, 10:24 (szerk.: 2018.05.06, 10:44)
    Nagy mákunk van, hogy lehoztuk nullára bár nem tudom nem lett volna-e jobb ha kapunk egy 3-ast aztán letudva a bajnokság.

    Lazovics egy idegbeteg továbbra is, Huszti nulla, Scsep mintha pályán sem lenne. Küzdés volt gyenge játék, a második félidőben feljöttünk.

    Talán talán nagy jóindulattal mondható hogy igazságos eredmény.

    Az igaz, hogy Pistike megmarad örök ígéretnek (se), de mégis a második félidőben voltunk jobbak, amikor bent volt. Plusz Nego kényszerű feljebb tolása is bejött, mert Fiola aktív volt a helyén és nem is hibázott. A kérdésem csak annyi, hogy ha a Vidi bajnok akar lenni és győznie kell egy rangadón hazai pályán, akkor miért nem eleve ebben az offenzívebb felállásban játszik?



    Ettől függetlenül a Fradi volt közelebb a győzelemhez, Kovácsiknak nem egy meccsmentő bravúrja akadt, de azért a zöldek se a maira legyenek büszkék. Lehozták,amit kell, innentől egyébként is valószínűbb, hogy mi botlunk, nem ők. Jövő héten Lazovics megint nem lesz, bár a mai játéka alapján a csapat legnagyobb kritikája, ha hiányzik...

    A bíró iszonyú idegesítő volt, teljes joggal kér rajta számon sok mindent mindkét csapat - na ez az, amikor alkalmatlan egy játékvezető, nem az, amikor a Real Madrid meccsén nem ad meg egy tizenegyest.

    Összességében bármi lesz a bajnokság vége, tegye már fel a kezét, aki szerint idén játékban jobbak, markánsabbak vagyunk, mint tavaly a "semmilyen" Berggel.

    Kovácson látható legjobban, hogy csak az alattomosságot lehet eltanulni ezektől a minősíthetetlen szerbektől. Volt egy eset, amikor vihette volna a kapu felé a labdát, de inkább befogta Varga kezét, aztán hisztizett, ahogy Lazovics szokott. De, tényleg, mit lehet ezektől eltanulni? Nikolov már a meccs elején látványosan a labdával mit sem törődve rángatta Pantsilt és besárgult. Normális az ilyen? Remélem Lazovicsot a bajnokság végéig eltiltják! Hasznát már régóta úgysem veszitek .De már a szünetben be kellett volna menni az öltözőbe egy vezetőnek és hazazavarni végleg az összes délszláv szélhámost! Egyébként nem az a legfelháborítóbb, hogy hatalmas pénzekért meccsek óta támadást sem tudnak felépíteni. Az sem, hogy langyos, lágy, lassú ívelt passzokat másodpercekig kezelgetnek. A legfelháborítóbb a trágya értékű mentalitásuk. Ha ma valami csoda folytán egy öngóllal, vagy hasonlóval nyernek, jövő héten biztos, hogy kikaptak volna! Mert ezek nemcsak gyenge futballisták, hanem beszariak is, akik a nyomást sem tudják elviselni. Vonatkozik mindez a délszlávokra, akik húzóemberként lettek igazolva. Mert Juhász Roli, vagy a kiegészítő emberek hozzák azt amire jelenleg képesek!

    Az a csapat, amelyiknek ilyen légiósai vannak, mint a Vidinek, az lehet, hogy nem is érdemel bajnoki címet. Az a csapat, amelynek vezetői képtelenek minőségi játékost és edzőt szerződtetni, lehet, hogy nem is érdemel bajnoki címet. Az a csapat, amely egymás után két bajnokságban sem tudja megnyerni a "bajnoki döntőt", lehet, hogy nem is érdemel bajnoki címet. Az a csapat, amely a 70. perc környékén rúg kapura egy ilyen kiélezett meccsen, lehet, hogy nem is érdemel bajnoki címet.

    Amikor megtudtam, hogy szerbek jönnek és a Partizanból, azt vártam, hogy vége lesz az ívelgetős focinak, ami Bergnél volt. Tegnap mindenki menekült a labdától. Gyorsan ívelgették előre. Huszti fejére (!!!). De tényleg a lassúság és a körülményesség a legszembetűnőbb. A szerbekre jellemző tulajdonságokból ezek csak az arroganciát hozták magukkal. Mentálisan is kevesek, nem csak játéktudásban. Előtte láttam a Diósgyőr-Mezőkövesdet. Ott a gyengébb képességűnek tartott kövesdiek szépen, okosan, gyorsan passzolgatva hozták fel a labdát és teremtettek kecsegtető helyzeteket. A képességekből adódóan is, voltak technikai hibák, de látszott mit akarnak! Annak a csapatnak van elképzelése és össze van rakva rendesen. Ráadásul Kuttor ott játszat mindenkit, ahol a legjobb. Amit ők csinálnak azt lehet játéknak nevezni! Amit a Vidi tegnap és még sokszor, azt csak kétségbeesett kapkodásnak. Valaki majd megvillan. Ennyi az elképzelés. Legalább is kívülről nézve.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.06, 10:10 (szerk.: 2018.05.07, 14:44)
    Megleptük a vidit, a bíró meg sajnos nem lepett meg minket...

    kép
    A szombati küzdelmes meccsen – nem meglepő módon – nagyon keveset volt a labda játékban, 43 perc 15 másodpercet. A mieinknél két perccel többet, így 52-48 volt a labdabirtoklási arány. A két csapatnak ugyanannyi szabálytalanságot (21-21) ítélt meg Bognár és ugyanannyi jó passza is volt mindkét félnek (273-273), nekünk nyolccal kevesebb kísérletből (337-345). Így a mieink 81%-kal, a hazaiak 79.1%-kal passzoltak. A két csapat közt 147 párharc volt (pontosabban ennyit nem fújt le a bíró), ennél kevesebb tavasszal utoljára a Felcsút ellen volt. A Vidi öttel többet nyer(hetett) meg, 76-71 arányban.

    A mieink jóval többet veszélyeztettek, 8 szögletet adhattunk be, emellett 10 lövésünkből 4 találta el Kovácsik kapuját. A Vidinek két szöglete volt és 4 kísérlete, ebből 2 találta el Dibusz Dénes kapuját.

    A két legjobb InStat-indexe Fiola Attilának (292) és Kovácsik Ádámnak (286) volt. Blazic és Dibusz követte őket (270 és 262), a top ötöt Vinicius zárta, 259-cel.

    A legpontosabban Blazic (48/53, 90.6%) passzolt, őt Vinicius (43/50, 86%), Hadzic (36/44, 81.8%), Otigba (33/42, 78.6%) és Lovrencsics (32/41, 78%) követi. Nando 3 jó cselt mutatott be hatból, őt Paintsil és Hadzic (2/3, 66.7%), Fiola (2/5, 40%) és Lazovity (1/2, 50%) követi.

    Ha a többi meccsen ilyen szinten játszunk, akkor mindet nyerjük és bajnokok leszünk. Csak gyógyuljanak meg a játékosaink mihamarabb.
    Jó bulást nekik!

    Ezt a hosszabbításban adott piros lapot és a vele járó meccs eltiltást remélem törlik a jövő szombat elött, hiszen semmi műesés nem volt. Ha ütköztek is és a biró szerint nem 11-es, akkor is a játékosban eset el és nem MŰESÉS.

    Egyetlen pozitívum, hogy egy Vidi játékost is eltiltott.

    Ugyanez a Bognár geki 11-est fújt amikor Otigba csúti köcsög mögé beállt. Most hogy juhász arréb lökte Gorrit, szabad kifelé.

    Továbbmegyek.Gorriaran esete is tizenegyes volt.A pirost minden létező fórumon meg kell támadni.Ha videó alapján lehet eltiltani,akkor egy teljesen jogtalan döntést is vissza lehet vonni.,

    böde mellé/helyett jó lenne egy gyors támadó. akkor jóskának ma nem mindent egyedül kellett volna megoldaani.

    Ma sem mindent kellett volna egyedül megoldania, passzolhatott volna többször is. Böde viszont nem kapott egyetlen labdát sem. Nem vele volt gond.

    joe második féidős rávezetésénél félpályánál még kb együtt voltam majd a tizenhatosnál már 5-10 m hátránya volt.

    No, kezdjünk pozitívumokat keresni. Nyafogásból nem lesz bajnoki cím.
    -A mai idegenbeli teljesítményünk az idei legjobb volt.
    -Hazai pályán pedig meg fogjuk bacni az ellent.
    Erre a két dologra lehet alapozni.

    Nézd, nekem ma az egyik legnagyobb pozitívum az volt, hogy a látható csalás és provokáció ellenére fociztunk. Mentális erővel rendben vagyunk. Ez érhet bajnoki aranyat. smiley

    Összességében nem rossz az egy pont, de így, hogy elvesztettük a fél védelmünket és Nandót... Ráadásul a két meg nem adott tizenegyes... Rohadtul idegesítő! Talán Botka és Otigba közül valamelyik (vagy mindkettő) felépül egy hét alatt. Koch biztos nem, Nandót meg ez a féreg elintézte. A Vidi biztosan fog még pontot veszíteni a hátralévő négy fordulóban. De számolgatni nem szabad, nyerni kell a jövő héten mindenképpen (és utána is még háromszor). Egy hét múlva okosabbak leszünk.
    SZÁRNYALJATOK ZÖLD SASOK!!!!!!!!!

    A vidinek nem volt helyzete bammeg. Ennyit arrol, hogy "sokkal jobb csapat", mint mi - ahogy par forumtars velemenyezte...

    Mondjuk, ha ilyen szinten fociznánk minden meccsen, nem lenne a kérdés a cím.

    Ha az első félidőt nézzük...

    3 sérültünk volt. Nem tudtunk cserélni előre...

    Azt nem tudom, hogy ezen a Lazovicson röhögjek (szoktam rajta röhögni) inkább, vagy hányjak tőle (ugyanakkor forog tőle a gyomrom). Azt csinálja, mint egy igazi, piti piaci tolvaj. az a fajta, aki azt hiszi magáról, hogy gyereket is kidumálhatja az anyja hasából.

    Tegnap nagyrészt meg voltam Dollal elégedve max abban van hiányérzetem ,hogy nem adott a szerb csatárnak egy fél órát. Daniban nem éreztem a gólt.

    Amúgy nekem bejött ez a Varga-Nagy-Joe hármas!

    ezt a meccset bognártól függetlenül megnyerhettük volna, mert a csapat és Doll leiskolázta a vidit, a lelátón pedig leszurkoltuk őket, ebből a meccsből lehet annyi erőt meríteni, hogy lendületből üssünk mindenkit, aki még szembe jön

    1. Szerintem nem jatszottunk rosszul, a Videotonnal legalabbis mindenkeppen jobban
    2. Dominik kezdetese nagy huzas volt
    3. A biro sok hulyeseget fujt, de mindket oldalon. Ha rahuzzuk, hogy nem nyertunk, nagyon rossz uton jarunk..

    Roli lehetett volna egy icipicit nyugodtabb.

    Szerintem az ordító ziccernél a becsúszó vidista egy picit hozzáért a labdához,pont annyira,hogy 5 cm-rel hátrébb jöjjön a labda.

    nem öttel, hússzal. pont a támaszkodójára pattant, amikor már megkezdte a lövőmozdulatot.

    Kicsit higgadtabban:
    1. Paintsil esete fújható lett volna, de nem volt ordító 11-es, a helyszínen fel sem tűnt
    2. Roli, Roli, Roli
    3. Lazovicsot Spiro buktatta, jött volna nekik egy szabad 18 méterről (amikor még huszti - őménemkapottpirosatakurvaanyját - a pályán volt)
    4. Nandó esete is fújható lett volna, de az sem volt egyértelmű (noha a helyszínen annak látszott), a sárga viszont jogtalan, az eltiltást megúszhatja
    5. Doll kurva jól meccselt, esélye sem volt a vidinek játékban
    6. Hajdú B. kedvenc játékosa Joe

    Pánczél futása,Leonardoéra hajazott és egyértelmű 11-es volt,no meg egy minimum sárga.Nando esetére pedig már tegnap is írtam,hogy a futball megcsúfolásaként értelmezhető,hogy Fradi játékos kapta ezen a meccsen az első pirosat.Huszti,Pátkai és Lazovic, már régen a zuhany alatt kellett volna állniuk addigra.

    En annak orulok, hogy a tet miatt nem szartak be vegre. Remelem ez a tobbi csapat ellen is igy marad.

    Varga ha jatszik, az a mezonyben emberhátrány, a kapu előtt meg általában emberelőny. Esze, szeme van a focihoz, a technikai tudása bizonyos dolgokban kevés. Kevés ember tudja úgy kiérezni hogy mikor, hova kell erkezni mint ő.

    Aki a 150 fős legnagyobb utazó tábor melletti szektorban ült rajtunk kívül, annak jár a mentalita pacsi!
    Komoly érzés volt...

    Féltem Batiktól, de nagyot mentett a végen

    Pedrosóval viszont komoly gond van, elfelejtett focizni, könyörgöm sternbergért

    Rendben volt ez a meccs még ha most fáj is az ott hagyott 2 pont amit megérdemeltünk volna. Érdemes lenne egy videó editor gurunak összevágni ezeket az eseteket.... Otigba a Puskás ellen, majd a loki meg ezek ellen a parasztok elleni eseteket ... Eszméletlen!

    De "Mi akkor is ..."

    Hazai szektorból kellett néznem a meccset, bár volt sok Fradista ott is. Érdekes állat a szurkoló amúgy. A sok kisebbségi konfliktusban szenvedő vidista folyamatosan nyomta ott hogy mennyire nekünk fúj minden bíró...

    Múlt héten sokat szidtam Spirot, de megkövetem, tegnap nagyon hasznos volt, Lazovicot kivette legtöbbször a játékból és mentálisan is állta a sarat vele.

    Szerintem jól befutotta a középpályát vkp szerepkörben, így Nanado léphetett fel a támadásoknál.

    A meccs utáni interjú adjon erőt mindenkinek:
    Lovre, mint aki kapott egy ötöst, olyan keserűen beszélt, Varga majdnem sírt, Kovácsik meg lelkendezett, hogy kihúzták ikszre...
    ennyi a különbség.
    Jobbak voltunk, sokkal, mint a szar, csavargó, cigányszínész válogatott videoton.

    Ceterum censeo: bognár a kurvaanyád!

    Végre jó felfogásban agresszívan játszottunk idegenben és a támadásaink is elég korszerűek voltak,főleg az első félidőben.Nyomorult bíró meg elbaszta.Győzelmet érdemeltünk.

    Szerintem Doll egyébként pont jól kezeli ezeket a ki kezdjen dolgokat.
    Nem fosott soha egy Vargát, egy Szpirót vagy egy Lovrét (Botkát, Pedrózót, Amadout) leültetni a padra, ha nem ment.
    Mindig kifejezetten motiváltan tértek vissza a kövi meccsen.
    Most is, Roli az első félidőben azt hittem felszedi a gyeptéglát, úgy akart.

    a nem kezdés nem zavarja Rolit, pláne, hogy egyértelmű taktikai okai voltak. Az zavarja, hogy nem játszik úgy, mint szerette

    Sokat szidtam a csapatot mostanában, de most nagyon jók voltunk! Az első félidő makulátlan volt, az ilyen szintű csalással nem lehet mit kezdeni. Tizi, piros és ott vége is a meccsnek és a bajnokságnak is. Dollnak nagyon nehéz dolga volt, Koch sérülésével összedőlt a stratégia, hogy kifárasztjuk őket az erőfociban, majd jön Roli és a 2. félidőben szétfutjuk őket a széleken. Így már az elején átálltunk erre a játékra, el is dönthetük volna. Biztosan több taktikai csre is be volt készítve, de a sérülések miatt csak kényszer cseréink voltak. A második félidőben így értelemszerűen visszaestünk, de komoly helyzete így sem votl a fidinek. Minden szempontból lemeccselte a fidit.
    A sérülésekkel nagyon megszívtuk, számítsunk arra, hogy Otigba, Botka és Koch szezonjának vége. Mivel Leo sem egészséges, nem maradt cseréje a KH-nak ,ha Blaziccal vagy Batikkal bármi lesz (sérülés, sárga) akkor Szpirovszki lesz a kh.....ráadásul Batik sincs játékban. Ha valamikor, akkor most van szükség arra a bizonyos Fradi szívre. Hirtelen nagyon szűkös lett a keret, senkinek nem maradt alternatívája. Pedrosonak, Batiknak - a gyakorlatilag elküldött játékosoknak - kell extrát nyújtani ahhoz, hogy minden meccset behúzzunk. De nem fér bele több formaingadozás Rolinak, Páncélnak, _senkinek_. Nekünk pedig ott a helyünk minden meccsen!!!

    Egészen parádés érzés volt üldögelni a tomboló vidi-ultrák mellett..... smiley
    (egy mondatban kétszer hazudtam.....)

    Meccs előtt lementem alfába, éreztem a csí erejét, faterral kedélyesen elbeszélgettünk és belül végig mosolyogtam a meccset.

    Csak az a sok buzi konfetti nem ment volna bele sörébe!

    Qrvára nem volt semleges... smiley kb 60-40 százalékban volt a vidisták javára smiley A végén a cigányparasztozást már nem bírták, volt kis csetepaté... smiley (mondjuk azt én nem is szeretem kiabálni...)

    Papíron semleges volt.
    Enyém meg a legkeményebb, a legvégsőkig elmenő, tűzön-vízen átgázoló ,óriási, híres-hírhedt vidi-tábor melletti szektor volt. smiley
    bazmeg, hazai meccs, "bajnoki döntő" és kétszázan állnak be oda.

    német, megszokta hogy tank csatár kell ! holott látszott Joe csinált EGYEDÜL modern focira hasonlatos játékot. az a két álom kulcspassza magáért beszél ! csak hát nekünk Roli jutott befejezőnek... Dani meg oda sem ér az ilyen passzokra. Ezért kéne Georgi .

    Nekem pont az tetszett, hogy felvettük a kesztyűt és amikor kellett, odabasztunk.
    Elmentünk addig, amit a bíró megengedett.
    De annyiba nkülönböztünk, hogy alattomos szabálytalanágaink nem voltak, de amikor kellett, gondolkodás nélkül felb-szuk az illetőt.

    És okos, különösen Spiro, aki sárga nélkül játszott tökéletes meccset vkp-ban

    Azért Batik klasszis szerelésén se mennyünk el szó nélkül. Idén még pályára sem lépett és így nagyon nehéz beállni az év egyik legfontosabb meccsére ekkora meccs hiánnyal, ott nem szerel akkor egyedül vihette volna a kapunkra a szerb. Szép volt Bence csak így tovább!

    Mi a Vidi szektorban tekintettük meg a meccset, a körülöttünk levők is mosolyogtak felénk az ítéleten, konkrétan kiröhögték a döntést!

    Nincs az a biro aki ezt befujja plane az utolso percben. Ennek is csak az volt a celja, hogy lehozza a csapatokkal ikszre. Akkor a legjobb neki. Kepzeld, hogy befujja a tizit, kiallitja Juhaszt majd az orditozo szarhazi Lazovicsot, vegul az edzot majd Varga berugja. Szerintem vege lett volna palyafutasanak.

    Egyenlő testhelyzetben (értsd mindkét játékos a labda felé fut) lehet lökni vállal, de egy futó játékost útvonalát keresztezni és őt vállal kiszedni nem lehet. Más kérdés, hogy nincs olyan magyar bíró, aki ebben a szituációban a szabályokat alkalmazva be merte volna fújni a 11-est a Vidi ellen.

    Vajon mi mit szóltunk volna, ha ezt a Vidinek befújja? Itt menne a csalózás. Oké hogy fellökte, de Gorriaránnak nem sok esélye volt a labdára és eléggé látszott, hogy várja is a lehetőséget. Ez meg pont elég volt, a testi fölény meg a védő javára szólt.

    A baj az, hogy a meccsen megint voltak lehetőségek de el lettek buzizva. Nem mondom, hogy nem lehet megnyerni a négy meccset, de nagyon kellemesen csalódnék, ha 12 pontot szereznénk.

    Csak már az elején egy tisztát nem adott meg. 5 méterről látta. Biztos lehetsz benne, hogy a szünetben szóltak neki a hiba miatt. Ilyenkor 10/9 bíró kompenzál. De hát ő egy fasza gyerek ezért inkább kiállítja azt a jatekost, akit szabályosan vagy nem de felloktek

    Allitolag volt pofozkodas a taboron belul Felcsuton is meg a Haladas ellen a Grupiban is.

    De legalabb lincseles nem volt....

    Félidőben volt vmi, de látni semmit se lehetett, TCs kutyái ahogy mentek, úgy el is vonultak.

    A lefújás után volt egy gyerek, akinek ömlött a vér a pofájából, gondolom valakitől kapott. Már meccs előtt a parkolóban is igazi gyökér volt, úgyhogy bárki rendezte le, valszeg okkal kapta. Navara felirat volt a mezén.

    Egyebet nem nagyon lehetett észlelni stadionon belül.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/05/05/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2018/05/07/igy-teljesitettunk-a-videoton-ellen-9/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.03, 19:06
    A mérkőzésre a jegyek elfogytak, ezért a pénztárak sem nyitnak ki. Szurkolói különjáratok indulnak.

    A szezon talán legfontosabb mérkőzésére kerül sor május 5-én, szombaton 19:30-as kezdettel a Pancho Arénában, ahol csapatunk a listavezető Ferencvárosi TC-t fogadja az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Az összecsapásra minden jegy elfogyott.

    http://www.vidi.hu/2018/05/02/szurkoloi-informaciok-a-ferencvaros-elleni-rangadora1.html