magyarfutball.hu

Magyarország - Belgium 0 : 4 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Belgium 2016
  2. Magyarország - Belgium 2016
  3. Magyarország - Belgium 2016
  4. Magyarország - Belgium 2016
  5. Magyarország - Belgium 2016
  6. Magyarország - Belgium 2016
  7. Magyarország - Belgium 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (6 szavazat)

játékvezető: 3.83 (6 szavazat)

hangulat: 4 (6 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (7)
  2. 1 : 2 (2)
  3. 2 : 0 (2)
  4. 0 : 0 (1)
  5. 0 : 1 (1)
  6. 1 : 0 (1)
  7. 3 : 2 (1)
  8. 4 : 3 (1)
Európabajnokság 2016, Franciaország, nyolcaddöntő
909. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Toulouse, Stadium de Toulouse
játékvezető : Mažić Milorad (Szerbia)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. uefa.com: 28.921
  3. nso.hu: 38.921

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: NNS
     
  2. avatar: Zsorzsinju
    2017.12.11, 13:33
    Hungary 0 Belgium 4
    Stadium Municipal, ToulouseStadium Municipal, Toulouse
    26 June

    Belgium led from the tenth minute but the match was quite even until the closing stages. Two goals within a minute (Batshuayi 78", Hazard 79') made it safe for the Belgians and Carrasco added a fourth in injury time.

    http://www.historicalkits.co.uk/international/tournaments/euro_2016/euro-2016-knock-out-stages.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.27, 10:23 (szerk.: 2016.06.27, 10:33)
    Bernd Storck: Nem igazán szeretnék erről a meccsről beszélni. Tudtuk, hogy egy nagyon erős csapattal mérkőzünk, amely a világranglista második helyén áll. Minden elismerésem a csapaté azért, amit ezen az Európa-bajnokságon elértek. Mérkőzésről mérkőzésre fejlődtek, optimistán várhatjuk a jövőt. A mérkőzés a második félidőben másképpen is alakulhatott volna, egy kis szerencsével talán egyenlíthettünk volna. Az első félidővel nem voltam elégedett. Nem volt elég kompakt és bátor a játékunk, hiányzott az önbizalom a játékosokból. Teljességgel normális, hogy ilyen sok helyzete volt az ellenfélnek, természetesen a belgák megérdemelték a győzelmet. Gratulálok nekik, de ezzel együtt boldog vagyok, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk a tornán.

    - Emelt fővel térhetünk haza, csodás tettet hajtott végre a csapat a tornán. Az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelet, de a másodikban mindent megtettünk az egyenlítésért, sajnos nem koronázta siker a próbálkozásainkat. Önbizalommal kezdhetjük meg a világbajnoki selejtezőket, a csapat tudja, hogyan kell futballozni, és képes helytállni a nemzetközi porondon. Az Eb azt mutatta, hogy optimistán várhatjuk a következő tétmérkőzéseket


    Marc Wilmots: Hazardnak azt kívántam, lőjön gólt, mert egy csapatkapitánynak nem a szájával, hanem a lábával kell vezérnek lenni. A félidőben például nem voltam elégedett, mert sokáig volt 1-0 az állás, pedig több lehetőségünk is volt az előny növelésére addig. Komolyabb meccseken nincs ennyi esély a gólszerzésre, ebben javulnunk kell. Nagyon gyorsan járattuk a labdát, de tovább kell ezt is gyorsítani. Gyakorlatilag négy előretolt támadóval játszottunk.

    http://valogatott.mlsz.hu/hir/bernd-storck-emelt-fovel-terunk-haza
    http://www.csakfoci.hu/eb-2016/valogatott/92162-a-belga-kapitany-egy-dolognak-nem-orult-a-meccsen
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.27, 10:22 (szerk.: 2016.06.27, 10:25)
    Gera Zoltán: - Naivan kezdtük a mérkőzést, túlságosan kinyíltunk, nem tudtuk megelőzni a veszélyes kontráikat. A belgák sokkal jobbak voltak, szerencsénk volt, hogy csak egygólos volt a hátrányunk a szünetben. A második félidőre jobban ment ki a csapat, de kockáztatunk kellett, és ennek tudható be a nagy különbségű vereség. Elképesztő játékosai vannak a belgáknak. Szomorúak vagyunk, de összességében nincs okunk a szégyenkezésre.


    Lovrencsics Gergő: - Természetesen csalódottak vagyunk, mert győzni jöttünk Toulouse-ba. Sajnos gyorsan gólt kaptunk, pedig készültünk a pontrúgásokra. A belgák nagyon gyorsan voltak, veszélyesen kontráztak, a végére egy kicsit el is fáradtunk. Megvoltak a helyzeteink, lehetett volna hasonló a mérkőzés, mint a portugálok elleni, de sajnos most nem tudtuk bevenni az ellenfél kapuját. Sajnálom, hogy így alakult a vége, de szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, mert csodálatosak voltak az Európa-bajnokságon. Úgy gondolom, építhetünk erre a csapatra.


    Guzmics Richárd: - A belgáknak nagyon jó játékosaik voltak. Sajnos hamar gólt kaptunk, és ezután tudtak kontrázni, amiben nagyon jók. Gyors szélsőik vannak, nem egyszer hozták rá a védőfalra a labdát, roppant nehéz volt ellenük védekezni. Próbáltuk a saját játékunkat játszani, ugyanazt, ami meghozta az eddigi sikereket az Eb-n, de most ez kevésbé jött össze. A második félidőben próbáltunk tizenkilencre lapot húzni, nem volt más választásunk. Behoztunk plusz két csatárt, három védőre álltunk át. Megvoltak a helyzeteink, de végül ez a kockáztatás megbosszulta magát.


    Juhász Roland: - A belgák gyorsan vezetést szereztek, ezt követően meg kellett próbálnunk nyomást gyakorolni rájuk. A második félidőre kiegyenlített lett a játék, voltak helyzeteink, az utolsó húsz percben viszont fel kellett vállalnunk a mindent vagy semmit játékot. Sajnos ebből mi jöttünk ki vesztes félként. Mi nem tudtuk góllal befejezni a helyzeteinket, ők igen. Ma nem állt mellénk a szerencse, el is fáradtunk a végére. A kiesés ellenére büszke vagyok a csapatra, és szeretnék külön köszönetet mondani a szurkolóknak, akik fantasztikus atmoszférát varázsoltak a stadionba, és a vereség ellenére is ünnepeltek bennünket.


    Király Gábor: - A srácok a maximumot kihozták magukból. Az látható volt, hogy ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira frissek, a lábunkban voltak a csoportmeccsek Sajnálom, hogy a végén nem voltunk kicsit okosabbak, jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni. Büszke vagyok, hogy itt lehettem a foci nagyszínpadán ennek a csapatnak a tagjaként. Kitűnő csapat, kitűnő szurkolók, egy szenzációs ország, amely mögöttünk állt. Az első válogatott mérkőzésem utáni interjúmat folytassam: köszönjük a türelmet. Minden percét élveztük, és azt gondolom, hogy mindezt az Eb után fogom feldolgozni.


    Szalai Ádám:: Nehéz szavakat találni. Nagy bennem a düh és a csalódás, nem nagyon tudok pozitívan állni a történtekhez. Ez a meccs egy kicsit másra emlékeztetett. Persze, volt előtte három fantasztikusan szép meccs, de remélem, hogy holnap már jobban látom ezt a helyzetet, mert ez az utolsó mérkőzés nagyon nem tetszett. A szurkolóink előtt le a kalappal, hatalmas köszönet nekik. A csapat nevében is sajnálom, hogy az utolsó meccs így alakult.

    http://valogatott.mlsz.hu/hir/naivan-kezdtunk-nem-jott-be-a-kockaztatas---a-jatekosok-mondtak
    M4 Sport
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.27, 09:58
    Az Instat szerint Nagy Ádám volt az egyik legrosszabb. Szerintem sem volt jó, bár ez talán túlzás. Lang és Juhász a mutatók szerint gyengébbek voltak, mint Guzmics és Kádár. Kíváncsi vagyok, mi lett volna Fiolával, és akkor Lang lehetett volna Juhász helyén, bár valószínűleg ugyanez lett volna.


    kicsit túlzás hogy pont ő lett a legrosszabb, de Juhász, Lang, Gera, Nagy kb azonos szinten játszottak.


    kicsit olyan ,mintha nem mindenki esetében jött volna be a pihentetés


    Szkeptikus voltam az EB előtt, féltettem a fiainkat hogy beleszaladnak a kêsbe. Nem tették. Sok szép estét szereztek nekünk, hálásak lehetünk érte. Ma sem játszottunk rosszul, voltak helyzeteink is, ezeket persze be kellett volna lőni , de ma nem jött össze. A 78. Percben 0-1-nél ha tovább akar jutni a csapattal, akkor a szövkapnak erősítenie kell a támadósort. Megtette. Ezzel gyengült a védelmünk, de nem emiatt lett négy a vége. Amiatt, hogy ez a belga csapat az első perctől kezdve más fordulatszâmon játszott mint mi és az utolsó negyedórára két olyan spílert tudott bevetni a padról amilyenekért mi a kezdőcsapatban is hálaimákat mormolnánk.
    Védekezhettünk volna zártan, akár tíz emberrel és lehet maradt volna a 0-1, de ugyanúgy kiestünk volna. Értékelem, hogy Storcknak és a srâcoknak nem a kis különbségű vereség volt a célja, hanem próbáltak támadni és gólt szerezni. Köszönet érte, bármennyire nem esik jól ez a négyes. Próbáltak maradandót alkotni, szerintem sikerült. Remélem legközelebb nem kell erre 50 évet várni smiley


    Ez a féreg Fellaini tényleg mutogatott Szalainak, hogy ők 4 gólt lőttek? Hát nem tudom hogy bírta ki, hogy ne bassza pofán. Remélem Bale megszopatja ezeket..


    Én csak amiatt vagyok szomorú, hogy nem sikerült gólt lőnünk, pedig sokat támadtunk, és jó pár veszélyes helyzetünk volt. Érdemes kiemelni, hogy nem álltunk be védekezni, úgy éreztem, hogy elsősorban nem a szervezett védekezésre építve akartunk győzni, hanem próbáltunk támadni. Persze az is lehet, hogy a belgák akarták így, hogy a hibáinkból gyorsan átszaladhassanak rajtunk. Kicsit még emiatt vagyok bosszús, hogy sokszor mi indítottuk őket. Nem tudom mi lett volna, ha beállunk bunkerfocira, de sajnos a korán bekapott első gól miatt már nem tehettük ezt. Még azon gondolkodtam, hogy Nagy Ádámnak biztos jó-e ez a védelem előtti poszt, mert ilyen szinten azért többet kell szerintem szerelni, nem elég a sok futás és a jó passzolási mutató. Szóval azon tűnődtem, hogy esetleg egy 4-2-3-1-es rendszerben a védelem előtti 2 ember közül lehetne ő az, akit több támadó feladattal bíznak meg.


    Sajnos kicsit naívan játszottunk. Ez az, ami az olaszokkal soha nem fordulhat elő. Viszont büszkék lehetünk arra, hogy nem bunkerfocit játszottunk és voltak is helyzeteink, amiből egy-két gól össze jöhetett volna. Persze a belgák nagyon jól kontráztak.
    Ma Pintér és Lovrencsics játéka számomra pozitív meglepetés volt.


    Azt játszottunk, amit tudunk, persze nem olyan pontosan, mint az utóbbi meccseken!


    Szalai adta legtöbb kulcspasszt és őt faultolták le legtöbbször a meccsen. smiley


    messze voltunk az emberektöl.
    ezeknek pl. oda kellett volna baszni,hogy ne legyenek ennyire nyugodtak


    Egy nagyon fontos dolog.. Amíg a belgák minden támadásukat lövéssel fejezték be, addig mi nem, és folyamatosan lekontráztak! A mieink (Fradisták) közül Pintért lehetett leginkább dicsérni. Sajnos Nagy Ádi közel sem szerzett anyi labdát, illetve nem állított meg annyi támadást, mint eddig. Zoli sajnos elfáradt, igyekezett, de neki is sok volt már ez a szint, ezt inkább a korával lehet magyarázni! A védelmünk sokszor leblokkolt, pl a 2. gól... Hogy azzal a feka sráccal nem jött senki vissza... Szalait nem szeretem, de ma jól nyomta, bár 5 méterrõl elrúghatta volna vmlyik sarokba a labdát a végén. Kádár jól nyomta, Juhász sajnos tragédia, Dzsudzsáknak nem ez volt élete meccse, Lovrencsics, Guzmics jól nyomták, nem rajtuk múlt. Sajnos ennyivel jobbak a belgák, bár õk kb 12 éve építik tudatosan a csapatukat, mi meg másfél éve... Egy mondatban, mindent összegezve:
    Köszönünk mindent, és SZÉP VOLT FIÚK!!!


    A valós tudásunk az eddig elért eredményeink és a mai apró kudarc között helyezkedik el. A gyenge posztokat jól látni. A szerencse és a balszerencse gyakorlatilag kiegyenlítette egymást. Összkép az, hogy ott búcsúztunk, ahol talán a tudásunk alapján megérdemeltük. Ki gondolt volna ettől többet? Ezért gratula mindenkinek, aki tett azért, amit az elmúlt időszakban láthattunk, elértünk. A fikázást, a megvezetést és a megvezettetést bárki részéről is érkezik el kell vetni. Sem a szirén hangoknak, sem a gyalázásnak nem kell bedőlni. Dolgozni kell, és az eredmények továbbra is jönnek majd, a hitet amit visszaszereztünk magunkban és a fociban, és az összefogásban nem szabad leadni. Szép volt fiúk, hajrá magyarok! ,


    Kleinheisler /támadó középpályás/ megsérül helyette Pintér Ádám /védekező középpályás/ kerül be... sajnos innentől fogva borítékolható volt, mi volt a cél. Ez meg az 1.gól után bukott is. Aztán szünetben Gera helyett Elek. Nem támadó kp /Stieber/ vagy támadó, hanem szintén védekező kp... Ezeket én nem értem. Azt hittem nyerni / továbbjutni akartunk.


    Ez ismét irónia tőled, mert messze nem csak egy elba..ott lövésünk volt. Szóval akkor a statok alapján 16-25, vagy ...

    55% Labdabirtoklás 45%
    16 Kapura lövés 25
    6 Kaput eltaláló lövések 14
    7 Kaput nem találó lövések 8
    3 Blokkolt lövések 3

    http://ulloi129.hu/2016/06/26/magyarorszag-belgium/
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.27, 09:41 (szerk.: 2016.06.29, 17:49)
    Gőzt kieresztve: ki hitte volna egy-két éve, hogy egy elvesztett nyolcaddöntőn bosszankodhatunk majd?

    Ez a csapat megadta több generációnak azt, amiről már-már úgy vélhették, soha nem adatik meg nekik. Egy nagy tornát nemcsak külső szemlélőként, hanem érintettként figyelhettünk, egészen más érzés volt így, mint korábban bármikor! Ezt már nem veheti el senki! Az osztrákok elleni győzelmet, az Izland elleni küzdelmet, a portugálok elleni bombákat! Köszönjük, fiúk!

    És már csak azt kívánom, hogy ez ne egyetlen fellángolás legyen, hanem valaminek a kezdete, a következőre ne ennyit kelljen várnunk!


    Mindenki megmondta, hogy ebből a védelemből probléma lesz így. Mindenki kiemelte ezt, hogy Lang nem fogja tudni Hazarddal felvenni a versenyt, illetve középen felesleges megbontani a Lang-Guzmó párost. Ez volt a bukó egyik nagy oka.


    Azért akartam Némethet, mert ő képes szervezni. Nyugodtan ki lehet mondani, hogy Pintér kezdőbe nevezése hiba volt Storck részéről.


    szerintem rohadt jo, jogy megprobaltuk. 1-3 jobban festett volna, de ez van.

    Azert is, szep volt fiuk! Koszonom ezt a majd' ket hetet


    "Igen, ma nem taktikázott tökéletesen, de várható volt, hogy nem fog minden húzása bejönni."

    Ekkora minőségi különbséggel szemben túl sokat nem lehetett tenni.


    Nemcsak jók voltunk, hanem elnyertük a világ elismerését is.

    50 éve nem jutottunk tovább a csoportból, hiába voltak itt Albertek, Benék, Fazekasok, Göröcsök, Nyilasik, Törőcsikek, Détárik.

    Jól beszélt Storck, lezárhatjuk a múltba révedést a foci terén.


    Fantasztikus szereples es remek meccs a vegere. 2-0 utan mar felesleges volt kitamadni, de mindegy. Nagyon hianyzott Fiola es Kleinheisler. Fiola miatt a belso vedelem is megbomlott, mert Lang kenyszerult a szelre. A belga csapatnak drukkolok, hogy nyerjek meg az eb-t.

    Gera, Kiraly, Juhasz helyere kell talalni megfelelo utodot, a tobbi 8 poszton megvagyunk. Nekem Elek es Pinter volt csalodas, Korhut nem valogatott szint. A tobbiek kivalo teljesitmenyt nyujtottak.

    Meghato volt a szurkolok szeretete, eleneneltuk a himnuszt es gyozteskent unnepeltuk a csapatot!

    Evtizedek ota vartam, hogy ott legyunk egy tornan, az Ausztria elleni kivetelevel a helyszinen szurkoltam. Koszonom az elmenyt!


    Király, Kádár, Dzsudzsák, Kleini, Gera és Nagy mutattak kiemelkedőt, bár utóbbi kettő ma nagyon gyenge volt és Dzsudzsák sem tudott kibontakozni.

    Ha ők hárman ma jobbak, más lett volna az eredmény.


    az a probléma, hogy megsérült Kleinheisler, erre összeomlott az egész csapat, mert nem volt aki pótolja és fel kellett forgatni a csapatot.

    persze, lehet erre is fogni a vereséget.


    Egyébként fantasztikus pár nap volt, le a kalappal mindenki előtt, volt szerencsém Lyonban élőben megnézni a portugál meccset, egy életre szóló élmény volt. A francia fórumokban pedig az a vélemény, hogy mi voltunk az egyetlen kis csapat amelyik megpróbált úgy játszani mint egy nagy, szórakoztatóak voltak a meccseink, szerethetőek és érdekesek a figurák.

    Egyébként én nem is a játékosok vagy a kifejezetten fociszurkolók miatt örülök ennek a pár napnak, hanem az emberek miatt. Nézegetem a youtube-on, hogy Nagyváradtól és Szatmárnémetitől kezdve Baján és Mucsaröcsögén át Budapestig mindenki együtt nézte a meccset, gyerekek és idősek együtt kiabáltak, énekeltek, beszélgettek. Kb ez a lényeg.


    Könnyű Langra (vagy bármelyik másik hátvédre) kenni az egészet. Nem volt középpálya, két percenként rohanták le őket a belgák mélységből. Gera kifogott egy rosszabb napot, Pintér valami rejtélyes oknál fogva előre próbált játszani, amit alapból nem tud, Nagy meg egyedül nem tudott annyit tenni, amit kellett volna. Ehhez jött még az, hogy elől egy másodpercig nem tudtuk megtartani a labdát.


    Nem fognám a rögzített helyzetre, magunkat csapjuk be vele. Az első gólig űrfocit játszottak a belgák, letámadtak, sorra jöttek a helyzetek. Közünk nem volt a meccshez, érett a gól. Nem véletlen, hogy Hajdú B. is azt mondta a 8. percben, hogy jó lenne a következő 10 percet kihúzni, mert nagyon nehéz a helyzet - nem sikerült. Az, hogy épp egy szabadrúgás után kaptuk a gólt, ebből a szempontból lényegtelen. Ha az nem ment volna be, nyomnak tovább, és betaláltak volna előbb-utóbb.

    A gól után meg kicsit visszább álltak, és jöttek az életveszélyes ellentámadások. Félelmetes volt nézni, hogy szinte minden hibánkból helyzetig, gólhelyzetig jutottak. Márpedig hiba volt bőven, Lang vagy háromszor indította a belgák támadását, rossz volt nézni, amit szegény az egész meccsen művelt. De szimbolikus volt az a jelenet is, amikor Gera a félpálya közelében (belga térfélen) totyorgott, forgolódott, aztán úgy elvették tőle, mintha ott sem lett volna (ha jól emlékszem, az volt az a helyzet, amikor Hazardot végül rossz ütemben ugratták ki és hál Istennek lesre futott). Ez az NBI-ben még belefér, itt már nem.


    A sorozatmeccsek más műfaj, ebben még semmi gyakorlatunk nem volt. És a keretünk sem olyan mély, mint a komolyabb ellenfeleké.

    Storck tegnap nem taktikázott tökéletesen, 5 meccs után a mi szintünkön ez simán belefér. Azért kár, hogy a görög meccshez hasonló hibába esett és kicsit túl nyíltra vette a harcmodort, talán elhitte, hogy a portugálok után ez bárki ellen bejöhet. A belgák meg nem Izland, őket nem lehet egy fél meccsen benyomni, bár percekre ez tegnap is sikerült.


    Amúgy, ha már Storck, van igazság abban, hogy szerintem ezt eltaktikázta, de öszességében respect neki. Én azt vártam, hogy kipróbáljuk az olaszok 5 védős rendszerét (ami a portugálok ellen is tesztelt a második félidőben), úgy talán jobban sikerült volna stabilizálni a széleket. No de ez már utólagos okoskodás.


    a jobboldali védekezésünk hiánya azért volt feltűnő (bőven nem CSAK azzal volt a gond), mert a belgák támadásainak fő területe - nyilván hazard miatt - az ő baloldaluk. nem tudtuk megakadályozni, hogy ide zavartalanul kidobják a labdát, ráadásul mivel túl szélesen védekeztünk, lang általában 1v1-ben kellett fogja hazard-t, elég kevés eséllyel. a szabadrúgásban egyetértek, sztem túlságosan fent húztuk meg a lesvonalat - én legalábbis ezt magyaráztam előre a mellettem ülő barátnőmnek smiley - látható volt, hogy ha pontosan jön be a labda, akkor a hátrafelé védekező védők lemaradnak, király pedig nem ér oda.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  8. avatar: NNS
    2016.06.27, 09:03
    Csodálatos EB volt! Szép volt fiúk!
     
  9. avatar: Samandra007
    2016.06.26, 20:01
    Hajrá Magyarország!
     
  10. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.06.24, 13:13 (szerk.: 2016.06.25, 12:27)
    A szerb Milorad Mazics lesz a játékvezetője a vasárnapi Magyarország-Belgium mérkőzésnek a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

    A 43 éves bíró a kontinenstorna csoportkörében az Írország-Svédország (1-1) és a Spanyolország-Törökország (3-0) meccset vezette. Ő dirigálta 2013 márciusában a török-magyar (1-1) Európa-bajnoki selejtezőt is Isztambulban. A nemzetközi szövetség (FIFA) keretének 2009 óta a tagja.

    Forrás: nb1.hu/hazai-labdarugas/szerb-jatekvezeto-fujja-a-vasarnapi-magyar-belga-meccset
     
  11. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.06.24, 01:47
    Ha valakinek lenne két felesleges jegye és nincs kivel menni szóljon. Útitársakat és jegyet keresünk.
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.22, 23:35
    kép
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.22, 22:39
    A kieséses szakaszra is az UEFA értékesíti a jegyeket - összeszedtük a legfontosabb információkat.

    Már kedd este eldőlt, hogy a magyar válogatott továbbjutott a csoportkörből, így bár szerda késő estig nem derül ki, hogy ki ellen és hol lép pályára a csapat a tizenhat között, mégis időszerű a jegyekkel kapcsolatos információkat megosztani.

    A jegyeket a kieséses szakaszban is az UEFA értékesíti, de a jegyárusítás kezdetének időpontját még nem hozta nyilvánosságra, ezért érdemes folyamatosan tájékozódni a nemzetközi szövetség jegyértékesítési oldalán. A Magyar Labdarúgó Szövetség nem árusít jegyeket, de szeretné, hogy minél több magyar szurkoló buzdítsa a csapatot a következő meccsén is, ezért minden rendelkezésünkre álló információt azonnal közlünk a szurkolóinkkal a megszokott kommunikációs csatornákon.

    Az UEFA az eddigi jegyértékesítési fázisokban a jegyek legnagyobb részét már eladta, így csak korlátozott számban érhetőek el belépők a kieséses szakaszban. Még most is bárki regisztrálhat a jegyvásárlásra vagy a korábbi regisztrációjával igényelheti majd a jegyeket. A jegyértékesítési oldalon piacra dobott jegyeket "érkezési sorrendben" lehet megvásárolni - ezért is érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalt. A nyolcaddöntőben a jegyárak a csoportköri árakkal megegyezőek.

    Azok az előrelátó szurkolóink, akik Follow My Team jegyeket vásároltak a Voucher Exchange Pointokon vehetik majd át a jegyeiket. Fontos, hogy a jegyátvételt ne az utolsó pillanatra hagyják, mert az UEFA szerint is nagy sorok várhatóak az átvételi pontokon.

    http://valogatott.mlsz.hu/hir/jegyertekesitesi-informaciok-a-nyolcaddontore
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.22, 13:16
    kép
     
  15. avatar: ingersheim
    2016.06.21, 20:56
    Hihetetlen! smiley
     
  16. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.21, 19:54
    Továbbjutottunk smiley