magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Ferencvárosi TC 0 : 3 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.08.28, 12:35
    A helyzetkihasználáson azt hiszem dolgoztunk a héten! 9 lövés 5 kapura 3 gól!

    Nem gondoltam volna hogy egyszer ilyet fogok írni de Hurvinyek ma végig korrekten, higgadtan és nagyon határozottan vezette a meccset. Megtorolta a durva belépőket és ezzel el is vette a kedvet a további favágástól.
    Mondjuk Kondásnak biztos más lesz a véleménye pedig örülhetne mert Szécsinek mehetett volna a sárga azért az alakításért amit Dénes mellett előadott. Erre a műesésre még Radó Andris is elégedetten csettintett a padon.
    Aztán beállt és lealázta őket smiley

    Végig úgy éreztem hogy nem akar belenyúlni a meccsbe de határozott volt a kritikusabb helyzeteknél. Korrekt volt.
    Van spori itthon sajnos aki Dénes kifutásánál megette volna Szécsi alakítását.
    Varga helyzete nagy talány számomra mert az ő ámokfutásait rendszeresen elnézik neki, gondolom egészen addig amíg súlyos sérülést nem okoz valakinek.
    A kis Balogh meg olyan lesz amilyen közegben fejlődik. Jelzem az erőviszonyokról sokat elmond ha egy támadó hátul kell aprítsa az ellenfél játékosait.

    Nagyon szuper volt minden..a srác a capo helyén ügyes volt..így tovább!!! Hajrá Fradi!!!

    Hangulat kifogástalan volt, neki legalább a csapat és a szurkolás az első, ő az igazi capo, ha a jelenteset nézzük, nem az aki kint tunteteseket szervez. A ti capotok helyes neve Jobbik aktivista.

    Leó is nagyot játszott, de nálam a meccs embere Nagy Ádám volt. Hihetetlen mennyit futott, és milyen magabiztosan passzolt és tört előre.

    Vereséget vizionáltam előtte, de ezt csak az óvatosság és a félelem mondatta velem. Megkövetek mindenkit! Még most is nehéz elhinni, hogy a FERENCVÁROST így rendbe tették! Én csak abban bízom, hogy megmarad ez a trend a csapat körül és hogy DOLL -t a bajnoki cím után a szurkolók a vállukon fogják végig vinni az ÜLLŐI ÚTON! Kezdem elhinni, hogy megint eljöhetnek a szép napok! És nem csak itthon. Bízzunk benne, hogy ez a cél.

    Korábban azt írtam, hogy a nagy hármas sorozat (Vidi-MTK-Loki) lesz a mérvadó a tudásunkat tekintve. Fényesen hoztuk ezt a kört! Köszönöm istenem, hogy Fradistának teremtettél!

    Hát nem gondoltam volna hogy ilyen sima lesz, pláne mikor megláttam a kezdőt.
    Egyébként ha Radó nem vágja be a ziccerét (ahogy pl Busa) már sokan elkergették volna, akik eddig is...?!

    Azért ebben nem csak az van, hogy viszonylag jók vagyunk és a többi csapat nagyon gyenge, hanem az is, hogy nem találnak fogást rajtunk, mert mindenre van válaszunk. Ezt hívják tudatos csapatépítésnek. Már tavaly is írtam, hogy majdnem mindegy, hogy ki játszik, a csapatjáték megvan, csak ki-ki a kvalitásának megfelelően hozzátesz ehhez az alapjátékhoz. Ez a különbség.

    Csukics be. Sárga, 1.01 smiley

    Jelenleg, hogy Varga és Rami az előre játékban kevesebbet tudnak hozzátenni (vagy a hazai mezőny ismerte ki a széljátékunkat, ízlés szerint) Leo hosszú indításai jelentik talán a legveszélyesebb fegyverünket. Nem lehet kihagyni. Ezt sem gondoltuk, mikor szükség középhátvédként bekerült a csapatba. A kérdés most már inkább az, hogy hosszabb távon védelem vagy középpálya.

    Rado engem a 70-es evek Fradijara emlekeztet, nem tudom miert de mikor ot latom mindig Ebedli Zoli csibesz mosolya, jateka ugrik be - alakulunk, karakterek kezdenek kialakulni a csapatban, mindig erre vartam hogy igazi egyenisegek legyenek ujra az Ulloin

    Sestak ma megmutatta, hogy miert hoztuk ide. Gyonyoru golt lott. Rado nem kevesbe.

    Dollnak elég jól bejönnek a húzásai.
    Továbbra is hiányzik Somália, de itthon úgy látszik tudjuk pótolni.
    Ez a sokpaszos játékra nagyon ráéreztünk.
    Az edzésvideókon is látszik ezt mindig gyakorolják.
    Fantasztikus labdabiztonsággal megyünk. Alig van eladott labda.
    Ha nyomás alatt vagyunk hátul akkor is szépen hozzuk ki.
    Jó érzés ez na, ha tudjuk is, hogy magyar szint, de hol voltunk ettől korábban ?

    Megint csapat voltunk. Sokadjára. Ezért nem ekézem soha pl. Lamah-t: lehet, hogy extra megoldásokat várnak tőle sokan ( az a gólpassz azért...), de embertelen mennyiséget melózik. Kicsit észrevétlen volt nekem az első félidőben, de igazi csapatjátékos. Mikor idejött, nem ezt vártam tőle, de ebből a szempontból is nagyon kellemesen csalódtam. MOTM: Leandro.

    Ez igazi csapatmunka volt!Mindenki,aki játszott,odatette magát.Persze voltak olyanok,akiknek ma nem ment annyira,de ők is megtették a magukét.Dibusz a helyén volt,amikor kellett,volt 2-3 nagy védése,a védelemben Nalepa és Leandro is tanárian játszott,ráadásul utóbbi ismét egy fantasztikus gólpasszt adott,most Daninak.Hajnal is rengeteget dolgozott,meccsről-meccsre jobb lesz.Böde Dani megint jött,remélem nem súlyos a sérülése.Külön örülök Sestak és Radó Andris góljának,mert mindkettőjükben nagy potenciál van.S persze ott van Doll,aki szenzációsan összerakta ezt a csapatot,bármilyen felállásban is játszunk,akkor is mi uraljuk a meccset.Ő,és a stábja a siker igazi kulcsa!HAJRÁ FRADI!!!!

    Vargát most kéne eladni. Tavasszal jól játszott, így magasra emelkedett az ára. Szerintem Radó sokkal jobb lesz nála, ami miatt Roli valószínűleg nem lesz kezdő. Nem fog folyamatosan játszani, ezért az értéke újra csökkenni fog. Jó pénzért most kellene eladni, ha van rá kereslet.

    Nagyon jó kis mérkőzés volt, erre lehet építeni.

    - A helyzetkihasználással végre nem volt probléma, 4 nagy helyzetből 3 gólt szereztünk. Busainak ahhoz, hogy hosszútávon a meccskeretben maradjon, ezeket a lehetőségeket be kell lőnie. Nagy küzdő, Doll meg nem az a kapkodós típus, úgyhogy lesz még esélye bizonyítani.
    - Mindhárom nyári igazolásunk hatékonyan játszott. Leo nálam a meccs embere, Sesták megmutatta, hogy centerben mire számíthatunk tőle, Radó pedig szépen lépked a kezdőcsapat felé.
    - A másik oldalon is voltak jó egyéni teljesítmények, ami kell, mert egy erősebb ellenfelet nagyobb dicsőség legyőzni.
    - Gundel nagyon jól kommentált, illett a meccs színvonalához.

    Olvasgatom a hozzászólásokat, és mindenki a játékosokat dicséri, amiben igazuk is van, Azonban szeretnék egy nagyon fontos dolgot a figyelmetekbe ajánlani...
    Az MTK idén először megpróbálta a széleket lezárni a múlt héten. Látszott is, hogy egy kicsit megtört a játékunk lendülete (aztán Gera gólja túldobott ugye minket a holtponton). Ezen a héten pedig már eleve számíthattunk rá, hogy a Loki védekezésben lezárja a széleket, megöli a szélsőjátékunkat.
    Doll mester azonban mekkorát húzott!!! Ezen a meccsen láthatóan nem a széleket részesítettük előnyben, hanem középen a kiugró csatárainkat indítgattuk (amit nyilván egész héten gyakoroltak a srácok).
    Szóval a mai meccs nekem Doll fantasztikus meglepetéséről is szól, legalább annyira, mint Böde hetedik góljáról, vagy Sesták és Radó első találatáról.

    Én azon sem lepődnék meg, ha a második félidő elejének kondarohamai nem a tudatos visszaállásunk következménye lett volna azzal a céllal, hogy kontrából lőjünk gólt.

    Én mondtam. A Ferencváros ma, mentálisan nem legyőzhető. Per pillanat. Ha történik valami, akkor igen! Szerintem elég szar volt a védekezésünk az első félidőben. Nem is a védelem miatt, a középpályán átment sok minden, aminek nem kellet volna (Soma, gyere vissza!). Ez a német mentalitás! A labdarúgást 22 labdarúgó játssza és mindig a németek nyernek. Nem én mondtam. Maradjunk az egykori német csapatoknál. Ugye örülnénk, ha csak azt látnánk csapatainktól, hogy gépiesen bedaráljuk ellenfeleinket? Persze, hogy ennél többet akarunk. De ha nincs más, akkor azért nem köpnénk le a csapatunkat egy EB cím miatt? Ameddig a Doll-féle mentalitásnak tere van, a Fradi midig ott lesz a toppon. Kérdés. Lesz-e hozzá játékos? De talán lesz. Olyanokat küldünk el (engedünk el), akikről még két éve azt mondtuk, a következő Gera, stb. Nem volt bennük akarat. Ne sajnáljátok!

    Van egy preciz, tökös német edzőnk. A kollégák többsége folyton kúrogatja, hogy miért nem cserél, miért nem Csilus, Haris (stb.......), miért nem rázza az öklét a közönség felé nagykabátban, kánikulában. Közben meg a faszi produkál egy 26 meccses veretlenségi sorozatot, ebben a szezonban 6/6, +13-as gólkülönbséggel. Esküszöm félelmetes, ritka jelenség, de maradjon így még sokáig!smiley

    30 léve járok, nézem, de Debrecenben sokszor nem nyertünk, így pláne nem.
    Sok megaláztatás volt ott az elmúlt pl 15 évben, nagy vereségek, DE ez MOST így szép volt, kezdjük a törlesztést. Folytatás jövőre tavasszal ott.

    A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT !!!

    Már nem vagyok biztos benne, hogy kell középhátvéd. Leo ezekkel a labdákkal pazar. Na jó, egy fiatal tehetség, akit felépítünk.

    Lamah mintha átvette volna Soma szerepét, krva nagyot játszott.

    Doll pedig összerakta a csapatot, szinte tök mindegy ki játszik. Persze ehhez kell az is, hogy mindig van 3-4 kiemelkedő teljesítmény.

    Busát sajnálom, nem lesz sok alkalma bizonyítani.

    Engem ez a Balogh gyerek a fiatal, ajaxos Ibrára emlékeztet. A testalkata, a harcmodora, és főleg a kicsi, zsebkendőnyi területen való húzogatásai, mind tiszta Ibra. Még a befejezésekben kell fejlődnie és nagy játékos válik belőle. Simán odaadnám érte Radót meg Harasztit.

    Megnéztem sokadszorra... a két nagy loki helyzetnél (Varga és Szécsi) mindkétszer Ramit előzték meg... szerencsétlen. Pont most játszotta a legrosszabb meccsét mióta itt van.

    Nagyon hiányoznának a cselei és a kiváló (évekig vártunk ilyenekre) beadásai, ezért én örülök neki, hogy pont most nem játszott jól, amikor a válogatottjától figyelték éppen.

    Önzőség de örülök: ha elviszik a válogatottba, hamarabb elviszik tőlünk is.

    Én úgy látom,hogy ny-európai focit játszunk,csak 1-2 fokozattal lassabban...ebből viszont előrelépni roppant nehéz lesz,ellenfelek hiányában.Ott ugyanis szinte minden kp-ás Somikához hasonló sebességgel,és futómennyiséggel közlekedik.Ezért is sajnáltam annyira az eladását...

    https://ulloi129.hu/2015/08/22/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-3/#more-120767