magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Ferencvárosi TC 0 : 3 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.05, 11:29
    Remek győzelem, elképesztő sima meccs, úgy hoztuk le ahogy azt kiscsapatok ellen kell.
    Dollt lehet fikázni, de a statisztikák nem hazudnak, remek munkát végez.
    Ramirez fantasztikus, ma is két gólpassz, nem tudom hogyan tudjuk megtartani, de ha máshogy nem, akkor Besic féle továbbadási záradékkal de itt kell tartani.

    Radó remélem tudja az irányt, remélem kiesnek a halik, és Radót elhozzuk a korábban ígért összeg harmadáértsmiley

    Utolsó 10 bajnokin 8 győzelem, 2 döntetlen 18-2-es gólarány, nem kell kommentár asszem : )))))

    Mivel mindenféle "érdekességet" olvasok a szurkolással kapcsolatban, hát leírom:

    350-en voltunk a vendégszektorban /ez jegyértékesítési adat/, melynek maximális befogadóképessége, az itt keringő számokkal és hiedelmekkel ellentétben, 600 fő.

    A szurkolás első negyedórában, kaotikus és vérszegény volt.

    15 perc késéssel megérkezett egy zászlós, dobos, hangosbeszélős, önmagát "Halhatatlanok"-nak aposztrofáló társaság. Ők próbáltak szervezetten szurkolni - a hozzájuk csapódókkal együtt mintegy 50-60-an - mérsékelt sikerrel, időnként a jelenlevő többség támogatásával.

    Ellenben az itt ott elhangzó "vádakkal" ellentétben sem Kubatov éltetés, sem "mi vagyunk a Ferencváros" nem volt.

    Egyébként a helyszínen jobban hangzott, mint amennyire - a kommentek alapján -a TV-n keresztül átjöhetett.

    Ott voltam én is, valóban 15 perc után érkezett meg a hangosbeszélő. A gyerekekkel a szélén álltunk.
    Ha 350 fő volt a vendégben, akkor szerintem kb. a fele-kétharmada szurkolt hangosan. Én se mindig, a dózsa meccs utáni rekedt hangom óvtam.
    Halhatatlanságról ma senki nem tett tanúbizonyságot, se a pályán, se a pályán kívül. Hall-hatatlan a hali tábora volt, szépen folyamatosan halkultak
    "Jajj, szegény Hali" hangzott el többször smiley

    Először is: remélem kiesnek ezek a huhogós retkek.
    Másodszor: Radó egy kanyit sem ér jelen pillanatban, nem, hogy 6-700 ezer eurót.
    Harmadszor: meccs momentuma volt, mikor Halmosi elesett a saját lábában, a kontrából meg majdnem betalált Lamah.
    Negyedszer: Deve tuti menedzseri spekuláció miatt volt válogatott, ezt ma is igazolta. Hihetetlen gyenge futballista, sem esze, sem sebessége nincs.
    Ötödször: Ramirezt megtartani!
    Hatodszor: Dénesnek estére küldjön valaki neo citrant, tuti kifázott ma.
    Nagyon könnyű 3 pont volt, ez a huhogás megérett a pusztulásra.
    Remélem a diókat is megtömjük otthon! Hajrá Fradi!

    Na most értünk a szálláshelyre.
    - A tolatás csak egyre ügyelt, ne kapjanak ma is egy hetest.
    - Mi 15 percig nem tettük oda magunkat, utána elkeztdünk futballozni, a harmadikig meg sem álltunk. Utána türelmesen játszottunk, nehogy megsérüljünk, biztonságosan hozzuk a meccset, s nem engedtük, hogy a tolatás felhozza magát.
    - a rendezésről el kell mondani két dolgot - amit lehet, hogy engednek a tolatásnak, de amiért a Fradit biztosan NBII-be száműzné az mlsz: a félidő végén eleredt az eső - a tolatás álló tribünje lemenekült a büfékhez, a maradék fele esernyőt nyitott - MIKOR ENGEDTEK NEKÜNK UTOLJÁRA ESERNYŐT BEVINNI??? A másik, hogy a tolatás "tábor" (már ha tábornak lehet őket minősíteni) a szünetben átsétált a szemközti oldalra és a fedett tribünre ment fel - aminek a vendég felé eső vége részben le volt zárva. Ezt se hagynák büntetlenül nálunk.
    "NBII nyugaticsoport"

    Ennyire sima, edzőmeccs jellegű mérkőzést ritkán látni. Mi lett volna, ha megyünk, mint a rakéta...?

    Rendkívül egyoldalú volt. A haladás nem mert kijönni, ha mégis megpróbálta, azonnal visszanyomtuk. Jellemző, hogy Dibuszt egész meccs alatt nem is láttuk, nem hogy védenie kellett volna. Az első félidőben olyan 75 százalékot fociztunk és simán mentünk. A másodikat a harmadik gól után elbuziztuk, de a hali így sem mert kijönni a sündisznóból. Ha akartuk volna simán lehetett volna két számjegyű is. Edzőmeccs volt. Persze néha durváskodtak, ennek megfelelően mi kaptuk a sárgákat.(Nem túlzás.) Buzi hurvinyek!

    Dibusz 0, Dilaver 6, Nalepa 7, Mateos 6, Ramírez 7, Somalia 6, Busai 6, Gera 5, Varga 7, Lamah 5, Böde 7

    Mindhárom csere és az elfáradó lecseréltek mind benne voltak, h nem domináltunk annyira, de ez a Haladás kutyagyenge volt.

    Végre valaki látja a lényeget. Gera nagyon jól játszott. Nála volt a legtöbbet a labda, jó ritmusban mozgatta a csapatot, stabilitást ad, neki köszönhetjük, hogy uraljuk a játékot.

    Ez a Haladás ma kábé úgy játszott, hogy "gyertek, rúgjatok ti is 7-et".
    Sajnos a Dollos Fradi jegyei a második félidőben ismét fellelhetőek voltak.
    Ahelyett hogy 7-et rúgnánk, hátul adogatunk Gera, később Gyömbér vezérletével egy olyan ellenféllel szemben, akinek a támadója alig lépi át a félpályát.Egyértelmű volt, hogy nem jön ki a Haladás, ezt mindenki látta, mégsem mentünk végig és nem akartuk őket agyonverni.

    A héten írtam, hogy a vidi meccs a 85-ik percben még "csak" 5-0 volt, sajnos látszik a különbség, ők nem állnak le, mikor érzik a vér ízét, mi adogatunk, mert az a lényeg, a sok passz.

    Ettől függetlenül le a kalappal, mert manapság látszik, hogy a csapatunk hazai szinten kiváló és taktikailag is megállja a helyét.
    Csak fáj a sokszor kissé túlzott óvatosság, az ellenfél szétszedése helyetti hajrá felé elfáradás vagy visszaesés, mert sajnos ez ma is megvolt.

    Nem kritika, inkább hiányérzet.De utóbbi dolgokban jövőre változtatnunk kell, mert elképzelhető, hogy jövőre a gólarány is fontos tényező lesz a szezon végén!

    Halmosi utolsó perces "odarúgása" pontos jellemrajz erről a hitvány alakról!
    A család nem tudja megbocsátani, hogy már az apuka sem kellett a Fradiba (!), azóta csak gyűlölködnek, arcoskodnak....

    Irigyek!

    Na szóval. Tavaly téltől egy nyáron felforgatott csapattal a következő utat jártuk be: tavaly tavasszal szerencsével és Dibusz "világlegjobbkapusa" Dénessel végignyertük a meccseinket. Ősszel akadozott a gépezet, de tavasszal (Kecsó meccstől kezdve) meggyőző játékkal összesen 2 gólt kapva 9 meccsen szárnyalunk. Minden meccsen van 45-60 perc, amire azt lehet mondani, hogy ez már valami futballhoz hasonlatos dolog és bizony élvezhető. Csalódott lennénk, ha hazai pályán kikapnánk bárkitől is az idény hátralévő részén, bár kemény meccseink lesznek még. Felőlem nyugodtan bevezethetnénk, hogy itthon csak a nyári sörmeccsen kapunk ki, ha jól tudom idén is lesz valami Chelsea-hez hasonló, legalábbis Palkóék azt mondták. Ott letudhatjuk az éves 1 db hazai vereséget.

    Van egy jobbhátvédünk, aki olyan elegánsan és mégis határozottan játszik, hogy nagyon nagy kedvencem lett. És mintha nem is bosnyák lenne, nincsenek dühkitörései smiley, nyugodtan játszik és 1 sárgát gyűjtött csak be eddig a bajnokságban. Vannak nagyon jó középhátvédjeink és CR77-ünk. Itt jegyezném meg #keepRamírezatallcostsFFS.

    Van egy Somink, Geránk, Hajnalunk (melléjük kell egy fiatal spíler, nem lesznek fiatalabbak), egy Varga Rolink (finnek ellen kezdőbe vele Pali!) egy Flegmah-nk (az egész csapatból Ő forralja fel az agyvizem leginkább, nevelési szándékkal kicsit le kellene ültetni a padra) és egy Bödénk (Pados Ádi helyett berakni a kezdőbe Palkó, ha megtartja a formáját!).

    Aki nem játszik és nem számítunk rá egyáltalán azt el kell engedni. Pár fiatalt még felhozni a csapathoz, aki megérdemli és végigjátszatni velük jövőre az LK-t. És nem szabad 4 + CR-nél több embert igazolni, hogy be is tudjuk építeni őket a csapatba. Minőségieket kell és keveset, akik akár kezdőként, akár a padról beszállva nagyságrendekkel többet tudnak nyújtani, mint Gyömbi és társai.

    Tükörsima. Nem emlékszem, hogy ebben a szezonban volt-e ilyen egyértelmű meccsünk. A Szombathelynek helyzete nem volt, ha nem láttam volna az összeállítást, nem tudnám, hogy Dibusz volt a kapuban. Dani góljainak külön örülök, szükségünk van egy magabiztos Bödére. Nalepa tanári volt, mondom ezt úgy, hogy nem hittem volna, hogy valaha leírom ezt a mondatot. (A komplett védelmünk nagyon magabiztos volt amúgy.) Nem erre számítottam, de ez a Haladás nb2-es szintű. Megint vidámmá tettek a hétvégét a fiúk, boldog vagyok, köszönöm nekik.

    http://ulloi129.hu/2015/04/18/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol/#more-115592