magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  2. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  3. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  4. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  5. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  6. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
  7. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.29, 11:07 (szerk.: 2018.05.01, 10:40)
    Most értem haza, végre kihasználtuk a Vidi botlását, ellenük is nyerni kell egy hét múlva. Elképesztően szar volt ma a védelmünk, nem tudom mi van a fiúkkal. Viszont sokat támadtunk, de szerény helyzetkihasználással. Jó éjt Nektek, hajrá Fradi!

    kép
    Az 53:20-es tiszta játékidős bajnokin a meccs 63%-ában volt a mieinknél a labda. 23 szabálytalanságot fújt le a jól bíráskodó Szőts Gergely, csapatunknak kivételesen hárommal többször (13-10). A legtöbb szabálytalanságot – hatot – David Williams szenvedte el. Mi 24-szer kísérleteztünk kapura lövéssel, a vendégek 10-szer, mi 11-szer találtuk el azt, míg a szombathelyiek csupán háromszor. A szögletek aránya 12-2.

    Rengeteg párharc volt a meccsen, a mieink 97-et nyertek meg, a szombathelyiek 95-öt. A legtöbb párharcot, 22-ből 11-et Nando nyerte meg. A mieink 84%-kal passzoltak (436/519), a vendégek 73.5%-kal (228/310). A legjobban a meccs elején igen bizonytalan Blazic passzolt (92.1%, 58/63), őt Otigba (42/46, 91.3%), Nando (50/63, 79.4%), Szpirovszki (82.6%, 38/46), Lovrencsics Gergő (78.2%, 43/55) követi.

    A legjobb öt InStat-indexű játékos közé egy vendégjátékosnak, a gólszerző David Williamsnek sikerült bekerülnie, a második helyre. Kenneth Otigbát (290) követi 285-tel. Az ausztrált Varga és Böde (277-277) valamint Lovrencsics Geri követi (273).

    A legtöbb jó cselt Nandó mutatta be, közte egy szép kötényt is (6/8), őt Németh Milán (5/8) és Paintsil (4/7) követi.

    Szöts az egyik legjobb bíró úgy néz ki

    én is azt mondtam a szomszédomnak : soha rosszabbat ! emlékszem, amikor Kassai Fehérváron a vidi ellen Jovának a tizedik perc körül adott sárgát időhúzásért... Szőts ezt is korrektebbül tette, hagyta, hogy fütyüljünk, hergeljük magunkat, majd se szó, se beszéd, jött a sárga !

    Meg is lepődtem, hogy ilyet látok nb1-es meccsen! Jól vezette a meccset, jó felfogásban, igazán oktathatná a többieket. Kiváncsi vagyok jövő hétre melyik sztárbírót kapjuk...

    Tudja valaki miért rakta ki Doll Pedrosot a csapatból? Zudmick azt nyilatkozta pár napja, h elégedettek vele.

    Szerintem Otigba formája például gyengébb mostanában mint Pedrosoé, és még egy pár játékos jóval saját tudása alatt játszik, mégse rakott ki senki mást.

    Hát Otigba is ugyanolyan szar, az tény. Talán a Debrecen ellen is pont a kettejük hibája eredményezte az egyenlítő gólt. De az, hogy Pedrosót múltkor csereként is lecserélte, eléggé árulkodó. Nem tudom amúgy mi lett vele, ősszel egész jó volt, ennyire nem volt szar legalábbis.

    Koch nem is játszott olyan rosszul

    Mögöttem a B középben 2 sorral volt valami kis bunyó

    Akkor jó láttam hogy biztonságiak mentek be , de 3perc múlva már nem voltak sehol

    A paks egy fokkal jobban akart múlt héten, mint most a hali, meg mi is egy lehellettel jobban fókuszáltunk; egyébként meg ez a siralmas magyar foci, hogy ilyen szar játékkal elsők vagyunk; ahelyett, hogy egyre élesebbek lennénk, már nandót is sikerült magyarítanunk: amikor a 2. félidőben el sem indult joe labdájára a bal szélen....

    A lényeg megvan, nyertünk, vezetjük a tabellát. Viszont amit az első félidőben produkáltunk már megint, az botrány volt. A második félidő már elfogadható volt, ha legalább így hajtunk jövő héten, akkor lehet esélyünk. Néztem ma is, meg múlt héten is őket, még rosszabbul játszottak, mint mi. Szóval nem lesz lehetetlen nyerni ellenük, de nagyon kellene Leo középre.
    Hajrá Fradi!

    Hú a villamoson is akkora hangulat volt, mint a régi szép időkben! smiley) jövő héten meg kell verni a Vidit, és pontot tehetünk a bajnokság végére.

    azert Szpiro is kellett a masodik golunkhoz - o fedezte a labdat hogy Blazic oda robbanjon, nem engedte a szbathelyi vedot a labda fele mozogni, erdemes visszanezni

    Nagy nehezen de nyertünk , minden tiszteletem a szurkolóké mert megállás nélkül buzdították a csapatot , Összességében jó hangulat volt ,lesz ez még jobb játék is ! Hajrá Fradi

    Nem volt ez annyira necces. Küzdelmes meccsen biztosan nyertünk. Annyi helyzetet packáztunk el, amennyivel egy bajnokságot lehet nyerni. Sajnos az ellenfelek kapusait naggyá tesszük, mi meg a hátsó alakzatunk bizonytalanságaival önmagunk helyzetét nehezítjük. Roli megint emberfórt jelentett az ellenfélnek. Amadou kevés játéklehetősége bizonytalanná teszi őt, pedig vele sokkal jobbak, gyorsabbak lehetnénk, mint most Rolival. Dini továbbra is elbizonytalanodik olykor-olykor és ezt általában megbűnhődjük. Remélem, hogy maradó sérültünk e meccs kapcsán nem lett. Most egy hétig örömködhetünk a tabellában, aztán majd megint rajtunk a sor. A bíró, jó ezt leírni kifogástalanul vezetett. Ha ma Király duci véd, az eredmény lényegesen hízelgőbb lett volna. Na, de sebaj. Ja, és nálam ma Páncél volt a meccs embere.

    Jobbak voltunk mint mult heten de egy joval gyengebb teljesen tartalekos csapat ellen. Ez tovabbra is nagyon nagyon keves. Fidi ellen Xet kellene hozni, ennel tobb nincs bennunk. Nemzetkozi szinttol elkepesztoen tavol vagyunk. Mar a vedelemben is komoly gondjaink vannak.

    hajtottunk, kuzdottunk - izgalom van mindig az utolso percig - nekem bejon

    Hát, ez halálos volt. Mint egy kupadöntő... De megvan. A többi nem számít! Jövő héten ennél sokkal több kell.

    Azt hiszem, Joenak, Nandonak és Lovrénak jár főleg a köszönet érte! Egy pont előny, idegenben elég az X, bár utána még 4 meccs, és nekünk is minden nehéz már...

    Bárki bármit mond, tegnap nem volt esélye a Haladásnak. Sőt, azt is megkockáztatom, hogy hízelgő rájuk nézve, hogy csak egy góllal kaptak ki még akkor is, ha a vezetés megszerzése után húztuk az időt és nem akartunk előre menni.

    A Paks tegnapi parádéjával elértük azt, hogy Felcsúton bebiztosíthatjuk a bajnoki aranyat, de még ha kikapunk, akkor sincs semmi veszve. Eléggé nekünk áll a zászló.

    Ahogy tegnap is elkezdtem jól álltunk bele a mérkőzésbe, de az 6-7 perc között teljesen érthetetlen dolgokat műveltünk hátul.
    A kirúgás szó nálam mást jelent, mint ahogy mi végezzük el. Gyorsan meg is lett az eredménye. Kellett egy jó 15-20 perc hogy felébredjünk a pofontól.

    Sikerült. Joe végre őszi formáját mutatta. Viszont érthetetlen a másik oldalon Roland. Igazából így nem fog kelleni senkinek se. A nagyobbnál nagyobb gólokat akar rúgni, amikor pedig nincs előtte senki és lehetne lőni 16-n belül visszapasszol. A második félidőben arra vártam mikor hozzuk le. Ideje lenne csereként bedobni.
    Geri mehetne a helyére, Botka az Ő helyére. És bizonyíthatna Janek is. Mert az komolytalan hogy ballal egy beadás sem érkezett. (ha igen akkor elenyésző volt).

    Vissza a meccshez. Az első félidő jól nézett ki. A másodikban már a Haladás nem úgy jött ki, ahogy az elsőben. Hála égnek sikerült hamar gólt rúgnunk.

    Aztán "visszaálltunk". Érdekes volt látni, hogy vezetésnél az Otigba, Blazic és néha Spirovski hármas volt hátul. Múlt héten hátrányba, 6 védővel nyomtuk az egyenlítést.
    Nem tagadom kicsit értetlenül néztem, ahogy Botka és Geri ott elől császkál, miközben hátul hihetetlen labdákat szortunk el.

    Nagyon kellene hátra egy rutinos védő, mert úgy érzem hiányzik a higgadság onnan. Otigba is hajmeresztő dolgokat csinált. Blazic a hibáját korrigálta. De úgy érzem túl fiatal a hátsó szekció.

    Teljes mértékben egyetértek. Látni lehetett, hogy a tolatás az első félidő vége felé már elfáradt. Ez is könnyítette a dolgunkat.

    A legnagyobb gond, hogy nincs balbekkünk és emiatt rendszeresen felforgatott védelemmel állunk fel. Pedroso egy mentális nulla. Lejár a szerzije és már nem teszi oda magát. Pál is hülye volt, mert ilyen esetben elbeszélgetek vele már a télen és ráigazolok egy konkurenciát. Amúgy is kéne két balbekk, de egy szezont lehozni egy (!) instagram huszár kölcsönjátékossal felelőtlenség.

    A tegnapi napon a gond megint Varga alibije , a tutyi-mutyi passzolgatás és a félmillió önzőzés volt a probléma.

    ma Joe kibaszott jó volt. még ha ki is hagyta a legtöbb ziccerét egyet kivévesmiley

    de Dani is benne volt az összes igazán veszélyes támadásunkban.

    a Haladás 5 helyzetéből 3 50 mp-en belül volt, a gólt is beleértve, mind Blazic hibájából.

    Utána összekapta magát. Akkor tényleg hajmeresztő dolgokat csináltak Dibusszal, de később nem lógott ki lefelé.
    Nekem néha olyan volt a csapat mint ha ma játszanának együtt először. De az akarást nem vitatom, tényleg mentek ahogy tudtak.

    Jut eszembe, a bírót dicsértük, de egy súlyos hibája volt. Lovrencsicset a feka gyerek ugye letalpalta, majd adott is neki egy sárgát. Ezek után viszont Gergőt leküldte a pályáról az ápolás miatt, pedig az idei szezontól ha sárgát kap az ellenfél a sérülést okozó szabálytalanságért, nem kell lemenni.

    Bevallom, sokszor úgy érzem (lehet hogy rosszul), Páncél ész nélkül akar megoldani egy-egy helyzetet, de be kell vallanom, a gól előtt mindent nagyon jól csinált. Kiválóan helyezkedett a leshatáron belül, mutatta, hova kéri a labdát és remekül fejezte be. Szép volt!
    Ami a meccset illeti, az elején az öltözőben maradt a védelem, könnyelműen adtunk egy gólt a Halinak. Joe talán a legelső helyzetét is befejezhette volna, de nehéz szögből kellett volna lőnie, igaz hasonlót megoldott már ugye a Vidi ellen, amikor álló helyzetből csavart a hosszúba, talán egy hasonló extra megoldás kellett volna ott a gólhoz. Nem volt rossz meccs, ezt a Halit ki is lehetett volna ütni, ha Böde fejese és 1-2 lövés helyezve van, 2-3 esetben pedig Rózsa helyezkedett kiválóan és védett szépet.
    Viszont mostmár minden meccsen, főleg a jövő hetin kell minden egyes játékosunknak a maximumot nyújtani, remélem ezzel ők is tisztában vannak. Nem engedhetjük ki mégegyszer a kezünkből az első helyet.

    Önmagukhoz képest nagyságrendekkel kevesebbet rugdosódtak ezek a trógerek, vagy mint a Paks.
    Talán ezért is lehetett sokkal jobb meccs, mint a múlt heti.
    Hátul indokoluatlanul sok hiba, elől sok kihasználatlan helyzet.
    Jó meccs volt!

    https://ulloi129.hu/2018/04/30/igy-teljesitettunk-a-haladas-ellen-6/
    https://ulloi129.hu/2018/04/28/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-8/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu