magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 3 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  2. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  3. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  4. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  5. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  6. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  7. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
  8. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.8 (5 szavazat)

játékvezető: 2.8 (5 szavazat)

hangulat: 3 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2018/2019, 3. forduló
játékvezető : Szőts Gergely
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. haladas.hu: -
  3. nso.hu: 7.504

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.05, 10:44 (szerk.: 2018.08.09, 09:33)
    Aludva egy jót a meccsre megnyugodtam, hogy továbbra sem Doll rúgja a gólokat, vannak a pályán akik ezt megteszik helyette... Végre a középpályán a srácok megérezték, hogy fel kell vállalni a tolatók elleni cselezést. Szerintem ez volt a döntő taktikai elem (Bőle gólpassza, Petrjak 11-ese...). Bőle játéka nekem egyre jobban tetszik ! Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy "ésszel focizik"! Eleget volt már sérült, most már nem kellene... Nyilvánvaló, hogy Varga Roli egy "érző lélek", akit dicsérni kell és nem szidni, még ha rosszul is játszik, de most Rossi szöv. kapitány bizonyára piros betűvel írta be a nevét a noteszába... Meglehet, Lanzafame elindította gólgyártást, de ha arra gondolok amit Böde szokott mondani, megmakacsolja majd magát a gólgyártásban és megint Ő lehet majd a kezdő. No szóval, nekem tetszett a meccs úgy ahogy van, nem bántok senkit sem, mert mindig van a csapatban aki egy kicsit gyengébben játszik a többiekhez képest, de tudom, van önkritikájuk a srácoknak és a következő meccsre igyekeznek jobban teljesíteni. smiley

    Nézem a meccsközvetítést online, hát elnézve ezt a Haladást, nélkülük se lenne szegényebb az NBI. Király undormány módon már 15 perc után húzza az időt, a vezető gólunknál meg szokott módon térdelve várja hogy mit is kéne csinálni. El kéne már őt is felejteni, trenírozza a kölyköket azt annyi.
    Bőle nagy indítást kapott az első gól előtt, a kis csel és a bepassz nagyon finom megoldás, Roli meg ahogy kell bebassza a léc alá.
    Leo labdáinak sokszor szeme van és még mindig képes nagy labdaszerzésekre, de őt maximum biztos vezetés tudatában a labdatartást megerősítendő küldeném be a második félidő derekán. Persze kényszerhelyzetben nem is lehet padra ültetni, amikor Frimpong, Otigba és Nando is sérült. Az a becsúszása akkora homály volt, mint Király lepkéi.
    (A szöveges közvetítéshez hozzáfűzve: a 36, percben Lanza, nem Leo küldte fölé csúnyán a szöglet utáni labdát.)
    Lovre nagy dícséretet érdemel a második gólunk előtti dupla szerelésért, Varga pedig az önzetlen bepasszával hozta kihagyhatatlan helyzetbe Lanzát, aki végre meg is szerezte nálunk az első gólját (meg a jogos büntető után a másodikat is). És az a félollós mozdulat is jól mutatta, mennyivel jobb játékos, mint a csatáraink többsége, ő legalább bevállalja a váratlan húzásokat is.
    Voltak elég béna labdavesztéseink és sok elrontott passz, de a győzelem teljesen jogos, a spori 1-2 ítélettől eltekintve szerintem korrekt volt, így őt sem érheti kritika.
    A bal oldalunk kicsit gyenge volt az eddigiekhez képest, bár Petryak tőle várhatóan sokat mozgott szinte az egész pályán és volt pár remek elfutása labdával, annyira nem villogott. Szpiro pedig érthetetlen módon visszaesett, a létszám vele megvan, de sem védekezésben, sem támadásban nem tesz bele semmi extrát mostanság.
    A gólgyártást tessék hasonló ütemben folytatni smiley
    Jó: Lanza, Bőle, Varga, Lovre

    Jó ez a Bőle-Varga-Petrjak kevergetés. A védősort elég jól megtudják bontani, amikor szinte a semmiből, nagy lendülettel megérkeznek és a labda is jó ütemben érkezik.

    Nagy mázlija van Lanzának Vargával, hogy ilyen jó fej srác. Ki tudja meddig nézhettük volna a szerencsétlenkedve görcsölését az első góljáig, ha Roli nem ilyen nagylelkű?!?!

    Petya ma eleg harmatos volt. kb nyolcszor vitte lenduletbol 35 meteren a vedokre a labdat es egyikbol sem lett semmi. ellenben Luki szep lasztit adott Rolinak.

    Lovrencsics Gergő. Egyértelműen a meccs embere. Az ő elképesztő mutatványa a második gól előtt hozta ezt a meccset. Simon T óta nem láttam ilyen küzdőt.

    Ja,és annyit szidom a bírókat,hogy most azt is el kell mondanom,hogy Szőts jól vezette a meccset.

    Csatlakozom. Én is sokszor bírózom, most is, de most másképp. Jól vezette Szőts a meccset. Blazic sárgája egy picit erős volt, ilyenért halmosi semmit nem kapott ugyan, de ez nem akkora gond. Az indítást a hali gól előtt megnézném, nekem gyanús.

    Eléggé határeset, Leo futott vissza és nagyon úgy néz ki, hogy pont akkor lépett vonalba, amikor a Hali-játékosnak passzolták a labdát. Nehéz 100%-ra megítélni, mivel alapvonali kameraképet nem mutattak

    Roller előtt le a kalappal, gólt rúgatott Lanzával, és a tizit is átadta, mellé gól. Nekem a mai csapatból ő a kedvencem, még ha el is tűnik fél szezonokra. Remélem sikerül megtartani. Emberileg és mint focista is, ide való.

    Talán igazad van. Továbbra sem bírom elviselni, amikor totyog, de hát ez ilyen. A mai valóban egy szép meccse volt. Hát egy ideig most nem fogom basztatni. Sőt még Botkának is volt egy külsős passza elég szorongatott helyzetben a bal szélre a kis ukránnak, örültem, hogy nem baszta el, amerre állt.

    Az olasz görcsösen akarta a bizalmat visszatéríteni gólokkal. Nem jött, frusztrálta. Varga ezt átlátta és megoldotta. Ezután be fog indulni Lanzafame. Bravo, Roli!

    Lovre igazi klasszis teljesítmény nyújtott az első két gól előtt. Az elsőnél gyönyörűen szerzett labdát, tartotta meg, fordult le az ellenfeléről, aztán rakta ki Bőlének mélységbe. Ennél szebben sehol se csinálhatták volna.
    A másodiknál pedig nem ismert elveszett labdát, kétszer szerzett labdát, majd bokából ugratta ki Vargát remek ütemben. Ezek minden pályán megállták volna a helyüket.

    Lovre, Varga, Lanza, Bőle jó volt, a többiek közepes. Finnbogi felesleges igazolás. Spirovski és Leó helyett kell valaki, mert ők az nb1-hez is lassúak. Böde pedig lassan-lassan felkészülhet a csere szerepre.
    Gyenge meccs, sok hiba. A szurkolás se volt az igazi. A 30.-hoz fontos 3 pont, egyébként felejtős meccs.

    Még nem tudtam megfejteni Böde és az izlandi becserélésének az okát...

    Lovre, aki ma szerintem az egyik legjobb volt, nem klasszikus jobbhátvéd. Heister sem. Ők a modern fociban alapvonaltól-alapvonalig szélsők. Az ellenfél támadásánál visszazárnak, védekeznek, ha mi támadunk, akkor a szélső helyére befutva mennek el az alapvonalig, ha kell és beadnak. A szélső ilyenkor befelé indul, helyet csinálva nekik. Tehát ezen a poszton Lovre és Heister telitalálat. Az más kérdés, hogy vannak hiányosságaik. Ramirez ugyanez a tipus volt, ő támadásban volt nagyon erős, védekezésben kevésbé.
    Tipikus jobbhátvéd Botka, ő nem tudja a támadásokat úgy támogatni, mint Lovre. Tipikus balhátvéd Steinberg volt, Pedroso is inkább támadó szélső volt,gyengébb volt a védekezése, de Ramihoz hasonlítva támadásban is nagyon kevés volt.

    A 84 -ik percet ajánlom mindenki figyelmébe, ha azt szeretné megnézni amiért utáljuk Dollt jópáran.
    Spirovszki húzogat az ellenfél térfelén illetve előtte Tretyák is visszafordul, egyikőjükön sincs senki, üres területek előttük, be lehetne sprintelni és rúgni egy 4-iket, ehelyett Spiro is azt várja rendeződjünk a taktikának megfelelően.Agyon van a csapat feje tömve, ez a nagy baj.

    Olasz megvétele nagyon jó lépés volt, mondhatni hosszú évek legjobb húzása lett.
    Eszméletlen jól lát a pályán, lassan gólokat is lő és olyan vezéregyéniség lehet, aki kell nagyon a pályán nálunk.
    Kár, hogy nem előbb szereztük meg.

    Hja csak nem centerkent. Miutan negyedszer futott lesre, leeshetett volna a mesternek, hogy nem ez a jateka. Szerencsere Roli lovetett vele egy golt.

    Tömören:
    Jó kezdés, vezetés, buzizás, egyenlítés, felpörgés, biztos előny, buzizás, győzelem.

    kép
    A majd 53 perc tiszta játékidejű meccsen 60%-ban birtokoltuk a labdát, 535-ból 438 jó passzt adva, ez 82%. A vendégek 75%-kal passzoltak. A meccsen sok szabálytalanság volt, összesen 39, a mieink 14 lövéséből 5 talált kaput, ebből 3 lett gól. A párharcok 51%-át megnyertük. Átlagosan 136 másodperc labdabirtoklás és 38 átadás után lőttünk kapura,

    A meccs legjobbja az InStat szerint is Varga Roland volt (291), őt Bőle (278), Lanzafame (274), Lovrencsics (267) és Szpirovszki (250) követi.

    A legtöbb jó passzt Blazic (65/72, 90%), Leó (58/70, 83%), Lovrencsics (52/64, 81%), Habovda (43/53, 81%), valamint Szpirovszki (42/49, 86%) adta.

    A legtöbb cselt és kulcspasszot (itt: helyzetet érő átadás) Bőle adta (4/7 és 2/3).

    A hét szögletünkből 4 talált embert (57%), a 17 beadásból 5 volt pontos (29%). Négyszer futottunk lesre. A passzaink 47%-a előre, 37%-a oldalra, 16%-a hátra irányult. Átlagosan mi 4.61 passzt fűztünk össze labdavesztésenként, a vendégek 3.31-et. A hosszú passzok aránya nálunk 9%, a Haladásnál 17%. A 14 lövésünket átlagosan 19 méterről követtük el.

    A Doll által kiemelt Botka 69 akciójából 48 volt sikeres, ez 70%, 36 passzából 32 jó, ez 89%. 24 párharcból 13-at nyert, ellene 5-öt nyertek, öt átadást lopott le, négy labdavesztését annak 11-szeri visszaszerzésével kompenzálta.

    Lovrencsics Gergő 81 akciójából 55 jó volt (68%), 16 párharcból hetet nyert meg, az ellenfelei hatot, háromnak a kimenetele eldöntetlen.

    https://ulloi129.hu/2018/08/04/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-9/
    https://ulloi129.hu/2018/08/06/igy-teljesitettunk-a-haladas-ellen-7/