magyarfutball.hu

portré: Devecseri Szilárd
© mlsz.hu
alias
Deve
nemzetiség
Magyarország
életkor
34 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Szombathelyi Haladás
2007 -
Mezőkövesd Zsóry FC (kölcsönben)
2015. augusztus 25 - 2016. december
Zalaegerszegi TE FC
2018. január 17 - 2020. január 6
Szombathelyi Haladás
2020. január 6 -
eredmények / elismerések
?
portré: Devecseri Szilárd
2013-ban a Haladás játékosaként© magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás, 2007-2018

...

Mezőkövesd Zsóry FC, 2015-2016, kölcsönben

Tóth László volt az, aki megkeresett. A Haladásnál úgy éreztem, nem számítanak rám, úgyhogy szívesen jöttem. Hallottam, hogy a Mezőkövesd fel szeretne jutni az NB I-be és nekem tetszett ez a célkitűzés.1


Zalaegerszegi TE FC, 2018-2020

...

Szombathelyi Haladás, 2020-

Amikor kiderült, hogy Zalaegerszegen tavasszal vélhetően kevesebb lehetőséget kapok, felhívtam a Haladásnál dolgozó Szekér Istvánt – vele régóta jóban vagyok. Érdeklődtem, mi a helyzet a klubnál, megnyugtatott, hogy tavasszal rendben lesznek az anyagiak, és ha sikerül komoly befektetőt találni, a következő bajnokságban komolyabb célokért küzdhet a Hali. Ez nekem elég volt. Az is szerepet játszott a döntésemben, hogy a családomat nem akartam egy újabb költözésnek kitenni. Így köszönettel nemet mondtam a Szeged ajánlatára. Amikor az interneten megjelent a hír, hogy szabadon igazolható vagyok, megkeresett a Győr is, de mivel akkor már szavamat adtam a Haladásnak, nem változtattam meg a döntésemet.2
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.02, 11:43 (szerk.: 2019.01.13, 20:41)
    A felnőtt válogatott keretbe behívás kapcsán:
    Devecseri a Haladás védelmében jelenleg a leggyengéb láncszem.Remélem,hogy sokat fog még fejlődni, de aki most behívja a válogatott keretbe, az NEM NOMÁLIS!!!Hajrá HALADÁS.

    Az Artnert sem értem. A Pápa ellen is Őt eröltette középső védőnek, a gólt is róla rugták,utánna végig indiszponáltan játszott. CSak ne hogy elhiggye,hogy már kész NB-1es játékos.

    Hát én képben vagyok, tudom, kicsoda, csak nem igazán láttam tőle annyira kimagasló teljesítményt, ami indokolta volna. Mondjuk mindenképp jobb megoldás, mint Mészáros smiley nyilván kb 7-8. számú hátvéd lesz a keretből, szóval pályára nem igazán fog lépni.

    Emlékszem, mikor sokan hőbörögtek Guzmics neve hallatán, mert azt se tudták, hogy kicsoda, mára pedig a válogatott egyik legjobb belső védője lett. Miért ne lehetne adni egy esélyt egy másik szombathelyinek is, hiszen nem olyan rossz csapat a Haladás egész jó védelemmel. (Igaz, egy barátságos mérkőzésen inkább megnéztem volna először.)

    Ráadásul Devecseri tud balhátvédet is játszani, azt meg tudjuk, hogy a leggyengébb posztunk.

    Ez most már tényleg kezd komolytalan lenni. Deve az U15-ben játszott utoljára jól. U17 és U19-ben minden második gólt róla kaptuk. Nagyot tud rúgni ballal. Ezzel játéka minden pozitívumát leírtam. Arti szerelmes belé a ballábassága okán csak a srácnak kettő is van belőle.

    Ha valaki nem hallott Devecseri Sziládról,nem kíséri igazán figyelemmel az NB1-t.Többet ér,mint sok felkapott játékos,akik állítólag rutinosak,de tét meccsen ezt még nem bizonyították.Nyugodtan elő a fiatalokkal.

    Én nem lepődtem meg! Guzmics stílusát látom rajta! És tegyük hozzá hogy az ország leggyorsabb belső védője!!!!!

    Nem hiszem, hogy játszani fog, esetleg csak vészhelyzetben, de az is lényges, hogy edzésen hogy dolgozik. Úgy gondolom, hogy ha most nem is mutatkozik be, egy barátságos meccsen ez hamarosan meg fog történni.

    Először engem is meglepett Deve behívása, aztán kicsit gondolkoztam mit tehetett Egervári. Akik leszólják, azok nem nagyon gondolkodnak, nem mérlegelik a helyzetet. Mivel ez egy utolsó pillanatban történt behívás volt eleve nem lehetett külfödön játszó játékosban gondolkodni. Ki van itthon középső védő? Juhász sérült, Mészéros sérült (éppen a helyére került be Deve), Lipták, Guzmics ott a keretben, Lang az U21-es válogatottban. Ott van a Paksban Éger, aki a 37 életévében jár, aztán ott van a Kecskemétben Póti, a Puskában Szekeres, az MTK-ban Kálnoki-Kis. Biztos kihagytam pár játékost, de nagyon más belső védő nincs. A hétvégén a Fradi védelme így állt fel: Besic, Adams, Bőnig, Gerson. Az Újpesté pedig így: Ligot, Mihajlovic, Anton, Juanan. Hát ebből a felhozatalból nehéz lenne a magyar válogatottat erősíteni.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2276185
    http://www.csakfoci.hu/node/147080