magyarfutball.hu

Magyarország - Finnország 1 : 2 18:00

   
   
  • Magyarország - Finnország 2014.03.05.
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
885. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Győr, ETO Park
játékvezető : Harkam Alexander (Ausztria)
nézőszámok:
  1. nela: 13.240
  2. nb1.hu: 14.000
  3. nso.hu: 14.000
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.07, 17:33
    Biztató kezdés. Minek ide Szalai, Gera, Otigba, Tőzsér, Vadócz, Adorján, Németh stb..
    Ugyanazok játszottak, mint Egervárinál, és még Husztival se sikerült kibékülni. Mi értelme így ennek?


    pár játékost eltiltanék mindenféle labdajátéktól...Futács, Rudolf, és Leo viszont egészen tűrhető volt


    Azért ilyen eredemény Guzmiccsal, és Devecserivel is jött volna...
    Senki nem játszott jól, kaptunk egy ajándékgólt, aztán védekeztünk, hazai pályán , 14 000 magyar előtt, ilyenkor illene elgondolkodni arról, hogy hogyan tovább?


    Hát, ez van. Azt gondolom, hogy ennek a meccsnek voltak pozitivumai is, és összességében nem egy játékosban pozitvan csalodtam. Futács szerintem alapembere lehet a válogatottnak, szerintem nagyon jó volt. Kádár is nagyon jó volt. Nekem Leandro játéka volt a legnagyobb pozitiv csalódás, szerintem a feladatát nagyon jól ellátta. Nem a legjobb játékos a keretben, de megmutatta, hogy lehet rá számitani. Nagyon tetszett Rudolf játéka is nekem. Vannak még páran akik jók voltak. (és persze náhányan akik nem annyira) 2 játékossal volt komolyabb problémám.

    3. Varga egyszerűen túl lassú fejben sokszor, olyan posztot kell neki adni, ahol nem kell gondolkodni, különben eltotojázza. Arra más ember kell.

    1. Toronymagasan a legrosszabb játékosunk (szerintem már nagyon sokadjára bizonyitja, hogy nincs helye a válogatottban) az Koman. Egyszerűen lassú, ügyetlen, rossz megoldásokat választ, és a legrosszabb, hogy nem is akar hajtani a magyar válogatottért---->Magyarországért.

    Én igy láttam.


    Néhány észrevétel:
    1.) Aki egy ilyen harmatgyenge finn csapat ellen az egy-nulla megtartására törekszik és a második gól helyett értelmetlen és eredménytelen, ámde "szép" megoldásokkal próbálkozik, ne lepődjön meg, ha kikap.
    2.) Leo mi a fészkes fenéért ívelgetett a tizenegyes pont közelébe, ahol az egyetlen magyar játékost hárman fedezték? Értelmetlen labdavesztés volt mind.
    3.) Rudolf néha lepasszolhatná a labdát a jobban helyezkedő csapattárshoz. A gólon kívül nem sokat nyújtott.

    A helyzet változatlan... Hogy lesz ebből bukarestben revans?


    Kedves Attila. Köszönjük, hogy a ligaválogatottat összeállítottad nekünk. Szerintem ebből kb ennyi elég volt. Köszi. A srácok hozták a szokásos Pintér féle szar foci, de most legalább szarul is védekeztek. Nem tudom, hogy melyik edzőképzésen tanítják, hogy a védekező sáv mondjuk 15 méter széles, de akkor oda többet ne menj. Ilyenkor ugyanis az történik, hogy ha véletlenül mondjuk valamelyik védő megszerzi a labdát, két dolgot tud csinálni. Vagy odapasszolja a tőle 15 méterre helyezkedő éknek, vagy elrúgja a picsába. Amúgy Lovrencsics nem tudom mit játszott, de a szélen kb Vanczák jött a helyén mindig. Koman több labdát adott el, mint az Adidas és a Nike egy év alatt. Duzsudzsi akkor tudott volna hatékony lenni, ha olyan gyors, mint egy versenyló, mert alapvetően a béka segge mögül indult. Támadásban összesen átlag hárman értek fel, mert a többiek a saját tizenhatosuk vonaláról indultak. Aki jó volt az Leandro. Adott néhány kiba nagy labdát, és mentett pár rendkívül fontosat. Csúnya vége lett volna ennek, ha a finn csapat csak egy lépcsővel jobb játékosokból áll, illetve ha a játékvezetőt nem a vakok és gyengénlátók intézetéből importáljuk. Mert aki egy ilyen kezezést elnéz, annak az öltözőbe kell készíteni a fehér botot. Úgyhogy Attila, kösz, de kösz nem..


    Koman, Elek, Sándor, zsuzsika, ezek mit csináltak a meccsen? Semmit. Gyurcsó is csak futni tud. Rudolf vállalkozott egyedül kapura lövéssel is....


    Tényleg, Isten látja lelkem, én is káromkodtam, amikor kinevezték Pintért, de emberek. Ez eddig 1 meccs volt, és azon is szerintem iszonyatosan érződött, hogy bari volt. Tele cserékkel, akik valszeg pályára sem fognak lépni a következőkben.

    Mondjuk pont ezért nem értem, mit ültünk az eredményen. Egy barátságos meccsen nagyon ritkán látok csapatot, amelyik ennyire őrzi a szaros 1 gól előnyét.


    Siralmas volt... Sándor, Varga, Koman egyszerűen nem válogatott szint. Rudolf se csinált sokat, de legalább valamennyire hajtott, mondjuk biztos feldoppingolta, hogy meglőtte az évi egy gólját. Rajta kívül még Leandro, és a csereként beállt Futács volt az aki mutatott is valamit. Aki még csalódás volt nekem, az Lovrencsics, szerintem kb kétszer ha hallottam a nevét. Még jó, hogy nem vártam sokat ettől a csapattól, így a csalódottságom se akkora.


    Szegény Dzsudzsák. Ha nem lő gólt, akkor mindig bűnbak. Ma is sokkal többet tett, mint a túloldalt Lov. és Gyurcsó együtt.


    Csak a szokásos finnek elleni gólunk, ez már jár nekünk minden meccsen


    Lovrencsics egyáltalán nem gyengusz, de neki nem az lenne az elsődleges feladata, hogy labdát szerezze, hanem, hogy megjátsszák a szélen. A lengyeleknél vajon miért nem gyenge?


    Egervári volt a "mázli kapitány". Pintér még az sem!
    Ugyanúgy folytatódott a koncepciótlanság, mint Egervárinál. Sem a kezdő nem volt ésszerű, sem a cserék. A szerkezetváltás pedig nem az arra alkalmas játékosokkal történt. Spontán magyar foci állt szembe egy tudatosabb finn focival. Már az első félidőben is jobb volt a finn csapat, nem csak a szögletekben.... Rúgott a magyar csapat egy előtte kezezéssel szerzett helyzetből egy potya gólt. Ami jó volt az a Leandro féle visszagurítás...., sajna Koman azt is el tudta rontani. Az összetartásokkal begyakorolt formulák ezek után nem európai szintű megoldások.
    Sajnos a keret többsége Egervári emberei volt, nem is tudtak hozzá tenni az új kapitánynál sem eleget.... Leandro, Futács bemutatkozása volt jó. Ha a közvetítő szerint a magyar csapat legjobbja Rudolf volt, akkor a finn 10-es mi volt? Kádárnak, Nikolicsnak több percet kellett volna játszani.


    Varga 3 éve szerintem a legjobb , legtehetségesebb nb1-ben játszó magyar volt. Komolyan azt hittem megállná a helyét egy angol, vagy német közép/kiesés ellen harcoló csapatban. Teljesen leépült. A válogatottban megkapja a maga kis sárgalapját és ő a "harcos gyerek aki odateszi magát".


    Akkor most szembepisilek a széllel. smile

    Azt a taktikát kaptuk Pintértől amit vártunk de az elképzelés nem rossz!
    Nagyon gyenge játékosaink vannak, padlón lévő ellenfél vagy csoda kell ahhoz, hogy egyáltalán az európai középmezőnyt megszorongassuk.Leandro jól játszott, egy ilyen típusú játékos kellene a védelem jobb oldalára de semmikép sem Vili.Sándor, Koman kuka.Józsi szedje össze magát, az első gól az övé volt mert az finn Dzsudzsáktól két méterre állt miközben ő elszürcsölt egy kávét, szívott egy cigit és csak utána pörgette be a védelem mögé a labdát.Rudolf nem volt rossz de egyedüli ékként nem ő a megoldás, ha bajban vagyunk a támadó mögé kispadról beszállva sokat lendítene a játékunkon.Ha Pintér ügyesebben válogat posztokra, harcban leszünk a harmadik helyért.(tartom, hogy a román és a görög klasszisokkal jobb csapat, esélyünk sem lesz az első két helyre)


    Szerintem az elképzelés azért rossz, mert a magyar válogatottra nem lehet defenziv focit erőltetni. Szakmai hozzá nem értés lenne, ha Pintér őriztetni akar velünk eredményt. Válogatottnál nem lehet azt, amit a kluboknál szabad. Nem teheted azt, hogy kitalálsz egy játékot, és azt játszattod a kerettel, max igazolsz hozzá. válogatottnál ilyen szempontból okosabbnak kell lenni. Itt adott a keret. A legjobb játékosokhoz, és a jó formában lévő játékosokhoz kell illeszteni egy jó taktikát. Magyarország nem játszhat defenziv futballt, mikor pont a védelmünkben nincsenek jó játékosok. Juhász néhány éve még világszinvonalú volt, de már ő sem olyan. Magyarországnak évek óta a középpályán vannak a legjobb játékosai. (Sokáig ott volt a Gera, Hajnal Dzsudzsák, Tözsér) akikre lehetett volna épiteni. Labdatartást, és állandó, de nem erős nyomást kellett volna erőltetni.

    Manapság a középpályánk szerintem gyengébb, de még mindig a legerősebb részünk. (Bár a legjobbak ma már nem középen, hanem a szélen állnak) Én 4-4-2 játszanék, ahol a beadásokra kéne épiteni, és a labdaszerzésekre a középpályán. Szerintem Szalai és Futács kéne középre, cserének Priskin, és Rudolf, aki akkor jönne be, ha jól állunk, és tudnánk kontrázni. Ők várnák szélről a beadásokat Dzsudzsáktól, Husztitól nálam. Ők képesek lennének a szélen 1v1-ben megverni valkit, és jól beadni időnként a tornyoknak. Emellett képesek befelé is játszani néha. támadó középpályás ma nem igazán van a magyaroknak, akik bevethetőek, ezért kéne igy felállni. A gyengébb védősort, (akik nálam kb. azok lennének akik ma játszottak) erősebb segitséget igényelnek. Ezért raknám eléjük Vargát (ha jó formában van, ha nincs, akkor Korcsmárt, vagy esetleg Vadóczot), és Elek-et. Gera és/vagy Hajnal nálam a padon kapna helyet arra az esetre, ha sikerül az ellenfelet a kapu elé nyomni, mert akkor nem árt egy kreativabb focista középre. Emellett persze a rögzitett szituációknál is jóó lehetne ez a keret, több jól fejelő játékos is van benne, és Dzudzsi képes egyből is kapura tenni veszélyesen.

    Korcsmár egyébként védőként is bevethető, és talán lassan ideje is, hogy leváltsa a szerintem megérdemelten az évtized magyar focistája cimet kapó Juhászt.

    Egyébként, hogy én is széllel szembe pisiljek egyet, én Nikolics, meg ilyenek helyett behivnám inkább Torghellét. Még mindig nem rossz a fejjátéka, és a mentalitása ha csak egy kicsit is ragadós, akkor az egész csapatnak jó tud lenni.


    önmagában nem a bunker a probléma, hanem az az esetleges, esetlen "játék", labda elrúgdalás, nincs két építő jellegű passz... bunkerből lehet veszélyes kontrákat vezetni akár vagy valami, de a félpályát nem léptük át csak ha előreb...k a labdát a vakvilágba. arról nem beszélve, hogy hiába volt 8 emberünk a kapunktól 20-30 méterre egyáltalán nem volt érzésre sem "betonbiztos" a védelem, sőőt megköszönhetjük a finneknek hogy nem aláztak jobban.


    Tegnapi meccs röviden:
    - Nem volt taktika. Ha volt is, nem látszott.
    - Technikai hibák tömkelege. Nem tudtunk 4x egymáshoz passzolni.
    - Hazai pályán kontrákra játszunk, és még azt is rosszul.
    - Nincsen védelem, lesre állítás. Eremenko akkor és úgy nyeste a védelmünk mögé a labdát, ahogy és amikor csak akarta. A gól előtti támadásépítésben kb 3x.
    - Sikerült bebizonyítani, hogy bizony az edző váltás nem hoz azonnali eredményt. Ha nem egy EDZŐ ül azon a padon.
    - A váltástól nem lesz minőségibb a keret.
    - Bebizonyosodott, hogy az eddig meglévő csapatot lehet tovább gyengíteni.
    - Az MLSZ a saját egója miatt fogja eltolni ezt a selejtező sorozatot is. Sikeres szereplés, amit személy szerint nem is a kijutásban mérek, nem lehetséges jelen körülmények között.
    - Utánpótlás fronton még mindig nagy a csend.
    - Az a 2,5 éves lemaradás, igazából 25.

    Ergó a lényeg mit sem változott. Sajnos. Esély nincs, jómagam rosszabbnak látom a helyzetet mint eddig bármikor.


    Lehet hogy nem jól látom, de ebben a tegnapi csapatban nem volt olyan, aki színezné a játékot, akinek lenne váratlan megoldása, aki úgymond "klasszis". Szürke az egész csapat, mindenki egytől egyig biztonságit próbál játszani, több de inkább kevesebb sikerrel azt is.
    Lenne, lennének ilyen játékosaink (pl. Gera, Tőzsér,Németh, Stieber, Szalai), de mint tudjuk sokkal jobb játékosok azok akik az NB1-ben állandó kezdők, mint a felsoroltak...

    Ezzel a teljesítménnyel, ezzel a kerettel nem sokra fogunk menni, jó ha a 4. hely meg lesz!
    Sanyi bácsinál ugye a szlogen úgy szólt, hogy megkérdőjelezhetetlen a fejlődés, Pinyőnél meg az lesz, hogy 2 évvel előrébb tartanak? Ez kifogás?
    Ha egy év múlva leváltják a holland kapitányt és játszunk velük egy meccset akkor megverjük őket, mivel egy év előnyünk van? Ugyan már...

    ui: Legközelebb írjátok már ki a hátukra a nevüket, legalább tudjuk hogy ki kicsoda...


    Sajtótájékoztató a meccs után:
    „Mik azok a legdrasztikusabb hibák amiket ki kell javítani a következő összetartáson?
    Pintér:
    Akik itthon vannak, biztos hogy át fogjuk venni hiszen a válogatottnál nincsen arra idő hogy a pontos kontra játékot játszunk, megpróbáljuk mi is ezeket a dolgokat kijavítani, fogok beszélni az edző kollégákkal hogy ők is próbálják ezt megoldani de amennyi időnk van próbáljuk azokat a hibánkat itt a mélységből bejövő amit a.. őőő, má első gólnál kaptunk az őő, balhátvéddel nem jött el a jobboldali csatárunk, tehát ez ilyen szinten megengedhetetlen és könyörtelenül ki is használták még úgy is hogy ide oda pattogott mégis betudták őő tenni, de azt gondolom hogy amit kértük az első gólt is hogy kivéve a szélre, ee őőő voltak olyan szép dolgaink ami ami ami...be azt gondolom, hogy tehát amennyi negatívum van sokkal több a pozitívum.”
    Nos, ha ezek után meg tudja mondani nekem valaki, hogy miről beszélt Pintér, akkor annak fizetek egy sört. Lehet, hogy tolmácsot kellene mellé fogadni? A köpködését a pad előtt meg igazán felemelő volt látni.

    A köpködése valóban gusztustalan, primitív bunkó ember viselkedése. Istenem...


    Sajnos a rendelkezésre álló és hadra fogható játékosállományunk katasztrofális- még a finnek is egyénileg jobbak, jobb csapatokban játszanak, és ránézésre is inkább labdarúgók- ezzel együtt nem menthető fel Pintér a Sándor, Koman kp miatt, aminél jobbat is lehetett volna összehozni. Lovrencsics követelők viszont megkapták amit akartak, asszem ennyi elég is volt. Abban Leandronak igaza van hogy többet kéne játszani, ezek szerint Pintér is ezt kérte, na de ha olyanokat tesz be aki erre nem képes, amúgy visszaköszön a győri időszaka e téren.


    Egyébként semmiféle játékot nem vártam, és a jövőben sem várok el Pintér válogatottjától. Se az edző, se a játékosok nem ütik meg az ehhez szükséges minimális színvonalat.

    Viszont ha mást nem, de egy tényleg harapósabb hozzáállást szívesen láttam volna a pályán, mert én magamnak úgy ideologizáltam meg az egész Pintér sztorit, hogy olyan nagy a játékosok lemaradása, hogy azt egy szövetségi kapitány nem fogj a tudni pótolni, tehát ilyen alapon lehet nem is baj, hogy egy ilyen állítólag fanatizálni képes barom lesz a főnök, mert lehet hogy egy feltüzelt, kőkemény, esetleg a durvaság határait feszegető válogatottal többet érünk mint egy focizni próbálóval.

    Nos, még ez sem teljesült. Egy gyenge ellenfél ellen hazai pályán remegő lábakkal riadtan védekező beszari magyar válogatottat láttam ma is. Nem volt kapura lövésünk miközben a finnek gólokkal nyerhettek volna.

    És igenis bele kell lépni a Pintér szájába, milliókat keres nagyrészt közpénzből. Meg kell kérdezni tőle, hogy ez mi a szar volt bmeg?


    Megnéztem a válogatott meccset, és most végigszenvedtem az interjút.
    Meccs: azt kaptam, amit vártam. Klasszikus győri taktika, miszerint valahogy szerezzünk egy gólt(és pont ez a fos, kurva önző Rudolf szerezte ordas kezezés után, vakondtúráson megpattanva), és őrizzük. Ez a Kövesd ellen megy, a finnek ellen úgy néz ki kevés.
    Pintér: attól, hogy öltönyt vesz fel, nem lesz kultúrlény. Szenved, folyamatosan köpköd, majd az interjú alatt érthetetlenül makog, végül kikiáltja az újságírót bűnösnek, hogy ők szítják a feszültséget. De mi az anyja picsáját lehetett pozitívan értékelni?
    A csapat: fos.
    A várakozásaim: egy negyedik hely jó esetben a selejtező sorozatban (de végig fogok szurkolni, hogy mégis sikerüljön)

    Lehetőség: Pintért elzavarni a faszba még most(DE AZ ORSZÁGBÓL IS), és végre egy szakember kezébe adni az egészet úgy, hogy mondjuk Horváth Ferit(Kemény Dénes- Benedek Tibi) kineveli szöv. kap.nak és egyszerre 3 korosztályt koordinál, és átszervezi a teljes mutyit. Abszolút szabad kézzel dolgozva. Hogy Bölöninek, Heynkesnek, Mari néninek hívják, az mind1. Mert nekünk továbbra sem kapitány kell, hanem játékos. De ez nem menti fel Pintért, hisz szakmailag és emberileg is kevés. Arról nem beszélve, hogy erre az egy meccsre többet készülhetett, mint a Faszrajz a teljes regnálása idején. És még annál is szarabbul játszottunk. Teljesen kiábrándító.


    Pintéren nagyon látszik, hogy hazudna ő is évtizedes közhelyeket, de neki még ez sem megy.
    Sejti, hogy miket kellene mondania, hiszen ezt hallja ő is ezer éve, ezeket aztán ki is mondja valahogy, viszont ha egy-egy kérdés kizökkenti a gondolatmenetéből, akkor azonnal zavarba jön, és jobb híján azonnal támad.
    Ahhoz is buta, hogy hitelesnek tűnően hazudjon.


    Kinyilatkoztatási kényszerem van, szóval:

    - Pintér borzasztó látvány, mint szövetségi kapitány, a kommunikációja meg irgalmatlan kínos. Kéne mellé egy szóvivő.
    - A tegnapi meccsen kifejezetten a négyesláncokat, meg a tolódást figyeltem, ha már ennyire meg lett hirdetve. És valóban látszott, hogy igyekszenek a fiúk végrehajtani, látszott, hogy tudatosan erre gyúrnak. Az egy másik dolog, hogy a nagy igyekezet elég sok hibával is járt. A nagyobb baj szerintem az volt, hogy a védekezést sokszor túlságosan hátul kezdtük el, a finnek többször is húsz harminc métereket vezethették szabadon a labdát a középpályán keresztül. Emiatt a hibák sokkal veszélyesebb helyzeteket okoztak, mintha már az ő harmadukban komolyan védekezünk. És igaza van Pintérnek, az ilyen játékhoz a támadók kőkemény védekezése is szükséges lenne.
    - Remélem, a tolódásos védekezés elsajátítása után (egy-két hónap?) a labdaszerzést követő támadásépítés következik majd az összetartásokon, mert ez tegnap botrányosan gyengén ment. Állandó létszámhátrány, a tolódás kulcsemberei egy lépést sem mertek előre elmozdulni. Szélsőjáték is lepkefing volt, mintha egy olyan edzést néztem volna, ahol ki volt adva, hogy gyerekek, ma tolódunk, labdaszerzés után visszapassz a kékeknek.
    - Amúgy meg tényleg nagy ívben tojok rá, mit játszottunk a finnek ellen egy szaros barimeccsen, azon sorozat előtt, mikor majd tétmeccseken is játszani kell ellenük. Én szövetségi kapitányként ezer százalék, hogy nem terítettem volna ki a kártyáimat, és valóban csak egyfajta F1 tesztelést csináltam volna specifikus feladatokra. Ez nem azt jelenti, hogy Pinyő is pókerezett, de ezen a meccsen sem a játéknak, sem az eredménynek nem kell jelentőséget tulajdonítani.
    - Ami igazán szomorú, hog yaz egyéni képességek, formák elég lesújtó képet mutatnak, de ahogy tol bátyó is mondta, majd szeptemberben!


    szerintem Egervári hagyta őket azt csinálni amit akarnak többé-kevésbé. és mivel az elején formában voltak játékosaink, jöttek az eredmények. ennél a tegnapi pintér-féle megrajzolom a 30 éves taktikát pontról-pontra és leordítom a fejüket, meg rángatiom őket ide-oda az összetartásokon még rosszabb a 0 taktikánál, görcsössé teszi őket.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=270&na_step=30&t=9018358&na_order=
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=128435&p=1
     
  3. avatar: NNS
    2014.03.07, 01:34
    Tegnap voltam Győrben, a CB a stadion túloldalán volt, a meccs elején jó hangulatot is teremtettek, aztán elkezdet ugy kb 10-15 okos dobolni, és egész meccsen doboltak.. De nem olyan dobolás, hogy az ütemére lehessen énekelni, hanem az a steril hangulatot keltő.. Ha fifázok és délamerikai a haza csapat akkor van az az ütem a háttérben.. Borzalmas volt.. A CB meg nagyrészt énekelt, de a hülye dobosoktól nem lehetett semmit sem hallani... Nem tudom, hogy mennyire lehetett ebbe az mlsznek beleszólása(azért 10-15 dobot nem szokás beengedni mlsz rendezvényre, egy szektorba, talán régen volt is gond ebből, hogy nem engedték be, vagy az kézilabdán volt), de nem lepődnék meg ha az ultrák ellen lett volna...

    http://ulloi129.hu/2014/03/06/olyan-az-mlsz-fb-mint-egy-egy-kisebbsegi-komplexusos-minihadsereg/
    babeltornya, 2014.03.06.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.06, 20:01
    Juhász Roland: Az első félidőben jól védekeztünk, a másodikban megbontottak minket, ebből voltak lehetőségeik, úgyhogy van mit javítani. Elég sok csere történt, ezzel változott az összetétel. Nem örülünk a vereségnek, de inkább most jöjjenek ki a hibák, mint a tétmérkőzéseken. Eldönthettük volna a meccset, voltak lehetőségeink, hogy megszerezzük a győztes találatot. Lehet, hogy fölényben voltak, de nem dolgoztak ki gólszerzési lehetőségeket, elég jól zártunk hátul, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Voltak olyan jelek, amelyek az új kapitány taktikájára, játékrendszerére jellemző. Kik kell javítanunk a hibákat, szeptemberben már az eredményesség is fontos lesz.


    Koman Vladimír: Az első és a második félidőben is voltak helyzeteink, amelyeket ha kihasználunk, akkor megvan a meccs. Ezeket kihagytuk, aztán bekaptuk a két nem várt gólt, van mit frissülnie a csapatnak, ez belül is érezhető volt. Pozitívan kell nézni a jövőt, az új kapitányhoz is hozzá kell szokni. Ha pozitívan állunk hozzá, jó lesz ez. Nem vagyok elégedett a játékommal, nem éreztem magam frissnek, olyan átvételeim voltak, amiket rutinból meg lehet oldani, most pedig elveszíttetem a labdákat. Önkritikus vagyok magammal szemben, de a bajnokság még nem kezdődött el, nem vagyok játékban.


    Lovrencsics Gergő: Az erényeimet nem tudtam kihasználni, nem tudtam fellépni a támadásokkal, mint a klubcsapatomban, ez főleg a védekezés miatt volt. Az egy az egyben szituációkat és a gólpassz lehetőségeket nagyon hiányolom magamtól. Nem lehet ugyanúgy pályára lépni a válogatottban, mint a Poznanban, hiszen a két csapat nem ugyanazt játssza. Az első félidőben nagyon behátráltunk, hátul védekeztünk, ebből adódott, hogy tisztán tudtak forgatni minket, nekünk pedig nagyon sokat kellett futnunk. A szünet után feljebb jöttünk, voltak lehetőségeink, ha 2-0, akkor megvan a meccs. Szeptemberig ki kell küszöbölni a hibákat, bízom benne, hogy össze tudunk csiszolódni és el tudjuk érni az álmainkat.


    Dzsudzsák Balázs: Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, utána a finnek is veszélyeztettek. A második félidőben volt két lövésem, amibe sajnos beleléptek. Olyan pozícióból nem szabad gólt kapni, amilyenből mi kaptunk, bejöttek mögénk, erre figyelni kell majd. Két nap kevés volt, hogy bármiféle következtetést levonhassunk az eddigi munkánkból, próbáltuk betartani a kapitány utasításait, aki mondta, hogy az alapoktól kell kezdeni. A felkészülés alatt a védekezésünket próbáltuk rendezni, a visszaállást és a formátumokat gyakoroltuk, de két nap alatt nem lehet csodát tenni. Hellyel-közzel mentünk, akartunk, nem adtuk fel, az utolsó 15 percben mindent egy lapra feltéve támadtunk, Futács Márkóra felrugdostuk a labdákat, volt is belőle 2-3 helyzetünk. A játékunk nem volt egetrengető, de ez talán most még normális. Az előre játékban sokat kell javulnunk, nem tudtunk szép támadásokat vezetni és ritkán tartottuk meg a labdát. Remélem, szeptemberre össze fog állni a csapat és játékban is és előre tudunk lépni.

    http://www.csakfoci.hu/node/158331
    http://www.csakfoci.hu/node/158293
     
  5. avatar: bagacs22
    2014.03.06, 19:18
    Egy kis érdekesség a tegnapi Magyar – Finnország barátságos meccsével kapcsolatban. Nagy izgalommal vártuk ezt a meccset. Budapestről le is utaztunk Győrbe. Mikor odaértünk és be akartunk menni kiderült, hogy hiába van jegyünk, amit itt Budapesten vettünk át, nem volt helyünk. Mivel olyan üllőhely jegyeket adtak el, ami nem is volt. Nekünk a nyugati lelátó k szektor 42-46 –ig szólt a jegy viszont 41 –ig volt csak szék. Szóval ezt megoldották eladtak álló helyet - gondolom a közvetítésben nagy hangot adva- hogy teltház volt. Sajnos ezzel nem csak mi voltunk így. Iskolás gyerekek, akiknek 49- 60 –ig szólt a jegyük. Kérdem én mi lett volna, ha a stadion lelátója leszakad? Ki lett volna ezért a felelős? Hiszen még a lépcsökön is álltak.
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.06, 18:45
    Pintér Attila: Nagyon sajnálom, hogy elveszítettük a meccset. Volt lehetőségünk 1-0-nál is, amit nem tudtunk kihasználni, ráadásul az ellenfél egy eléggé összeszokott csapat, két és fél éve együtt vannak, így ki is használják az ilyen buta hibákat. Azt gondolom, hogy szervezettek voltunk, de voltak holtpontjai a mérkőzésnek, amikor nem jól tolódtunk, nem védtük a területet, és a védekezésünkkel nagyon magunkra húztuk az ellenfelet. Sokkal jobban kell élni azokkal a lehetőségekkel, amelyek 1-0-nál adódtak, ha berúgjuk, akkor 2-0, mindjárt más a helyzet. Egy jó mérkőzést játszottunk az erős finn válogatottal, nekünk pedig még megvannak azok a dolgaink, hogy elrugdossuk a labdát hátul. Sokkal jobban kell építkezni, nem elrugdosni a labdát, ha nálunk van. A finn válogatottnak két és fél év előnye van velünk szemben. Volt olyan játékos, aki pozitív benyomást tett rám, de volt olyan is, aki csereként beállva nem tudott mit hozzátenni a játékhoz, nem játszott olyan alázattal, mint kellett volna.

    A finn válogatott bátra, jól futballozó csapat. Jól kezdtük a meccset, vezetést is szereztünk. 1-0-nál megvoltak a lehetőségeink, hogy megrúgjuk a második gólt, nem sikerült, a finnek viszont kihasználták hibáinkat. Ebben az összetételben ez a csapat még nem szerepelt, úgy érzem, a játékosok mindent megtettek. Voltak periódusok, amikor jó dolgaink voltak, de megvoltak azok a hibák is, amiknek most ki kellett jönniük, és hála Istennek ki is jöttek. Ami tetszett, hogy fegyelmezetten játszott a csapat, jól szereztünk labdát, jól is indultunk meg, de a megszerzett labdákat többször is pontatlanul játszottuk meg a végjátékban. Terveztük, hogy rendszert fogunk meccs közben váltani. Az első félidőben picit gyengébben játszottunk, mégis akkor tudtunk gólt lőni, a második félidő jobb volt, de akkor kaptuk a gólokat. Akkor nyíltabban futballoztunk, de ennek megvolt az ára, a két kapott gól. Úgy gondolom, hogy egy mérkőzésből nem lehet levonni komolyabb következtetést, ellenfelünknek ráadásul két és fél évnyi előnye van, mert ők már korszerű futballt játszanak ezáltal.


    Mixu Paatalainen: Egy nagyon magas színvonalú mérkőzés volt. Különösen a passzainkkal, az összjátékkal lehetek elégedett. Tudtuk, hogy a magyar csapat támadói gyorsak és erősek, erre fel kell majd készülnünk. A védekezésünket is tudnám dicsérni, de az egész csapat teljesítményével elégedett vagyok. Várjuk az őszi mérkőzést. Az eredmény örömmel tölt el, de nem fogjuk elbízni magunkat. Tudjuk, hogy Magyarország továbbra is egy veszélyes, erős ellenfél lesz a csoportban.

    http://www.csakfoci.hu/node/158263
     
  7. avatar: NoName
    2014.03.06, 09:35
    Ha minden igaz, akkor most először van meccsre szóló mezünk (külön feliratozva):
    kép

    https://www.facebook.com/dzsudzsakbalazs/photos/a.554464667976543.1073741833.423815811041430/599977623425247/?type=1&theater

    És mi az a kávé mindenki szekrényében? Ezek tényleg energiaitaloktól várják a jobb teljesítményt...
     
  8. avatar: ThomeeDVTK
    2014.03.05, 19:57
    Kiváló bemutatkozás.
     
  9. avatar: NNS
    2014.03.05, 18:15
    Jó a bíró!
     
  10. avatar: NNS
    2014.03.05, 17:57
    "Teltház"

    kép
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.05, 17:22
    Ha minden igaz, akkor most először van meccsre szóló mezünk (külön feliratozva):
    kép
    https://www.facebook.com/dzsudzsakbalazs/photos/a.554464667976543.1073741833.423815811041430/599977623425247/?type=1&theater
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.05, 14:18 (szerk.: 2014.03.05, 15:34)
    Huszonkét mezőnyjátékos és három kapus utazik Győrbe, a ma esti, finnek elleni felkészülési mérkőzés (ETO Park, 18.00) helyszínére.
    Pintér Attila a szerda délelőtti edzés után szűkítette eddigi 35 fős keretét, és kijelölte azokat a játékosokat, akik délután 15 órakor felszállnak az ETO Parkba induló buszra. Az utazó keretbe kerülő futballistákkal délelőtt a pontrúgásokat vette át a szakmai stáb, míg a többiek egy átmozgató edzéssel zárták az edzőtáborozást.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/03/05/pinter-attila-szukitette-keretet/

    A kimaradó játékosok:

    Védők
    Heffler Tibor
    Laczkó Zsolt
    Guzmics Richárd

    Középpályások
    Pölöskei Zsolt
    Tőzsér Dániel
    Vass Ádám

    Támadók
    Böde Dániel
    Szatmári Lóránd
    Lencse László
    Orosz Márk
     
  13. avatar: NNS
    2014.03.04, 19:14
    A mérkőzést a Sport1 közvetíti élőben, 17 órától.
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.04, 12:22
    A magyar válogatott március 5-én, 18 órától a győri ETO Parkban Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét, amely egyben Pintér Attila szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzése lesz.
    A magyar válogatott legutóbb október végén lépett pályára, a több mint négy hónapos szünet után a csapat március 5-én Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét - immár az új szövetségi kapitány, Pintér Attila vezetésével. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben elfogytak, a mérkőzés előtt, a helyszínen már nem lehet belépőt vásárolni, ezért arra kérünk minden szurkolót, hogy csak akkor induljanak el Győrbe, ha már rendelkeznek érvényes jeggyel.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/03/03/magyarorszag-finnorszag-megkezdodott-a-jegyarusitas-2/
     
  15. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.04, 12:10
    Az összetartáson részt vevők és korábban számításba vett játékosok közül ők nem kerültek be a keretbe:
    Kapusok:
    Verpecz István (DVSC)
    Király Gábor (1860 München) - nem említve
    Megyeri Balázs (Olympiacos) - nem említve

    Védők:
    Mészáros Norbert (DVSC) - nem említve
    Halmosi Péter (Szobathelyi Haladás) - nem említve
    Korcsmár Zsolt (SpVgg Greuther Fürth) - sérülés
    Bosnjak Predrag (Szombathelyi Haladás)
    Devecseri Szilárd (Szombathelyi Haladás)
    Fiola Attila (MVM-Paks)
    Lang Ádám (Győri ETO FC) - U21-es szereplés

    Középpályások:
    Kanta József (MTK) - nem említve
    Hajnal Tamás (Ingolstadt) - nem játszik csapatában
    Vadócz Krisztián (Odense) - következő mérkőzésen játszik
    Gyömbér Gábor (Ferencváros)
    Holman Dávid (Ferencváros) - U21-es szereplés, sérülés
    Kalmár Zsolt (Győri ETO FC)
    Koltai Tamás (Győri ETO FC)
    Vécsei Bálint (Budapest Honvéd) - U21-es szereplés

    Támadók:
    Németh Krisztián (Roda) - nem játszik (eltiltva bajnokikról)
    Szalai Ádám (Schalke) - ne játszik
    Gera Zoltán (West Brom) - következő mérkőzésen játszik
    Kovács István (Videoton) - U21-es szereplés
    Bartha László (MVM-Paks)
    Bacsa Patrik (DVTK) - U21-es szereplés
    Radó András (Szombathelyi Haladás) - U21-es szereplés
    Simon Krisztián (Újpest)
     
  16. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.03, 17:29
    Balogh János a finnek ellen készülhet

    A Szpari kapusa is meghívást kapott a magyar labdarúgó válogatottba. A nemzeti csapat szerdán Finnország ellen lép pályára.

    A Salzburg kapusa, Gulácsi Péter súlyosan megsérült a vasárnapi Rapid Wien elleni 6-3-ra megnyert összecsapáson. Az Európa-ligában remeklő kapus ütközött Christopher Dibonnal, és állkapocssérülést szenvedett. A szünetben nem érezte jól magát a 23 éves hálóőr, és elővigyázatosságból bevitték a salzburgi kórházba kivizsgálásra. Rá biztosan nem számíthat Pintér Attila szövetségi kapitány, ezért még vasárnap este felhívta Balogh Jánost, a Nyíregyháza Spartacus kapusát, akit behívott a keretbe. A Szpari kapusa a téli szünetben mindegyik összetartáson részt vett, így nem ismeretlen számára a közeg. Balogh János ma már el is utazott a válogatotthoz. A magyar nemzeti csapat szerdán Finnország ellen lép pályára Győrben.

    http://www.nyiregyhazaspartacus.hu/hirek_reszletes2.php?id=883
     
  17. avatar: fgymat
    2014.02.26, 22:33 (szerk.: 2017.07.28, 19:47)
    Pintér Attila kijelölte a finnek elleni, március 5-i (ETO Park, 18.00 óra) felkészülési mérkőzésre készülő keretét.
    A szövetségi kapitány 35 játékosnak küldött meghívót a Finnország elleni győri felkészülési meccsre. A keret azokra a labdarúgókra épül, akik részt vettek az elmúlt két hónap összetartásain, kiegészülve tizenegy légióssal, köztük a Cipruson játszó Leandróval vagy a Watfordban futballozó Tőzsér Dániellel.

    - Ez csak egy felkészülési mérkőzés, ami arra hivatott, hogy kiküszöböljük azokat a hibákat, amik az összetartások alatt előjöttek, kíváncsi vagyok élesben működnek-e amit gyakoroltunk – mondta az mlsz.hu-nak Pintér Attila. - Ez azért fontos, hogy ne hullajtsunk el értékes pontokat, olyan hiányosságok miatt, amiket meg lehet előzni a feladatok begyakorlásával, a csapatjáték felépítésével. Valamennyi szeptemberig lejátszott mérkőzést a csapatépítés jegyében képzelem el. Amint azt korábban is elmondtam, bő kerettel számolok a finnek ellen, a játékosok közül értelemszerűen nem fog mindenki pályára lépni szerdán. Vannak olyan futballisták a keretben, akikről eddig kevesebb személyes tapasztalatot tudtam szerezni, ezért hívtam meg őket, míg mások ezúttal azért nem kaptak meghívót, mert az ő képességeikkel tisztában vagyok, tudom, hogy szükség esetén számíthatok rájuk. Elsődleges cél, hogy olyan csapat alapjait tegyük le, amelyre éveken át építkezni lehet.

    Az Omonia Nicosiában szereplő, tízszeres válogatott Leandro legutóbb 2007-ben lépett pályára a nemzeti csapatban, most ismét lehetőséget kapott a szövetségi kapitánytól.

    - Több mint hat éve voltam utoljára válogatott, de bíztam benne, hogy adódik még lehetőségem a bizonyítása címeres mezben, és mindent meg is tettem ennek elérése érdekében – mondta az mlsz.hu.nak Leandro. - Pintér Attila a törökországi edzőtábor előtt keresett meg először, de akkor nem tudtam elutazni a válogatotthoz, örülök, hogy most megkapom az esélyt. Bő a keret, sokan szeretnének megragadni a keretben, de azt mondom, a versenyhelyzet jót tesz a válogatott szempontjából. Keményen fogok dolgozni azért, hogy bekerülhessek a kezdőcsapatba, és a későbbiekben is számítson rám a szakmai stáb.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2014/02/26/leandro-is-tagja-a-finnek-elleni-keretnek/
     
  18. avatar: magyarfutball.hu
    2014.02.12, 09:52
    A magyar válogatott március 5-én, 18 órától a győri ETO Parkban Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét, amely egyben Pintér Attila szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzése lesz.
    A magyar válogatott legutóbb október végén lépett pályára, a több mint négy hónapos szünet után a csapat március 5-én Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét - immár az új szövetségi kapitány, Pintér Attila vezetésével. A finnek elleni győri mérkőzésre február 11-én, kedden megkezdődött a jegyértékesítés.

    A mérkőzésre rendkívül kedvező áron (elhelyezkedéstől függően 500, illetve 1000 forintért) kaphatóak a jegyek, a szurkolók a Ticket Express irodáiban, vagy interneten vásárolhatják meg belépőiket. Az interneten megvásárolt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

    A győri stadionban külön gyerekszektorokat alakítunk ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőket. Ezekbe a szektorokba ingyenes a belépés, minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). A szektorba ezúttal, rendhagyó módon, középiskolák és felsőoktatási intézmények jelentkezését is várjuk!

    Kérjük, hogy az intézmények/egyesületek jegyigényeiket a gyermekjegyek@mlsz.hu címre küldjék, az alábbiak szerint:

    - Intézmény/Egyesület neve
    - Kapcsolattartó felnőtt kísérő, neve és telefonszáma
    - Létszám (gyermek/tanuló + kísérő egyben)

    Belépőket korlátlan mennyiségben lehet igényelni, azonban a jegyigényléseket érkezési sorrendben fogadjuk el a jegyek keretszámára való tekintettel. Arra kérjük az érdeklődőket, hogy annyi jegyet igényeljenek, amennyit ténylegesen fel is használnak, hogy ezáltal biztosítva legyen a részvétel más érdeklődő egyesületek és intézmények számára is. A jegyek átvételének módjával kapcsolatban a visszaigazoló e-mailben adunk tájékoztatást.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/02/11/magyarorszag-finnorszag-megkezdodott-a-jegyarusitas-2/
     
  19. avatar: Sanyi-Hungaria
    2014.02.07, 21:42 (szerk.: 2018.10.17, 20:49)
    Busz indul Népligetből!

    Indulás Kb.:14:00
    Túra ára 2600.- Belépő pluszba 500-1000.-
    Akit érdekel a honlapon fel tud iratkozni..
    Fizetni.: Budapest bank.:10104167-69723500-01000001 Kiss Péter
    A belépőt mindenki saját maga kell, hogy megvegye, aki nem tudja az jelezze segítek!!
    szurkolóibusz.hu/magyar-labdarugo-szurkolok-belfoldi-turak/magyarorszag-finnorszag-5d21
     
  20. avatar: NNS
    2014.02.04, 16:56
    Nézőcsalogató jegyárak Pintér bemutatkozása alkalmából

    Március legelején visszavonhatatlanul beköszönt a futball-tavasz! Február utolsó és március első napjaiban folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, majd március 5-én (szerda), 18.00 órakor a Győri ETO Stadionban Finnország válogatottja ellen mutatkozik be Pintér Attila szövetségi kapitány és az újjászervezett magyar válogatott.

    A helyszín és az ellenfél is jó mérkőzést ígér, hiszen a korábbi győri bajnokcsapat edzőjéből lett kapitány korábbi sikereinek színhelyén mutatkozhat be a nagyközönségnek. Ami pedig a finneket illeti eddigi örökmérlegünk kedvező ellenük: az eddig lejátszott 13 mérkőzésből kilenc győzelem, három döntetlen és mindössze egy vereség, 42 rúgott és 9 kapott gól. Jelenleg a finn válogatott a 66., míg mi a 46.helyen állunk a FIFA ranglistáján, ám ezzel együtt sem mondható, hogy az ellenfél megválasztásánál a kényelmes győzelem ígérete lett volna a magyar válogatott elsődleges szempontja, hiszen a legutóbbi négy mérkőzésen mindössze egyszer tudtuk legyőzni északi rokonainkat.

    Pintér Attila ezen a mérkőzésen tudja először felmérni, hogy a kinevezése óta eltelt időben, milyen előrelépést jelenthettek az általa szorgalmazott, és a klubok által támogatott összetartások, a közös felkészülés. A kapitány és csapata egyaránt bízik abban, hogy telt ház előtt, a szurkolók bizalmát és támogatását élvezve, eredményes játékkal, megalapozhatják a válogatott és a publikum egymásra találását. Azért, hogy ez így legyen és minél többen szurkolhassanak a válogatottnak, előreláthatólag február 11-étől elővételben megválthatóak lesznek a belépők az ETO Parkba, nézőcsalogató 500 és 1000 forintos áron. (A részletekről a jövő hét elején tájékoztatjuk az mlsz.hu olvasóit.)

    Kinevezésekor Pintér Attila az összefogás szükségességéről, és egy merőben új mentalitású válogatottról kialakításáról beszélt. Március 5-én az ETO Parkban a csapat megteheti az első lépést a korábbinál sikeresebb szereplés felé vezető úton. Ehhez azonban szükség lesz a magyar futball szerelmeseinek hangos biztatására…

    forrás: http://www.mlsz.hu/blog/2014/02/04/nezocsalogato-jegyarak-pinter-bemutatkozasa-alkalmabol/
    2014. február 04.
     
  21. avatar: magyarfutball.hu
    2014.01.29, 13:24
    Vadócz Krisztián, Bogdán Ádám és Laczkó Zsolt is benne van a pénteken törökországi edzőtáborba utazó válogatott keretben – adta hírül hivatalos Twitter-oldalán a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), majd bővebb közleményében jelezte, Tőzsér Dániel, Koman Vladimir és Priskin Tamás a korábbi tervek ellenére mégsem tart Pintér Attiláékkal Törökországba.

    Bogdán Ádám és Laczkó Zsolt behívása nem meglepetés, Vadócz Krisztiáné ellenben igen. Az Odensénél létszámfölöttivé váló középpályás – aki 40-szeres válogatott eddig – legutóbb 2011 októberében, a Finnország elleni hazai Eb-selejtezőn húzhatta magára a címeres mezt – azon a találkozón Sándor György helyére állt be csereként.
    A Pintér Attila irányította magyar válogatott első felkészülési mérkőzését Finnország ellen vívja március 5-én.

    A szövetségi kapitány eredetileg Tőzsér Dánielt, Koman Vladimirt és Priskin Tamást is meghívta a táborba, ám úgy tűnik, a három futballista mégsem tud Pintér rendelkezésére állni.
    „Tőzsér Dánielt eredetileg elengedte volna a Genoa, nagyon örültem annak, hogy együtt dolgozhatunk, és személyes képet kaphatok a mostani állapotáról. Ám időközben felvetődött a klubváltása, s ez meghiúsította a jövetelét. Koman Vladimir meghívására az FK Ural korábban rábólintott, ám az utóbbi napok fejleménye, hogy sajnos mégsem tarthat a játékos velünk – mondta Pintér Attila az mlsz.hu-nak.

    Priskin Tamás, aki az előző esztendő végén közös megegyezéssel szerződést bontott orosz klubjával, ugyancsak átigazolás, illetve szerződéskötés előtt áll, ezért vált erősen kétségessé a részvétele – számolt be róla az MLSZ.


    Pintér Attila kerete a törökországi edzőtáborba:

    Kapusok:

    Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
    Balogh János (Nyíregyháza)
    Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry)
    Verpecz István (DVSC-Teva)

    Mezőnyjátékosok:

    Fiola Attila (MVM-Paks)
    Juhász Roland (Videoton)
    Kádár Tamás (Diósgyőri VTK)
    Korhut Mihály (DVSC-Teva)
    Lázár Pál (DVSC-Teva)
    Lipták Zoltán (Győri ETO)
    Lang Ádám (Győri ETO)
    Bosnjak Predrag (Haladás)
    Heffler Tibor (MVM-Paks)
    Guzmics Richárd (Haladás)
    Devecseri Szilárd (Haladás)
    Laczkó Zsolt (AC Padova)
    Vass Ádám (MTK Budapest)
    Pátkai Máté (Győri ETO)
    Gyurcsó Ádám (Videoton)
    Szakály Péter (DVSC-Teva)
    Sándor György (Videoton)
    Orosz Márk (Lombard Pápa)
    Radó András (Haladás)
    Vadócz Krisztián (Odense BK)
    Elek Ákos (Diósgyőri VTK)
    Simon Krisztián (Újpest)
    Rudolf Gergely (Győri ETO)
    Kovács István (Videoton)
    Kalmár Zsolt (Győri ETO)
    Koltai Tamás (Győri ETO)
    Szatmári Lóránd (PMFC)
    Vécsei Bálint (Budapest Honvéd)
    Pölöskei Zsolt (MTK Budapest)
    Bartha László (MVM-Paks)
    Futács Márkó (Diósgyőri VTK)
    Nikolics Nemanja (Videoton FC)


    A JANUÁR 6-I ÖSSZETARTÁSRA
    Kapusok: Balogh János (Nyíregyháza Spartacus), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Verpecz István (Debreceni VSC)
    Védők: Bosnjak Predrag (Haladás), Devecseri Szilárd (Haladás), Fiola Attila (MVM-Paks), Guzmics Richárd (Haladás), Kádár Tamás (Diósgyőri VTK), Korhut Mihály (Debreceni VSC), Lang Ádám (Győri ETO), Lázár Pál (Debreceni VSC), Lipták Zoltán (Győri ETO)
    Középpályások: Elek Ákos (Diósgyőri VTK), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Holman Dávid (Ferencváros), Kalmár Zsolt (Győri ETO), Koltai Tamás (Győri ETO), Pátkai Máté (Győri ETO), Szakály Péter (Debreceni VSC), Szatmári Lóránd (Pécsi MFC), Vass Ádám (MTK Budapest)
    Támadók: Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK), Böde Dániel (Ferencváros), Futács Márkó (Diósgyőri VTK), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Orosz Márk (Lombard Pápa), Priskin Tamás (klub nélkül), Radó András (Haladás), Rudolf Gergely (Győri ETO), Simon Krisztián (Újpest FC), Varga Roland (Győri ETO)


    A JANUÁR 13-I ÖSSZETARTÁSRA
    Kapusok: Balogh János (Nyíregyháza Spartacus), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Verpecz István (Debreceni VSC)
    Védők: Bosnjak Predrag (Haladás), Devecseri Szilárd (Haladás), Fiola Attila (MVM-Paks), Guzmics Richárd (Haladás), Heffler Tibor (MVM-Paks), Kádár Tamás (Diósgyőri VTK), Korhut Mihály (Debreceni VSC), Lang Ádám (Győri ETO), Lázár Pál (Debreceni VSC), Lipták Zoltán (Győri ETO)
    Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Holman Dávid (Ferencváros), Kalmár Zsolt (Győri ETO), Koltai Tamás (Győri ETO), Orosz Márk (Lombard Pápa), Pátkai Máté (Győri ETO), Simon Krisztián (Újpest FC), Szakály Péter (Debreceni VSC), Szatmári Lóránd (Pécsi MFC), Varga Roland (Győri ETO), Vass Ádám (MTK Budapest)
    Támadók: Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK), Böde Dániel (Ferencváros), Futács Márkó (Diósgyőri VTK), Priskin Tamás (klub nélkül), Radó András (Haladás), Rudolf Gergely (Győri ETO)


    A JANUÁR 20-I ÖSSZETARTÁSRA
    Kapusok: Balogh János (Nyíregyháza Spartacus), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Verpecz István (Debreceni VSC)
    Védők: Bosnjak Predrag (Haladás), Fiola Attila (MVM-Paks), Heffler Tibor (MVM-Paks), Kádár Tamás (DVTK), Korhut Mihály (Debreceni VSC), Lang Ádám (Győri ETO), Lázár Pál (Debreceni VSC), Lipták Zoltán (Győri ETO), Guzmics Richárd (Haladás)
    Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Holman Dávid (Ferencváros), Kalmár Zsolt (Győri ETO), Koltai Tamás (Győri ETO), Pátkai Máté (Győri ETO), Pölöskei Zsolt (MTK Budapest), Szakály Péter (Debreceni VSC), Vass Ádám (MTK Budapest), Vécsei Bálint (Budapest Honvéd)
    Támadók: Bartha László (MVM-Paks), Böde Dániel (Ferencváros), Futács Márkó (Diósgyőri VTK), Lencse László (Puskás AFC), Orosz Márk (Lombard Pápa), Priskin Tamás (klub nélkül), Radó András (Haladás), Simon Krisztián (Újpest FC), Szatmári Lóránd (Pécsi MFC)

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-bogdan-laczko-es-vadocz-a-bo-keretben-2311307
     
  22. avatar: magyarfutball.hu
    2014.01.16, 12:01
    Finnország lesz a válogatott márciusi ellenfele

    Hivatalossá vált, hogy Finnország lesz a magyar A-válogatott következő ellenfele. A március 5-i felkészülési mérkőzést a győri ETO Parkban rendezik meg.
    Januárban a csapategység megteremtése érdekében Pintér Attila szövetségi kapitány többször is összehívta a bő válogatott keret itthon szereplő játékosait, a telki összetartásokat februárban egy törökországi edzőtáborozás követi, a március 5-i FIFA-játéknapon pedig élesben is bemutatkozik a megújuló válogatott. Az ellenfél Finnország válogatottja lesz, a találkozót a győri ETO Parkban rendezik.

    A finnek a harmadik helyen végeztek a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtező csoportjában a spanyolok és a franciák mögött, megelőzve Grúziát és Fehéroroszországot, jelenleg a hatvannegyedik helyen állnak a FIFA világranglistáján. Az északiak válogatottja november közepén, Wales ellen játszotta utolsó mérkőzését, az összecsapás 1-1-es döntetlenre végződött.

    A magyar és a finn válogatott eddig tizenhárom alkalommal találkozott egymással, ebből kilencszer magyar siker született, három döntetlen és egy finn győzelem mellett. Magyarország legutóbb 2011 októberében, Budapesten játszott a finnekkel, akkor gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/01/16/finnorszag-lesz-a-valogatott-marciusi-ellenfele/