magyarfutball.hu

Magyarország - Írország 0 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3.5 (4 szavazat)

hangulat: 2.75 (4 szavazat)

1...5
barátságos válogatott mérkőzés
869. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Hansen Kenn (Dánia)
nézőszámok:
 1. fai.ie: -
 2. mlsz.hu: -
 3. Nemzeti Sport: 10.000
 4. nb1.hu: 15.000
 5. nso.hu: 17.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: ingersheim
  2012.09.20, 20:31 (szerk.: 2014.01.20, 17:37)
  Valójában ki jelöli ki ezekre a barátságos meccsekre a bírókat? A hazai szövetség, vagy a nemzetközi?
  Egyébként kabaré ez a FIFA is, hogy a partjelző miatt lett "nem hivatalos".

  A problémát az okozta, hogy az egyik partjelző, a dán David Vang Anderson nem szerepel a FIFA hivatalos játékvezetői listáján. A nemzetközi szövetség emiatt nem tekinti hivatalos találkozónak az 1-1-re végződött összecsapást, ezáltal nem számít bele a világranglista állását meghatározó koefficiensbe.


  A FIFA az írek megkeresésére közölte, hogy az adott országok szövetségének hatáskörébe tartozik a válogatottságok elismerése és nyilvántartása. Az ír szövetség ezután közleményben jelentette be, hogy a magyarok elleni nem hivatalos meccsen fellépett valamennyi ír játékos megkapja a válogatottságot.

  Az MLSZ részéről Borbély Zoltán, a sajtó és jogi iroda vezetője csütörtökön jelezte, az írekhez hasonlóan a magyar focistáknak is elismerik a válogatottságot.
   
 3. avatar: Coimbra
  2012.09.20, 18:32
  http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120920-a-fifa-torolte-a-magyar-valogatott-egyik-meccset.html

  Hülye ez a FIFA?Az eszem megáll.Mondjuk a cikk is pontatlan, mert nem májusban volt a meccs, hanem júniusban, és nem 1-1, hanem 0-0 lett a vége.
   
 4. avatar: ingersheim
  2012.08.04, 15:20 (szerk.: 2014.01.20, 17:35)
  Mi is a jeggyel együtt:
  kép
   
 5. avatar: Gy. Zolika
  2012.06.14, 10:14
  Rendesen szarrá áztam ezen a meccsen! smiley
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 19:36
  Egervári Sándor: Nem rutinos csapattal léptünk ma pályára, de a fiatalos hévnek és a hozzáállásnak köszönhetően több gólhelyzetet alakítottunk ki. Sajnos, ezekkel nem tudtunk élni, de nagyon tisztességes, jó munkát végzett a társaság, ezért csak gratulálni tudok nekik.

  Angol stílust hozott az ellenfél, és fejjátékban fölénk nőttek, de egyébként megmutatták a fiúk, hogy akár az Európa-bajnokságra is készülhetnének. Persze nyilván ebből a mérkőzésből messzemenő következtetést nem lehet levonni, de az elmúlt 19-ből egy-két kivétellel ez a csapat megmutatta, hogy közelebb került az európai élvonalhoz.

  Többen éltek a lehetőséggel: Mészáros Norbert kiváló teljesítményt nyújtott, de Gyurcsó Ádám is nagyot lépett előre, és megmutatták, hogy számíthatunk rájuk akkor is, ha felépülnek az elmúlt két évben meghatározó teljesítményt nyújtó játékosok.

  forrás:
  http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-megmutattak-a-fiuk-akar-az-eb-re-is-keszulhetnenek-egervari-2136959
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 19:33
  Giovanni Trapattoni: Az első félidőben szerencsések voltunk, legalább két gólt érdemelt volna a magyar válogatott, csakhogy a kapusunk a helyén volt – kezdte egy nekünk szánt dicsérettel mondókáját. - A magyar válogatott fiatal, erős, régóta figyelem őket. Előre tudtam, hogy nehézségeket fognak okozni nekünk – így is történt. Gondjaink vannak az olyan ellenféllel, amelyik egy előretolt csatárral játszik, mint ezúttal is. Horvátország is egy csatárral játszik, így hát változtatnunk kell valamennyit a 4-4-2-es felállásunkon. A mai mérkőzésen sokat volt nálunk a labda, de sajnos nem tudtunk gólt rúgni.

  http://nb1.hu/hirek/az-irek-olasz-menedzsere-regota-figyeli-magyarokat
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 19:29
  A csehek elleni győztes meccset végigjátszó Laczkó Zsolt nem lesz ott az írek elleni mérkőzésen, hétfőn reggel elhagyta Telkit és visszautazott Genovába. Klubja, a Sampdoria szerdán az élvonalbeli tagságért játszik osztályozót, ezért a csapat vezetői arra kérték a válogatott szakmai stábját, hogy amennyiben lehetőség van rá, mondjanak le hétfői szerepeltetéséről, és engedjék vissza az együtteshez.

  Egervári Sándor szövetségi kapitány részéről megvolt a hajlandóság a kérés teljesítésére, de végül egy sérülés döntött arról, hogy a szakmai stáb nem számíthat a játékosra: Laczkó bal térde egy gyulladás következtében a hétvégére bevizesedett, és Szilágyi György csapatorvos úgy látta, ilyen állapotban nincs esély a védő mai játékára. A labdarúgó szerdai szereplése továbbra is kérdéses, Genovában kezeléseken vesz részt, és amennyiben a térde rendbe jön szerdára, akkor lehet esély a szerepeltetésére a Varese elleni osztályozón.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/laczko-zsolt-nem-jatszhat-az-esti-meccsen
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2012.06.10, 19:28
  A magyar válogatott szombat hajnalban érkezett haza Prágából, majd a déli órákban szabad program következett, a játékosok családtagjaikkal találkozhattak. Délután Egervári Sándor tréninget vezényelt a játékosoknak - akik egy félidőnél többet játszottak pénteken, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek a támadásbefejezést gyakorolták.

  - Az edzés után után egyeztettem Róth Antallal, hogy milyen megoldással tudnánk egymásnak segíteni. Abban állapodtunk meg, hogy a sárga lapjai miatt a keddi mérkőzésről eltiltott játékosok közül Kádár Tamás és Gulácsi Péter is felkerül hozzánk, míg Megyeri Balázs az U21-es kerettel készül tovább, és védeni fog a liechtensteini Eb-selejtezőn. Ez a fajta összedolgozás eddig is jól működött közöttünk, és a két válogatott a jövőben is segíti majd egymást hasonló esetekben - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

  A tüzetesebb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Juhász Roland vádlijában egy két és fél centis izomszakadás keletkezett, a védőre három hét kihagyás vár, de továbbra is az edzőtáborban marad orvosi kezelésekre. Koman Vladimir közel teljes értékű munkát végzett, a vasárnapi tréningen már csatlakozhat a társakhoz, és hétfőn pályára léphet az írek ellen.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/gulacsi-peter-az-a-valogatott-kereteben
   
 10. avatar: Sanyi-Hungaria
  2012.06.06, 21:07
  Ez a jegy dolog nem szólt másról mint, hogy abba szektorba nem engednek be más szektoros jeggyel. Ezt mis is meg szoktuk játszani ha többen megyünk és más más szektorba szól a jegy hogy ha már kinn vagyunk együtt nézzük... A stílus beli dolgokat inkább nem kommentálnám...
   
 11. avatar: Coimbra
  2012.06.06, 16:15
  Életem első válogatott meccse volt, végül is nagy csalódás, elsősorban a szurkolás szempontjából. A "hivatalos tábor" kb. 5-6 dalt ismer és tud, ez egy lassan 10 (?) éves szervezéstől kissé kevés, kb. Diósgyőrben van ennyi. Ezen kívül mindenki össze-vissza szurkolt, és a következetlen politikai nézeteit próbálta ráerőltetni a szurkolás csapásirányába. Mostanában nálunk a Fradi-meccseken sincs nagy hangulat, de egy válogatott meccsen többre számítottam. Még akkor is, ha egy barátságos meccsen esett az eső.

  A jegyet fel akartam tölteni, bár gondoltam, biztos megelőznek vele, aztán mégse így történt. A meccs előtt már bent álltam a T szektor tetején, amikor odalép hozzám egy figura, hogy adjam neki oda a jegyem. Csak néztem rá bután, aztán visszakérdeztem, hogy miért, majd rögtön rávágta, hogy mi van, azt hiszed, tolvaj vagyok? Aztán hogy örüljön, odaadtam neki, és már csak azt láttam, ahogy a szakadó esőben a kerítésen kiadja valami haverjának (mondjuk hogy jutott át két ellenőrző kapun, és miért a 3. előtt állt meg, azt nem értem). Már bent voltam, szóval mindegy volt, van-e jegyem, így legalább pedig megbizonyosodhattam róla, hogy a magyarok között is ugyanúgy vannak sunyi tolvajok és hazugok, mint máshol.
   
 12. avatar: wmisharin
  2012.06.06, 09:16
  с венгерских и ирландских сайтов...
  [URL=http://www.radikal.ru]kép[/URL]
  [URL=http://www.radikal.ru]kép[/URL]
   
 13. avatar: pirospont
  2012.06.05, 08:34
  #4 Hivatalosan nem gyásznap, hanem a nemzeti összetartozás napja. Emléknap.
   
 14. avatar: NNS
  2012.06.04, 21:04
  A mérkőzés tervezett kezdési időpontja előtt leszakadt az ég, a játékvezető a vihar elálltáig nem engedélyezte a játékot. A találkozó húsz perc késéssel kezdődött.

  http://www.mlsz.hu/tudositas/13/t/2
   
 15. avatar: AMiUtunk
  2012.06.04, 20:34
  Nemzeti gyásznapra egy felelős vezetés nem köt(het) le mérkőzést!
   
 16. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.14, 20:04
  A magyar válogatott legközelebb június 4-én, hétfőn 20.30 órakor a Puskás-stadionban játszik hazai felkészülési mérkőzést, az ellenfél az Európa-bajnokságra készülő ír válogatott lesz.

  A találkozóra május 15-én, kedden kezdődik meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

  Ezúttal is kialakítunk egy Gyerekszektort, ahová iskolák, akadémiák, egyesületek regisztrálhatnak, ebbe a szektorba ingyenes lesz a belépés. A minimum 20 fős gyerek csoportok jelentkezését a gyermekjegyek@mlsz.hu címre várjuk, május 21-én 12.00 óráig. A regisztráció után értesítést küldünk arról, hogy a belépésre jogosító jegyeket hol vehetik át a csoportok. Mivel a férőhely korlátozott, ezért csak azon csoportok jegye biztos, akik kaptak visszaigazolást. Fontos, hogy mindenkinek kell belépőjeggyel rendelkeznie, mert csak ezzel léphet be a stadionba! Az igényeket a jelentkezés sorrendjében igazoljuk vissza. A szektorba 14 év alatti gyerekek részére lehet jegyet igényelni, akik felnőtt kísérővel látogathatják a mérkőzést: négy fő gyerek mellé egy fő felnőtt kísérő léphet be a szektorba.

  A mérkőzésen Családi szektort is kialakítunk, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő. A gyerek és a családi szektor kedvezménye nem összevonható.

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/magyarorszag-irorszag-kedden-kezdodik-a-jegyarusitas
   
 17. avatar: magyarfutball.hu
  2012.05.09, 13:39
  Az ír keret

  Kapusok:

  Shay Given (Aston Villa), válogatottság: 121/0
  Keiren Westwood (Sunderland), válogatottság: 8/0
  David Forde (Millwall), válogatottság: 2/0

  Védők:

  John O'Shea (Sunderland), válogatottság: 75/1
  Stephen Kelly (Fulham), válogatottság: 29/0
  Stephen Ward (Wolverhampton), válogatottság: 10/2
  Richard Dunne (Aston Villa), válogatottság: 71/8
  Sean St. Ledger (Leicester), válogatottság: 25/2
  Darren O'Dea (Leeds), válogatottság: 13/0
  Kevin Foley (Wolverhampton), válogatottság: 8/0

  Középpályások

  Glenn Whelan (Stoke City), válogatottság: 37/2
  Keith Andrews (West Bromwich), válogatottság: 27/3
  Keith Fahey (Birmingham), válogatottság: 15/3
  Darron Gibson (Everton), válogatottság: 17/1
  Damien Duff (Fulham), válogatottság: 95/8
  Aiden McGeady (Szpartak Moszkva), válogatottság: 47/2
  Stephen Hunt (Wolverhampton), válogatottság: 38/1
  James McClean (Sunderland), válogatottság: 1/0

  Csatárok

  Robbie Keane (LA Galaxy), válogatottság: 115/53
  Kevin Doyle (Wolverhampton), válogatottság: 46/10
  Shane Long (West Bromwich), válogatottság: 24/6
  Simon Cox (West Bromwich), válogatottság: 11/3
  Jonathan Walters (Stoke City), válogatottság: 5/1

  forrás:
  http://www.mlsz.hu/premier-league-jatekosokra-epul-az-irek-magyarorszagra-is-keszulo-kerete
   
 18. avatar: magyarfutball.hu