magyarfutball.hu

Magyarország - Írország 0 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3.5 (4 szavazat)

hangulat: 2.75 (4 szavazat)

1...5
barátságos válogatott mérkőzés
869. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Hansen Kenn (Dánia)
nézőszámok:
  1. fai.ie: -
  2. mlsz.hu: -
  3. Nemzeti Sport: 10.000
  4. nb1.hu: 15.000
  5. nso.hu: 17.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.27, 13:52
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.26, 17:37
    Egész jó volt ez!
    Bogdán 7 – Varga J. 6.5, Mészáros N. 6.5, Korcsmár 7.5, Halmosi 5 (Kádár, 70.) – Pintér Á. 6 (Vanczák 6, a szünetben), Gyurcsó 6, Szakály P. 4.5 (Szabics, 66.), Koman 6, Dzsudzsák 6.5 – Szalai Á. 5 (Németh K., 78.)

    Szerethető, helyenként csibészes játék. Francba ezt a vizes füvet, száraz időben jobban érvényesült volna a magyarosch támadófoci.

    Na ma aztán semmi sem ment be .
    Német és Szalai is megnyerhete volna meccset de ez egy ilyen nap volt.
    Bogdán megint nagyon jol védett, és a második félidőben kaphatunk volna golt és nagyon benne volt a meccsben , hogy az Ir cserék megnyerik amérkőzést.
    Csúszos pályán , nem volt rosz.
    Varga nagzon jol játszott joboldalt , és középpen is.
    Ez csak egy barátságos mecs de nem volt rosz.

    Érdemes öszevetni a tavalyi és tavalyelőtti júniusi programunkkal a mostani 2 meccset.
    2010-ben hülyére verettük magunkat a németekkel meg a hollandokkal, tavaly meg egy fantasztikus Luxemburg-Liechtenstein kombó volt.
    Ugy érzem, szép lassan a helyünkre kerülünk.
    Az európai középmezőny alsó széle-közepe.
    Ma is okosabbak lettünk egy-két dologgal.
    Varga jobb jobb-bek, mint Vanczák, Laczkónál meg mindenki jobb balbekk, Halmosi és Kádár is.
    Szakály követheti Sándor Gyurit és Cicót.
    Gyurcsó nyilván nem kezdőember még egy jó ideig, örüljön egyelőre ennek a 2 meccsnek.
    Szabicsot és Némethet én vagy 20 percig együtt játszattam volna.
    Mészáros viszont védekezésben pótolniitudta Juhászt.
    Bogdán és Kocsmár már most európai szint, még tízegynéhány évig azok lehetnek , ha szerencsésen alakul a pályafutásuk.
    Továbbra is hajrá magyarok!

    Egervári is azért csak-csak kezd bizonyítani, hogy nem rossz szöv kap.
    Ha jól számolom mióta kinevezték azóta ez a mérlege:

    20-12-3-5, 41-20 +21. Mikor volt utoljára bárkinek is ilyen statisztikája a válogatott élén?

    sándoron végeláthatatlan a támadási felületek száma, de nincs miért piszkálni a csapatát. az utóbbi két év legtöbb magyar válogatott meccsét érdemes volt megnézni, ezért vagy azért. magyar szurkolókat kipöccinteni az apátiájukból már önmagában komoly fejlődés. "valaminek elindulnia" egyébként is a gyökereknél kell, nem a jéghegy csúcsánál. úgy tűnik, következetes abban, hogy olyanokat válogat be, akik rendszeresen játszanak is, mi több, ez a koncepció láthatóan működik is. kíváncsi leszek a vb-selejtezőkre, a többi nem érdekel.

    voltak az íreknek helyzeteik, de a védelmünk meglepően jó volt. Mészáros, Varga, Korcsmár jól romboltak. Még Halmosi sem volt rossz ma.

    Elől Gyurcsó, Szakály felejtős, Koman nagyon sokat adott a játékhoz, Dzsudzsákot nem éreztem annyira jónak, volt egy-két közepes lövése, egy kissé nagyképű és egyúttal suta megmozdulása. Az a baj, hogy a cselei borzasztóan kiszámíhatóak, kirohan a szélre, aztán vagy visszacsel, vagy bead, de előre nem igazán tud cselezni (ezért biztos kapok vmit), legalábbis kurva ritkán jön össze. 19 misi euro? nem tudom.

    Szalai eltökölt mindent, máskor kíméletlenü bevágja majd. Szabics a végén hatalmas labdát adott Némethnek.

    A csehek ellen az eredmény volt jó, ma pedig a támadójáték és a védekezés (utóbbi persze a mi szintükhöz képest). Nagyot küzdöttünk, szerintem grat.

    dzsudzsák játékában az apróságokat érdemes volt figyelni. például amikor egyérintővel bal külsővel adott vissza egy labdát és úgy lett helyzet. a cselei közül is a gyorsan, reflexszerűen megcsináltak voltak a legjobbak. nyilván a hülyeségeit könnyű észrevenni, amikor hosszabban cipeli a labdát (és hát voltak neki, valóban), de néha félelmetesen jól illeszkedett a játékba. szerintem sokat fejlődött. ami azt illeti, egy olyan játékosból, aki a klubcsapatában parádézik, de a válogatottban felemás, lett egy olyan játékos, aki a válogatottban megbízhatóan hoz egy magas szintet, miközben a klubjában csak a helyét keresi. ezt felírhatjuk sanyibának, mint jó pontot.

    Nekem úgy tűnt, főleg a második félidő utolsó negyede táján, hogyha ez tétmeccs lenne, jobban pörögnének az írek. Ettől függetlenül persze a mi játékunk rendben volt, Szalai lábában maradt a győzelem.

    Dzsudzsák az első félidőben hatalmasat játszott, a pálya szinte minden pontján feltűnt, nagyon jó löketei voltak, teljesen meglepett (kellemesen), én egy kedvetlen DB-ra számítottam. A második félidő inkább felejtős volt, az igaz.

    Én nem osztályoznék, csak szavakkal értékelnék:

    Bogdán - Már az magabiztosságot vetít a csapatra le, ahogy szimpla beadásra kijön. Élmény, ahogy együttél a játékkal.
    Korcsmár - Hiba nélkül. Baromira el tudnék képzelni a jövőben egy olyan megoldást, hogy Juhász mellett, Mészárossal együtt alkotnának egy amolyan Róth-Nagy A-Kardos belső hármast. Kettő hátul, középen, egy pedig előttük szűr a középpályán.
    Mészáros - Lásd fentebb. Legyen ő Roli melett, Korcsmár meg lépjen eggyel feljebb.
    Halmosi - Őt valahogy nem tudtam tökéletesen értékelni a lelátóról. Nem tűnt ki, igaz, ki sem lógott. lehet, az ő posztján ez elég, nem tudom.
    Gyurcsó - Jó lesz. Az idő neki dolgozik.
    Varga - Szuperlatívusz. 90 perc alatt 2 poszton is. Az ő hálátlan posztján ez bőven nem kevés.
    Szakály - Maradjunk annyiban, ha kap majd még lehetőséget, fog tudni élni vele egyszer, remélem. Nehéz a Bohócligából idekerülve.
    Pintér - Nekem ő volt, aki az első félidő alapján lefelé lógott ki. Lehet, Egervári keresi a helyét, egész végig mintha a levegőben lógott volna. Mondom, nem biztos, hogy az ő hibája.
    Koman - Szürke, homogén, megbízható massza. De tőle én már rég többet várnék.
    Szalai - Tört, zúzott, labdát tartott, mikor és mi kellett. Tőle a gólokat várjuk, nem jött össze, sajnos.
    Dzsudzsák - Mondom, lelátói tapasztalat. nekem nem tűnt felfelé ennyire kirívónak, ahogy többen láttátok ma.
    Szabics - Semmi extra. Nem rossz, de Imitől nem ezt várjuk.
    Vanczák - Ott tartok, a legnagyobb ellensége a Mester, aki jobboldali védőt akar faragni belőle. A második félidőben 2 olyan megmozdulása volt, hogyha jobbal előrebassza, több lehetett volna benne. Ehelyett kétszer balbelsővel kitolta magának az oldalvonalhoz. Az egyiket befutotta, a másikból a kocsmazenészek jöttek bedobással.
    Kádár - Kövezzetek meg, nem tudom értékelni. Én Kádárt sosem tudtam sem megrágni, sem lenyelni, sem kiköpni. Nem tudok mit kezdeni a játékával sosem.
    Németh K. - Ideje lenne lassan kimondani, ami nem megy, ne erőltessük. Én elfelejteném.

    Ne érts félre, nem vagyok Némó fan, de ő eddig durván 250 percet töltött a pályán a válogatottban. Ez nem annyira sok idő, főleg úgy, hogy a srác még mindig csak 23 éves és az első 5-6 válogatott meccsénél gyakorlatilag nem volt klubja. Most úgy tűnik jó helyen van játszik is szerzett is pár gólt a holland bajnokságban. Ha a következő szezonban is alapembere lesz a Waalwijk-nak és jó csatárhoz illően rúgdosni fogja a gólokat, akkor előbb-utóbb a válogatottban is befog ő válni.

    Két dologban tér el a véleményem most a Tiédtől. Az egyik Koman, aki szerintem ugyanolyan magabiztosságot adott a középpályának, amilyet Bogdán a védelemnek, és így volt középpályás támadásunk is a cseh meccsel ellentétben. Szerintem jelen pillanatban kihagyhatatlan.
    A másik Szalai, akinek talán a vizes fű nem feküdt, de borzasztóan nagy bajban volt. Mióta a válogatottban tíz percnél többet játszik, először láttam a kapura veszélytelennek, és ez volt a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy szinte minden kényszerítő elment rajta, képtelen volt gyors, pontos passzra. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy ez csak egy kisiklás volt, a tétmeccseken majd megint a régi Szalait látjuk.

    Illetve még Kádár az, akiben azt láttam tegnap, hogy ha játékban lenne, talán a legmegbízhatóbb balhátvéd lehetne. Mivel nincs, továbbra is Vanczák a legjobbunk ezen a poszton.

    Tévén keresztül... a második félidőben, miután az íreknél több csere volt, és bejöttek azok, akik bizonyítani akarnak Trapnak, Mészárosról, a régi jobbösszekötő helyéről 20 perc alatt kb 6-7x lépett le az embere. Lapos passz, gyerek csak lefordult, és kész.

    Ha jól emlékszem, Bogdánnak kétszer is nagyot kellett védenie, és onnan jöttek a lövések,, és többször is csak az ügyetlen íren múlt, hogy nem lett nagy helyzet... de nagyon kijött, hogy Mászáros lassú és lassan fordul.

    Csodálkozom, hogy más szerint is jó volt. Addig volt jó, amig azok játszottak, akik nem akarnak megsérülni az Eb előtt.

    Na akkor én is, mert látom, nagy rá az igény.

    Bogdán - nincs mit mondani, tegnap is a legjobbunk volt. Ha nem törik meg a pályafutása, 10 évig övé az 1-es mez.
    Varga - kurva jó volt szintén, egyértelműen alapember. Az a bizonyos szerelés, amit többen is említettetek - minden benne volt.
    Korcsmár - dózsásokkal mi a faszt akarunk a válogatottban? szintén nagyon elégedett vagyok, jó lesz ez a srác
    Mészáros - egyáltalán nem voltam tőle elájulva, Kaputykin véleményét osztom. Juhász két klasszissal jobb nála
    Halmosi - Duff egyszer nagyon megszopatta, és ha itt komoly tét van, ebből lehet, hogy többet is láttunk volna. Nem megoldás oda ő sem.
    Pintér - nagyon jól helyezkedik, de néha gyermekded hibákat vét. Nem tudom hová tenni még.
    Koman - a kp vezére volt, főleg az első félidőben. Neki köszönhető, hogy volt támadójátékunk, péntekkel ellentétben.
    Gyurcsó - szerintem ő még nem válogatott szint, bár tetszik, hogy nem fosik, be mer vállalni rizikósabb dolgokat is, csak ebből pl. majdnem gólt lőttek az írek. Korai volt őt behívni szerintem.
    Szakály - felejtős, de azonnal.
    Dzsudzsák - fasza volt szintén, főleg az első félidőben.
    Szalai - nagyon kellett volna neki a gól, mert így azért egy szarul sikerült meccs marad benne. De tény, hogy helyzetbe kerülni senki sem tud nála jobban.

    Vanczák - szokott átlagos-közepes színvonal, azért némi para mindig van bennem, amikor az ellenfél balszélsőjéhez kerül a labda.
    Kádár - BHK, de azonnal
    Szabics - jöhet a Fradiba! smiley
    Németh - gyatra megoldás a végén, kár érte, mert nagyon kellene már az önbizamlának, hogy a válogatottban teljesítsen. De azért ne feledjük, Drogba 24 évesen lett első osztályú focista, addig targoncásként dolgozott

    Szakály, bár nem válogatott szintű játékos, de a védelmében elmonható, hogy abszolút nem a posztján játszott egyik meccsen sem, ő abszolút nem árnyékék, és nem is irányító. Hogy micsoda, az jó kérdés, de tulajdonképpen irreleváns, nemigen fog ő többször szerepet kapni tétmeccsen a válogatottban. Ebben a rendszerben ha valahol, akkor Gyurcsó helyett lett volna érdemes kipróbálni, valószínűleg ő sem nyújtott volna rosszabb teljesítményt ott tegnap Ádámnál, de valójában nincs ennek jelentősége.

    Ami Korcsmárt illeti, szerintem az utóbbi egy-két évben ő messze jobb teljesítményt nyújt Juhásznál a válogatottban, szerintem is hülyeség lenne feljebb játszatni. Mészárossal szemben pedig lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem jól játszott, még ha egyszer el is lőtte a lába alatt az ír csatár a labdát. Egy komolyabb ellenfél ellen érdemes lenne megnézni.

    Origo: nagy verést úsztak meg az írek - melyik meccset nézték? Az első félidőben valóban több helyzetünk volt, a másodikban viszont az íreknek voltak ziccerei, összességében ez egy teljesen igazságos döntetlen volt.

    Másik cikkben meg Dzs szerint ott lenne a helyünk az EB-n: hagyjuk már a faszságokat, még a pótselejtezőt érő második helyre sem értünk oda, akkor miről beszélünk? Egy ilyen hosszú selejtezősorozat szinte mindig igazságosan eldönti, kinek van helye és kinek nincs. Tétnélküli meccsekből nem lehet következtetéseket levonni. Majd ha oda-vissza verjük a románokat, a törököktől nem kapunk ki és pontot (ne adj Isten pontokat) szerzünk Hollandia ellen, akkor lehet arról beszélni, hogy kijutást érdemlünk a világversenyre.

    egyébként azért nem semmi a Puskás, berohanunk végre a lépcsőkhöz az ömlő esőben, erre ott is szinte ugyanannyira esett, annyira szét van rohadva és átázik az egész smiley mindez 3ezer forintért, éljenek a makettstadionok!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=172250&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  3. avatar: ingersheim
     
  4. avatar: ingersheim
    2012.09.20, 20:31 (szerk.: 2014.01.20, 17:37)
    Valójában ki jelöli ki ezekre a barátságos meccsekre a bírókat? A hazai szövetség, vagy a nemzetközi?
    Egyébként kabaré ez a FIFA is, hogy a partjelző miatt lett "nem hivatalos".

    A problémát az okozta, hogy az egyik partjelző, a dán David Vang Anderson nem szerepel a FIFA hivatalos játékvezetői listáján. A nemzetközi szövetség emiatt nem tekinti hivatalos találkozónak az 1-1-re végződött összecsapást, ezáltal nem számít bele a világranglista állását meghatározó koefficiensbe.


    A FIFA az írek megkeresésére közölte, hogy az adott országok szövetségének hatáskörébe tartozik a válogatottságok elismerése és nyilvántartása. Az ír szövetség ezután közleményben jelentette be, hogy a magyarok elleni nem hivatalos meccsen fellépett valamennyi ír játékos megkapja a válogatottságot.

    Az MLSZ részéről Borbély Zoltán, a sajtó és jogi iroda vezetője csütörtökön jelezte, az írekhez hasonlóan a magyar focistáknak is elismerik a válogatottságot.
     
  5. avatar: Coimbra
    2012.09.20, 18:32
    http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120920-a-fifa-torolte-a-magyar-valogatott-egyik-meccset.html

    Hülye ez a FIFA?Az eszem megáll.Mondjuk a cikk is pontatlan, mert nem májusban volt a meccs, hanem júniusban, és nem 1-1, hanem 0-0 lett a vége.
     
  6. avatar: ingersheim
    2012.08.04, 15:20 (szerk.: 2014.01.20, 17:35)
    Mi is a jeggyel együtt:
    kép
     
  7. avatar: Gy. Zolika
    2012.06.14, 10:14
    Rendesen szarrá áztam ezen a meccsen! smiley
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2012.06.10, 19:36
    Egervári Sándor: Nem rutinos csapattal léptünk ma pályára, de a fiatalos hévnek és a hozzáállásnak köszönhetően több gólhelyzetet alakítottunk ki. Sajnos, ezekkel nem tudtunk élni, de nagyon tisztességes, jó munkát végzett a társaság, ezért csak gratulálni tudok nekik.

    Angol stílust hozott az ellenfél, és fejjátékban fölénk nőttek, de egyébként megmutatták a fiúk, hogy akár az Európa-bajnokságra is készülhetnének. Persze nyilván ebből a mérkőzésből messzemenő következtetést nem lehet levonni, de az elmúlt 19-ből egy-két kivétellel ez a csapat megmutatta, hogy közelebb került az európai élvonalhoz.

    Többen éltek a lehetőséggel: Mészáros Norbert kiváló teljesítményt nyújtott, de Gyurcsó Ádám is nagyot lépett előre, és megmutatták, hogy számíthatunk rájuk akkor is, ha felépülnek az elmúlt két évben meghatározó teljesítményt nyújtó játékosok.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-megmutattak-a-fiuk-akar-az-eb-re-is-keszulhetnenek-egervari-2136959
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2012.06.10, 19:33
    Giovanni Trapattoni: Az első félidőben szerencsések voltunk, legalább két gólt érdemelt volna a magyar válogatott, csakhogy a kapusunk a helyén volt – kezdte egy nekünk szánt dicsérettel mondókáját. - A magyar válogatott fiatal, erős, régóta figyelem őket. Előre tudtam, hogy nehézségeket fognak okozni nekünk – így is történt. Gondjaink vannak az olyan ellenféllel, amelyik egy előretolt csatárral játszik, mint ezúttal is. Horvátország is egy csatárral játszik, így hát változtatnunk kell valamennyit a 4-4-2-es felállásunkon. A mai mérkőzésen sokat volt nálunk a labda, de sajnos nem tudtunk gólt rúgni.

    http://nb1.hu/hirek/az-irek-olasz-menedzsere-regota-figyeli-magyarokat
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2012.06.10, 19:29
    A csehek elleni győztes meccset végigjátszó Laczkó Zsolt nem lesz ott az írek elleni mérkőzésen, hétfőn reggel elhagyta Telkit és visszautazott Genovába. Klubja, a Sampdoria szerdán az élvonalbeli tagságért játszik osztályozót, ezért a csapat vezetői arra kérték a válogatott szakmai stábját, hogy amennyiben lehetőség van rá, mondjanak le hétfői szerepeltetéséről, és engedjék vissza az együtteshez.

    Egervári Sándor szövetségi kapitány részéről megvolt a hajlandóság a kérés teljesítésére, de végül egy sérülés döntött arról, hogy a szakmai stáb nem számíthat a játékosra: Laczkó bal térde egy gyulladás következtében a hétvégére bevizesedett, és Szilágyi György csapatorvos úgy látta, ilyen állapotban nincs esély a védő mai játékára. A labdarúgó szerdai szereplése továbbra is kérdéses, Genovában kezeléseken vesz részt, és amennyiben a térde rendbe jön szerdára, akkor lehet esély a szerepeltetésére a Varese elleni osztályozón.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/laczko-zsolt-nem-jatszhat-az-esti-meccsen
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2012.06.10, 19:28
    A magyar válogatott szombat hajnalban érkezett haza Prágából, majd a déli órákban szabad program következett, a játékosok családtagjaikkal találkozhattak. Délután Egervári Sándor tréninget vezényelt a játékosoknak - akik egy félidőnél többet játszottak pénteken, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek a támadásbefejezést gyakorolták.

    - Az edzés után után egyeztettem Róth Antallal, hogy milyen megoldással tudnánk egymásnak segíteni. Abban állapodtunk meg, hogy a sárga lapjai miatt a keddi mérkőzésről eltiltott játékosok közül Kádár Tamás és Gulácsi Péter is felkerül hozzánk, míg Megyeri Balázs az U21-es kerettel készül tovább, és védeni fog a liechtensteini Eb-selejtezőn. Ez a fajta összedolgozás eddig is jól működött közöttünk, és a két válogatott a jövőben is segíti majd egymást hasonló esetekben - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

    A tüzetesebb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Juhász Roland vádlijában egy két és fél centis izomszakadás keletkezett, a védőre három hét kihagyás vár, de továbbra is az edzőtáborban marad orvosi kezelésekre. Koman Vladimir közel teljes értékű munkát végzett, a vasárnapi tréningen már csatlakozhat a társakhoz, és hétfőn pályára léphet az írek ellen.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/gulacsi-peter-az-a-valogatott-kereteben
     
  12. avatar: Sanyi-Hungaria
    2012.06.06, 21:07
    Ez a jegy dolog nem szólt másról mint, hogy abba szektorba nem engednek be más szektoros jeggyel. Ezt mis is meg szoktuk játszani ha többen megyünk és más más szektorba szól a jegy hogy ha már kinn vagyunk együtt nézzük... A stílus beli dolgokat inkább nem kommentálnám...
     
  13. avatar: Coimbra
    2012.06.06, 16:15
    Életem első válogatott meccse volt, végül is nagy csalódás, elsősorban a szurkolás szempontjából. A "hivatalos tábor" kb. 5-6 dalt ismer és tud, ez egy lassan 10 (?) éves szervezéstől kissé kevés, kb. Diósgyőrben van ennyi. Ezen kívül mindenki össze-vissza szurkolt, és a következetlen politikai nézeteit próbálta ráerőltetni a szurkolás csapásirányába. Mostanában nálunk a Fradi-meccseken sincs nagy hangulat, de egy válogatott meccsen többre számítottam. Még akkor is, ha egy barátságos meccsen esett az eső.

    A jegyet fel akartam tölteni, bár gondoltam, biztos megelőznek vele, aztán mégse így történt. A meccs előtt már bent álltam a T szektor tetején, amikor odalép hozzám egy figura, hogy adjam neki oda a jegyem. Csak néztem rá bután, aztán visszakérdeztem, hogy miért, majd rögtön rávágta, hogy mi van, azt hiszed, tolvaj vagyok? Aztán hogy örüljön, odaadtam neki, és már csak azt láttam, ahogy a szakadó esőben a kerítésen kiadja valami haverjának (mondjuk hogy jutott át két ellenőrző kapun, és miért a 3. előtt állt meg, azt nem értem). Már bent voltam, szóval mindegy volt, van-e jegyem, így legalább pedig megbizonyosodhattam róla, hogy a magyarok között is ugyanúgy vannak sunyi tolvajok és hazugok, mint máshol.
     
  14. avatar: wmisharin
    2012.06.06, 09:16 (szerk.: 2021.05.26, 17:17)
    kép
     
  15. avatar: pirospont
    2012.06.05, 08:34
    #4 Hivatalosan nem gyásznap, hanem a nemzeti összetartozás napja. Emléknap.
     
  16. avatar: NNS
    2012.06.04, 21:04
    A mérkőzés tervezett kezdési időpontja előtt leszakadt az ég, a játékvezető a vihar elálltáig nem engedélyezte a játékot. A találkozó húsz perc késéssel kezdődött.

    http://www.mlsz.hu/tudositas/13/t/2
     
  17. avatar: AMiUtunk
    2012.06.04, 20:34
    Nemzeti gyásznapra egy felelős vezetés nem köt(het) le mérkőzést!
     
  18. avatar: magyarfutball.hu
    2012.05.14, 20:04 (szerk.: 2021.05.26, 17:02)
    A magyar válogatott legközelebb június 4-én, hétfőn 20.30 órakor a Puskás-stadionban játszik hazai felkészülési mérkőzést, az ellenfél az Európa-bajnokságra készülő ír válogatott lesz.

    A találkozóra május 15-én, kedden kezdődik meg a jegyek értékesítése. A belépőket a szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban, valamint az ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni - elhelyezkedéstől függően - 2000, 3000, 4000, 5000 és 7000 ezer forintos áron.

    Ezúttal is kialakítunk egy Gyerekszektort, ahová iskolák, akadémiák, egyesületek regisztrálhatnak, ebbe a szektorba ingyenes lesz a belépés. A minimum 20 fős gyerek csoportok jelentkezését a gyermekjegyek@mlsz.hu címre várjuk, május 21-én 12.00 óráig. A regisztráció után értesítést küldünk arról, hogy a belépésre jogosító jegyeket hol vehetik át a csoportok. Mivel a férőhely korlátozott, ezért csak azon csoportok jegye biztos, akik kaptak visszaigazolást. Fontos, hogy mindenkinek kell belépőjeggyel rendelkeznie, mert csak ezzel léphet be a stadionba! Az igényeket a jelentkezés sorrendjében igazoljuk vissza. A szektorba 14 év alatti gyerekek részére lehet jegyet igényelni, akik felnőtt kísérővel látogathatják a mérkőzést: négy fő gyerek mellé egy fő felnőtt kísérő léphet be a szektorba.

    A mérkőzésen Családi szektort is kialakítunk, minimum három fős családok számára. A család férfi tagjának a jegye 4000 forint, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 1000 forint/fő. A gyerek és a családi szektor kedvezménye nem összevonható.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/magyarorszag-irorszag-kedden-kezdodik-a-jegyarusitas