magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC-TEVA 1 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 17:35
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Nagy kár ezért, jobbak voltunk.
  Az bebizonyosodott, hogy Czviktovics hiányát elbírjuk. Bódi jobban lőtte nála a pontrúgásokat, remélem, most már övé ez a feladat. Mijadinoskit meg jó lenne lassan elfelejteni, nagyon sok gólt kapunk róla. Ennyit Szűcs is tud.


  Nagyon szép gólt fejelt Mijadinoszki b+
  Kétszer vezetünk Újpesten mégis döntetlen a vége, vezetünk az Üllőin majd öngólt fejelünk. Czvitkovicsot remélem végleg elfelejthetjük.


  Azt azért nem értem, hogy Kondás miért cserélt az utolsó percekben? Vagy be voltunk sz@rva? Ilyen lassú csere? Mert a zászló akkor is nekünk állt!!!
  Vagy csak nekem állt?...


  Nem is értem, hogy Elemér miért változtatott, Szűcs az ő embere; ráadásul jó is volt az utóbbi két meccsen, még indokolnia sem kellett volna, ha marad az ugyanaz a védelem.


  Maradt az x:-( és a 3 pont a 2. helytől
  Két legjobb formában (Bódi Kula) lévő hozta össze a gólt. Hihetetlen, vagy éppen szánalmas (itt a direkt edző buktató összeesküvés elméletre?! gondolok), hogy milyen pálforduláson esett át a csapat a cseh remek távozását követően. Ez a fradi nulla, mit nulla dupla nulla, WC, budi ergo szar. Így odaakjándékozni két pontot, bassza meg! Gyerünk tovább!


  Beszartunk, hogy belelkesednek az egyenlítésen és vernek még egyet, pedig sem lelkesedni nem tudtak, sem kétszer egymás után emberhez passzolni.


  Bódi egyébként erőteljesen dzsudzsákosodik, egyre többet vállal, végre a helyén is játszik, minden szabad- és szögletrúgás legyen az övé mostantól - ja, azért az arca is nőtt, ma például a kiállítás is benne volt, nem árt majd egy-két edzői jótanács.


  Nehéz szavakat találni egy ilyen meccs után. Az első félidőt követően a fejemet tettem volna rá, hogy 0-0 marad a végeredmény, annyira eseménytelen és unalmas játékrész volt. A második félidő első 15-18 percében viszont olyat fociztunk, amilyet hónapok, vagy talán évek óta nem. Ki sem jött a félpályáról a Fradi és rendkívül elegáns, ügyes támadásaink voltak.
  Lassan erőteljesen hitelét veszti a "nem kell nigger"-ezés. Vagy lehet, hogy Adamot ez indítja be és ettől lő minden meccsünkön gólt? Ha így van, csak szóljon nekem és végig fikázom az egész meccsen egész Afrikát.
  Novakovic dicsérésével kezdeném. Rendkívül magabiztosan védett. Nehéz beadásokat, íveléseket magabiztosan húzott le. Bátran vetődött ki a kapujából, taps neki a mai játékáért. Leszámítva a labda játékba hozatalát. Ha van egy kis esze a stábnak, ráküldik a gyerekre Plekszit, hogy tanítsa meg kirúgni azt a rohadt bőrgolyót. Gondolom Erdélyi alkalmatlan lenne erre a feladatra... Ezt leszámítva nálam ő bent ragadt a kezdőben.
  Fodorban az első félidőben nagyon benne volt egy gól, szerencsére nem érett hazai találattá ez. De feltűnően bizonytalan volt ma is. Mirsadra nem szívesen térnék ki... Az első reakcióm az volt, hogy takarodjon, ahova csak akar. De természetesen nem akarta ő ezt így... Ettől függetlenül Simac kapja meg maga mellé Komlósit, ha felépül.
  Bódi tényleg egyre zseniálisabb. Tito, pár napja leugattál még, hogy Tüptürüphöz hasonlítottam smiley Ramos is kezdi megtalálni magát. Nem értettem, hogy miért nem ült le a kispadra, miért ment be az öltözőbe. Lehet, hogy megsértődött...
  Adamo remek volt, hozza, amit igazából tudd. És bizony. KELL A NIGGER!
  Simán nyerhető meccset szalasztottunk el, tulajdonképpen önhibánkon kívül. Maximális dicséretet érdemelnek a srácok, mert megtették, amit csak meg lehet tenni. A szerencse ma sem állt mellettünk.
  Nálam felnőttek a lányok teljesítményéhez ma a srácok is.

  A két szurkolótábor közti különbség is szembetűnő volt. Míg nálunk 90 percig a csapattal voltak elfoglalva az ultrák és megállás nélkül buzdították a srácokat, addig a hazaikanál többnyire velünk foglalkoztak. Kicsit nevetséges, kicsit szánalmas, de ez van.

  Ui: Jobbulást a metróaluljáróban elájult Fradi-szurkolónak. Nem tűnt túl bíztatónak az állapota. Ráadásul a mentők is piszok lassan érkeztek ki.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=55270&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 16:43
  továbbra is tartom, nem szabad nemzetközi porondra lépnünk ezzel a játékkal... bár nagyon adnám a túrákat, de csak égnénk :(


  édes istenem...és ez a két csapat a dobogóért játszik...bűn gyenge...nem kezdem el sorolni, kiket nem szeretnék látni többet a csapat közelében sem, mert nincs értelme. örüljünk, ha játszik valaki. de akkor is nulla! nem a magyar himnuszt kéne meccs előtt játszani, hanem az albertirsait. azóta ők mindig nyernek!


  Na eljött az a pillanat, hogy úgy érzem, tök fölösleges és értelemetlen bármit is mondani erről a meccsről, mert ugyanazt láttam, mint tavasszal, talán most volt a legkilátástalanabb a játékunk. 3-4 méterrel én is fölé tudom lőni a labdákat, milliós fizetés nélkül...


  és pl mi van tutoriccsal? tavaly minden csapat őt akarta volna, mert nem lehetett mellette elmenni. erre most úgy be van lassulva és úgy el van hízva vagy nem tudom, hogy rossz nézni...zsunior meg egy kabaré...


  Komoly széthúzás az öltözöben, gondok.
  Bencéről érdekes mondat volt, hogy megvan az oka, hogy nem játszik.

  Balog Zoli megerősítette, hogy az anyagi helyzet komoly problémákat okoz és nehéz kezelni.
  Idegenlégiosók nehezen tűrik, hogy nem kapnak pénzt.


  a leghumorosabb az örömováció volt Rósa lecserélésnél. kár h a nulla gólos teljesen fogalmatlan mijkovics állt be. pedig én Pölőt akarom.


  Azért arra kurva kíváncsi lennék, a Marek hogyan tenné oda magát a labdáért való párharcokban, ha jönne rendesen a fizetése. Ennyire még Rósa sem alibizik. Undorodom ettől a magatartástól. Marek nálam (már rég) leírta magát. Schembri hasonlóképp.
  A meccs egyébként annyira borzalmas volt, hogy úgy a 60. perctől abbahagytam a nézését. volt már ilyen nálam, de ahoz egy Kecskemét-Fradi 4-0 kellett... Szerintem ez attól is rosszabb volt. Hétről hétre sikerül a 0-át is alulteljesítenünk.
  Prukner egy magatehetelen nudli, de hozzáteszem, nem ő rúgja be a helyzeteket. Amit ott Rósa az égbe lőtt annál a helyzetnél.....


  Számomra egyébként a tegnapi meccs legtrébb pillanata az volt amikor nemtom melyik debreceni (amúgy ténylegesen) lekönyökölte Moralest, aki elterült az arcát fogva aztán az ujjai között kikandikálva figyelte, hogy mik a reakciók. Élőben biztos nem volt feltűnő de a fotelból kibaszott látványos volt, pont közelit adtak róla, pechjére.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=185630&na_step=30&t=9018131&na_order=