magyarfutball.hu

MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 18:11
    Pozitivumok:
    Van kapusunk,a Csizi,Tutorics kettos kozepen,Drago hianyaban jo.
    Kozeppalya es baloldal nelkul ixeltunk.
    A ket merkozesen szerezheto 6 pontbol negyet mi szereztunk meg.

    Negativum:Jatekunk,Short,Doherty,Adnan,Alcantara.
    De Toth Bencet sem kovetelem egy darabig a kezdobe.

    Nyaron a sok tudatlan idegenlegios helyett igazoljunk olyanokat,mint Hidvegi,Szatmari.


    gondolom sort lenyilatkozta, hogy "very, very well" minden, az egy pont is jobb, mint a semmi, de a következő meccsen mindenképp győzni kell, ha el akarjuk érni a célkitűzést, azaz a hatodik helyet!


    Elding elég szimpi volt, a gólja is, meg ahogy hergelte a Tábort, faszán küldte, a csapat játéka továbbra is nulla. Nekem egyébként még Doherty, Tutoric és Csizmadia tűnt elfogadhatónak.

    Meccs után még a karhatalom kitett magáért, de remélhetőleg ez már csak egy utolsó, gyenge vergődésük volt. smiley

    HAJRÁ FRADI!!!


    Dorotival kapcsolatban egyetértünk.Divat lett őt szidni.
    És ez tőlünk rendben is lenne, mert tényleg sok labdát elszór.
    De hogy egy ostoba buzigyerek (sportriporter) a tv-n keresztül folyamatosan kritizálja a légiósainkat az már gusztustalan. Még ha mindig igaza lenne, akkor sem tehetné. Pl miért nem teszi más csapatok esetében. Ott mind-mind zseniális légiósok nyomják, fantasztikusan teljesítve hétről-hétre.

    Dorotit csak azért védeném meg, mert valami idióta okból tőle várjuk a csapat mozgatását.
    Könyörgöm! Ez a srác kölyök kora óta labdaszerző. Soha, de soha nem játszott irányítót.
    Talán meg kellene nézni, hogy mennyit fut, mennyit és hogyan ütközik, hány zsugát szerez.
    Aztán ehhez képest értékelni a hibáit. Amiből sajna van bőven. És talán nem azért pukkad ki a meccs végére, mert nincs ereje, hanem mert 3x annyit robotolt mint más.

    Ennek a csapatnak összeségében van tartása. Játéka nem sok az biztos.
    Egyénenként gyengébb képességű spílereink vannak, de mint csapat bárkit lebírkózunk . Ahogy ma a mötökát, akik egyesek jóslatai szerint szétfociznak minket. Nekem nem úgy tűnt.

    0 azaz nulla a középpályánk, így is partiban vagyunk minden meccsen és leszünk is ellenfelei bárkinek a következő fordulókban is.

    Félreértés ne essék, mert nem vagyok elégedett, sőt. Szar a csapat és gyenge az edző.
    Én sem ilyen Fradit akarok. Még csak hasonlót sem.


    Első félidő a libásoké volt. Pontozással.
    A második teljesen a miénk.
    Ma sem mentek be a helyzetek.
    De a nagy mtk a második félidőben már néha a félpályán is nehezen jött át.
    A sokat szidott gárda, bár tényleg sok hibával játszva, de megint rákényszerítette akaratát az ellenfélre.
    3-4 helyen kéne minőségi csere és igen jelentős javulás lenne látható nálunk.


    Igen, ez marha idegesítő volt, hogy a kommentátor végig baszlatta a légiósainkat, közben meg az ötödosztályból jött Elding akkora gólt vert, hogy na! és a nagy akadémiás taknyok nem bírtak el a "varázslatos képességű pakisztáni légiós"-t is soraiban tudó Ferencvárossal. Mert oké, szarok vagyunk, de neki nem az lenne a dolga, hogy ezt végig szajkózza! erre vagyunk mi, neki a meccset kell kommentálnia, nem a Fradit! Nálunk egy labdakezelési hibát is "ójaj" megjegyzéssel illetett, míg a nagy mtknál ha becsúszott ilyen, akkor néma csönd...
    Más. Egyébként vallom, ha lenne egy fürge, gólérzékeny csatárunk és egy villanni képes irányítónk, akkor a dobogón állnánk. Ez pedig csak két játékos. Csakhát sajnos nincs...


    Az azért gáz, hogy a "gyenge" légiósainkkal és még gyengébb Kulcsárral és Tóth Bencével a 2. félidőben lefociztuk az állítólag legjobb magyar akadémia legnagyobb tehetségeit. Mármint a magyar foci szempontjából gáz


    Ritkán fordul elő az emberrel, hogy fájdalommal a szívében indul el egy Fradimeccsre, a tegnap történtek miatt azonban ma ez is megtörtént velem. Az induláskor, délben még nem gondoltam volna, hogy ennél is rosszabb érzésekkel jövök haza. Bíztam benne, hogy méltóságteljesen és balhémentesen tudunk megemlékezni egykori legendánkról, Varga Zoliról. Bíztam benne, hogy a botrányos kezdés és működés ellenére az "új fszsz" majd megmutatja, hogy tudnak ők máshogy is, ha akarnak. Nos nem sikerült. Megint megbuktak. Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy egy ilyen napon, egy ilyen legendára emlékezve miért nem tud egy 10-20 fős csapat viselkedni. A diósgyőr meccsen is balhéztatok, nektek "köszönhetjük" a kártya körüli hercehurcát, majd szétvertetek egy jól működő szurkolói szervezetet, évtizedes csoportokat és még Varga Zolira emlékezve sem tudtok viselkedni? Mégis minek kéne történnie ahhoz, hogy balhémentesen jelenjetek meg egy meccsen? Végtelen fájdalom tölt el amiatt, hogy egy ilyen napot is sikerült bemocskolnia az "új fszsz"-nek, erre a meccs utáni balhézásra az égvilágon semmi szükség nem volt. Őszintén remélem, hogy az ismételten leszerepelt "új fszsz" végre belátja, félre kell állniuk, ez egy követhetetlen, járhatatlan út, amit jártok srácok. Egyúttal, kívülállóként ugyan, de ha lehet ilyet mondani, sürgetve az illetékeseket, szeretném ha a régi, igazi FSZSZ csoportjai és tagjai visszatérnének végre a lelátókra, nagy szükség van rájuk, rátok. Nehéz sorozat előtt áll a csapat, a lelátói élet a totális káosszal és tragédiával lett ma egyenlő, szükség van azokra, akik az elmúlt évtizedben már annyiszor bizonyítottak! Hajrá Fradi és Isten Veled Varga Zoli!!


    Most értem haza a meccsről és a rendőr attakról…
    Igazából a hibáinkat mindenki ismeri, a meccsről nagyjából mindenkinek ugyanaz a véleménye. Bár hozzáteszem, hogy ezzel a döntetlennel jobban meg vagyok elégedve, mint a hazai x-kel… Állítom, hogy a TÁBOR nélkül ezt a meccset elvesztettük volna.
    Viszont ami utána volt… Soha nem szimpatizáltam a készenlétisekkel, de igazából közömbös voltam velük. Ma viszont… Előre leszögezem, hogy nem vagyok semmilyen csoport tagja, “szimpla, mezei” Fradista vagyok.
    Elindultunk hazafelé, már a stadion sarkánál voltunk, amikor az előttem menő sráchoz odalépett egy rendőr: “Iván (igen az UG-s) vagy?” A srác válaszolta, hogy igen és már vitték is a rendőrautóba. Ezt sokan észrevették és kérdőre vonták a rendőröket, aki úgy válaszoltak, hogy csak a kötőszó volt a b.zd meg és már jött is a könnygáz… Társaságomat már rég elvesztettem, így átsétáltam a villamos megállóba, de az ott várakozó villamosra már nem fértem fel. A villamos elment, jött még egy adag könnygáz, a tömeg átjött a megállóba. Néhány srác köveket dobott az út másik oldalán levő rendőrökre. Alakzatba verődtek és átrohantak a megállóba. Kis naivan azt gondoltam, hogy miért szaladjak, hisz nem követtem el semmit…
    A mellettem kb. 10 méterre álló két srácot földre teperték és ütötték-rúgták őket. Átfutott az agyamon, hogy szólok, hogy hagyják abba, de már a képembe üvöltött egy 120kg-s rendőr: “Most dobálj, b.zd meg!” Megfordultam, kaptam egy ütést a derekamra, megpróbált elgáncsolni, de nem estem el és szerencsére nem jöttek utánam…
    HANGSÚLYOZOM, hogy tényleg dobáltak kővel, de ők már régen elfutottak, a megállóban csak azok maradtak, akik nem csináltak semmi (a rend őreinek csak paraszti ésszel bele kellett volna gondolniuk: azért nem futok el előlük, mert nem csináltam semmit)… Voltunk vagy 30-an.
    Megjött a villamos, felszálltunk, de a rendőrök továbbra is gumibotjukat lóbálva hergelték az embereket: “Gyere le, b.zd meg!” és stb. szavak kíséretében…
    A Szögletnél már azt mondták, hogy felsőbb utasításra vitték el Ivánt…
    Olyan szépeket tudnék írni, hogy ki lennék tiltva a oldalról.
    Azt kell, hogy mondjam, hogy én is átálltam a “Gyűlölünk sz.ar készenlétiek!” táborába.
    A meccsről ténylegesen nem is tudok véleményt formálni, mert fő az agyvizem. Talán majd holnap!
    Hajrá FRADI, utálunk sz.r készenléti!

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=209776&na_step=30&t=9018131&na_order=