magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-AVE Ásványvíz 0 : 0 11:20

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 18:31
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Üdv, Bajnokcsapat szurkolók smiley

  Ezt már senki nem veheti el tőlünk. Nem volt szép meccs, de célravezető. A jövő héten TV-s meccsen bajnokavatás. Balhé megint volt, megdobálták a csapat buszát. A Fair-play díjat nyerő csapatkapitány, a díj szellemében járt el amikor visszadta a zsugát.
  A legjobban az tetszett hogy párszor odakiabáltak Szima Gabinak: Szima vedd meg a Fradit smiley))


  nagyon jó volt a látvány,egyszerű de tökéletes és nagyon találó!!!

  sajna megint nem jutottam be vendégbe,de egyszer úgy is sikerülsmiley

  BAJNOKCSAPAT!!!


  Nem tisztem védeni Supkát.
  Sőt, de már nem első esetben kell megdícsérnem.
  A mai edzői csörtét fölényesen nyerte.
  -megerősített középpályás sorral álltunk fel, két labdaszerző (Habi,László), egy ék (Egyetlen).
  Ez olyan jól működött, hogy a Fradi a meccs folyamán 0 azaz nulla kapuralövést produkált.
  -az igazi szivattyú a 2. cserénk volt. Supka sunyi módon lehozza Böőrt, helyette védőt (Hege) dob be. Széprerményű László Csaba azonnal bekapja a horgot, védő le, csatár be. Ezzel 3 főre redukálja a védekezni is képes emberei számát.
  Erre vár Supka, Hege hátra, Kis Zoli középre, s röhögve behozza Bogit.
  10 perc alatt 3 ziccerünk van.
  Elszórakoztuk a meccset.

  Aztkell mondjam,hogy a mai meccsen a LOKI legjobbját Supka Attilának hívták.
  Szép volt Supka, szép volt fiúk!


  Fasza volt a mai túra. A hazafelé út egy kicsit huzatosabbra sikerült a kelleténél..smileysmileysmiley


  Nem az a baj,hogy x lett.
  Nem az a baj,hogy beállunk védekezni.

  Az a baj,hogy ha egyszer már beállunk védekezni,akkor az istennek ne legyen helyzete a másik csapatnak!Az első félidőben óvatos volt még az ellenfél,max 3-4 ember jött istenigazából előre,mert nem mertek kinyílni,de még így is helyzetbe tudtak kerülni.Később a második félidőben azért már előre indultak többen.

  Nem játszuk a focit már rég óta.Egyszerűen semmi tudatosság nincs a játékunkba előrefele,de ma az is látszott,hogy védekezésben sem vagyunk ott rendesen.Néha igen tetszettős 3 szögelést mutatunk be,csak az a baj,hogy nem tudnak a 3szögek egymásba átfejlődni(értsd: 3 ember van benne az akcióban,nem látok összhangot a többi támadásban résztvevő emberrel).Ennél sokkal többre vagyunk képesek.

  Másfelől ,ha Dombi nem sérül le ,akkor nem tom mi lett volna,Madar igazán jól állt be,stabilizálódott a játékunk picit.Bandi állítólag a Pápa elleni mérkőzésen 2A4es oldalt jegyzetelt tele,csak azt nem tudom,hogy ha vannak dolgok amiket észrevesznek,miért nem javítják ki.

  Más:

  Folyamatos reklamálás/veszekedés.Ezt nem tudom elfogadni.Azt az energiát inkább a játékba illetve a konventrációba kéne beleölni és nem pedig felesleges üvöltözésbe.

  Ezután hengert várok el a csapattól,mert semmiféle nyomás nem nehezedik rájuk.
  De el kell gondolkodni,hogy ezek a szerkezeti és felfogásbeli dolgok a bajnokság megnyerése után megváltoznak - e?


  Sajnos az 1 csatáros játék miatt, semmiféle nymomás nem volt a z Ftc védelmén.CSak amikor Bogi beállt a második félid-őben volt kb 3 perc nyomás alatt.

  Zolika nem is ment oda pacsizni az tuti,de láttunk már morcosan levonuló Dombit is nem rég.

  Azt sem értem , hogy mérkőzés közbenoi nyilatkozatában Supka azt mondta elégdetlen,mert nem a megbeszéltek történnek,aztán mérkőzés után,hirtelen elégedet lesz a nyújtott teljesítménnyel smiley


  Játszottunk 10 emberrel,mert Zsombi képtelen volt megmozdulni, illetve így Sándort leemberfogózták,azaz a kapura 0(nulla) veszélyt jelentettünk.Szerintem L.CS.csak röhögött,hogy csak Zsombi játszott.


  Aki "célfutballt" akar látni, az nézze a kib*szott olasz fetrengést, amondó vagyok. Ez a mai meccs nevetséges kamu volt, immáron sokadjára a tavasszal. Egy találkozó, a hazai MTK elleni volt foci eddig, a többi nyámnyila tengés-lengés. Ezt a mai zöld csürhét is 5 gombóccal kellet volna kitömni, de nem, ehelyett fonnyadt bagázsnak álcáztuk magunkat, teljes sikerrel.
  Vagy csak Európát akarjuk folyamatosan megtéveszteni?
  Bízom benne, hogy a következő két hazai fordulóban futballt is láthatunk.


  Most komolyan kérdezem, mégis mit vártál a meccstől? Azt, hogy 10-0-ra nyerünk? Vagy mit? Koraeste hazaértem, visszanéztem a meccset videóról. A Fradinak nem volt igazi gólhelyzete a meccsen! Összesen 4db helyzetecskéje volt; egyszer Bartha kisodródva riogatta a Springer szobrot, egyszer Habi tisztázott az 5-ösön belül fejjel; a második félidőben Huszti jól rávezette, egy csel után lőtt: majdnem taccs, a végén meg Botis fejelt jócskán mellé kiszorított helyzetből. Én a meccsen úgy éreztem, hogy ha estig játszunk, akkor sem lő gólt az ellen. Nekünk voltak veszélyes kontráink: Böőr lövése, Kiss Z lövése, majd Csipa és Bogdanovics kontrái. Ezt a meccset pontosabb befejezésekkel nyerhettük volna, de én a döncivel is maximálisan elégedett vagyok. Egyetlen dolog, amivel én sem értettem egyet, az Bogi kispadozása volt. Iskolázottabb smiley) kollégáink betehetnék a mérlegünket Supkával. Lehet sokan meglepődnének! Egy edzőt pedig az eredményei minősítenek. Szerintem...

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=142520&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 18:02
  A mai meccsen küzdöttünk, hajtottunk, de csatáraink nem tudtak gólt szerezni.
  A védelem most összességében OK volt, talán a középpálya is, de a csatársor
  sajna ez ellen az okosan megszervezett, betömörülő védelem ellen kevés volt.


  Illik,vagy sem,ez van.
  Ha ilyen fontos meccsen nem tudjuk leverni oket,akkor nem is erdemeljuk meg
  a bajnoksagot.
  Pecs ellen sem lesz konnyu.
  Az MK sem 100%...
  Meg a masodik vagy harmadik hely sem.
  Jol nezunk ki.
  Az utan a csodalatos ôsz utan....


  Ezt elbuktuk. Tavaly a Loki bukta el, de akkor volt egy borzalmas Pintér időszak. De most tudjuk, hogy mi miatt volt, hogy ezt elbuktuk. A Debrecen jogosan megnyerte a bajnokságot. Egy biztos szerdán meg kell nyerni a kupát! Csak egy dolgot nem értettem. A Taki miért nem a jobboldalon játszott? Bartha Lacival megvagyok elégedve.

  Ez van. Kedvem nem jó, de ezek a tények. Szerdán megkell nyerni a kupát, nincs mese. Aztán lehet építeni egy új csapatott.


  Legalább ma mindenki láthatta, hogy egy futballmeccsen a hajtással meg az akarással nem sok mindent lehet elérni.
  Játszani kellene, focizni.
  Szellemesen, kiismerhetetlenül, kicselezni az ellenfelet, túljárni az eszén.
  Erről szól ez a játék is, nem az észnélküli hajtásról, pálya felszántásról.

  Érdekes, hogy egy Flóri egy Zoli, Nyíl soha nem hajtott úgy, ahogy manapság elvárják a szurkolók.
  Viszont hozták a meccseket, mint tavaly a Gyerek, meg a Tökszi.

  Vicc, hogy egy edző ilyenkor nem tudja hátrább vinni a csapatot, kicsalogatni az ellent.
  Nincs egy ötlete, amivel győzhetnénk.
  Csak a sablon.
  Beívelni, aztán ennyi.
  Megyünk előre leszegett fejjel, mint a hülyék.
  Hiába, ez az elvárás.
  Tessék, ezt akartuk.

  És mielött az őszi menetelésről szólna a mese, a Pápa, a Nyíregyháza meg talán a Honvéd ellen muzsikáltunk.
  A többi kínlódás volt.

  Lehet hajtani meg futni, mint a bolond, lelkesedni meg a Fradi-szívről zenélni, ezt a játékot is gólra játszák és nem hajtásra.
  Meg kell tanulni futballozni.
  Hajtani a munkaversenyben kell.

  Furulyás takarodj !


  hát igen, én se értettem mi a fasznak ivelgetünk, amikor midnent kifejelenek
  Habi a 2. félidőben az összes szögletet kifejelte az ötös srakáról
  még valami, azt se vettük észre, hogy a szél miatt midnen labdánk hosszú?


  Bartha 17 éves, úgyhogy van ideje...de az már most is látszik, h akár jó játékos is lehet belőle!

  A meccsről: tudom megint elleszek átkozva, de nem volt, vagy nem látszott a taktika. Sőt a pontrúgásoknál sem láttam begyakorolt figurát... Én szeretem László Csabát, de ez elég kevés...
  Ráadásul gyakorlatilag mindenki védekezett, mikor győzni kellett volna. Tudom, nincsenek olyan játékosaink, de tulajdonképpen csak Gera az akit nem tudtunk pótolni. A csatársokról az a véleményem, hogy ha nem kapnak jó labdákat szinte bárki állhat elől (kivéve ha klasszis az illető) a most visszasírt Tököli kb. ennyit tudott volna a játékhoz tenni, mint a maiak. A Békéscsaba ellen legalább mozogtak a csatáraink (Nógrádi+Bartha) ma csak Bartha mozgott keresztbe... Pedig ha nem jönnek a pontos labdák, akkor az elmozgásokkal lehet helyzetbe kerülni azt hiszem...
  Takács sem tudott elfutni a bal oldalon (nyilván neki kellett levédekeznie a gyors? jobb oldali debrecenieket, bár Huszti is ott volt) miközbe a másik oldalon Vukmir számtalanszor simán felfutott....menynivel több sansza lett volna erre Takácsnak.

  Összegzésképpen annyit el lehet mondani, hogy ez a csapat kevés, László Csabát pedig akkor ítélhetjük meg, vagy éppen el, ha kap a keze alá 2-3 klasszis focistát...egyébként szerintem éppen ez hiányzik, mert a csapat amúgy rendben lenne, csak két meghatározó, játszani tudó játékos kellene...

  És végezetül: az idióta léderer a nézőszámról beszél, miközben delőtt van miattuk a meccs. Lehet, h angliában ez megszokott, de ott hagyománya van a korai kezdésnek. Pl Spanyol, vagy Olaszországban delőtt soha nem játszanak meccset!!!!!!
  ps. Persze debrecenben akát reggel 7-kor is kimegy 8 ezer ember, lévén máshová amúgy sem tudnak menni - szinte egyetlen össznépi szórakozás a meccs...smiley


  Sajnos gyengék voltunk, a Debrecennek pedig elég volt ez az antifutball játék is, amit produkáltak, ezért nem lehet rossz szót mondani rájuk sajnos... Gyakorlatilag 90 percen át ottvoltunk a kapujuk előtt, de normális, épkézláb helyzetet így sem tudtunk kialakítani, a szögletekkel és szabadrúgásokkal semmire sem mentünk, monotonok, kiismerhetőek, sablonosak voltak ezek a beívelések. Takács vagy akár Huszti gyorsaságát egyáltalán nem tudtuk kihasználni, mert semmi területük sem volt, hiszen csak egy helyben állt végig a csapat. Sowunmi még csak-csak próbált néha valami váratlant csinálni, de amúgy ő is egy nagy rakás fos volt, Bartha tetszett, még sok ilyen játékost kellene játszatnunk... Szerdán meg kell nyerni a kupát és ennyi!


  még annyit, hogy a debrecen szépen beállt védekezni, mi meg nem mertük lerohanni, nehogy lekontrázzanak, mint 3-4 meccsen korábban megtörtént...

  viszont így ötlet nélkül, begyakorolt variációk nélkül más nem is lehetett az eredmény... az is érdekes volt, hogy Botis nem ment fel végig fejelni, hanem Huszti ugrált az ötösön belül, pedig inkább neki kellett volna hátul maradnia mert egyrészt gyors, másrészt képes normálisan felívelni a labdát nem úgy mint Botis vagy Vukmir... jobban jártunk volna ha Huszti és Takács biztosít, ha már ívelgetünk...


  Jó hangulatú tüntetés volt a retekklub előtt.
  Nem gondoltam volna.
  Teljesen sportszerű, semmiféle rendbontás.


  Külön gratulálnék annak az okosnak, aki kitalálta a Fradista dobd ki a tv-t rigmust. Egyszerűen hihetetlen! Ezt vki viccesnek, frappánsnak hiszi? Vagy azt gondolja, hogy ezzel fogja visszacsalogatni a nézőket a lelátóra? Vagy ettől jobban hajt majd a csapat? Vagy mégis mi a franc volt a célja vele?


  Mondjuk ez valóban érdekes volt, nomeg, hogy a 2. félidőben gyakorlatilag alig szurkoltunk. Jó persze, a tüntetés járt az agyakban, de azért lehetett volna szurkolni...

  De akkor is: HAJRÁ FRADI!

  Legalább az a kurva Kupa legyen meg...!


  Hát a vasárnapi meccs elég lehangoló volt. A küzdéssel kivételesen nem volt baj, a játékkal annál inkább.
  A Debrecen láthatóan az egy pontért jött, a mi csatárimitációink pedig képtelenek voltak komoly gólveszélyt teremteni. Még Bartha mozgott a legbiztatóbban, erre LCS behozza az alibikirályokat. Érthetetlen...
  A legszórakoztatóbb jelenet a szünetben volt, a 28-as zászló vivője meglengette néhányszor a lobogót a Loki tábor előtt smiley)
  Szerdán a kupát azért be kell húzni.


  a Békéscsaba ellen elszomorodtam mikor az előénekes nemes egyszerűséggel leszállt a helyéről és gondolom nézte a meccset.
  tegnap ketten voltak, de ki merem mondani hogy a Loki tábor a Szentélyben leszurkolta a Ferencváros táborát.
  mintha nagyobb figyelmet fordítottak volna a meccs utáni tüntetésre mint magára a meccsre.


  Talán az egyetlen jó újításuk a 3-2-1-Fradi!, amivel viszont az a baj, hogy értelemszerűen nem tudja átvenni az egész stadion.

  Azt sem igazán tudom, hogy ezen hogyan lehetne változtatni, az egész tábort nem lehet egyik pillanatról a másikra lecserélni.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=459610&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 3. avatar: NNS
  2015.02.11, 19:03 (szerk.: 2015.02.11, 19:30)
  Ha jól emlékszem, a meccs után volt a séta és tüntetés az RTL klub székháza elé/előtt a vasárnap 11 órás kezdési időpont ellen.
  kép
  kép: http://ultrasliberi.hu/idot-kertek/

  (... és utána a BKV Előre - FC Szeged meccsre is benéztük smiley )