magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 2 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2024
  2. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2024
  3. Paksi FC - Ferencvárosi TC 2024
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
MOL Magyar Kupa 2023-2024, döntő
játékvezető : Berke Balázs
nézőszámok:
  1. paksifc.hu: -
  2. nso.ho: 51.900
  3. nso.hu: 51.900
  4. mlsz.hu: 52.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.31, 21:50 (szerk.: 2024.06.07, 21:52)
    Nagyképűek voltunk és egy olyan kapusteljesítmény volt, ami ritkán látható.
    Gratulálok a Paksnak! A sportszerűség ezt kívánja.

    Minden adott volt a győzelemhez, de vereség lett a vége. Nagyon keserű ez a pirula, de ma az a feladat, hogy ezt lenyeljük.
    Javaslom próbálja mindenki ezt méltósággal megtenni.

    Amikor kikapunk èn is meghalok egy kicsit. Rengeteg helyzetünk volt,csak gólt nem rúgtunk. Gondolom támadásba lendültek az ellensègeink,hogy a magyar Paks milyen jó volt,közbe helyzet nèlkül nyertek. Mi vesztettünk,mert balfaszok voltunk . Jó èjszakát minden Fradi szurkolónak!

    Köszönöm szépen, nekem a mai nappal lett elég ebből!
    Nem azzal van a baj, hogy majdnem egy félidőnyi emberelőny után a magaspolcos edzőnket beárazza Kaszinós Gyurka, és a 40 éves 100 kilós Bödéről kiállítják a védőnket, ez benne van a sportban.
    Mikor ezután a gyalázat után kijön a csapat, és a Kubatovval való kiegyezés óta - láss csodát - milliomos vállalkozóvá váló capo megtapsoltatja őket, mert egy szemernyi kritika sem hangozhat el a pártelnök úr engedélye nélkül - na ez nekem minden, csak nem Fradizmus...
    Sikeresek lettünk az elmúlt években, de a legfontosabbat, a gerincünket feláldoztuk érte...
    Találkozunk a lelátón a NER utáni időkben, addig is jó szurkolást, asszisztálást ehhez a kirakat-ligához...

    Nyilván leszarom, hogy a capo milliomos-e vagy sem, és hogy egy vesztes meccs után is megtapsoljuk az egyébként gondolkodásban borzalmasan teljesítő csapatot, az szerintem a minimum... ja, és így is nagyságrendekkel jobbak voltunk a félpályát időnként átlépő ellenfélnél, ez egyébként se zavarjon bölcselkedésedben... NER... hát baszki...

    Valahogy már a diós meccs második felében elfogyott a türelmem és ez a mai sem esett jól. Van aki nem képes cizellálni -én hányásmentesen annyit mondok minden elemzést mellőzendő; ha nem tudsz gólt szerezni ez lesz a vége -fájdalmas de nem helyzetre vagy labdabirtoklásra hanem gólra megy..

    Lehet persze hámozni a lufit: miért a homály Civic kezd, miért Barna a kijelölt rúgó, miért nem közlik legalább virágnyelven Pesic miért került ki mert tőle jöhetne még a gól .. a legjobb magyar spori meg Könyvesnek és Winyónak is elnézett lapot, nem beszélve Maiga lerúgásáról, Abenát viszont a semmire sárgázta be először ! Szappanost pedig mi tettük naggyá.

    Azert a jatek jobb volt (foleg Vecsei kiallitasaig), mint a tavaly oszi hullamvolgy alatt, de annyi hasonlosag van, hogy egy jol jatszo Barni nelkul sokkal gyengebbek vagyunk. Barni sajnos nagyon rossz formaba kerult, es nem csak a kihagyott tizi miatt. Jatekban is sokkal kevesbe hatekony, nem is kerul annyit helyzetbe. Kodro meg meg annyira sem tudja potolni, mint osszel Pesic.

    Mondjuk Barni nem attól rosszabb hogy kihagy helyzeteket, mert az mindenkivel megesik. Azért rosszabb mert ilyen vak seggfaszok adnak be neki, mint pl Civic.
    De egyébként szinte senkitől sem kapott sok jó labdát. A tizenegyesét meg az más kérdés hogy a Paksnál mindenki tudja hová lövi, ugyanoda. Véletlenül sem máshová

    Ezt a meccset művészet volt elveszíteni, mégis sikerült. Nem vagyok boldog. Nincs nemzethalál vagy világvége, de a csapat és Sztankovity is nagyon alulteljesített.
    A dózsa ellen lehet javítani, de az egy messze érdektelenebb meccs ennél.

    Kodro ma többször alkalmazta kedvenc cselét: ellép az érkező passz elől. Mögötte senki, csak védő. De ő megcsinálja harmadszor és negyedszer is.

    Ennyi pontatlan beadást meg kapu felé lőtt labdát már részünkről nagyon régen nem láttam. Ez meg még nem von le semmit abból, hogy Dini és Gulácsi mellett Szappanos miért lesz ott az EB - n.

    Ez most fajdalmas volt. Ha akarok valami pozitivumot talalni, akkor Traoret mindenkeppen ki kell emelni. A szeptemberi serulese ota most jatszott eloszor igazan jol szerintem, es vegigrobotolta a 120 percet.

    Lendületes volt , ahogy megszokhattuk tőle, viszont arról, hogy nullák voltunk ma, ő is tehetett, minimum 2 gólt kellett volna lőnie, egyet a 11-es kipattanójából, még egyet a két zicceréből. Balszerencse mind, összeesküdtek ellenünk ma? Lehet. Mikor megérkezett sorra lőtte a gólokat, ma sorra kihagyta a nagyobbnál nagyobb helyzeteket.

    Oké h Lisztes nem játszott jól, de még sokan nem. Abu lépni is alig tudott. Nem tudom mennyire volt jó ötlet azt a gyereket megalazni aki ősszel jópárszor megmentette a seggét.

    Mi tettük naggyá, a tizinél volt egy bravúrja. A többit a kezébe íveltük vagy belerúgtuk, hogy el se tudott volna ugrani

    Ma én úgy láttam B-Középből, hogy akartunk valamit csak semmi nem jött össze. Az elvett gól után még az a valami is elfogyott. Berendezkedtünk arra, hogy majd tizikkel és ez visszaütött. De ez a meccs jól keretbe foglalja a szezont:
    nagy szégyen-nagy sikerek-nagy szégyen.
    HAJRÁ FERENCVÁROS!

    Lisztest most miért kellett így? Ez azért nem normális, ráadásul immáron második alkalommal… Igaz az elsőt még értettem is, viszont ezt most qrvára nem. Ennyi erővel Kodrót is lekaphatta volna a picsába és azzal talán mindannyian jobban is járunk. Pontosabban jártunk volna.

    Szerintem az a szégyen, hogy a hosszabbításban szétesett a csapat játék és ment az egyénieskedés és a vagdalkozás.

    Mi a faszom? Deki, leestél a polcról?
    A csapat fele fejben már nyaralt, a másik fele nem ide való, ez a pofon jókor jött, legalább nem bízzuk el magunkat a nemzetköziben.
    Bognárék és a sajtó recskázhatnak a kupára és a fullmagyar keretre.
    Egyébként meg:
    Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk!
    Hajrá Fradi!!

    Én akkor láttam, hogy végképp elment a meccs, mikor Sztankó a hosszabbítás második félideje előtt ölelkezett, meg fogadkozott a csapattal. Ráadásul addigra már túl voltunk pár fasz döntésén. Főszurkolónk már van, neki inkább az edzőt kellene eljátszania, ahelyett, hogy műmájerkodik.

    Nekem akkor amikor a 110. perc kornyeken leult lehajtott fejjel elkezdte piszkalni a kormet. Az volt a pillanat amikor tudtam, itt mar lofasz sem lesz.

    Beszaras, hogy nehanyan kepesek birozni. smiley B+, 40 perces emberelony, tizi, es egy teljesen vallalhato jatekvezetes. Aze' gondolkozzunk mar, mielott faszsagokat irkalunk. smiley

    Abena masodik sargaja meg csak fault sem volt, Danit kellett volna besargaznia. Aki nem mellesleg vagy 4x reklamatlt sarga lapot mutogatva, amikor feldobta magat. Az nem zetkozi szinten 4 db sarga lap neki, ugyanis nem gesztikulalhatsz igy a biro fele.
    Botkat kellett volna kiallitani, Szevikjan sargaja ott egy vicc volt.
    Mik ezek, ha nem hibak?

    Nem vagyunk hozzá szokva,hogy döntőt bukunk. Ha idáig eljutottunk mostanába fix volt a győzelem. Illetve végre van min kiakadni... smiley Tavaszba eddig nehéz volt belekötni

    Elvesztettünk egy fontos meccset. Elárulom neked, fogunk még ilyet tenni. Mi köze van ehhez bárki becsületének? A futballban az egyik nyer a másik veszít. Aki kikap az mindig becstelen?

    Hagyjátok már ezt a szöveget, hogy Kaszinós lemeccselte az edzőnket... 2 lövésük volt egész meccsen, nekünk meg még ha az ajándék tizit leveszem csak önmagában Traorenak volt 3 tiszta ziccere. A teljes magyar sporttársadalom erre fog elélvezni, de legalább mi ne essünk már át a ló túloldalára. A Paksnak az egész meccsen momentuma sem volt, a kapusuk tartotta őket meccsben, különben ez ismét tükörsima lehetett volna.

    Ezzel együtt el kell ismernek, hogy a második félidő piszok gyenge volt tőlünk, és több kifejezetten gyenge teljesítmény is volt (pl Abu, Loncar, Abena simán buta), de hogy ehhez a meccshez a Paksnak mint csapatnak semmi köze nem volt, az biztos.

    Most ezzel nem Bödét sírom vissza, de jobban szállt be 100 évesen mint bármelyik sztárocskánk…

    Sevikyan azért kapott sárgát, mert nem akarta Botkát kiállítani második sárgával, mert akkor Cissé sérülése miatt gyakorlatilag nyolc egészséges játékosunk marad pályán (sőt Abu Fani miatt inkább hét), úgyhogy kompenzációként kapott Sevikyan.

    Gratulálok a Paksnak!

    Stankovic ma óriási hibákat csinált:

    1. Azonnal kell egy csatár, mert Kodro borzalom. arnit nem lehet lehozni, ha egészséges. Két csatárral még emberelőnyben sem tudunk játszani.

    2. Lisztes teljesen be volt gőzölve, a gól előtt is látszott, hogy fejben nincs ott. Ugyanakkor hosszabbításban 0-1-nél pedagógiai célból lehozni utolsó cserelehetőséget ellőve, óriási hiba, főleg Cissé sérülésének fényében.

    3. Abena hihetetlen, hogy nem tanul, sárgával lerántja Bödét. Stankovic meg fent hagyja sárgával, amikor tudja, hogy életveszély a pali sárgával.

    4. Makreckis sérült? Ahelyett, hogy bejött volna Botka középre, Makre ki jobbra, a legjobban támadó hátvédünket Stankovic a padon jegeli.

    Ugyanakkor a helyzeteket be kell rúgni. Bognárék megcsinálták.

    Komoly szégyennel kezdődött a szezon és azzal is ért véget, így azért nehéz lesz a kettő közti szép pillanatokra emlékezni. Persze egy döntőt el lehet veszíteni, de arra a hozzáállásra, ötlettelenségre, amit mutattunk nincs magyarázat. Padon és pályán is gyengék voltunk. Érthetetlen döntések, zavar a fejekben, elfogyó erő nem ragozom. Ha valakit zavar vagy nem dob fel, hogy ennyien szurkolnak neki az nem ide való.
    De akkor is Hajrá Fradi!

    Ahogy túléltük a KÍ elleni csúfos buktát, úgy ezt is túl fogjuk. Most ezen fognak csámcsogni egy hétig a lapok, ők ünnepelhetnek, aztán remélhetőleg hasonlóan reagáljuk le, mint a BL-betlit. Majd meglátjuk, a nemzetközi meccseken hogy teljesítenek.
    Az új szezonban viszont ez a tegnapi már nem lesz érdekes, új feladatok jönnek, nyilván lesznek érkezők-távozók, nem fogunk ezen hónapokig siránkozni. Nekem személy szerint az Iváncsa elleni kupakudarc sokkal nagyobb pofon volt, persze ez nem jelenti azt, hogy ez jólesett, de nem az első és nyilván nem az utolsó kupadöntő amit elbukunk.

    Én nem értem, hogy ennyi elemzővel, háttér szakemberrel hogyan tudunk egy Kodrot idehozni…Civic…fél évente kapja meg újra a bizalmat, óriás hibái után. Most csak 30-ból 0 jó beadás…

    Azért a lemeccselt kijelentést erősnek érzem annak alapján, hogy saját bevallása szerint, az volt a taktikájuķ, hogy valahogy kibekkeljék, és hátha (!) találnak egy gólt - persze ez Dekit és az aranylábúakat nem menti fel...

    Lehet azon pörögni, hogy kik teljesítettek rosszul, hogy Civic-nek alig volt jó beadása, hogy Márki tök jól cselez de a kapu előtt mindent elhibáz. Hogy Varga árnyéka volt önmagának. De nem lehet azt mondani, hogy ne támadtunk volna. Volt egy csomó helyzetünk, még tizit is rúghattunk, csomó időt emberelőnyben játszottunk, tehát alapvetően működött a csapat. Csak be kellett volna rúgni a helyzeteket. A paks meg csinálta ami tud, szinte minden megmozdulásuk szabálytalan, de ezt művészi szinten tudják véghezvinni. Figyeltem Windecker-t, gyakorlatilag minden megmozdulásánál volt valami szabálytalan, az a csávó nem is tud bánni a labdával, csak lökdösődik. De ez ide bőven elég, a bírónak még belefér és így is képes sárga nélkül lehozni a meccset.

    Gratulálok a Paksnak!
    Nagyon komoly győzelmet ért el, egy nagyon erős csapat ellen. (11-13 ellen)
    Jól indult a meccs és nagyjából 10 perc alatt le lehetett volna rendezni a meccset. Traoré egymaga elverhette volna a Paksot. A mi oldalunkról Ő volt a legjobb, de furcsa ezt mondani, egy olyan játékosra, aki kihagyja a ziccereit.
    Ezt követően megkapta az előnyt a Fradi, melyet a paksi hibák miatt alakultak ki. De nem tudtunk élni velük. A második félidőben azt vártam mikor indul meg a gólhenger. Helyette jött a Cukaricki és a Nyíregyházi taktika, azaz jöjjenek a támadók, hátha ismét bejön. De nem így lett.
    Elfogadom, hogy a bírói hibák egy szezonon belül ki kell egyenlíteni, de azért ne a kupadöntőben. Ennek ellenére nem tudott nyerni a Fradi egy fontos meccsen. Így fájóbb igazán az elveszett döntő, viszont benne volt a pakliban.
    A Genk elleni itthoni meccs óta érzem azt, hogy nem megfelelő edző került a padra, és nagyon megváltozott a csapat. Sok a duma, a színészkedés a pályán. Azt érzem ha nem jön a gól, akkor megpróbálunk a bírónál valamit elérni. És sajnos ez itt a szurkolókban is megvan. "Ha kikapunk az a bíró hibája". Ebben valóban Fradi mentalitású az edző. Azonban szerintem nem ilyen edző kellene ide. Hajrá Fradi!

    Kubatov nemrég azt mondta, hogy jót tenne az Újpestnek, ha kiesne és megtisztulna, akkor most (!) pont ide passzol, nekünk sem ártana egy újbóli tisztítás.

    Kicsit lehiggadva is azt mondom, ezt Sztankó elszabta. Kezdő, cserék, stb. Motiválás nulla. Meccselés nulla. Varga Barnát látjuk, hogy a végére kidurrant. Ő nem látta? Tizi? Tudtam, hogy kihagyja. Miért nem Abu rúgta? Lisztes? Megint. Kodróval is bevásároltunk úgy tűnik. Nem értettem mit akarunk a meccsen. Semmi elképzelés. Makre miért nem? Civic miért igen? Sok a kérdés. Persze volt helyzetünk. Szappanos jól védett, de mondjuk oda is rúgtuk neki. Elmaradtak sárgák, talán piros is a Paksnál. De Botkánál is a végén. A hosszabbításban nem is akartunk nyerni? Lélektelen volt a társaság, az edző is! A Paks meg akarta nyerni. Meg is nyerte. Meg is érdemelte! Megint a keserűség. Ez a Paks simán verhető volt, lett volna. Nem, nem felejtem el a hosszú menetelést, a csoportkört, a bajnoki címet. És nem vitatom Sztankó alkalmasságát sem. És nem bántom a játékosokat sem. De ez most szar volt, és nem esett jól! Ennyi.

    Abena - nem ez az első butasága, minden meccsen egy időzített bomba
    Abu - vannak nagyon jó labdái, de a kondija az NB1-hez is kevés
    Civic - egyetlen beadni képes védőnk, de minden idényben vann több olyan meccse ami alapjá a Soriba sem férne be
    Lisztes - Franfurt-->kölcsön bunesliga2-->NB1 (ha fejben nem rakja össze magát)
    Varga - jó ősz, MTK ellen 4 gól, azóta semmi nem jön össze
    Marqui - már akkor dobja magát ha a közelébe ér valaki aztán csodálkozik h nem fújják le
    Kodro - Inkább elfut a labda elől
    Loncar - kezdi igazolni, h miért volt évről évre kölcsön adva

    Rövide ennyi a tegnapi meccs margójára

    Tegnap este nem éreztem magam jól a vereség után és akkor enyhén fogalmazok! Sajnos a kihagyott büntető után már éreztem hogy baj lesz,de bíztam a csapatban! Rossz döntéseket hoztunk a kiállítás után,de előtte is a Paks semmi másra nem játszott, minthogy kihúzza esetleg a büntető rúgásokig,vagy esetleg egy rögzített helyzetből gólt rúgjanak,ami végül így is lett! A második kapott gólunk már nem osztott és nem is szorzott a helyzeten! Nem nagyon értettem, hogy miért Barna állt oda a büntetőhöz,de egy gólkirálytól elvárható hogy berúgja! Lisztes! Iszonyatosan flegmán játszott,egy csele sem sikerült,passzolni még csak véletlenül sem akart, teljesen jogosan hozta le! Kikaptunk van ilyen, természetesen engem is bánt, főleg a fasszopó Bognár miatt! De van itt még valami, amiről nem nagyon esett szó,ez pedig a játékvezetés! Tegnap Könyves legalább 4 olyan szabálytalanságot követett el amiért bármikor sárga lapot kaphatott volna,egy esetben meg azonnali piros lapot! Ez akkor volt, amikor fekve két lábbal belerúgott Abenába! Nemhogy piros lapot nem kapott, hanem még sárga lapot adott Abenának! Böde kiharcolt egy kiállítást,ami megint csak tévedés volt,mert Dani feldobta magát, többször is a meccsen! Persze Könyvest lecserélte ez a senkiházi,megmentve őt a kiállítástól, holott már pályán sem lehetett volna az a féreg!
    Kikaptunk de én akkor is élek és halok ezek után is a Ferencvárosért!

    Facebook, minden második komment bármelyik random kupagyőztes hírnél:
    Magyar csapat, Magyar Kupa
    Végre, magyar csapat nyerte
    Magyar csapat
    Magyar Csapat, ez az!

    Mi vagyunk a világon az első klub, aki légiósokat alkalmaz? És gondolom ez idéntől van így.

    Abban, amibe bele hergelte őket a média, a politika.
    Utálni a focit, és a sportot.
    Azon ugyanúgy fognak röhögni, amikor kiesik a Paks egy moldáv csapat ellen, mint most, hogy nem mi nyertünk.

    Na kicsit lenyugodva...Borzalmas este volt, semmi sem sikerült. Ami nekem a legjobban fájt, hogy amikor még semmi sem volt veszve, akkor Deki ül a padon maga elé meredve,lebénulva.Az egész testbeszéde azt sugalta, hogy itt vereséget fogunk szenvedni. Ilyenkor egy edzőnek a pálya szélén kéne lennie, erőt hitet sugározni a játékosokba hiszen ezt ott csak Ő tudja megtenni. Nem a vereség fáj a legjobban, hanem az annak módja.
    Hajrá Fradi, Hajrá Csapatom!

    ezt most olyan szépen eladja a média, hogy magyarokból álló csapat nyert, pont a Fradi ellen. S igazából ezt kajálja a nép... De komolyan a hősies gyengébb magyar játekosok. Az emberhátrányt is kibírták. Majd hosszabbításban hősiesen küzdve nyertek... Ennél szebbet megrendezni sem lehetne... smiley oh wait így is történt? smiley

    A foci szellemével ellentétes volt a tizenegyes, a kiállítás is felesleges volt, a bíró miatt borult fel a pálya az első félidőben. Nem tudtak lejátszani minket, Traoré elfutásain kívül nem jelentett nagy veszélyt a Ferencváros

    Bognár te meg nyerni se tudsz normálisan. ne fújjuk be semmit, nyugodtan szegjuk meg a szabályokat. Pont az a duma mint az összes levitezlett edzofenomen meg a szagertok a stúdióban. Majd a nyáron a selejtezők megmutatjak a valóságot.

    Haverom mondta a 90 perc után, hogy ilyenkor szoktunk egy szögletből kapott góllal kikapni. Ez tipikusan az a meccs volt, amit 10-ből 9-szer behúzunk. Sajnos ilyen a foci, emiatt is szeretjük, főleg ha éppen a másik oldalon vagyunk

    A pálya kétdimenziós. Valóban két méterre volt Papp a gólvonaltól, de egyrészt erős volt a szöglet, másrészt a rövid kapufától kb 1 méterre állt, így a kapustól kb 4 méterre lehetett, ez nem hiszem, hogy Varga gólja volt. Inkább Cissé.

    Valóban. Amikor Deki lemondott erre a meccsre Dénesről, akkor a hatalmas rutinnal fűszerezett irányító készségéről is lemondott! Öntökön lövés. Nem is értem.

    Amit legkevesbe tudok ertelmezni az Kodro behozatala volt. Egyreszt most is idegen testkent mozgott a palyan, masreszt ez a ket csataros jatek korabban egyszer sem jott meg be. Ezzel gyakorlatilag oda lett az emberelonyunk, itt hoztuk vissza a Paksot a meccsbe. Akkor sem ertettem, hogy miert nem Zaki jott, utolag meg foleg.

    Katasztrófa volt...Jól indult, kimaradtak a helyzetek és fölénkkerekedett a Paks az antifocijával. Van ilyen.
    Mögöttem egy hölgy megszólal, hogy minden beadás a Szappanos kezében landol. Igen, mer fiaink nincsenek hozzászokva, hogy egy kapus mondjuk kijön a 5-11-es pont közé is. Szappanossal ez volt a legnagyobb gondunk.
    civic? Szót nem érdemel, hogy hogyan tudta Ramirezt kiszorítani ez a falábú szerencsétlen, számomra érthetetlen, de az még inkább, hogy mit keres még a Fradiban.
    Traoré...gyors, de ha csak egy helyzetét berúgja mindjárt másabb lett volna a meccs képe.
    Botka szerintem egész jó volt
    Kihagyott 11-es után számunkra vége volt a meccsnek. A hosszabbításban meg már seggünkön vettük a levegőt.
    Kislisztes meg mehet isten hírével Frankfurtba aztán a bundás 2-be, 3-ba. Jó üzletet kötöttünk.

    A foci ellentmondásos játék. Mindenki azt látja benne amit akar, még akkor is ha a történés valóban más. Önzővé vált ez a játék bár igazságos még akkor is ha sokan próbálják elcsalni. Pl. az mlsz. Csak egy-két morzsa a látottak alapján. Kikaptunk bár örülhetünk mert az a csapat nyert amelynek játékosa Böde aki nagyobb tapsot, biztatást kapott mint a mi Csapatunk, bármely játékosa, sikerkovácsa. Grat a 'B' középnek ezért. Kaszinós azt nyilatkozta, hogy a Fradinak nem is volt nagy helyzete. Akkor miért emelte ki Szappanos kapus teljesítményét? Vajon az időhúzásaiért? A 11 -es kifogásáért nem lehet, mert régi szabály, hogy azt védeni nem lehet csak rosszul rúgni. Továbbá Sztankó miért nem hozta le a sárga lapos hátvédünket, ha korábban elemezte volna a Paks játékát rájöhetett volna, hogy ők ezekre is utaznak, az ilyen 'magas ziccerek' kihasználására? Van egy 120 kikós Bödéjük aki ha feldobja magát nincs az a bíró aki ne ítélné meg az ippont. Lehetne még sorolni, de felesleges. Csak a pofonokból lehet épülni. A Paks meg megmutathatja, hogy a' valódi' foci közegben mit ér, mi a súlya?

    Most a tegnapi eredményt leszámítva, elég szép tavaszt produkáltunk vele, eredményességben és gólok számában is.

    Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy ez a folyamatosan ezer fokon égek és pattogok mentalitás egy idő után megszokottá válik, és már nem fejti ki ugyanazt a hatást, mint az elején. Szerintem egy szezonos edző, és égni fogunk vele a selejtezőben az első komoly meccsen, pl. playoff.

    Igy kivulrol nem nezett ki jol, amit Lisztessel csinalt, de a helyzet az, hogy nem latunk bele, hogy mennyit foglalkoznak vele pluszban het kozben es mi az amit kernek tole ilyenkor, mielott beall.
    Van azert arulkodo jel, hogy nem csak Sztankonak van “gondja” vele. Az, hogy Geranal sem volt alapember az u21-ben peldaul eleg beszedes.

    Ráadásul Szevikjan egyetlen skillje, hogy jobbról befelé tartva rátekeri. Mint anno Toki, csak inverzben. Erre beteszi balra vonalszélsőnek.

    Nem jo szohasznalat a szegyen. Csalodas, komoly csalodas igen. De nem jatszottunk a Fradihoz meltatlanul, nem mostak le a palyarol. Olyan nagykepuek meg ne legyunk hogy el se tudjuk kepzelni kikaphatunk nb1es ellenfelektol, bar sztem Kubi nem erre gondolt

    Az elbukott kupadöntőn a kiállításig 4-1-4-1-ben játszva 69%-ban birtokoltuk a labdát, 87%-kal passzoltunk (meccstempó 16, PPDA 4.8, hosszúpassz-arány 8.4% – Paks 78%, 11.5, 9.9, 24.5%). A párharcok aránya 147-139 volt ide, a támadópárharcaink 43%-át, a védekezőpárharcok 65%-át nyertük meg. A fejpárbajok aránya 38-41 volt a paksiaknak, a szabadlabdás-párharcok aránya 11-8 volt ide. A 120 perc alatt csak 23 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Paks 29). Berke szerint mi 23-szor, a Paks 22-szer szabálytalankodott.

    50+1 támadásból 21 lövésig jutottunk, 8 talált kaput. Az xG-arány 2.52 – 0.8, az xcG-arány 2.4 – 1.08 volt ide. 48 cselünkből 29 volt sikeres (Marquinhos 10/8, Traoré 17/9).

    Traoré 5.60
    Varga Á. 5.13
    Zachariassen 4.89
    Botka 4.87
    Cissé 4.85
    Maiga 4.85
    Marquinhos 4.84
    Abu Fani 4.53
    Ramírez 4.27
    Ben Romadan 4.20
    Varga B. 3.73
    Abena 3.62
    Loncar 3.53
    Civic 3.05
    Kodro 2.69

    https://ulloi129.hu/2024/05/15/elo-a-paks-elleni-magyar-kupa-dontorol-2/
    https://ulloi129.hu/2024/05/17/igy-teljesitettunk-sztankovity-utolso-meccsen/
    https://ulloi129.hu/2024/05/21/traore-varga-zachariassen/
     
  2. avatar: Garullus
    2024.05.26, 21:35
    Az elmúlt évtized (vagy inkább évtizedek) legjobb, legszínvonalasabb, legizgalmasabb kupadöntője volt. Ha sokszor szidjuk futballunkat, akkor a jót is észre kell venni!