magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Hahn János Csaba
Janó
@hanesz9
nemzetiség
Magyarország
életkor
29 éves
poszt
csatár
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Paksi FC
2012 - 2013
Puskás Akadémia FC
2013 - 2014
Paksi FC
2014 - 2021. szeptember 3
FC DAC 1904
2021. szeptember 3 - 2022. augusztus 31
Paksi FC
2022. szeptember 1 -
eredmények / elismerések
?
Hahn János 2019
2019-ben a Paksi FC játékosaként
Édesapám teniszezett, majd edző lett, én tizennégy éves koromig együtt űztem a két sportágat. Heti öt edzés itt, heti öt edzés ott, egy ideig még ment, aztán választanom kellett: vagy ez, vagy az. A labdarúgás csapatjáték, márpedig én mindig csapatjátékosnak tartottam magam, másfelől, hogy azt éreztem, a focipályán többre vihetem.1


Paksi FC, 2012-2013

...

Puskás Akadémia FC, 2013-2014

Tizennyolc évesen igazoltam oda, utólag azt mondom, a kelleténél korábban. Nem tartottam ott, hogy helyet követeljek magamnak az első csapatban. A Puskás Akadémia akkor jutott fel az élvonalba, amikor a klubhoz kerültem, a bennmaradás kiharcolása majdhogynem élet-halál kérdése volt, így a szakmai stáb – érthetően – a tapasztalt játékosokra számított inkább. Egyhamar egyértelművé vált, hogy nem kapok lehetőséget a felnőtteknél, de a második csapatnál sokat tanultam Varga Károlytól. Ugyanakkor rádöbbentem, ahhoz, hogy elérjem a célomat, még többet kell dolgoznom.1


Paksi FC, 2014-2021

Haraszti Zsoltnak köszönhetően volt visszaút Paksra, egy évvel azután, hogy elmentem, újra itthon voltam – és kettőzött akarattal vetettem bele magam a munkába, hogy megmutassam, megérte engem hazahozni. Addigra már a gyerekkori félelmemet is levetkőztem. Tizenegynéhány évesen ugyanis nemigen mentem bele a párharcba. Pipogya voltam, inkább félreálltam, ha egy nagyobb gyerek jött velem szembe. Szerencsére idővel kinőttem, nem utolsósorban az edzőimnek hála. Osztermájer Gábor, Kindl István, Gracza Tibor és Jenei Ferenc nevét külön meg kell említenem.
...
Minden ideköt. Ide születtem, itt nőttem fel, itt lakom ma is, itt él a családom és a legtöbb barátom. Tizennégy éve kerültem a klubhoz, egy rövid felcsúti kitérőt leszámítva azóta itt vagyok. Számos szép emlék fűz Pakshoz – és a Pakshoz.1FC DAC 1904, 2021-2022

...

Paksi FC, 2022-

Hirtelen jött minden, de örülök, hogy hazajöhetek. Lett volna más alternatíva is, de kizárólag a szakmaiságot helyeztem előtérbe, továbbá egyértelmű volt, ha NBI, akkor Paks. Szimpatikus a jelenlegi filozófia is, jó mérkőzésekkel indult a szezon, persze a mai találkozót leszámítva. Célom, hogy mielőbb visszanyerjem a formám, és minél többször a pályán segítsem a csapatot. Erőnlétileg teljesen rendben érzem magam, mentálisan kicsit nehéz volt az elmúlt időszak, azonban most már boldog vagyok, hogy haza tudtam jönni.2
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.09.11, 10:44
  Dunaszerdahelyről való távozása kapcsán:
  Hahn NB1 viszonylatban egy jó kis csatár de semmi több. Nem is értettem az eligazolását...A Paks egy az NB1 ben dobogóért küzdő csapat, a DAC pedig a semmivel nem erősebb (sőt talán gyengébb) szlovák ligában egy dobogóért küzdő csapat. Tehát a megszokott helyéről elment egy új közegbe, új társak, új edző, új taktika ráadásul egy "suttyó" országban. Nem csodálom, hogy nem jött be a kaland.
  Úgy tűnik nem ő lesz Szalai utódja a válogatottban, de ettől még a Paks jól járt vele.

  Sajnos nem jött be neki a váltás meg sem közelítette a Paksban mutatott eredményeit,24 mérk. 3 gól az nagyon kevés egy gólkirályhoz képest.Kezdő szerepből is kiesett már régen így okos döntés ,hogy eljött onnan.Talán újra fel tudja építeni magát,bár most új az edző Pakson lehet,hogy nem ugyanaz a taktika mint

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2911169
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2021.09.05, 13:01
  A DAC-hoz való igazolása kapcsán:
  Anyagilag előrelépés. Szakmailag nem. A 2 csapat jelenlegi játékát nézve a Gyurika Paksa a jobb formában lévő, szebb focit játszó csapat.

  Egy lépés hátrafelé a DAC-nak is. Ramirez,Taiwo és Divkovic után Hahn Jani. Köszönjük Oszi bácsi, fantasztikus erősítés, kb. akkora mint Németh Krisztián és Mervó Bence voltak.

  Azért aki visszalépésnek gondolja nézze meg Schafer és Kalmár játékát a válogatottban mióta a DAC ban játszanak.

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2847903
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2021.05.06, 15:49
  26 éves, valószínűleg egy külföldi bajnokság élcsapata nem fog összejönni neki már. De élete szezonja után, ha menni akar, most tud a legkönnyebben.

  Embéeggyből napjainkban ritkán szoktak ennyi idősen magasabb szintre lépni tudni

  Lássuk tud e folyamatosan ezen a szinten (vagy ehhez hasonló szinten) termelni gólokat vagy ez csak egy egyszeri fellángolás volt. Ki tudja, talán elnevezhetjük a paksi Lewandowskinak.

  Nagyon szimpatikus nekem Hahn, abszolút higgadt, reális értékelési vannak. Emellett pedig szárnyal. Mint ahogy az egész Paks. De lássuk be, ha nincs Bognár, most nem beszélnénk ilyen remek paksi szereplésről, legalábbis valószínűleg nem. De ezzel nem azt akarom mondani hogy no Bognár, no party, hisz mégiscsak benne van ez a jó teljesítmény a Paksban, de az is látszik, hogy ezt elő kellett hozni. Na de hogy végére érjek, félek tőle, Hahn jelenleg van épp a megfelelő helyen és a megfelelő rendszerben. De ha már lehetősége lesz kipróbálni magát egy külföldi bajnokságban, jó teljesítmény ide vagy oda, mindenképp bele kell vágjon, hisz ezekkel a lehetőségekkel élni kell, ezeket a tapasztalatokat, élményeket be kell gyűjteni. És egy jó kinti szerepléssel mindenki csak jól járhat. Szóval hajrá!

  szerintem lengyel barátainknál még sikeres is lehet, van olyan gólérzékeny mint Nikolics, aki ugye ott nagy király volt, ha rendesen kiszolgálják, Hahn is löni fog jópár gólt.

  Amúgy így 26 évesen ha tisztában van a saját képességeivel nem hinném, hogy a Bayernt célozta meg. Ha ki szeretné próbálni magát külföldön egy Bundesliga 2-es csapat tökéletes lehetne, de ha fontos a nemzetközi szereplés lehetősége akkor akár az említett lengyel csapatok is jók lehetnek.
  A Pakssal az a baj, hogy ebben a klubfilozófiában pontosan az van, amit a szereplésük mutat. Egy jól kifogott sorozattal, egy jó edzőválasztással, és ha 1-2 játékos élete szezonját futja odaérhetnek a dobogó környékére, ha ezekből valami hiányzik akkor marad a kiesés elleni harc. Ez amúgy nem csak paksi sajátosság. A Fradin meg a Vidin kívül egy jó sorozattal kb mindegyik csapat harcolhat a dobogóért, de ha elkapnak egy rosszabb periódust, kaparhatnak a bennmaradásért. Ezért úgy gondolom, hogy attól, hogy most gólkirály és ezzel király Pakson nem biztos, hogy ez az állapot hosszú évekre fenntartható.

  igenis a tusup foglalkozik a háhnnal.a tusupnak van érzéke ehez.ahogy a katinka is világ legjobbja lett a területén.most a háhn is ezen az úton van.
  .-ha marad,meg sikerül jó erősíteni a paksnak.s

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2824217
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.14, 13:23
  Magyar szinten kifejetetten ügyes játékos. Szemfüles, lelkes és viszonylag jó érzékkel használja ki a helyzeteit. Itthon. De nemzetközi rutinja, tapasztala sajnos nulla. Nem beszélve a személyes fizikumról (erő és megfelelő izomzat) illetve a fizikai állóképességről, ami - nemcsak a magyar - de mára minden válogatottban alapkövetelmény. Alkatilag nagyon vérszegény. Márpedig ha belegondolok, hogy mondjuk csatárként neki kéne a nyáron felfűzni egy Upamecano/Umtiti vagy mondjuk egy Boateng/Süle párost, esetleg egy az egyezni a portugál védelemmel szemben, őszintén nem sok reményt látok, h ez sikerüljön. Jelen pillanatban kevés az esély, hogy meghatározó csatárként számoljon vele a válogatott. Ehhez min. belga/svájci/holland élvonalban kelljen igazolnia. Jelenleg Gyurcsó, Varga Kevin, Szőke Adrián, Könyves is bőven előtte van a listán. Nem beszélve Szalai Ádám vagy éppen Nikolicsról. De még Varga Roland is klasszisokkal jobb és képzettebb NB1-es (szélső) csatár. Meglepne ha Rossi Rossi számolna vele tavasszal, pláne az EB-n.

  Írják itt néhányan a fizikum hiányát. Inzaghi is vékony csontozatú, "gyenge fizikumú" csatár volt, még is érvényesült a kemény olasz védők között. Gólerősnek kell lenni, nem fizikailag erősnek. Bár a kettő nem zárja ki egymást.

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2812755