magyarfutball.hu

Magyarország - Izrael 18:00

   
Tölts fel te is saját képeket! »
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 3 : 1 (1)
barátságos mérkőzés
990. hivatalos válogatott mérkőzés

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Garullus
    2024.04.12, 17:35
    Ez csak üres beszéd. Persze, a bolgárok ez alól is kivételek voltak?
    Egyébként, a tavaly szeptemberi csehek elleni meccset is 18.00-kor kezdték hétvégén 30 fokban. Amúgy, meg pontosan nyomon követhető, hogy az eb-selejtezőn is minden fordulóban legalább két időpont volt.
    De, ha már itt tartunk. Nézzük a hazai bajnokikat is! Villanyvilágítás NBI-ben, NBII-ben. Ennek ellenére a szurkoló dobja el a leveses kanalat a családi ebédnél, mert agyhalott emberek 13.00 órakor rendeznek meccseket a 21. században. Ez már megint a szurkoló lenézése, figyelmen kívül hagyása. Ezen kívül, annál hangulattalanabb meccset, mint ebédidőben focizni, nem tudok elképzelni. És tojok a tv társaságok igényeire! Nekem ezzel ne jöjjön senki! Miért? A tévét kik nézik? Emberek vagy birkák? Állítólag belőlünk élnek.
     
  2. avatar: fgymat
    2024.04.11, 18:48
    Valószínüleg azért kezdődik akkor, mert az EB-n egyik meccs 15 a másik 18 órakor kezdődik, vagyis, hogy szokják a hőséget. A 20:45-ös meccseket nem az MLSZ, hanem az UEFA szervezte (EB selejtező, Nemzetek Ligája), vagyis az időpontokat is ők határozták meg.
     
  3. avatar: Garullus
    2024.04.11, 17:45
    A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik nyáron. Bravó MLSZ! És ismét bravó! Ha tippmixen kellett volna megtennem, özön pénzt nyertem volna, mert ennyire tuti balfék módon, ahogyan a szövetség szervezi a válogatott meccseit már semmi nem lep meg. Télutó, orkán erejű szél, szitáló eső, másnap munkanap? Sebaj! Kezdési idő 20.45. Száz ágra sütő nap, 35C hőség, hétvége? Kezdési időpont délután 6.
    Már az is vicc volt, amikor a múltkor a törökök elleni meccs kezdési időpontját csak pár nappal előtte tudták kibökni, miközben az írek kb. fél évvel a meccs előtt küldték az óra, percet.
    Szánalmas.
    Mint ahogyan a klubkártya rendszerük is. Először: "minden klubtagsági érvénytelenné válik, újat kell regisztrálni!". Majd: új klubtagsági rendszer összeomolva, hónapokkal később is csak egy üzemen kívüli weboldallal találkozol. Ezután: küldenek egy felszólító e-mail, hogy a korábban általuk megszüntetett klubkártyád le fog járni és hosszabbítsd meg! A gyengeelméjű szurkoló, aki már nem képes mindezt követni, e-mailben kér tőlük segítséget, amire tojnak.
    Kérdezem én: ennek tényleg így kell működni?
     
  4. avatar: fgymat
    2024.04.02, 20:57
    Az Atlétikai Stadiont visszabontották 15 ezresre, valószínűleg nincs is hitelesítve focimeccsre, pláne nem UEFA minősítésre. Ez a meccs eredetileg egy Málta elleni felkészülési mérkőzés lett volna, amit szerintem simán lehet egy vidéki modern stadionban is rendezni.
     
  5. avatar: Garullus
    2024.04.02, 19:46
    Nem értem a helyszínválasztást. Nem értem az MLSZ érzéketlenségét a szurkolók irányába. Először is, nem az ország legnagyobb stadionjában rendezik a meccset akkor, amikor rendre 60 000 néző vesz jegyet - már, ha van olyan szerencséje, hogy kap - a válogatott fellépéseire. Miért nem jó ez?
    Azután kiderül, hát azért, mert akkor foglalt a Puskás Aréna más rendezvény miatt. Rendben van, szóból ért az ember. No, de nem az MLSZ szavából. Nem tudom, hány millió forintot fizetnek ki a különböző sajtómunkatársaknak, de hogy annyira lenézik a szurkolót, hogy e fenti tényt sem közlik velünk, hanem innen-onnan való hírmorzsákból kell megtudni, az felháborító.
    Másodszor, ott van az ország második legnagyobb stadionja a parlagon heverő, Atlétikai Stadion 40 000 férőhellyel. Miért nem merül fel oda vinni a meccset, hogy többen láthassák? Nem. Inkább elviszik Debrecenbe egy 20 000 fős létesítménybe. A debreceniek biztosan örülnek neki, ezzel semmi baj nincs, de valahol megint azt érzi a szurkoló, hogy semmit nem számítanak az ő szempontjai.
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2024.02.19, 20:47
    Az Európa-bajnokság főpróbáját június 8-án, hazai környezetben vívja meg a csapatunk, a tervek szerint Debrecenben. Ellenfelünk Izrael válogatottja lesz, amely márciusban pótselejtezőt játszik Izlanddal az Eb-szereplésért. Az izraeliek a selejtezők során hazai pályán Eb-csoportellenfelünkkel, Svájccal 1-1-es döntetlent játszottak, a világranglistán jelenleg a 72. helyen állnak.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/merkozesek/hivatalosak-a-ferfi-a-valogatott-elso-harom-felkeszulesi-merkozesenek-idopontjai
     
  7. avatar: ingersheim
    2024.02.19, 17:52
    Úgy néz ki, Izrael lesz helyettük.
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2024.02.01, 21:58
    Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az M4 Sport csatornának adott exkluzív interjújában a férfi A-válogatott következő ellenfeleiről is nyilatkozott. A pontos dátumokat és helyszíneket a későbbiekben fogja bejelenteni az MLSZ.

    A tervek szerint elsőként a szintén Eb-résztvevő Törökországgal játszik majd Marco Rossi együttese, hazai környezetben. A törökök erősségét nem csak Eb-részvételük mutatja, hanem az is, hogy tavaly Németországot (2-3) és Horvátországot is (0-1) legyőzték. Második felkészülési ellenfelünk Koszovó lesz, amely ugyan nem jutott ki az Eb-re és a világranglistán is csak a 101. helyen áll, Európa-bajnoki csoportellenfelünk, Svájc azonban a selejtezők során sem idegenben sem hazai pályán nem tudta legyőzni (2-2 és 1-1).

    Júniusi első ellenfelünk Írország lesz, amely nem Eb-résztvevő, és jelenleg a 60. a világranglistán, játékstílusuk azonban segítségére lehet válogatottunknak a Skócia elleni Eb-csoportmeccsre való felkészülésben. Az Európa-bajnokság előtti utolsó ellenfelünk Málta lesz.

    A mérkőzésekkel kapcsolatos szerződések egyelőre nem kerültek aláírásra, néhány apró részlet még tisztázásra vár. Amint ez megtörténik, az MLSZ a szokásoknak megfelelően azonnal kommunikálni fogja a mérkőzések konkrét dátumait és helyszíneit.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/negy-merkozessel-keszul-az-eb-re-a-ferfi-a-valogatott