magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 3 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  2. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  3. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  4. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  5. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  6. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
  7. Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.23, 10:56
    Ez a Lanzafame egy kurva jó kis játékos, de nem védtek így még itthon senkit. Már az 5.percben kaphatott volna lapot színészkedésért, de ezt folytathatta aztán egész meccsen. Ez a Kispest ma egy súlyos gyufát úszott meg a balfaszkodásaink és Karakonek is köszönhetően. Dibusz benézte az elsőt aztán fogott egy akkorát a végén, hogy nem panaszkodhatunk rá.


    Jár a gratuláció! Sajnos a kritika is. Ez a csapat még mindig képtelen a 90 percet végig hajtani és koncentrálni. Azt értem, hogy a Hajnal nem bírja végig, de, hogy egy fiatal német játékos rendre kipukkad egy óra után az már nekem elképzelhetetlen. Itt az ideje egy alapos vérátömlesztésnek.


    Dibuszt már ideje lenne pihentetni, mert agyrém hogy állandoan 2 méterröl kapjuk a golt beivelés után...
    Valaki megkereshetné a tökeit, mert elhagyta valahol....
    A kapufánál szépen védett, de ha kijött volna, nem visszatáncol, simán az övé a labda.
    Ja és hozzunk egy kapusedzöt, elég volt a szociális alapon foglalkoztatott Tonobol...mert a válogatott kapusunk nb2-es szinten van. Sajnos.
    Gyurika ma is jol tolta..nem véletlen a válogatott behivo!
    Radot kár hogy nem játszatjuk többet, mert az utobbi meccseken is jol szállt be.
    Csuka jol tolta vkp-ben
    A biro egy buzeráns volt a partjelzöivel egyetemben
    Hajrá Fradi!


    Nem volt túlzó a három gólos előny, de elbalfaszkodtuk némi bírói segédlettel. Ilyet meg még csak fifában láttam, hogy egy huszonéves ember ne legyen képes 90 percet végigfocizni.


    Azért Solymosi tanítványának is köszönjük meg, hogy izgalmasra sikeredett a meccs vége. Rossi meg megköszönhetné neki az esélyt, amivel végül nem tudtak élni.

    Ja és valaki, talán MAgyaragár kérdezte, hogy ki fogja majd Lanzafame-t? Annyira nem is kellett őrizni szerencsére.

    Az viszont dühít, hogy megint pontrúgásból kaptunk gólt, mert Kamber csont egyedül szédelgett a kapunk előtt. A tizenegyest meg hagyjuk, Karakó is bekaphatná ha hagynám.


    A rúgott gólok tekintetben feljöttek, de játékban szerintem nem. Ettől függetlenül meleg volt a vége, ha a kapufáról bepattant volna, elintéztek volna nekem egy jó szar hetet...


    A Honvéd első góljánál senkit nem zavart, hogy Trinks is benne volt? Mi a francért hagyta ott Kambert? Mellette volt, aztán félúton megáll... Ha végig mellette van, akkor nincs gól. Érthetetlen. A másik Dini, Ebben a gólban mindkettő nagyon benne van.


    Ez a Hajnal csak nekem tűnik úgy ,hogy mostanában furkó?Múltkor az Ádira tett nyilatkozata, most meg itt értem én ,hogy ő rúgta be a labdát de azért odamehetett volna Domihoz .Viszont Gyurka odament hozzá és nem mindjárt Hajnal nyakába ugrott le a kalappal előtte.


    Szerintem ez nem furkóság. Ilyen a temperamentuma. Ez külföldön ragadt rá, kevés benne a személyeskedés. A rideg profizmust sokan félreértik.
    Amit Ádámról mondott, az nekünk szurkolóknak nem túl szép, de van benne igazság. Mondom ezt úgy, h Ádám nagy-nagy kedvencem.


    Ebben a meccsben benne van az új szezon teljes Ferencvárosa.
    Jó támadójáték sok helyzet, ordító kihagyott helyzetek.
    Magabiztos játék.
    Pontrúgás, védelmi hiba, kapott gól. Teljes elbizonytalanodás. Pár perc újabb ordító hiba a vonalnál, bíró belenyúl kamu tizi.
    Vannak bajok, de ma egészen jók voltunk. Dénes hibája nélkül még lőttünk volna egyet szerintem, akkor 4-0-ra lesimázzuk. A most mentálisan gyengébb csapatunkat az ilyen hibák nagyon lehúzzák, ez látszott.
    Lovre végre jó volt, ott kell játszatni, Dilavert meg Gera mellett.
    Domi nagyon sokat fejlődött, szar lesz nélküle.


    Sokan hétközben vereséget vizionáltak,ehhez képest 60 peecig jól nyomtuk.Azt viszont nem gondoltam volna,hogy 3-0 után még izgulnom kell.Sajnos a hibák most is kijöttek,de örüljünk a győzelemnek!Dibusz ma sok szép védést bemutatott,de az első gól tisztán az ővé,az meg érthetetlen,hogy még véletlenül sem megy el tizinél jó irányba,valaki szólhatna neki,hogy mindig a lövő láb irányába döljön,hiszen statisztika ,hogy 78%-ban oda lövik,a világon bárhol.Tudom akkor sincs sok esély háritani,de ha a másik irányba megy akkor semmi.


    60 perc gála, akár lehetne a vége 5-6 gól is, majd fél óra az idei remegős, szitavédekezésből. Másképp: egyórányi bajnokcsapat, 30 percnyi, idei lúzerkedés..Utóbbit azért kihagytam volna, de fő a győzelem! smiley


    Azért az megható volt, hogy a meccs után a kezdőkörben Rossi üvöltőzött a bírókkal...

    http://ulloi129.hu/2016/10/22/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-7/