magyarfutball.hu

fénykép helye
nemzetiség
Magyarország
életkor
28 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Budapest Honvéd FC
2008 - 2017. június 30
Real Oviedo
2017. augusztus 2 - 2018. augusztus 15
Budapest Honvéd FC
2018. szeptember 20 - 2019. január 2
eredmények / elismerések
Magyar Kupagyőztes
2009
Magyar Bajnok
2017
Hidi Patrik 2015
2015-ben a Kispest játékosaként

Budapest Honvéd FC, 2008-2017

...

Real Oviedo, 2017-2018

...
Hidi 2017 nyarán a bajnok Budapest Honvédtól szerződött az Oviedóhoz, ahol jól indult a szezonja, de szeptemberben lábtörést szenvedett. Felépülése két hónapot vett igénybe, november 25-én tért vissza a csapatba.
A felkészültség, és az edzések alapján itt is előre tudtam lépni, viszont olyan dolog történt, amivel nem tud az ember mihez kezdeni: egy sérüléssel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ezt leszámítva minden klappolt Spanyolországban.3


Budapest Honvéd FC, 2018-2019

Elég mozgalmas nyaram volt, sok nevet hallottam a jövőmmel kapcsolatban, és igazából külföldön szerettem volna folytatni. Úgy gondolom, továbbra is van bennem annyi, hogy légiósként szerepeljek, de ezt most lezártam magamban, csatlakoztam a Honvédhoz és innentől kezdve csak az számít, hogy jól játsszak, és segítsem a csapatot. A társak és az edzők is mondták, hogy jöjjek vissza, de nem ez volt a fő szempont, hanem, hogy lezártam egy fejezetet, újra játszhatok, és szeretném megmutatni, hogy tudok ugyanúgy teljesíteni, mint amikor itt voltam korábban és bajnoki címet szereztünk.2

A szerződéskötéskor ezt azért tudni lehetett, hogy ha úgy alakul, akkor télig maradok csak a Honvédban. Nagyon örültem neki, hogy visszajöhettem, hiszen játéklehetőségre volt szükségem. Ezt a Honvéd megadta nekem, minden meccsen kezdő voltam, ezért köszönettel tartozom a vezetőségnek, és a stábnak is. Olyan volt a teljesítményem, mint az egész csapaté. Voltak jobb meccseim is, viszont a végén nem jöttek az eredmények. Minden játékosnak ugyanaz volt a problémája, kicsit visszaesett a teljesítményünk.3
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.21, 10:55
  Annyira nem nagy baj, aki kint volt és leszerepelt talán kissé visszavesz az arcából...

  Örülök a visszatérésnek, ha jó formában van, húzóember lehet és az ilyen Pillik félék legalább nem rontják a játékot.

  Apróhirdetés. "Edzés és mérkőzéslehetőség biztosítását vállaljuk éppen parkolópályán levő külföldre vágyó játékosok számára." Jelige: kispestijövőkép smiley

  nekem sosem tatszett Hidi játéka, de ki próbálja meg ha nem a nálunk legjobbak közül vki...megpróbálta nem sikerült... na és?

  Egyébként nem is az a gond hogy hp megbukottés hazajött,hanem az hogy nem mondja el őszintén hogy a spanyil 2-höz kevés volt,nem mondja el hogy az mb1 brutálisan a spanyol 2 mögött van.Unce_Tamir!Jó lenne ha felfognád hogy nem a szurkoló van a játékosokért hanem fordítva.Amúgy bármennyire is nem hiszed el de más népeknél is van irigység és káröröm.

  Szerintem magyar légios viszonylatban, annál a 14 spanyol 2-ben játszott meccsmél sokkal rosszabb ligákban, sokkal kevesebnbet játszik a legtöbb légiosunk.
  Az meg hogy külföldön szeretne játszani, sztem tök természetes, most nem kapott jo ajánlatot, télen hátha kap, addig tuti hasznára lesz a kispestnek.
  további kellemes böfögést

  Mikor eligazolt,már akkor mondtam,hogy rossz ötlet.Nem nagyon jut eszembe senki aki megállná a helyét a spanyol bajnokságban.Egy bundás kettőben,holland középcsapatban megállta volna a helyét.Nekünk jól jött,mert a középpályánk elég halovány volt.

  Azért azt illő lenne tudni, hogy Ikarus BSE nevelés Hidi Patrik.

  Ő is az önjelölt "legerősebb középpályás sor az embéegyben" brigád tagja lesz akkor ? smiley Amelyiken minden középmezőny feletti csapat úgy átszalad, mintha ott se lennének ? smiley De legalább Rossi beígérte a válogatottságot.Viccbrigád, nem csoda, hogy ott tartunk ahol...

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2659021
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.16, 08:23
  Spanyolországból való távozása kapcsán:
  Kb. ez a normális hozzáállás egy klubtól - ha nem jobb (sokkal) a külföldi a helyi, de jelen esetben mondjuk egy asztúriai játékosnál, semmi értelme fenntartani 1 helyet neki a keretben.

  Lehet é s kell is kritizálni hp-t de a főbűnösök a hazai szakik akik hp-t és a tübbi semmitérő hazai játékost nevelték. hp nagyon simán megbukott a spanyol 2-ben,tehát egyértelmű hogy a spanyol 3-ban sem lett volna sehol alaptag

  Rossi említette,hogy kedvence volt! Majd ő számol vele!!

  Hidi soha nem volt jó játékos! Szerintem a mostani Nb1- be se férne be. Jó ügynöke volt, jó volt a videós aki összevágta bemutatkozó filmet és volt egy balek edző, aki kérte az igazolását. A honvéd észre sem vette, hogy távozott. Ja és a Bobál testvérek apukája is jól tolja a fiait. Akik 14-18 évesen kint vannak külföldön azok nem a legügyesebb gyerekek, hanem apuci a tehetős. Dárdai Király, Kleini, Dzsuzsi, Gera nem külföldön kezdték.

  Csak a szokásos magyar tündérmese. Szuper tehetség, bajnok, fiatal, külföld, verseny, fél év, értéktelen, haza, jobb esetben Kazahsztáni, Dél-Korrea.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2653067
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2018.03.09, 11:40
  Spanyolországba való igazolása kapcsán:
  a spanyol 2 erősebb mint a mennyei, ráadásul egy remek csapathoz került, komoly esélye lesz feljutni az oviedo-nak.

  Sok sikert kívánok neki!
  Benne megvan az a lehetőség, hogy erősebb közegbe kerülve "kifutja" magát, és fejlődni fog.
  Abból pedig profitálhat a magyar foci.

  No így már rendben a dolog. Nem kicsit berágtam rá, amikor ugye a felcsúttal kezdett alkudozni... Szerencsére ott sem vállalták be a kért fizuját. Jó lett volna ha marad kispesten, de csak nekünk kispestieknek, mert mindenki másnak és főleg neki ez volt a legjobb opció.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2583953