magyarfutball.hu

fénykép helye
nemzetiség
Magyarország
életkor
29 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Budapest Honvéd FC
2008 - 2017. június 30
Real Oviedo
2017. augusztus 2 - 2018. augusztus 15
Budapest Honvéd FC
2018. szeptember 20 - 2019. január 2
FC Irtysh Pavlodar
2019. január 22 -
eredmények / elismerések
Magyar Kupagyőztes
2009
Magyar Bajnok
2017
Hidi Patrik 2015
2015-ben a Kispest játékosaként

Budapest Honvéd FC, 2008-2017

...

Real Oviedo, 2017-2018

...
Hidi 2017 nyarán a bajnok Budapest Honvédtól szerződött az Oviedóhoz, ahol jól indult a szezonja, de szeptemberben lábtörést szenvedett. Felépülése két hónapot vett igénybe, november 25-én tért vissza a csapatba.
A felkészültség, és az edzések alapján itt is előre tudtam lépni, viszont olyan dolog történt, amivel nem tud az ember mihez kezdeni: egy sérüléssel nem nagyon tudsz mit csinálni. Ezt leszámítva minden klappolt Spanyolországban.3


Budapest Honvéd FC, 2018-2019

Elég mozgalmas nyaram volt, sok nevet hallottam a jövőmmel kapcsolatban, és igazából külföldön szerettem volna folytatni. Úgy gondolom, továbbra is van bennem annyi, hogy légiósként szerepeljek, de ezt most lezártam magamban, csatlakoztam a Honvédhoz és innentől kezdve csak az számít, hogy jól játsszak, és segítsem a csapatot. A társak és az edzők is mondták, hogy jöjjek vissza, de nem ez volt a fő szempont, hanem, hogy lezártam egy fejezetet, újra játszhatok, és szeretném megmutatni, hogy tudok ugyanúgy teljesíteni, mint amikor itt voltam korábban és bajnoki címet szereztünk.2

A szerződéskötéskor ezt azért tudni lehetett, hogy ha úgy alakul, akkor télig maradok csak a Honvédban. Nagyon örültem neki, hogy visszajöhettem, hiszen játéklehetőségre volt szükségem. Ezt a Honvéd megadta nekem, minden meccsen kezdő voltam, ezért köszönettel tartozom a vezetőségnek, és a stábnak is. Olyan volt a teljesítményem, mint az egész csapaté. Voltak jobb meccseim is, viszont a végén nem jöttek az eredmények. Minden játékosnak ugyanaz volt a problémája, kicsit visszaesett a teljesítményünk.3


FC Irtysh Pavlodar, 2019-

Nemrég édesapa lettem, családom van, immár az is fontos volt, hogy olyan szerződést írjak alá, amely pénzügyileg is előnyös. Ugyanakkor olyan klubot hoztak a menedzsereim, melynek komoly ambíciói vannak, a Pavlodar kazah élcsapattá akar válni, Európa-liga-indulást érő pozíció az idei cél. Szimpatikus ez az optimista hozzáállás, és megtisztelő, hogy ezt az eredményt velem a keretben látják megvalósíthatónak. Ez a liga vélhetően más futballkultúra, mint ahol eddig megfordultam, de éppen ezért izgalmas és egyben kihívást jelent számomra. 4
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.23, 16:14 (szerk.: 2019.01.23, 16:21)
  Kazahsztánba való igazolása kapcsán:
  na püff....azt hiszem,Vadít fogja másolni, bejárja majd a fél világot. jó pénzért. Kleini most jött vissza, mert ott elfogyott a pénz. Úgy látszik, itt még van. Ősszel nem sokat segített, szinte semmit..

  Régebben jellemzően Belgiumba és Hollandiába adtuk el falábúinkat.
  Aztán Izraelbe.
  Jelenleg a kazah tajga a célállomás.

  Hát ez tényleg gáz. Ez egy u.n. töltelék csapat a bajnokságban, hogy szalonképes legyen a bajnokságuk, és ne csak 2-3 galeri játssza a meccseket. Énnél még a német, holland, angol másodosztály is fényévekkel jobb lett volna. Ez egyértelműen a pénz miatt volt, csak azért ez is furcsa, mert ismereteim szerint, max az itteni keresete dupláját kapja meg. No ennek a 30 százalékát viszi a manager.

  Hát ezért kár volt,Hidi-böl azért többet néztem ki.
  Én igyekszem pozitív maradni mindig,de egy ilyen hirnél,amikor egy aktív válogatott kerettag ilyen helyre igazol...hát nehéz.
  Valamilyen szinten értetö a döntése,de ne akarjunk már egy ...el 2 lovat megülni.
  Elment egy semmi csapatba,ezért félig-meddig beáldozta az éppen beindulgató karrierjét.Nem kell ez a szöveg h válogatott,meg európaliga...
  Mindkettö kamuszöveg,és egyikröl sem szol ez a dolog,csak a pénzröl.
  A válogatott szempontjábol meg: Azért legyen már egy szint,ahonnan még be lehet kerülni a válogatottba,meg ahonnan már nem.
  Pl. egy Astana,meg Kajrat még jóindulattal a nemzetközi meccsek miatt oké,de ez már azért ne legyen már az a szint,ahonnan be lehet kerülni.Meg az NB2 se.

  Szerintem előrelépés, a bajnokságok erőrangsora szerint a kazah bajnokság a 46. a magyar bajnoskág a 56. a világon. Olyanok előzik meg az MB1-et, hogy Albánia, Litvánia, Algéria, Szudán, Azerbajdzsán...

  Számomra nehezebb útnak tűnik, nagyobb kockázatnak elmenni külföldre, mint elmenni padozni Felcsútra. De ez csak az én véleményem.
  Vadócz visszatérése számomra rendben volt. Előre tisztázták Hemivel, hogy ez csak addig szól, amíg nem talál magának csapatot.
  Hidiről nem írnék sokat, max annyit, hogy ez is win-win szitunak indult. (játéklehetőség nyújtása vs. egy rutinos régi kispesti visszatérése pár hónapra) Végül nem jött be, mert Patrik szereplése inkább negatív hatással volt a Honvéd játékára.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2680061
  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/ujra-legiosnak-all-a-honved-bajnoka-ez-az-uj-csapata
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.21, 10:55
  Annyira nem nagy baj, aki kint volt és leszerepelt talán kissé visszavesz az arcából...

  Örülök a visszatérésnek, ha jó formában van, húzóember lehet és az ilyen Pillik félék legalább nem rontják a játékot.

  Apróhirdetés. "Edzés és mérkőzéslehetőség biztosítását vállaljuk éppen parkolópályán levő külföldre vágyó játékosok számára." Jelige: kispestijövőkép smiley

  nekem sosem tatszett Hidi játéka, de ki próbálja meg ha nem a nálunk legjobbak közül vki...megpróbálta nem sikerült... na és?

  Egyébként nem is az a gond hogy hp megbukottés hazajött,hanem az hogy nem mondja el őszintén hogy a spanyil 2-höz kevés volt,nem mondja el hogy az mb1 brutálisan a spanyol 2 mögött van.Unce_Tamir!Jó lenne ha felfognád hogy nem a szurkoló van a játékosokért hanem fordítva.Amúgy bármennyire is nem hiszed el de más népeknél is van irigység és káröröm.

  Szerintem magyar légios viszonylatban, annál a 14 spanyol 2-ben játszott meccsmél sokkal rosszabb ligákban, sokkal kevesebnbet játszik a legtöbb légiosunk.
  Az meg hogy külföldön szeretne játszani, sztem tök természetes, most nem kapott jo ajánlatot, télen hátha kap, addig tuti hasznára lesz a kispestnek.
  további kellemes böfögést

  Mikor eligazolt,már akkor mondtam,hogy rossz ötlet.Nem nagyon jut eszembe senki aki megállná a helyét a spanyol bajnokságban.Egy bundás kettőben,holland középcsapatban megállta volna a helyét.Nekünk jól jött,mert a középpályánk elég halovány volt.

  Azért azt illő lenne tudni, hogy Ikarus BSE nevelés Hidi Patrik.

  Ő is az önjelölt "legerősebb középpályás sor az embéegyben" brigád tagja lesz akkor ? smiley Amelyiken minden középmezőny feletti csapat úgy átszalad, mintha ott se lennének ? smiley De legalább Rossi beígérte a válogatottságot.Viccbrigád, nem csoda, hogy ott tartunk ahol...

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2659021
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.16, 08:23
  Spanyolországból való távozása kapcsán:
  Kb. ez a normális hozzáállás egy klubtól - ha nem jobb (sokkal) a külföldi a helyi, de jelen esetben mondjuk egy asztúriai játékosnál, semmi értelme fenntartani 1 helyet neki a keretben.

  Lehet é s kell is kritizálni hp-t de a főbűnösök a hazai szakik akik hp-t és a tübbi semmitérő hazai játékost nevelték. hp nagyon simán megbukott a spanyol 2-ben,tehát egyértelmű hogy a spanyol 3-ban sem lett volna sehol alaptag

  Rossi említette,hogy kedvence volt! Majd ő számol vele!!

  Hidi soha nem volt jó játékos! Szerintem a mostani Nb1- be se férne be. Jó ügynöke volt, jó volt a videós aki összevágta bemutatkozó filmet és volt egy balek edző, aki kérte az igazolását. A honvéd észre sem vette, hogy távozott. Ja és a Bobál testvérek apukája is jól tolja a fiait. Akik 14-18 évesen kint vannak külföldön azok nem a legügyesebb gyerekek, hanem apuci a tehetős. Dárdai Király, Kleini, Dzsuzsi, Gera nem külföldön kezdték.

  Csak a szokásos magyar tündérmese. Szuper tehetség, bajnok, fiatal, külföld, verseny, fél év, értéktelen, haza, jobb esetben Kazahsztáni, Dél-Korrea.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2653067
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2018.03.09, 11:40
  Spanyolországba való igazolása kapcsán:
  a spanyol 2 erősebb mint a mennyei, ráadásul egy remek csapathoz került, komoly esélye lesz feljutni az oviedo-nak.

  Sok sikert kívánok neki!
  Benne megvan az a lehetőség, hogy erősebb közegbe kerülve "kifutja" magát, és fejlődni fog.
  Abból pedig profitálhat a magyar foci.

  No így már rendben a dolog. Nem kicsit berágtam rá, amikor ugye a felcsúttal kezdett alkudozni... Szerencsére ott sem vállalták be a kért fizuját. Jó lett volna ha marad kispesten, de csak nekünk kispestieknek, mert mindenki másnak és főleg neki ez volt a legjobb opció.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2583953