magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.04, 12:48 (szerk.: 2017.07.04, 13:20)
    Sesták volt a meccs embere! Iszonyú sokat hajtott!
    Számomra külön öröm Rami gólja! Gera mint mindig, egy mágus!
    Nagyon boldog vagyok! Így tovább, meglesz a 29! smiley

    Szerencsére láttam a sast is, gyönyörű!!

    Közvetlenül meccs után röptették a sast.

    Ezt irtam meccs elott:

    Pintertol tobbet vartam, azt hittem, o top jatekos a mennyei szintjen. Azert ket honap alatt mar siman utol kellett volna hogy erje magat. Sestak nekem rejtely, nem erzem, hogy sokat hozzatesz. Cafoljon ram, de sztem nem volt meg nalunk igazan jo meccse, csak nehany villanasa.

    Hat ma Sestak ram cafolt, oriasi pozitiv meglepetes volt. Nem csak a jo megoldasok, de a hajtas miatt is. Remelem, hogy ezt tudja tartani. Pinter az elejen nem mozgott jol, de aztan neki is volt nehany jo megoldasa, jo lesz o is.

    Jo este volt, kellemes hangulat, es nagyon jo jatek az elso felidoben.

    Nálam ez a meccs mérföldkő volt. Ahogy az első félidőben játszottunk, megkockáztatom az elmúlt 25 egyik legnagyobb játéka volt! Sem a BL, sem az EL csapatunk nem játszott ennél jobban hazai bajnokin. (Más kérdés, hogy akkor az ért valamit nemzetköziben, ezt most meg valójában nem tudjuk.)
    Ilyen az, amikor mindenki jó formában van, szétszedtük őket. A 2. félidőben feljöttek, de legalább izgalmas lett egy kicsit a meccs smiley
    Nálam egyértelműen Sestak és Gera meccse volt.

    Igy van, Sestak ma nagyon jo volt. az volt a durva, hogy igy hogy Lamah, Roli es Sestak is nagyon lenduletes volt elol, Dani lassusaga kicsit szembetuno volt. De hat ot nem ezert szeretjuk, majd lesz jobb is.

    Masik az, hogy elkepeszto, ahogy Gera mennyire hajt 36 evesen. Viszont egyszer csunyan odarugott Bosnjaknak. Bosnjak egyszer utkozott vele, es Zoli nagyon megsertodott, szerintem nem volt jogos a reszerol.

    Tetszett, amikor Ugrai Roli meg lett tapsolva általunk, mert nagy fradista a srác. A Haladás gólnál a többiek egy kupacban örülnek, pacsiznak, Roli külön szomorúnak tűnve bandukol visszafelé, örömnek jele se volt. Kár, hogy a mi góljainknál nem figyeltem, lehet, h apró ökölrázást észleltem volna... smiley

    A meccs legjobb jelenete az volt, amikor Király 15 métert kellett, hogy fusson a labdáért, szedte a lábát de nagyon, mégis olyan volt, mintha helyben futna. smiley))

    Nekem az is tiszteletre méltó volt, hogy a vereség ellenére is megtapsolták csapatukat. A sas röptetés meg csodás volt. Bár ez még nem az igazi volt, de jó volt látni, nem úgy mint a csirkét az elején

    Gerzson, Seszták, Nagy Ádám voltak szerintem kiemelkedőek. Varga Roli agilis, de még mindig sok a hiba a játékában. Lamah óriási dolgokra képes, néha meg dadog nála a bogyó, nem is értem. Rami is fasza volt végre, nagyon kellett már. Dénes hatalmasat védett Halmosi fejesénél. A többiek hozták a megbízható szintet. Pintérben van fantázia, de még idomulnia kell egy kicsit. Remélem egyre többet játszik majd. Jó meccs volt, gartulálok a fiúknak, de jó lenne végre két félidőn át brillírozni, a másodikat ma is elcsaltuk kicsit.

    Feltem, hogy Hajnal nelkul mi lesz, de ezzel a felallassal, hogy Lamah visszabb jott Hajnal posztjara, iszonyatos sebesseget raktunk az elso felidoben a jatekunkba. Kellett persze hozza egy jo Varga es egy kivalo Sesztak. Jo latni, hogy szelen is nagyon hasznos moat mar Sesztak. Es mi lesz itt, ha meg Rado is felepul. Pinter meg kicsit megilletodott volt, jottek a szabalytalansagok, mint anno Rado elos beszallasainal, de aztan tanari volt, vegre egy tokeletes alternativa kozepre is, ha Geraval vagy Adival lesz valami.

    Hatezer hely van a kapu mögött, én kb harmadáig láttam tele, bár nem tudom, hogy így volt-e. A B3-ból saccoltam, de lehet, hogy tévedtem.

    Dibusz 7
    Dilaver 5
    Nalepa 7
    Leo 7
    Ramí 7
    Nagy 7
    Gera 9
    Varga 7
    Sestak 8
    Lamah 7
    Böde 6

    Pintér 6
    Nagy D. 6
    Busai 6

    Tehát a hali 10 gólt kapott idén, a felét tőlünk

    Fehér pajtás népszerűségi indexe nem nőtt a meccs után sem, sőt! Röhej, hogy ekkora tapló játékkal csak úgy kap sárgát, hogy a legutolsó percekben nem enged elvégezni egy szabadrúgást! Közben pedig a kamerától néhány méterre telipofával üvölti Dilavernek a teljes angol szókincsét: Fákofff! Ritka egy utálatos féreg.

    nekem még az tűnt fel ( nem az összefoglaló alapján, hanem a teljes live ) hogy többször is próbáltunk egyérintős gyors passzokkal támadást építeni !

    Megnéztem online a teljes meccset és ugyanazt láttam, mint korábban. Amelyik csapat focizik ellenünk, azt szétcsapjuk. Idén annyiban javultunk, hogy (a f.szsz.ó Puskás kivételével) azokat a meccseket is hozzuk, ahol az ellenfél bunkert, vagy letámadást játszik. Vagy szerencsével (BCsaba), vagy egyéni villanással (Úttest). Jó lesz ez, az első félidő rég nem látott jó játékot hozott!! Hajrá Fradi! Doll König Oder! smiley

    Most Bejött Lamah középre tolása. Így, hogy Sestak utolérte magát fizikálisan, végig tudja robotolni a szélt, Lamahnak több tere van a kreatív játékra, és mivel nem kell oldalt száguldoznia, fent lehet hagyni végig.

    Én biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk oldani nyárra ezt a kétarcúság problémát (ráadásul itthon még ez sem okoz gondot, csak nemzetközi szinten).

    Megjött Doll:

    1, védekezés betanulása - kipipálva
    2, következő félév - támadások betanulása kipipálva
    3, következő félév - presszing betanulása kipipálva
    4, presszing minimum 75 percen keresztül, fizikálisan és fejben is + ennél is jobb helyzetkihasználás - remélhetőleg ez következik

    Most vagyok abban a fázisban, hogy egész egyszerűen kíváncsian várom, mit fogunk látni a jövőben. Az irány eddig pazar.

    Látszott a meccsen, hogy Gera nem bírta már annyira a középpályán a rohanást, csak az ő munkáját más nem vette át, így a Haladás kicsit nagyobb területen focizhatott. Ebből kaptuk a gólt is, meg Nalepa magánakciójából.

    http://ulloi129.hu/2015/10/17/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-2/#more-123167