magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest 2 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)
  2. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2015.08.16, 16:13
    Kaptam ma egy visszautasíthatatlan ajánlatot a Gold VIP-be, tudom szar alak vagyok, nem bírtam nemet mondani. 1. A stadion tényleg pazar, de kicsit steril. 2: voltam a Loki és a Manchester United VIP-jében is, szerintem mind a kettőt agyonveri ez a részleg, 100%-an vérprofi. 3: a szurkolás a VIP-ben nagyon gyenge, én nem bírtam megállni, felugráltam a helyzeteknél, ugattam torghellének, de úgy néztek rám, mint egy macskajancsira, a végén már kicsit szarul éreztem magam. 4: az oldallelátó nagyon visszafogott volt, bár nem voltak kevesen. Azért mikor felhördültek, beindultak, az visszahozott valamit a régi világból. 5. a kapu mögött kurva gyenge a produkció, az MTK tábor többször leszurkolta őket, szerintem ezt ebben a formában nem kéne erőltetniük. 6: láttam kézis lányokat, és az ifis focicsapat és a kölyökcsapat tagjait is a vip környékén (szerintem a bronzba mehetettek), az nagyon fasza, hogy őket oda viszik. 7: a szeku nagyon kemény arcokból áll, ott állnak mindenhol, mit valami maffiafilmben. a kisugárzásuk sem jó, ráadásul szerintem szarul veszi ki magát, hogy mindenki tök lazán mászkál, sokan mezben vannak, ők meg egyenfeketében feszítenek.

    mindent összevetve, én annak ellenére, hogy jól éreztem magam, és tényleg maximálisan értékelem azt, hogy ez a biznisz részt ilyen 21. századira megcsinálták, visszasírom a régi stadiont és a régi hangulatot. az minden szempontból sokkal inkább az én közegem volt. Azért egyszer megnézném, hogy milyen lenne ez az aréna egy rendes táborral, és sokkal több régi oldallelátós arccal, akik egy bedobásért is meg tudtak őrülni.

    mindentől függetlenül: Hajrá Fradi!

    és nagyon sajnálom, hogy ez van most.

    Kint voltam C 6-os szektorban, hogy az mtk leszurkolta volna a kapu mögötti bandát, hát nem éppen, lehet a vipben úgy tűnt, de ez nem igaz. Ahogy elkezdett az a maroknyi 80-100 emberből a nyögger keménymag "emtékázni", simán le lettek ugatva. Hiányzik a régi hangulat az tény..., reménykedem, hogy egyszer visszafog térni. 40 éve járok Fradi meccsre.

    Tv-n keresztül többször is hallani lehetett az MTK-sok hangját, azért ez a Ferencvárosnál hazai környezetben igencsak ciki!Nem is mutatták a vendég tábort egyszer sem, nehogy látni lehessen, hogy 10 MTK drukker szurkolja le a nagy Fradi tábort!Lehet, hogy te a helyszínen azt tapasztaltad, de hidd el többször lehetett hallani teletorokból ordítani azt MTK, MTK-t.Azért erre régen esélyük se lett volna hisz az igazi tábor még ha nincs formában se hallani csak az ő hangjukat smiley

    Tárgyilagosan tegnapról smiley

    Már megint szétbuziztuk a helyzeteket, 5-6 góllal kellene nyerni. Lamah szar, most Varga se tudott hozzátenni, ellenben szerintem Hajnal-Gera jó volt, Ádám meg kimondottan jó. Radóból lehet valami még, Seszták = Lauth egyelőre, de nem is várok mást.
    Radót lehetne kezdetni majd (na ne a Loki ellen) mondjuk a Paks ellen.

    Leszurkolás nem volt, pedig én a családiból igencsak ki voltam téve a a közvetlen besugárzásnak. Párszor volt emtékázás. A kapu mögötti alakultunk rém gyenge, totálisan képtelenek mennyiségben és minőségben is hozni a szintet. Ha az oldalülő bedurrant egy kicsit, az jó, de rendes hangulatot lehetne csinálni ha a pár ezer kintmaradó bejönne.

    Egyébként két szép gól volt, jött a csirke, könnyű volt a belépés, még a sorba is beálltam egy almaléért. Hiába no, a gyerek még nem érti, hogy meccs előtt és után iszunk smiley

    forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131