magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Hrepi
Hrepka Ádi
@adamrepi
nemzetiség
Magyarország
életkor
32 éves
poszt
csatár
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
MTK Budapest FC
2004 - 2007.08.10
NEC Nijmegen
2007.08.10 - 2007.12.10
MTK Budapest FC
2007.12.10 - 2009.07.01
Budapest Honvéd FC
2009.07.01 - 2010.02.02
Vasas SC
2010.02.03 - 2010.11.11
MTK Budapest FC
2010.11.11 - 2011.06.16
Paksi FC
2011.06.16 - 2012.06.17
MTK Budapest FC
2012.06.17 - 2012.09.06
Bnei Yehuda Tel Aviv FC
2012.09.06 - 2014.01.04
Szombathelyi Haladás
2014. február 18 - 2014. június 30
MTK Budapest
2014. július 01 - 2018. június
Vasas FC
2018. július 5 -
eredmények / elismerések
Magyar bajnok (MTK Budapest FC 2007-2008)
Magyar Szuperkupa-győztes (MTK Budapest FC 2008)
Hrepka Ádám 2015
2015-ben az MTK játékosaként
1992-ben, 5 évesen a szegedi Tisza Volánban kezdett futballozni.
Egyértelmű volt, hogy futballista szeretnék lenni amint lábra álltam.
Tehetségére hamar felfigyelt az Újpest és 2001-ben már a klub ifjúsági csapatában futballozott. Innen csábította át a Sándor Károly Akadémia, így a magyar labdarúgó-bajnokságban már az MTK színeiben mutatkozhatott be 2004-ben.
17 éves voltam, az Újpestnél pont akkor járt le a szerződésem és nagyon szimpatikus volt az akadémiájuk, láttam benne fantáziát.


MTK Budapest FC, 2004-2012

Első szezonjában 9 mérkőzésen 2 gólt lőtt, melyet a következő két szezon 52 szereplése és 13 bajnoki gólja folytatott. Sikeres utánpótlás válogatottbeli szereplések után Várhidi Péter és a válogatottnál folyó fiatalítási törekvések folyományaként bemutatkozhatott a felnőtt válogattban is. A további fejlődés reményében Hollandiába szerződött.
Külföldre való szerződése kapcsán Domonyai László klubigazgató így nyilatkozott:
"Mindez valamennyi szakemberünk, és játékosunk számára óriási elismerés, és azt gondoljuk, hogy a Liverpoollal kötött akadémiai együttműködést követően, komoly perspektívát jelenthet számunkra a NEC Nijmegen elkötelezett érdeklődése, amely most Hrepka Ádám leigazolása révén tartalmat is nyert. Ez az átigazolás, és a tervezett jövőbeni még szorosabb együttműködés, jelzés minden ambiciózus, törekvő játékosunk előtt, hogy az igazi tehetségek elé az MTK immár több alternatív utat is képes állítani."

A későbbiekben rendre visszatért az MTK hol első hol második csapatához, véglegesen a 2012-es Izraelbe való szerződéskor váltak el útjaik egymástól.

NEC Nijmegen, 2007, kölcsönben

Nagy reményekkel és biztató kezdéssel mutatkozott be a csapatban. A rövidre szabott kölcsönadás alatt azonban csak 7 mérkőzésen jutott szóhoz, gólt szereznie nem sikerült.
Egészen biztosan hasznomra vált az elmúlt fél év, hiszen egy, a hazaitól nagyon eltérő futballkultúrát ismertem meg. Tapasztaltam sok meglepő dolgot is, és úgy gondolom, fejlődtem is, elsősorban talán fizikálisan és az agresszivitás terén. Sajnos a vártnál kevesebb játéklehetőséget kaptam, amiben nyilván szerepe volt annak is, hogy amikor pályára léptem én sem tudtam megoldani a NEC csatárgondjait. Azt hiszem nem csak nekem, de a többi támadónknak is nagy nehézséget okozott, hogy a NEC az MTK-val ellentétben nem egy kifejezetten támadó csapat. Nem volt nálunk sokat a labda, így mi, csatárok rendszeresen elég nehéz helyzetben voltunk. Sajnos nem sikerült a döntő meccseken gólt szereznem, pedig akkor talán több bizalmat kaptam volna. Voltak olyan mérkőzések, amikor centiken múlt a dolog, de ezen kár keseregni. Úgy vagyok vele, hogy az elmúlt fél évben befektetett kemény munkát valamikor biztosan visszakapom a futballtól. Sokat, és kitartóan dolgoztam, az edzésmunkámmal mindig maximálisan elégedettek voltak, így biztos vagyok abban, hogy az eredmény jönni fog.


Budapest Honvéd FC, 2009-2010, kölcsönben

Sisa Tibor kívánságára Kispestre szerződött kölcsönben.
Az első pillanatban nagyon szimpatikus volt a klub ajánlata, és Sisa Tibor személye is sokat számított. Rengeteget beszéltünk telefonon, és ezekből a beszélgetésekből egyértelműen éreztem, hogy számít rám. És az sem hátrány, hogy a Honvéd megállapodásra jutott az MTK-val. A debreceni lehetőség azért hiúsult meg, mert nem tudott megegyezni egymással a két klub, az Üllői úton pedig csak nézőként voltam jelen, a Fraditól nem kerestek.

Ősszel 13 mérkőzésen öt gólt szerzett, és ezzel a csapat legeredményesebb góllövője volt. Ennek ellenére nem marasztalta őt Massimo Morales, a piros-feketék újonnan kinevezett olasz vezetőedzője.

Vasas SC, 2010, kölcsönben

Sajnálom, hogy a Vasasnál így alakult a sorsom. Az első hat fordulóban még játszottam, aztán megsérültem, a felépülés ideje alatt pedig a csapat hullámvölgybe került. Mire játszhattam, a Vasas az NB I tabelláján visszaesett, ráadásul anyagi gondok is közbejöttek.

A kölcsönadási idő lejárta előtt 1 hónappal, a Zalaegerszeg elleni kupakiesés után azonnali hatállyal felbontották a szerződését. Visszatért az MTK-hoz.

Paksi FC, 2011-2012, kölcsönben

Kis Károly, a Paks edzője hívott fel azzal, hogy mozgékony, gyors támadót keres együttesébe. A csapatváltásom ezután gördülékenyen zajlott, az MTK-tól opciós joggal egy évre kölcsönbe kerültem a friss ezüstérmeshez.

Új együttesében fokozatosan bizonyított, bekerült a kezdőcsapatba, amit jó játékkal hálált meg, majd október közepén, a Haladás elleni meccsen megsérült, részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.
Rossz időben jött az a sérülés, mert abban az időben már kezdő voltam, nyertünk, s ráadásul gólt is lőttem, utána viszont kidőltem – mesélte Hrepka. – Az edzőnk az elejétől kezdve bízik bennem. Ez a csapat tavaly második volt a bajnokságban, ezért sem kerülhettem azonnal a kezdőbe, szépen fokozatosan kellett bizonyítanom, és bekerülnöm. Kis Károly már akkor is hangoztatta, hogy elégedett velem és bízik bennem, amikor még kevesebbet játszottam. Minden játékosnak fontos, hogy érezze, szükség van rá.

A Paksi időszakot 23 bajnoki mérkőzéssel és 7 góllal zárta,a kölcsönadási szerződés lejárta után visszatért az MTK-hoz.

Bnei Yehuda Tel Aviv FC, 2012-2014

Gyorsan jött a lehetőség, hirtelen kellett döntenem, és belevágtam. Maradhattam volna az MTK-nál is, de úgy éreztem, váltásra van szükségem. Az izraeli a magyarnál egy hajszállal erősebb bajnokság, ahol a csapatoknak fanatikus szurkolótáboruk van.

A feszült politikai helyzet miatt a csatár kellemetlen napokat élt át Izraelben, többször is óvóhelyre kellett menekülniük. A kezdés ismét ígéretes volt, azonban egy sérülés megakadályozta a folyamatos jó szereplésben.
Elég peches vagyok, hiszen a kintlétem alatt mindössze két hétig voltam egészséges. Többet vagyok az orvosi szobában, mint az öltözőben. 25 évesen gerincsérvvel küzdök, és bár a hátam jelenleg nem fáj, a lábaim igen. Idegenlégiósként viszont nem tehetem meg, hogy hónapokig csak feküdjek, ezért próbálok edzeni, bizonyítani, de így nem nagyon megy.

A hírek arról szóltak, hogy télen a klubja megválna tőle, azonban a politikai helyzet pillanatnyi nyugalma miatt és mert úgy néz ki továbbra is számítanak rá a csapatnál, a maradás mellett döntött.
Ádám a 2013-as szezon őszi idényében 14 bajnokin lépett pályára a tel-avivi csapatban, egyszer volt eredményes, így a legutóbbi szezonban elért nyolc góljához képest csalódást keltő teljesítményt nyújtott. Az új év elején klubja szerződést bontott vele.

Szombathelyi Haladás, 2014

...

MTK Budapest, 2014-2018

...

Vasas FC, 2018-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2014.02.18, 22:27 (szerk.: 2018.07.05, 16:18)
  haladásról is elmond mindent, hogy ezzel az akaratgyenge, mindenhonnan kiebrudalt játékossal "erősítenek", aki még a nívós kazah bajnokságba sem kell...

  Lóf@szt adnék neki nem szerződést! Edzési lehetőséget kap,kinyalják a seggé,aztán elmegy próbajátékra? Persze nem kell,de tárt karokkal várják vissza az itthoni gyökerek a Halinál! Meg is érdemlik egymást!

  Ilyen alkattal jó zsoké lehetne belőle a lovin...

  Majd meglátjuk, annyi biztos, hogy most már van csatárunk, kérdés, hogy milyen lesz. Ha újra visszanyerné régi, MTK-s formáját, akkor nagyot erősödnénk vele, ha meg nem, akkor nyáron mehet oda, ahova akar.

  Szerintem rosszul nem járunk, azért magyar szinten ő jó játékos, remélem ezt bizonyítja nálunk. Ha meg nem válik be, nem illik a csapatba, akkor legfeljebb nyáron elmehet. Mivel szabadon igazolható sokat nem kockáztatunk, legfeljebb 4 havi bér (március - június) lehet, amit elbukunk, ennyit meg lehet és kell kockáztatni. Kulcsár Kornélon sajnos sokkal többet buktunk.

  Valaki írta, hogy jó lenne vele opciós szerződést kötni (fél + egy év), hogy ha belejön a játékba tavasszal, akkor lehessen hosszabbítani, vagy eladni külföldre.

  Mentálisan gyenge a srác, nem a focitudásban.

  http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=128012
  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2316497
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2013.12.30, 14:59 (szerk.: 2019.01.05, 13:03)
  Nem a külföldi játékosokra vonatkozó limit, és még csak nem is az angol játékos miatt kell távoznia Hrepkának. Biztos vagyok benne, hogy ha megfelelt volna az elvárásoknak, jól játszik és csatárként lövi a gólokat nem keresnek a helyére egy angol noname gyereket. Egyszerűen gyengének találtatott és kirugják.

  "egy angol csatár miatt mennie kell Hrepka Ádámnak"
  Hejj az a csúnya angol csatár jó derékba törte Ádám karrierjét. 14 meccs 1 gól és megválnak tőle csak így? Mi ez, ha nem diszkrimináció?

  Érdekes lenne tudni, mi és hol tört meg. Aki 17 évesen pár forduló aratt 10 gólt rúg az NB-I-ben, mért nem úgy is folytatja, holott csak egyre erősebb kell legyen fejben és testben. Esetleg, amikor már elvárás, nem megy? Az már teher? Ki tudja?

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2304113