magyarfutball.hu

fénykép helye
nationality
Magyarország
age
24 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
MTK Budapest
2016 - 2021. július
Monori SE (kölcsönben)
2018. június - 2019. július
Duna Aszfalt TLC (kölcsönben)
2019. július - 2020
WKW ETO FC Győr (kölcsönben)
2020. július - ?
Kecskeméti TE-Hufbau
2021. július - 2023. december 23
Debreceni VSC
2023. december 23 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

MTK Budapest, 2016-2021

...

Monori SE, 2018-2019, kölcsönben

...

Duna Aszfalt TLC, 2019-2020, kölcsönben

...

WKW ETO FC Győr, 2020-2021, kölcsönben

Amikor az MTK harmadszor adott kölcsönbe a másodosztályba, tapasztaltam, milyen az, amikor igazán mélyen van az ember. De úgy érzem, ez megfelelő alapot adott, csak erősebbé tett. Elismerem, amikor Monor és Tiszakécske után harmadszor éppen Győrbe kerültem kölcsönbe, ahol nem ment a játék, sérülések is hátráltattak, önbizalmam sem volt, megfordult a fejemben, nem kellene erőltetni a labdarúgást… Azon gondolkodtam, mi lenne, ha inkább elmennék főiskolára tanulni, és mellette játszanék. Úgy éreztem, a labdarúgástól képtelen lennék végleg elszakadni. De az edzéseken hiába próbáltam mindent kihozni magamból, elmaradt az igazi áttörés.3

...

Kecskeméti TE, 2021-2023

Két és fél éve indultam el ezen az úton, amikor Kecskemétre kerültem. Sajnos az azt megelőző két-három évem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, meg ahogy lehetett volna. Ennek is biztosan megvan az oka, valamiért ennek így kellett lennie. Utána viszont Kecskeméten megtaláltam azt az otthont és azt a csapatot, ahol elkezdhettem felépíteni magam újra. Ez egy közös munka volt, kellettek hozzá a társak, az edzők, persze én is. Amikor megjöttem, akkor egy NB II-es cserejátékos voltam, most pedig ott tartok, hogy bemutatkozhattam a válogatottban. Nehéz ezt szavakkal leírni, de nagyon boldog vagyok.1

Sokat köszönhetek Kecskemétnek, a klubnak, ott találtam magamra, és lettem első osztályú, majd válogatott kerettag játékos, nagyon jó közösség tagja lehettem. Éreztem a bizalmat, én is ragaszkodtam az edzői stábhoz. Szabó István azt mondta, hiányzom majd neki, de büszke lesz rám, bárhogy döntök, és a közöttünk lévő jó kapcsolat biztosan megmarad. Egyértelmű: Kecskemét nekem is hiányozni fog, nagyon szerettem ott futballozni, de elérkezett a váltás ideje.2


Debreceni VSC, 2023-

A hétszeres bajnok Debrecen szintlépést jelent, szeretnék tovább fejlődni, tanulni, beilleszkedni az új közegbe, és persze jó teljesítményt nyújtani.2

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.12.28, 21:11 (szerk.: 2023.12.29, 21:06)
    Debrecenbe való igazolása kapcsán:
    A most igazolt Szuhodovszkival remélhetőleg előrébb lépünk és sikerül a nemzetközi szereplés, ő hasonló stílusban játszik mint Szoboszlai, csak sajnos lassabb, de általában a technikás játékosokra nem jellemző a gyorsaság.

    Nagyon örülök az érkezésének, mert

    1. a támadásépítésünk finoman szólva is döcög. Az, hogy egy támadni és védekezni is jól tudó minőségi középpályásunk lett, rengeteg variációs lehetőséget nyitott meg, ahogy LokiFan is írta. Azt vettem észre, hogy alighanem tudatos, gyakorolt elem lehet nálunk, hogy akárki keveredik a pálya közepére a tengelybe támadásépítéskor, egy érintésből kell továbbtennie a labdát szélre, a többiek erre is számítva indulnak ütemre előre. Nem kell mondanom, hogy ez azért többeknek feladja a leckét a csapatban. Meg hát a buildup nálunk kulcselem marad majd továbbra is.

    2. Illetve Dzsudzsák tehermentesítése is talán megoldódik.

    3. Az, hogy egy válogatottban már bemutatkozott 23-24 éves játékos, aki az ezüstérmes csapatban húzónév volt, nálunk kötött ki, mutatja, hogy a játékos meg az ügynöke is elhiszik, hogy innen jobban tovább lehet igazolni nagyobb csapatba. Ez köszönhető az elmúlt év sikeres transzfereinek (Baráth, Dorian B., Sós). Szuhodovszkinak külföldön lenne a helye, de a Kecsóból még nem sikerült eladni, a jelek szerint bíznak benne, hogy majd innen igen. Azaz az a kép él és erősödik tovább rólunk, hogy nem játékostemető vagyunk, hanem ugródeszka.

    Hogy meddig marad? Még másfél éve van az örményeknek az első tervezési ciklusból. Nem lennék meglepve, hogy az lenne a cél, hogy vagy akkorra legyen transzferre előkészítve (egy komoly csapat sokáig figyel egy játékost), hogy ezzel növelje a klub részvényeinek értékét, vagy hogy akkor legyen már értékesítve is.

    Ne helyezzünk nyomást erre a srácra,mert bizony nem csak a jó meccseit láttam már. Nagyon bele is tud szürkülni a mezőnybe.

    Egyesek (főleg más rajongói oldalon) a messiást látják benne,aki majd új útra tereli a Dvsc csapatát. Szkeptikus vagyok ebben a kérdésben.

    Tény,erősítés.

    Remek játékos,én is örülök neki(remélem 1-2 kulcspassz jön tőle),van benne lehetőség,DE itt volt Horváth K.

    Egyértelmű dzs10 pótlék.. dzs10 helyett nincs senki Szuho lesz az, aki pótolja majd.... jó távoli lövései vannak, tud kulcspasszokat osztogatni...Dzs10 már valószinüleg padozni fog

    Én eleg szkeptikus vagyok Szuhóval szemben.A kecsóban sem ő tünt fel leginkább nekem.Az meg, hogy Dusudzsi utódját látják benne sokan....Egy lapon sem lehet emleget i őket, desenkit a mostani Lokiból.Ilyen idős korában Dzsu máz PSV-ben lőtte a bombagólokat és osztotta a zseniális gólpasszait.Boritékolom, hogy Szuhó nem fog ilyrn karriertbefutno és nem csak a Lokira gondolok.Én még Vajda Botondot is inkább gyenge Dzsu pótléknak gondolnám, mert a Lokiban nemmostanában fog hasonló kaliber legközelebb magyar játékos pályára lépni ebben az összehasonlításban.Maradjunk annyivan, hogy szolgálja megezt a rekoed vételárat, ez is majdnem megugilorhatatlan szint lesz neki szerintem, merz nem akármilyen játékosok játszottak már ezen a poszton.

    Szerintem egy dologban megállapodhatunk: a mostani 12 csapatos rendszerben amelyik csapat nem mutat be aktív támadójátékot, már veszített. Itt a döntetlennek nincs jelentősége, ezért aztán ha nem változtat Blago, ki fogunk esni. Játékosállományban ugyanis nem emelkedünk ki a mezőnyből, a Vidi például olyan csatárokkal rendelkezik, nna.

    Szerintem ezért hozták Szuhót, aki egy intelligens játékos, többoldalú, fel lehet nevelni válogatott középpályásnak is. Vele a középpályánk magabiztosabb lehet, De, hogy Dzsuzsák helyére, azt egyesek csak szeretnék, s azt sem tudom, miért gondolják ezt. Vannak szurkolók, akik a fejükbe vesznek dolgokat, s azt hiszik, az már az igazság is. Nagymamám is ilyen, úgy hívják, demencia . smiley

    Szuhodovszki anno 2 dolgot mondott,mikor a kecskeméti rádióban kérdezték hogy eligazol-e.
    Azt hogy csak olyan csapatba menne,ahol folyamatosan játszhat,mert a célja h beverekedje magát az EB keretbe.
    Emellett egy komolyabb csapatba megy,3x jobb fizuért. Neki jobb igy.
    A kecsó jó pénzt kap érte,nekik is jó igy.
    A Loki vesz megfizethető áron egy fiatal aktív válogatott játékost,a támadó kp.elég foghíjas volt idén,és ha dobbant az EB-n akkor nagyot szakíthat vele,ha meg nem,ugy is haszonnal fogja eladni.
    Sztem mindenkinek jó.
    És egy támadószelleműbb csapat ,több lehetősége lesz a kapu elé keveredni...mindenképp jobb,mintha egy ennél sokkal erősebb csapathoz igazolna,ahol örülhet ha a cserepadra odafér,és lemarad az EB-ről.

    A DVSC eddig rekord igazolása Bódi volt Fehérvárról 550 ezer €-ért. A Kecskemét legdrágább eladása Yannick "Janika" Ondoa 200 ezer €-ért ment ugyanúgy Debrecenbe.
    Szuhodovszki így 600 ezer € környékén cserélt klubot.

    Szerintem óriási potenciál van a srácban,van esze is a játékhoz,meg úgy általában az élethez is.Remélem bejön a váltás neki,és a válogatottba is beverekedi magát majd.

    Ez előrelépés számára, és a Kecskemét is jól járt. Korábban lehetett hallani, hogy esetleg Vidibe megy, de akkor ezek szerint ez csak pletyka volt.
    Nem az első olyan játékos, aki először az NB II-ben játszik (ő még az NB III-ban is szerepelt), majd NB I, és úgy lesz válogatott, vagy légiós.
    Ezen az úton építette fel magát Mocsi Attila, Horváth Krisztofer, Csoboth Kevin, Csinger Márk is.
    Szóval nem rossz egy fiatalnak az NB II, ki lehet onnan is emelkedni.

    Szuhodovszki már az embékettes kecskemétbe igazolt, aki az embéháromban is ott volt az Szalai Gábor. Amúgy állítólag országos nagy haverok voltak Schäferrel az MTK-ban és neki is már akkor kinézett a komolyabb karrier lehetősége csak neki valahogy félrecsúszott a pályája
    Kecskemétben alapember volt, remélem debrecenben is megkapja a játéklehetőséget, mert a válogatottban vkp alternatívaként jó lenne számítani rá. Igaz épp most jelentették be Dárdai Marcit úgyhogy pont bővültek a lehetőségeink

    Lehetett, hogy a válogatottban csak pár percet kapott, de azok alatt szinte csak jó és eszes megmozdulása volt, aktívan töltötte azt a pár percet is a pályán.
    Egyes hozzászólókra reflektálva, édesapja által a Fradi, mint későbbi opció biztos támogatást kapna, ha csak ezen múlva.
    Hajrá Soma!

    A Kecsó egy kifutott szezont produkált tavaly.A koncepció meg ahogy irtad is más,és nagyon nem mindegy h mi.
    Kecskeméten az hogy "hátha még pár évig nem esünk ki".
    Debrecenben meg egy stabil dobogós csapat kialakitása.Nagyon nem mindegy.
    Ahogy az sem,hogy Szuhodovszki egy olyan csapatba akart igazolni,ahol nagy eséllyel kezdő lesz,mert szeretne bekerülni az EB keretbe,a fradi nb3-as keretéből meg az nehéz,lásd Baráth.P.
    A negyedik előrelépés pedig h Szuhodovszki az ETO NB3-as keretéből igazolt az NB2 ujoncához,kb. havi 500 ezer ft körüli fizut keresnek az ilyenek,azt kereste eddig a Kecsóban.
    A Lokinál 12 ezer euró a plafon azt keresik a sztárjátékosok,tehát olyan 4-4,5 millió ft-ot bónuszokkal.
    Tehát kb. 8-10x-es fizuért irt alá.
    Okos lépés,nem ugrott túl nagyot,de előrelépett.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2995207
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.06, 13:01
    Szuhodovszki (8.1): Nem volt vegig a csapat legjobbja, de a kozepso szakaszban szintet lepett es elkezdett nagyon jo lenni. Elore es hatra is jol mozgott, remekul iranyitotta a csapatot.

    _raven - http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036248