magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC - III. kerületi TVE 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.23, 19:16
    Az egész heti felvezetéshez képest tényleg nem tűnt annyira nagyon tartalékosnak a csapat.

    Ez egy olyan meccs volt, ahol szinte érezni lehetett, hogy ki fogunk kapni, annyira tompák voltunk és fokozatosan jött meg az ellenfél önbizalma, bátorsága.

    Lehet, hogy unalmas lesz, amit írok, de szerintem megint a középpályánkon ment el a meccs, egyszerűen a középpálya közepén nincs jelenlétünk. Tölgyesi marha gyenge volt szerintem és a Károly Bálint is észrevehetetlen volt. Tölgyesi mindig úgy helyezkedett, hogy még véletlenül se lehessen neki passzolni, szóval megint az volt, amit már csomószor megtörtént, hogy a védőinknek kellett átívelni a középpálya fölött a csatároknak, akik viszont szintén nem tudtak mit kezdeni a labdával, nem tudták megtartani azt. Tihanyit hagyjuk is, Adamcsek olyan volt, amilyen, igazából egyedül Kónyában volt meg tegnap valamiféle kezdeményezés, amikor nála volt a labda, akkor lehetett számítani valami váratlanra, vagy valami előrepasszra. Egyszer bevitte a labdát az ötösig, kb. Tihyani lábára tette, akinek csak be kellett volna passzolnia, de az sem sikerült.

    Igazából elemezgethetjük egyenként a játékosokat (Katona pl. most már sokkal bátrabb, csak sajnos a hülyeségeket is bátrabban csinálja meg), de az látszik, hogy nincs egy begyakorolt sémánk a labda felhozására, egy támadás felépítésére a földön és egy nagyon nagy baj. Nagyon ötlettelen és kiismerhető így a játékunk. Ide tényleg csak egy irányító középpályás kellene, aki lehet akár 34-35-36 éves is, a lényeg, hogy legyen ezen a szinten vagy eggyel magasabb szinten rutinja. Pont, mint a Bartha tavaly.

    CrispoMiki
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018204