magyarfutball.hu

Magyarország Vas László (Pécs 1971.10.05 - )

nationality
Magyarország
age
52 years
related websites

játékos

pályafutás
FC Machtrenk
? - ?
FC Braunau
? - ?
Baluweiss Linz
? - ?
SV Neumarkt
? - ?
Pécsi VSK Fürge Nyuszi
? - 2009. február
Baksai SE
2009
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
Eger (pályaedző)
2012 - 2013
Komlói Bányász SK
2013 - 2014
Pécsi MFC (utánpótlás)
? - 2017
Diósgyőri VTK (pályaedző)
2017. március - 2018
Pécsi MFC (U19)
2018 -
Pécsi MFC
2018. október 18 - 2022. június
Magyarország (U21, asszisztens edző)
2022. szeptember 21 - ?
Tiszakécskei LC
2023. június 16 - 2023. november 6
Zalaegerszegi TE FC (asszisztens edző)
2024. január 8 -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.01.09, 21:01
    Csatlakozik csapatunkhoz Vas László, aki asszisztens edzőként segíti NB I-es együttesünket!

    Az UEFA PRO Licenccel rendelkező szakember az ősz folyamán Tiszakécskén töltött be edzői szerepkört, korábban pedig Gera Zoltán U21-es válogatottjánál dolgozott a vezetőedző segítőjeként, azt megelőzően pedig a PMFC vezetőedzője volt.

    Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

    2024.01.08
    https://www.ztefc.hu/hu/hirek/erosites-erkezik-a-szakmai-stabba
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.06, 16:41 (szerk.: 2023.11.06, 16:43)
    Vas László távozik klubunktól

    A 2023. november 5-én este lejátszott FC Ajka – Tiszakécskei LC (1-0) bajnoki labdarúgó mérkőzést követően Vas László vezetőedző a klub érdekeit szem előtt tartva felajánlotta lemondását, amelyet a Tiszakécskei LC vezetősége elfogadott. A mai naptól megbízottként Toldi Gábor látja el a vezetőedzői feladatokat első csapatunknál.

    TLC

    https://www.tiszakecskefoci.hu/2023/11/06/vas-laszlo-tavozik-klubunktol/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2023.06.17, 19:32
    Vas László lett a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője

    2023. június 16-ától Vas László lett a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője. A pécsi születésű szakember legutóbb Gera Zoltán mellett az U21-es magyar labdarúgó válogatott mellett dolgozott, előtte négy évig a PMFC első csapatának vezetőedzője volt. Korábban Bódog Tamás segítőjeként is dolgozott a DVTK-nál, illetve a PMFC utánpótlás csapatainál minden korosztályban.

    Vas László klubunk honlapjának nyilatkozva elmondta: Nagyon jól érezte magát az U21-es válogatott stábjában, ahol nagyon jó közösség alakult ki és eredményes szakmai munka folyt, így okozott pár álmatlan éjszakát meghozni a döntést a váltás mellett. A tiszakécskei szerepvállalás mellett végül az döntött, hogy érezte, hogy klubunknál mindenképpen őt szeretnék vezetőedzőnek. A szakember teljes erőbedobással a tiszakécskei feladatára fókuszál, így településünkre költözik. A TLC keretének tagjaira már a hétvégén orvosi vizsgálatok és felmérések várnak, június 19-én hétfőn pedig már megkezdődnek a közös, labdás edzések.

    Vas László kérdésünkre kiemelte: Egy jó szellemiségű kollektíva, egy jó közösség kialakítása a cél a keretben. Hisz a szakmaiságban és az elvégzett munkában. A bajnokság erős és kiegyensúlyozott lesz, de szeretnénk egy ütőképes csapatot kialakítani.

    A szakmai stábban Vas László mellett pályaedzőként Toldi Gábor, kapusedzőként a visszatérő Nagy Zsolt, videóelemzőként pedig egykori labdarúgónk Szabó László dolgozik majd. Az erőnléti edzővel még zajlanak a tárgyalások.

    A rövid felkészülési időszak után július végén már kezdődik a bajnoki szezon. A felkészülés során 6 db edzőmérkőzés (NB I-es, NB II-es és NB III-as ellenfelekkel) és egy háromnapos hazai edzőtábor szerepel a programban. Vas László célja, hogy minél hamarabb megismerje a keret tagjait és a változások mellett, minél hamarabb kialakuljon az az optimális keret, amivel a TLC eredményesen szerepelhet a bajnokságban.

    https://www.tiszakecskefoci.hu/2023/06/16/vas-laszlo-lett-a-tiszakecskei-lc-nb-ii-es-labdarugo-csapatanak-vezetoedzoje/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.09, 14:45 (szerk.: 2022.06.11, 10:44)
    Hivatalos. Vas László távozik.

    Az utóbbi időkben rengeteg kritika érte (jogosan), de neki köszönhetjük, hogy sok évnyi szarakodás után újra megindult valami a klubnál, a feljutást követően nem volt ritka, hogy 5000-en voltak a lelátón és érdemes volt meccsre járni. Ezeket nem felejtjük el! További sok sikert Laci, bárhol is kötsz ki!

    Nagyon sajnálom ezt a döntést, mert a Vas-féle csapat nekem nagyon szimpatikus volt, már az utolsó NB3-as idényben is, de igazán a tavalyi szezon volt az, amikor felállva tapsoltam nekik sokszor. Az a labdatartós, türelmes játék, amivel szinte az összes ellenfelünket megfojtottuk (tényleg kb. csak a Loki és a Vasas ellen emlékszem úgy, hogy nem mi domináltunk), öröm volt nézni.

    Idénre már valóban eltűnt ez a lehengerlő játék, az jó kérdés, hogy minek köszönhetően? Nekem nincsenek öltözői pletykáim, nem tudom, hogy mennyire jött ki edző és játékos. Talán, ha sikerült volna Bartha helyett hozni egy hasonló, rutinos játékost, másképp alakult volna.

    Mindenesetre nálunk, de szerintem az egész magyar foci összes osztályát beleértve, ritka, hogy egy edző négy évig irányítson egy csapatot.

    A magam részéről mindent köszönök Vas Lacinak, hosszú idő után tudott újra kivinni engem meccsekre, de úgy, hogy a tavaly idényben talán, ha 5 meccsről hiányoztam.

    Én is sajnálom a döntést. Nem felejtem el Vasnak, hogy egy nevek alapján messze nem világverő kerettel gyakorlatilag bucira pofoztuk az NB3-at, aztán ugyanazzal a maggal markáns focit bemutatva a másodosztály egyik legüdébb, sosem passzív színfoltjaként az élmezőnyben végeztünk. Hogy aztán ő fáradt el taktikailag, vagy a játékosokkal való kapcsolata, vagy egyszerűen a játékosanyag merült ki alatta, vagy a három együtt, azt majd a "jólértesültek" úgyis megmondják tutira... Mindazonáltal bárki is lesz az edző, a Vas-éra csúcspontját szimpatikus játékban megközelíteni nem lesz könnyű... és akkor ki tudja, milyen kerettel dolgozhat majd az illető.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018204