magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.01, 15:58
    Sokat elmond, hogy kettőt tudott cserélni Márton, abból az egyik kb ugyanarra képes, mint akit vált, vagyis az eltűnő ék szerepére. Olyan, mint ha nem lennénk elegen. A Fradi kb két hasonló erejű csapatot fel tud küldeni. Annyira nem akarták ők sem kockáztatni az egy pontot, így nem rossz ez. Mondjuk azért a nevetséges védelmi hibáért kár volt.

    A második félidőben már a szemük előtt lebegett, hogy nem rossz az iksz sem. Ez hiba volt. Nem hiszem, hogy a kondi miatt vettek volna vissza. Petrjak, ha olyan jól játszana, mint a Fradiban tette, ma simán nyer a Fehérvár. Mégis hiba lenne kihagyni, mert benne megvan a képesség. Aki bejött helyette, Evandro, reménytelenül lassú. A jelenlegi legszembetűnőbb különbség a két csapat között, hogy a Vidiben vannak lukas posztok, a Fradiban egy sincs. Sőt, a Fradiban a center kivételével, mindenhová legalább 2 magyar szinten klasszis játékos van.

    Az X felér a vereséggel. Ha a nagy riválist nem vered meg otthon,akkor hol akarsz pontokat nyerni rajta? Reménykedsz majd kikap Pakson?

    Niko is csak őrlödött ,nem hiszem el legalább az utolsó 15 percet nem lehetett volna 2 csatárral lejátszani és kicsit kockáztatni. Sok értelme volt Zizivadzenek,1szer ért labdába. Ennek az edzőnek ez magas. Rebrov lemeccselte,épp azt játszották végig amit Rebrov akart és az is lett a vége amit ő akart.

    Amikor a meccs elején megnéztem a cseréket, pont az jutott eszembe, hogy ezen a két cserén kívül mást kár is lenne betenni. Ráadásul ők sem azok a minőségek, mint a kezdők. A braziltól én még semmit nem láttam. Nikolicsot nem tartom a legjobb csatárok között, de Zivzivadze még arcpirítóan keveset is fut hozzá képest.

    Nem a két csatáron múlt. Két ilyen csatárral csak a Fradinak kedveztek volna. A középpályát és a támadósort ennél jobban nem lehet összerakni. Az első félidőben végig jól játszott a Vidi, akkor kellett volna eldönteniük.

    Ezt a meccset a cserék, illetve azok hiánya döntötte el. A kezdünk nem gyengébb a Fradi kezdőjénél, de ők tudnak váltani, MG nem. Nem tud belenyúlni egy ilyen meccsbe, mert nincs variációs lehetősége. Ennyi.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.01, 15:53 (szerk.: 2020.11.05, 15:51)
    Élőben ez egy laza félgőznek tűnt, és mégis a fehérvári csapat fáradt el a végére. Nekünk jó volt az X, egyébként meg minden tekintetben jobb a csapatunk.

    Laidouni, Haratin volt ma a két legjobb.

    Amúgy Sigi is tanári minden meccsen, a legtöbbször a legjobb lehetőséget játssza meg, a hosszú indításai, keresztlabdái meg élményszámba mennek.
    Benne testesül meg a magyar utánpótlás és kiválasztás minden csődje.

    Engem csak Kovacevic formája aggaszt. Az első meccsén akkora tanár volt a svédek ellen, hogy azt hittem, megfogtuk az Isten lábát. A sérülése után meg rendkívül bizonytalan, ütemtelen és sok hiba van a játékában. Remélem, visszanyeri azt a formáját, amitől leesett az állam a Djurgardens ellen.

    Ma bőven tartalékoltunk, szerintem ez egy max 60-70 %-os teljesítmény volt. Skvarkával (akit a gólpassza miatt egyébként ma nem ér baszogatni), összeszokatlan belső védő párossal, az első félidőben egy visszahúzódó csapattal, akinek kontrázni esélye se igen volt a gyors támadók (Toki, Uzuni, Zubkov) hiányában. És még így is behúzhattuk volna a végén. Tavasszal 10 pontot verünk rájuk, de szerintem félszezonban is előnnyel fordulunk majd megint.

    Dibusz-6
    Botka-6
    Kovacevic-6
    Dvali-7
    Heister-6
    Haratin-7
    Laidouni-7
    Somalia-7
    Isael-5
    Skvarka-5
    Boli-5
    Sigér-6
    Tokmac-5
    Baturina-5
    Zubkov-5
    Vécsei-5

    Dvali semmivel nem emelkedett ki a védelemből, ha már valakit ki kéne, szerintem az Heister, aki végigrobotolta fel-le megint a meccset, támadásban is veszélyes volt.
    Ja és ha Boli 5, akkor Baturina max 3.

    Haratin és Laidouni simán megérdemli a nyolcast, Tokmac és Baturina is minimum a hatost, de Zubkov is többet tett hozzá, mint Vécsei. Boli szintén kurva nagyot harcolt. A cserékig nem igazán volt támadójátékunk, Isa és Boli próbálkoztak ketten elöl, de erről nem ők tehetnek. Somalia is "csak" a gólt tette hozzá, mezőnyben közepes volt, tud ő ennél jobbat.

    Boli,csak a tizit okozó baromság miatt kapott 5-öt.A 3 vkp pedig kiválóan játszott Somit a gól repítette7-ig,viszont arról meg nem tehet,hogy az előre megbeszéltek szerint lecserélte a mester.Dvali,utóbbi időben nyújtott teljesítményeihez képest játszott nagyot (bár a Kijev ellen is tetszett már).Heatinnál én is gondolkodtam a 8-on.Ezt elfogadom.

    Na szóval, többet vártam, de katasztrófa nem történt. Az előnyünk megmaradt. Ami bosszantó, hogy az első félidő után simán behúzhattuk volna a meccset, csak ...ahogy Endi is nyilatkozta, nem kikapni mentünk Fehérvárra. Talán szarosék is vissza vesznek az arcból, mert a B csapat ellen kín keservesen hozták az ikszet, holott a szaros fórumon arról álmodoztak, hogy 4-et, 5-öt gurítanak majd.

    26-17 a szabálytalanság!
    És nem nekünk! Mi kaptunk mindenért lapot. Ők lényegében semmiért!

    Kaptak ők. Csak későn.

    Van egy stabil alapjátékunk, a közepes téttel bíró meccseken azt hozzuk csak, extrák nélkül. Ez általában elég, ma épp nem volt az.
    Nem olvastam még vissza, így nem tudom, volt-e már - nyilván igen- , de nyilván a férgek megint egy kamutizenegyest kaptak, a szabálytalanság ugyanis bőven a tizenhatoson kívül történt. Ennyit tettünk bele, ennyi jött most ki belőle. Picit zavar csak, mert ezek most azt hiszik, hogy tényleg egy napon említhető a két csapat.

    Remélem nem lesz olyan többet, hogy pontrúgásnál csatárunk fogja az ellenfél támadóját. Bolinak fogalma nem volt, hogy kéne védekezni. FunShow meg vígan eljátszhatta a tizit.

    Boli hogy akart szerelni hanyatt fekve?
    És nem a vonal előtt kezdődött, attól esett el, hogy ráesett Boli háttal. Ilyenkor vagy próbáljon meg becsúszni, vagy hagyja hadd menjen. De a legjobb ha előlmarad.

    Én úgy láttam, hogy a fiuk itt pihentek rá a Juve elleni attakra. A döglött taviak meg próbáltak erőn felül nyomni, de ennyire volt elég az erejükből, hogy egy kamu tizivel lehozták egálra. Ha majd komolyan vesszük őket, 2 góllal a zsákban kullognak haza...

    Ehhez a meneteléshez ez az eredmény belefér. Pontot nem hoztak a kutasok, pedig otthon most vagy soha alapon nekünk kellett volna esniük. Végülis kettős terhelésünk van fárasztó meccseken, komolyabb ellenfelek ellen - mikor kellett volna megpróbálniuk megverni minket, ha nem most?

    Ha megpróbálták, ha nem, láthatóan nem sikerült/ nem így lett. Nem volt egy borzasztó nagy tempójú meccs, mintha mindenkinek megfelelt volna az eredmény.

    Mi nem akartunk nagyobb tempót, ők meg tudtak, vagy nem hagytuk nekik.
    Ebből következik, hogy a mi akaratunk érvényesült.

    Baturinának szólhatna valaki, hogy nem Debrecenben van, Dombiéknál. Ez mintha már a második műesése lett volna. Ez errefelé nem illik.

    Heister második lövésénél kábé 1-2 centin múlt, hogy Fiola nem verte be a saját kapujába a labdát.
    Qrvanagy mázlijuk volt ott.

    kép
    A mindössze 47:15 tiszta játékidejű találkozón a két csapat gyakorlatilag azonos ideig birtokolta a labdát, a mieink többet és pontosabban (84.5-87.2%) passzoltak. A hazaiak némileg többet lőttek kapura azonban (11-8) és többször is találták el (5-3). Rengeteg szabálytalanság volt, 19-27, a molisták csak Laidouni ellen nyolcszor szabálytalankodtak. A párharcokban minimális fölényünk volt (72-70).

    Laidouni ezúttal is kimaradt az MLSZ InStat statisztikákból, így nem meglepő, hogy ezúttal sem volt a TOP5-ben: 1. Haratin (300), 2. Stopira (294), 3. Bambgoye (290), 4. Skvarka-Musliu (281-281).

    Az xG 0.88-1.58 (a különbséget a tizenegyes adja [0.76]), az xcG 1.18-1.78 (ebből 0.81 a tizenegyes). A labdabirtoklás a cserék után már 68-32% volt ide. A tizenegyes után a hazaiak egyszer, a mieink hatszor kíséreltek gólt szerezni. A hazaiak többet támadtak (14+2 – 21+3), érdekesség azonban, hogy a mieink majd másfélszer annyi (97/47) támadópárharcot vállaltak, mint a hazaiak (65/30). Ebből következően a védekező párharcokban is hatékonyabbak voltunk.

    A csapat 4-1-4-1-es felállásban focizott, némileg több labdát szerzett (58-55), de többet is adott el (82-79). A meccs tempója nem volt magas, de a mieink passzsebessége mindenképpen jobb volt (16.8-15.9). A labdáink 9%-a volt hosszú, az pedig nem meglepő, hogy nem erőltettük a letámadást (13.3 PPDA).

    Dibusz 5 lövésből (1.78 xcG) 1 gólt kapott, tizenegyesből. 1-szer jött ki. 27 passzából 26 pontos volt. 20-szor adtuk haza a labdát.

    Botka 62 akciójának 66%-a volt sikeres. 78%-kal passzolt, 13 párharcból 5-öt nyert meg. 11 labdát vesztett el, 5-öt szerzett vissza, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Kovacevic 72 akciójának 79%-a volt sikeres. 86%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 3-at szerzett vissza, 1 passzt lopott.

    Dvali 68 akciójának 87%-a sikeres. 1 lövése volt (0.2 xG). 91%-kal passzolt, 6 párharcból 5-öt nyert meg. 3 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott és 3-szor tisztázott.

    Heister 75 akciójának 67%-a sikeres. 2 lövése volt (0.22 xG). 82%-kal passzolt, 26 párharcból 13-at nyert meg. 8 labdát vesztett, 6-ot szerzet, 3 passzt lopott.

    Haratin 88 perc alatti 80 akciójának 83%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt, 12 párharcból 9-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 12-t (!) szerzett vissza, 7 labdát lopott, 5-ször tisztázott.

    Isael 68 percet volt a pályán, 44 akciójának 41%-a volt sikeres. 68%-kal passzolt, 14 párharcból 5-öt nyert meg.

    Laidouni 87 akciójának 71%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 7 cseléből 5 volt jó, 28 párharcból 18-at nyert meg. 9 labdát vesztett, 8-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Somalia 46 percet volt a pályán, 43 akciójának 67%-a volt sikeres, 1 kísérletből 1 gólt szerzett (0.37 xG). 100%-kal passzol, 9 párharcból 4-et nyert. 2 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Skvarka 73 percet volt a pályán, 42 akciójának 48%-a volt sikeres. 1 lövése volt és 1 gólpassza. Ezzel együtt 2 lövést készített elő (0.46 xA). 16 párharcból 8-ar nyert.

    Boli 68 percet kapott, 42 akciójának 38%-a volt sikeres, 67%-kal passzolt, 24 párharcból 9-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.13 xA).

    Sigér 48 percet volt a pályán. 50 akciójának 66%-a volt jó. 92%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyer. 7 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Baturina 26 percet volt a pályán. 8 akciójának 63%-a volt sikeres. Mindkét passza jó volt, 6 párharcból 3-at nyert, 1 csele sikeres volt. 1 labdát vesztett.

    Tokmac 26 percet kapott, 14 akciójának 43%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.05 xG). 75%-kal passzolt. 3 cseléből 2 jó, 6 párharcból 3.

    Zubkov 15 akciójának egyharmada volt sikere 21 perc alatt. 1 lövése volt (0.04 xG). 3 passzából 2 jó, 7 párharcból 2-t nyert.

    Vécsei 6 percet kapott, 3 akciójából 1 egy csel volt sikeres. 3 párharcból 1-et nyert, 1 labdát vesztett.

    https://ulloi129.hu/2020/10/31/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-17/
    https://ulloi129.hu/2020/11/04/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-3/
     
  3. avatar: fgymat
    2020.10.31, 22:10
    A 17. percben Márton Gábor vezetőedző sárga lapot kapott.