magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Fehérvár FC 0 : 1 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 2.33 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.13, 15:22 (szerk.: 2023.12.13, 15:47)
    A futball istene ma megint nem velünk volt Ez a Szabó gól 100ból 1szer sikerül.Pocsék a magyar játékvezetés.1-2 perctovábbi hosszabbitás járt volna. De ettől még nem fogunk gólt lőni.Lisztes kicsit elvesztette a góllövő cipőjét. Biztos nehéz ez a heti két meccses terhelés. Látszik, hogy nem frissek a játékosok. Ma megint nem sikerült feltörni ezt a masszív védekezést. Jó lenne,ha ezekből a vereségekbőltudnánk tanulni és felgyorsítani, még kombinatívabbá tenni a támadójátékunkat, hogy ne legyünk ennyire kiszámíthatóak, lekövethetőek. Remélem a Konda segít ma nekünk. Az nb-1 ben minden előfordulhat. EGY nem fordulhat elő, hogy nem a Fradi lesz a bajnok.

    Biztosan volt itt bírózás, de az az igazság, hogy ezt a vereséget leginkább magunknak köszönhetjük.
    Lesz javítási lehetőség, de azért jó lenne megnyugtató előnnyel elmenni karácsonyozni.

    remélem csak azért vagyunk tompábbak, meg fáradtabbak, mert a nemzetköziben sokkal intenzívebben és nemzetközik vagyunk.... egy dolog zavar csak, hogy erre azért részben legláabbis igenis fel lehet készülni a amgyar bajnokságban is... egész tavasszal rommá kell futni mindenkit, és ott lesz idő pihenni is, és gyakorolni az intenzitást...

    Szerintem igen. Az elmúlt évekhez képest szerintem idén játszunk a legintenzívebben. Már tavaly is látszott valami ilyesmi. De idén jobban. Eddig ugye lassítottuk a játekot nemzetköziben. Viszont egyre inkább felnőttünk intenzívitás téren. Viszont ezt még nem bírjuk folyamatosan. Nem biztos, hogy erőnlétileg. Sokkal inkább fejben.

    Amit nem értettem még, hogy miért kellett cserélni már a szünetben illetve miért Esitit és Romdahne-t lehozni
    Romdhane szerintem nem rossz, aki látta a Fio ellen tudja mire képes, itthon egyelőre nem megy annyira neki. Esiti sem volt rossz
    A másik a lövések.. tényleg vicc , hogy nem tudom mióta nem lövünk jól távolról ( a Wingo lovest most hagyjuk) , egyáltalán nem is sokszor próbáljuk de ha igen abban nincsen köszönet, lövünk fölé, mellé nagyon fölé , eltörve, siralmas. Pedig ilyenkor az segíthetne

    nyolcan álltak fel a tizenhatosukon, így kurva nehéz átlőni... mindig blokk lesz... Ben sárgás volt (ami mondjuk kurvára nem tűnt sárgának), Esiti meg... elméletileg ő szervezett, ami meg nagyon nem megy neki... Sigi lelkes volt, Lisztes meg állat önző...

    Valaki segítsen már, mert azt nem értem, hogy amikor a mieinket rúgják fel a 16-os közelében, akkor előnyszabály, bármilyen kecsegtető helyről lenne a szabadrúgás de, ha az ellenfélnél van ugyanez, akkor rögtön szabad...!
    Egyébként meg az UEFA is elmegy a kurva anyjába, mert muszáj volt berakni a mai napra Abu meccsét!
    A szarosok meg örömködhetnek, mert a vesztett pontok alapján feljöttek -8-ra, év végén meg 20 lesz a különbség a két csapat között.

    Már megint: egy no-name gyerek megszerzi az élete gólját, ráadásul a hazai pályán... Sajnos, a Dini ma sem volt valami acélos: anno azért szerettük meg, mert biztos pont volt, és pár óriási bravúrt is bemutatott minden meccsen. Ezek a bravúrok manapság igencsak hiányoznak, vajon mi lehet az oka? Talán a 2. babájuk megszületése van a dolog mögött? Nem tudja kipihenni magát, vagy mi? Sőt, Traoré sem az igazi, ott is nemrég született baba. De tény, ma semmi se sikerült. tompa volt a csapat.
    Egyébként csodálom, hogy Sztanko nem inspirálja fiainkat a távoli kemény lövésekre, a betolt busz tuti ellenszere (lásd a csütörtöki gólunkat).

    Elképesztő mennyisigű hibát láttam, ami nem adódhat másból, mint a mentális fáradtságból. A kezdő összeállítással se voltam elégedett, de végülis az mindegynek bizonyult, mivel a cserék see tettek hozzás semmit.

    Lisztes nagyon önző, ezzel Frankfurtban 1 percet sem fog játszani. Ramirez első 2 meccse jó volt, azóta viszont gyenge egy rohadt beadás vagy elfutás sincs már tőle. Traoré lassan olyan lesz mint tökmag, kapura veszélytelen. Bem Romhdane nagyon nagy nulla, vele inkább hátrányba volt a csapat. Sigér ugyancdsak gyenge értelmetlen hülye passzok tőle. Nincs egy távoli lővés sem. A szöglethez 2-3 ember megy oda, de minek? Ezzel bentről veszünk ki embert, ráadásul a kipattanókra nem figyelünk. Lekellene nekik vetiteni a Liverpool szögleteit, 1 ember megy rugni a 16-s mindkét srakánál és középen van 1-1 ember aki a kipattanokra vadászik. Ráadásul oda megy Ramirez és Marquinhos, de a hülye is tudta mikor melyik fogja elvégezni. Pesics a gólnál lesen volt azaz kb. a hajaszála logot be, tiszta vicc a les szabály is, 10-20 centivel semmi elönyhöz nem jut a játékos.

    A sok csütörtök-vasárnap meccs kidobja most már ezeket a szenvedős bajnokikat. Nagyon látszik a mentális fáradtság. Remélem a válogatott szünet frissít a csapaton.

    Másképp akarta megoldani a mester.Nem jött be,én nem Esitivel kezdtem volna,de ez a privát véleményem.Zaki hiányzott borzasztóan.Amit nem értek én sem,az a kis indián posztja.Hibás!

    Ha a kezdő csapatból kiesik a 4 legjobb(mind kulcsposzt) azt azért bármilyen csapat megérzi.Akik beàllnak nincsenek ugy játékban hogy séróból lehozzák(vagy nincsenek ezen a szinten).Elő elő jönnek a hibák ma ha reggelig játszunk sem lövünk gólt. Nem bántom a csapatot mert mentek becsülettel de egy két játékost gyorsan gatyába kéne szedni.

    Ketten bohóckodnak a szögletzászlónál.
    Senkit nem csapnak be, viszont az egyikük hiányzik, amikor kifejelik a védők, és lehetne kapásból rálőni.

    A második emberrel kijön egy védő is.A létszám csökken a darálóban kettővel,és a rövidnél álló sem mer középre vagy előre belépni.Magyarán két védőt tudunk lekötni egy sajáttal.De kell egy Abu,aki a szögletet be is tudja adni....Civic szaktárs szögleteinél teljesen mindegy.

    Ha Pesicsnek a 11-es vonalában rá kell fordulnia, akkor tudjon ráfordulni, akarja erővel!
    Ha Kislisztes kapu elé kerül, akkor ne toljon még egyet, hanem lőjön!
    Gyámoltalanok és bizonytalanok voltunk a gólhelyzetekben. Nem fér bele, ahogyan az sem, hogy Traoré nem találja el a kaput 8-10 méterről.

    a csapatnál csak a szurkolás volt szarabb

    Sajna igaz, Hamberger nélkül mi se pörögtünk fel annyira, pedig nem voltunk kevesen.

    Ma a cserék ismét szarok voltak .Sigér mint egy kisgyerek úgy szaladgált Lisztes sok a csel ès önző.Ma Makreckis és Márki voltak csak toppon.

    Felesleges faultokkal adunk esélyt az ellenfeleknek. Nagyon sok ilyen gólt kapunk. A mai mondjuk rohadt nagy mákos gól volt. A gyereket fejbetalálta a labda és behullott.

    Én védhetetlennek láttam.Abban a szögben ahogy beesett nem védi kapus. 100 ból 1 hogy igy sikerül.mint a Zsóryé. De, hogy ezeket a Fradinak kell elszenvedni.....

    Egyébként az első félidőben be kellett volna verni a helyzeteket és akkor nincs kire mutogatni... Most is cdak magunkra voltunk veszélyesek, nem a vidi ránk. Dibusz olyan homályt jött ki hogy fogtam a fejem, Civicen már fel sem baszom magam, Lisztesből annyit láttam hogy önzőzött, lecselezett 3 embert aztán rosszul passzolt, meg Leo és Stankovic, majd Traoré is magyarázott neki. Az látszott a kicso arcán hogy megszeppent... Lehet az önzőzéseit unták meg?

    Es mintha mi a nezoteren se lettunk volna igaziak. Nem is buzditottunk igazan, nem is szidtuk olyan nagyon ezt a troger bandat. Azert remelem, csongvait egyszer nagyon megveri valaki.

    Amúgy mi volt a balhé Lisztessel kapcsolatban? Az megvan hogy le akarták cserélni, aztán mégsem, a következő amit láttam az volt hogy Traoré magyaráz neki.

    Ott Lisztesnek passzolni kellett volna Traorénak. Szépen cselezgetett. Ezt tette szóvá Traoré.

    Sokan bántják Lisztest , néha flegma de többet dolgozott mint Pesic egész meccsen.

    Ez Csercseszov tavaszát idézte. Önmagában nem a vereség bánt, bárki tud találni egy gólt még topcsapatok ellen is.
    Engem az zavar ismét, ahogy a Genk ellen is, hogy van a meccsnek egy ritmusa, egy képe és Sztankovity megint nem tudott belenyúlni. Ismét nem láttam tőle extra taktikai megoldást, amivel egy ilyen x-es meccset meg lehet nyerni. Lisztest és Romdhanet pl. kimondottan rosszul használja.
    Persze, lenyomtunk nyár óta egy 2/3 bajnokságnyi meccset, jóval magasabb szinten, mint a többi magyar csapat. Érthető a fáradtság. De egy évről-évre mélyülő keret mellett, amelyben egyre minőségibb játékosok vannak, azért illene stabilabb csapatjátékkal előrukkolni.
    Nagyon remélem, hogy ez csak a szokásos őszi mélypont és elindulunk felfelé, mert ez most nagyon nem néz ki jól.

    Az a benyomásom, hogy idén a komoly európai kupamecssek után nem tudunk jól teljesíteni. Valószínűleg azért, mert idén sokkal agresszívabban nyomjuk, nemcsak kontrákra játszunk, ez sokkal többet kivesz belőlünk, és 3 nap alatt nem regenerálódunk megfelelően. Másfelől meg megint csak a csapat váza hiányzott: Samy, Abu ès Barni.

    Szarok voltunk de ha Pesic goljat megadjak siman nyerunk. Szar ugy jatszani hogy 2 napot keszulsz mig a masik egy hetet. Ha nem Makreckis kezd jobbhatvedben meg nem Abu van kozepen helyzetunk is alig van.

    Nyugi, nyugi. Mielőtt elindul a hülyeségvihar és a tévés "szakértők" komolyan vétele. Ehhez a meccshez köze nem volt a fehérvárnak, kb. 20%volt a labdabirtoklásuk, 0.1% volt az xGjük, úgy fejelt a csávó gólt, hogy nem tudta elhúzni a fejét a kalmár szabadrúgásakor.
    Ezen a meccsen osztálykülönbség volt a két csapat között mezőnyben. Marqui és Mackreskis teljesen hülyét csinált belőlük végig.
    A tizenhatos előtt sorra csináltuk a hülyeséget és hoztuk a rossz döntéseket DE kurvára pechünk volt végig. Semmi sem pattant véletlenül sem jól, az ilyenkor nagyon fontos második labdák minden alkalommal rossz helyre pattantak a tisztán megjátszott helyzeteket kitornászta mindig a kapusuk vagy rosszul találtuk el. Most nagyon hiányzott Varga Barni.
    De mindegy, van ilyen meccs, a játék képe úgy nézett ki, mint egy kupameccs egy alsóbb osztályú csapat ellen, nem kell a kardunkba dőlni.

    Szerintem nem teszünk azzal jót, ha a szart jónak állítjuk be. Nem lefociztuk a Fehérvárt, hanem átadták a területet. Megölték a játékunkat. Egy Pesics lövésen kívül én nem is emlékszem veszélyes Fradi helyzetre.
    Ebből a meccsből tanulni kell.

    A játékosokat szerintem most felesleges bántani... Nagyon fásultan játszottunk, nagyon sok hibával nagyon sok rossz teljesítménnyel. Úgy látszik nem működik idén ez a heti két meccses dolog. A Fehérvár gólja azért mák volt, a védekezésük sem volt ám az igazi, támadásaik-kontráik meg kb nem is voltak. Nekünk most figyelnünk kell, nehogy valami komolyabb hullámvölgybe sodródjunk. Jól Abu Fani nélkül is illene játszanunk. Besic, Tokmac tényleg ennyire alkalmatlan a játékra, hogy Gojaktól, Owusutól és egy fáradt-fásult Sigitől várjuk győzelmet jelentő pluszt?

    Ezt Stankovics csúnyán elmeccselte. Egy túlbiztosított, totál fogalmatlan középpályával állt fel. Nem a végén kell kapkodni, hanem első perctől kezdve belemenni egy nyíltabb játékba, hogy kijöjjön a tudásbeli fölényünk.

    Sajna megérdemelt vereség, ilyen rosszul ősszel csak a KI ellen játszottunk. Ötlettelen középpálya, impotens támadósor, igazán helyzetünk is alig volt, a védelmünkben pedig - pláne pontrúgások után - sajnos minden meccsen benne van a gól.

    A focit gólra játsszák. Nulla középpályával nehéz játszani, Traoré még nem az igazi, Pesic is csak rohangált a labda után. Lisztes meg kurva gyorsan vegyen vissza az arcból, nagyon nagy szerencséje van hogy már van szerződése nyártól...

    Szerintem aki a Fehérvár játékstílusával magyarázza a vereségünk okát az tévúton jár. Nem bennük kell keresi a hibát, ők azt játszották amit egy erősebb csapat ellen játszani kell. Azért van edzőnk, azért vannak magyar szinten sztárjátékosaink hogy megoldják az ilyen meccseket.
    A Celtic ellen idegenben mi is ezt játszottuk, és milyen büszkék voltunk Rebrovra, hogy milyen fasza taktikát talált ki, és hogy lemeccselte az ellenfél edzőjét.

    Ez a tegnapi meccs érdekesen alakult az első félidőben végig azt gondoltam, hogy ennyivel jobbak vagyunk az ellenfélnél, hogy csak keresi a vidi a labdát és csak akkor találkozik vele ha véletlenül beleérnek, de azonnal visszaszereztük. Nyomasztó volt a főlényünk, igaz nem voltak folyamatosan helyzeteink, de egy ennyire visszahúzódó ellenfél ellen azért ez belefért az első félidőben. kicsit attól tartottam, hogy elfáradunk a másodikra és sajnos ez fejben egy kicsit így is volt.
    Viszont, volt már egy ilyen meccsünk a Kecskemét ellen,de azt behúztuk 1-0-ra.
    Ha itt is Pesic helyzeténél egy kicsit szerencsésebbek vagyunk, akkor 1-1 vagy az a szerencsés fejes nem olyan ívben hullik alá akkor 0-0 és annyi lett volna a mondás, hogy a Fradi nem bírt a hősiesen védekező Vidivel, vagy csak a Pesic nem olyan gyors mint amilyen és nem les a fejes meg nem megy be, akkor 1-0 mint korábban a Kecskemét ellen és az lett volna a mondás, hogy a Fradi legyűrte a Vidit is.
    Pedig mindhárom szituációban a meccs 99,99% ugyanaz lett volna.
    Az elmúlt egy hétben sokat csalódtam, de egyszer sem a mutatott játék miatt, remélem ezt mindenki látja.
    Vannak játékosok, akik nem mindig tudják a legjobbjukat hozni, itt jön az edzői stáb feladata, hogy kihozzák belőlük a maximumot.
    Úgy gondolom, hogy csak 2024 májusában tudjuk megmondani, hogy Stankovics és csapata jobb e mint Csercseszov féle Fradi.
    Én bizakodok és remélem a legjobbakat. A csapat játéka rosszabb nem lett, a befejezések a végjátékban lehet a szellemi fáradtság hiánya.
    Hajrá Fradi, jó lesz ez csak bízni kell!

    Hát nem lepődtem volna meg, ha végül tényleg Krisztiánt hozza le. Láthatóan nagyon felbaszta, hogy minden alkalommal rossz megoldást választott, pontatlanul passzolt.
    És vélhetlően taktikailag sem azt csinálta, amit kért tőle, mert rohadt ideges volt.
    Ennek ellenére végül meggondolta magát és mégsem őt hozta le.

    Vidi helyzetek:
    - egy Katona lövés távolról
    - két eladott labda saját térfélen, az egyikből Schön eljutott egy távoli lövésig
    - gól, fejbe lőtték a gyereket, bepattantat róla
    - Kalmár szabadrúgása, ami el SEM jut a kapuig, hiszen belevágta a sorfalba

    Nekem két dologgal volt gondom a meccsen. Az egyik, hogy negyedórával a vége előtt még úgy tologattuk hátul a labdát, mintha öttel vezettünk volna. A másik a gól. Már néhányszor leírtam, valakinek észre kellene venni, hogy Dibusz egy lépéssel kevesebbet tesz meg a labda felé mint lehetne. Ezért nem éri el nagyon sokszor a messziről jövő labdákat. Ennél a fejes gólnál nem is kellett volna vetődni. Lépni kellett volna még kettőt. Időben elindulva bőven odaért volna. Dénes reflexkapus, abból is a legjobbak egyike. A távoli lövésekre későn reagál.

    Szerintem nagyon rosszul lett lejátszva a padról a meccs. Az első félidő nem hozott ziccereket, de annyi labdát szereztünk 5-10 másodperc alatt folyamatosan, mint égen a csillag. Jó volt a labdabirtoklási arány, sok passzunk volt, kontrolláltuk a játékot. A fehérvár betolta a buszt, ez nekünk soha nem 4-0-s győzelmekről szólt, türelmesnek kellett volna lenni. Az első félidő alapján teljesen jogtalan volt szerintem a kettős csere a félidőben. Mintha két góllal égtünk volna. Pedig a fehérvár sehol nem volt, csak a gól hiányzott a játékunkból egyelőre. Ráadásul az az Esitit hoztuk le, akinek ez egyértelműen az elmúlt időszak legjobb meccse volt. Illetve azt a Romdhane-t, aki Abu után a második leginkább kreatív játékos a középpályán. Nem jöttek be futószalagon a dolgai, de sokszor ott volt a lehetősége, csak kizárt rá egy második fehérvári védő is. De lett volna alkalom, amikor eltolódott volna az a védelem, ki kellett volna várni. Aztán jött Sigér és Lisztes és a második félidő sokkal gyengébb lett, mint az első, majd jöttek az össze-vissza cserék és a hülyébbnél hülyébb játékrendszerek. Ezt a meccset türelmesen be kellett volna húzni, de Dejan nem tudta higgadtan végigcsinálni ezt a meccset.

    A védelem jobban fest mostanság, ha nem csinálnak olyan egyéni hibákat a játékosok, mint pl. tegnap vagy 3x, hogy kiugratják az ellenfél játékosát.
    Egyértelműen látszik, hogy Sztankovity sokkal jobban alkalmazkodik az ellenfél játékához, mint a Csercse csapat. Tegnap is az első félidőben a fehérvári védők közé a keresztbe mozgó játékosokat teljesen tudatosan próbáltuk megjátszani. Csercsénél ilyen felállt védelem ellen általában a széleken ment a folyamatos toszogatás.
    Ettől függetlenül én várom az extrát Sztankovitytól, nekem a Kecskemét, a Genk és a tegnapi sem tetszett, leginkább taktikailag. A legbosszantóbb, hogy egyik meccsen sem tudott váratlant húzni, olyan szinten belenyúlni a meccsbe, hogy az x-es eredményt a magunk javára fordítsuk. Márpedig ő elvileg ezért jött. A cseréi sem működnek mostanában. Lisztest és Romdhanet szerintem nem jól használja. Eddig a rotálás is nagyon gyengus volt, csak akkor volt váltás, ha sérülés miatt kellett valakit pótolni. Valahol ennek is köszönhető, hogy megint jött egy komoly őszi mélypont mentálisan és fizikálisan is.
    A keret mélységére, minőségére nem lehet fogni semmit. Nyilván nincs minden poszton 2 azonos szintű játékosunk, de az nb1-ben illik megoldani ezeket a meccseket, legalább egy döntetlenre. Nem kell sem Vargára, sem Abura, stb., sem a bíróra fogni, a tegnapi egy kilátástalan vergődés volt kb. a 30. perctől a végéig. Olyan stabil csapatjátékot kell felépíteni, ami elbírja a változtatásokat. Volt már rá példa az elmúlt években.
    Jókor jön a szünet, kell a frissítés, kizökkenés mindenkinek. A lelátó is aludt tegnap.

    Hasonlóan látom, még kiegészíteném azzal, hogy a csapat erőállapota jelenleg nem alkalmas Stankovic játékára. Nemzetköziben erős 65 percig bírjuk a letámadást, itthon utána a heti 2. meccsen kb 30 percig. Amennyiben az első 20 percet kitoltuk volna tegnap legalább 60 percre bedaráltuk volna őket rossz játékkal is. Ezt kell felépíteni tavaszra, hogy a nemzetközi meccseken se 65 percesek legyünk.

    Nehéz helyzetben van Stankovic, 2 hónapja vette át a csapatot, ezalatt lehetett talán két hete normális, nem két meccs közti regenerációs edzéseket tartani. A munkáját éppen ezért még nem is ítélném meg.
    A cseréi nekem sem tetszenek egyelőre, egyértelmű hibaként pedig a kecskeméti dagonyára felküldött totális első sorunkat jelölném meg, illetve a genk elleni balfaszkodást Mmaee sérülése körül (részben).

    Az 53:54 tiszta játékidejű vesztes bajnokin a meccs nagy részében 4-2-3-1-ben (a 70-78. perc közt 4-1-3-2-ben) játszottunk, 72%-ban birtokoltuk a labdát (első félidőben 78%), 86%-kal passzoltunk (passztempó 16.9, hosszú passzok aránya 7%, PPDA 4.05). A nyertes párharcok aránya 105-106 volt oda, a 102 támadópárharcaink 45%-át, a 55 védekezőpárbajok 40%-át nyertük, a fejpárbajok aránya 9-8 ide. 37 labdát szereztünk az ellenfél térfelén, a vendégek ezt 17-szer tették a miénken.

    49+1 támadásból mindössze 13 lövésig jutottunk, a 60. perc után 19-ből mindössze 2-ig (ezek xG-je 0.05), négy talált kaput. A vendégeknél ezek a mutatók: 15+2 / 7 / 4. Az xG-arány 0.94 – 0.33 volt ide, az xcG-arány 0.85 – 1.37 volt oda. Az xG-nk ilyen alacsony a klaksvíki 0-0 óta (akkor 0.84) nem volt, 1 alá nem csúsztunk egyszer sem azóta. 19 beadásból 6 volt pontos.

    Dibusz négy lövésből (1.37) egy gólt kapott, 24 passzából 22 pontos volt.

    Wingo 104 akciójának 84%-a sikeres volt, 87%-kal passzolt, 13 párharcból 9-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Cissé 122 akciójának 73%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 1 helyzete volt (0.04). 13 párharcból 6-ot nyert. 10 labdát vesztett, 15-t szerzett, 6 passzt lopott.

    Ramírez 87 percet kapott, 97 akciójának 84%-a sikeres volt, 89%-kal passzolt, 7 párharcból 4-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 10-et szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.1).

    Esiti 46 percet kapott, 66 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.2). 95%-kal passzolt, 14 párharcból 9-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.07).

    Makreckis 113 akciójának 73%-a volt sikeres, 1 lövése volt, 91%-kal passzolt, 28 párharcból 15-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 13-at szerzett, 7 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.22).

    Traoré 79 percet játszott, 71 akciójának 65%-a volt sikeres,1 helyzete volt (0.07). 80%-kal passzolt, 20 párharcból 12-t nyert meg, 1 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Ben Romadan 46 percet kapott, 42 akciójának 43%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01), 71%-kal passzolt, 19 párharcból 6-ot nyert meg. 2 labdát szerzett.

    Marquinhos 79 akciójának 70%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14). 89%-kal passzolt, 25 párharcból 10-et nyert meg. 4 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05)

    Pesity 50 akciójának 22%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.22), 8 passzából 4 volt pontos, 27 párharcból 6-ot nyert meg, 1 labdát szerzett. 1 lövést készített elő.

    Sigér 54 percet játszott, 75 akciójának kétharmada volt sikeres, 2 lövése volt (0.02). 81%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 10-et szerzett, 5 passzt lopott.

    Lisztes is 54 percet kapott, 38 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.17), 12 passzából 8 volt pontos, 17 párharcból 10-et nyert meg (14 cseléből 8 volt sikeres). 5 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Owusu 30 percet volt a pályán, 11 akciójából 5 volt sikeres, 6 passzából 4, 3 párharcából 1.

    Civic 22 percet játszott, 12 akcióának fele volt sikeres, 9 passzából 6. 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.04).

    Gojak 13 percet kapott, 17 akciójának 82%-a volt sikeres, 14 passzából 12, 2 párharcát megnyerte. 2 labdát vesztett, 3-at szerzett.

    Makreckis 5.89
    Marquinhos 5.66
    Cissé 4.84
    Abena 4.71
    Wingo 4.70
    Esiti 4.68
    Ben Romadan 4.53
    Dibusz 4.50
    Ramírez 4.32
    Traoré 4.26
    Civic 4.00
    Sigér 3.92
    Pesic 3.62
    Owusu 3.54
    Lisztes 3.26

    https://ulloi129.hu/2023/11/12/elo-a-fehervar-elleni-bajnokirol/
    https://ulloi129.hu/2023/11/13/igy-teljesitettunk-a-fehervar-ellen/
    https://ulloi129.hu/2023/11/17/makreckis-marquinhos-abu-fani-es-makreckis-marquinhos-cisse/