magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Bolla Bendegúz Bence
Bolla Bendi
nationality
Magyarország
age
21 years
poszt
hátvéd
related websites

játékos

pályafutás
Videoton FC
2017. június -
BFC Siófok (kölcsönben)
2018. júlus - 2019
Zalaegerszegi TE FC (kölcsönben)
2019. január - 2020. június 30
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

Videoton FC, 2017-

...

BFC Siófok, 2018-2019, kölcsönben

...

Zalaegerszegi TE FC, 2019-2020, kölcsönben

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.03.22, 19:26
  Tehetséges: gyors, labdabiztos, tud cselezni, jól helyezkedik, nem hátrapaszos. Ha nem sérül le, szép jövő áll előtte. Több mint 10 évig lesz újból egy épkézláb jobbhátvédünk, a kicsi Sallai után, az utolsó aki ezen a poszton még tudott focizni is.

  a hianyossaga a kello kemenyseg/agresszio v csibeszseg. De eleg kepzett teknikailag es taktikailag.
  Szamara itt az ido a valtasra. Mondjuk az osztrak/holland/belga elso jobb lenne kovetkezo lepesnek, de hatha vmelyik olssz csapat lat benne fantaziat.

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2816687
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2020.08.31, 10:32
  Bolla ugyan fiatal, de ha jól értem a kommunikációját, akkor ő már a Vidin túlra gondolkozik (nem hajlandó hosszú távú szerződést kötni). Azért ahhoz egy kicsit több kell. Ahhoz, hogy jól tudjál tovább lépni a magyar bajnokságból, meghatározónak kell lenni a posztodon a saját csapatodban. Jelenleg ketten is előtte vannak jobbhátvédként. De szurkolok neki, fussa be a pályát, amit szeretne.

  góóól - http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2020.08.10, 10:52
  Valóban rengeteget fejlődött. De azért van hiba bőven. Jelenleg nincs jegyzett magyar szélső védő. Ő se az. Ha Vidi akar valamit akkor külföldi kell. Ott szerintem nem érnek rá várni hogy úgymond tovább fejlődjön. De cáfoljon rám.

  Az igazán fontos paramétereket (tetkó, séró, és valószínűleg jól tolja a FIFA '20-at is) tekintve valóban válogatott szinten van.

  Eddig fel tud mutatni egy tisztességes szezont a zetében, ami önmagában még nem lenne sok, de tekintve az óriási túlkínálatot a jobbhátvéd posztján (Lovrencsics, Bese, Botka nagyjából) egyáltalán nem irreális hogy Rossi ez alapján akár számításba vegye. Az alapvető kérdés az hogy Fehérváron kezdő tud-e lenni, és ha igen akkor tudja-e ott folytatni ahol tavaly abbahagyta

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2777033
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.02, 18:15
  Bolla Bendegúz 1999-ben született és az MTK-tól érkezett. Bolla a székesfehérvári Főnix Gold FC-ben nevelkedett, innen került a fővárosi kék-fehérekhez. A magyar U18-as válogatott egyik alapembere. A májusi Panda Kupán - melyen a szintén vidis Bévárdi Zsombor is részt vett - ő lett a gólkirály, miután a házigazda kínai válogatott kapuját kétszer is bevette, egyszer pedig Iránnak lőtt gólt.

  Posztját tekintve jobb oldalon támadóként is bevethető, de egy igazi modernkori jobb oldali védő. Bolla a Szlovákia-Kupán a Fehéroroszok elleni csoportmérkőzésen gólt szerzett április végén. A nyári felkészülési időszakot a Vidi első csapatával kezdte el, az Inter Zapresic elleni találkozón csereként kapott lehetőséget.

  "A Vidi kapcsán elsősorban a szurkolókat és a labdarúgást szerető közvéleményt is az első csapat eredményessége foglalkoztatja, ez teljesen normális így. Ezzel együtt nekünk nem szabad elfelejtenünk az
  utánpótlás folyamatos fejlesztését sem. Amellett, hogy egészen a kicsiktől építkezünk, olyan fiatalokat is keresünk, akik életkoruk és tudásuk alapján már egészen közel állnak a felnőtt csapathoz. Ennek a folyamatnak a részeként örömmel tudjuk bejelenteni, hogy három tehetséges magyar utánpótlás-válogatott csatlakozott hozzánk a nyáron, a saját nevelésű, szintén válogatott Szabó Bálint pedig a Vidi legfiatalabb profi labdarúgója immár. Bolla Bendegúz, Szabó Bence és Mocsi Attila is az első csapattal kezdte el a felkészülést. Mindegyiküknek volt anyagilag kedvezőbb ajánlata, de nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy nem ez volt nekik az elsődleges szempont, hanem a klub által felvázolt hosszú távú stratégia és jövőkép. Bízom benne, hogy mind a négy tehetség sok örömet szerez majd a Vidi-szurkolónak!" - nyilatkozta a négy fiatal szerződtetéséről sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

  http://www.vidi.hu/2017/07/01/negy-utanpotlas-valogatott-jatekossal-kotott-profi-szerzodest-a-vidi.html