magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Debreceni VSC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.02, 15:10
    Én nem látok semmit a pályán a szuperagresszív letámadásból. Inkább az jön le, hogy a Puskásban technikailag jobbak és különösen gyorsabb gondolkodásúak a játékosok. Sokszor mintha nem értenék egymást a Loki játékosok.

    Trujic szólójánál hogy lehet, hogy 150 méteres körzetben egyetlen Loki játékos sem követte az akciót? Hm.

    Utolsó tizenöt percet láttam, ott mondjuk már nem vártam nagy letámadást, de nyomokban azért tartalmazott. Amiben fejlődést látok az az, hogy egyértelműen gyorsabban játszunk.

    Jó az X amúgy, meg is van.

    Ami mindenképp örömteli:

    - a múlt heti 3 után ezúttal 1 ponttal távolodtunk a kieső pozíciótól,

    - ha jól látom, 10 hónap elteltével fordul elő, hogy 2 egymást követő bajnokin nem kapunk gólt.

    Nálam ez a meccs is rendben volt.Helyenként még jól is játszottunk.Az egyik kirakat csapat ellen idegenben nem rossz az x.

    Azért ez sokkal nehezebb meccs volt mint az Újpest elleni, ott egy védő hiba hozta magával a többit is, most is sikerült hibára kényszeríteni az ellenfelet, de nem sikerült kihasználni az adódó lehetőségeket, míg az első félidő miénk volt, hiszen kb egyszer lőtt kapura a 'csúti csapat, míg a második félidő egyértelműen a hazaié volt, ekkor már a bíró is többször hibázott, egyrészt a 11-es jogos lett volna, másrészt Szolnoki legalább 4 sárgából csak egyet kapott, a két szélsőnk ma ismét gyengébben muzsikált, Bódi most nem sokat mozgatta a csapatot, sőt mind védekezésben mind előrefele játékban hibázott.

    Most a meccs embere nálam Kinyik lett, 3-4x mentett utolsó előtti emberként vagy tette bele főleg a fejét a nem kis löketekbe. Kosicky bár mentett egy hatalmasat és szépen tette a dolgát, de a szögleteknél nagyon vonalkapus, illetve bizonytalan.

    Összességében most is voltak hibák, de az ellenfél most sem tudott védelmen kifogni, ha a tizit leszámítjuk, előrefele most nem volt annyi kreatív megmozdulás, de egy vérbeli támadókp/irányító talán segíthet és Habovda hamarabb lesz bevetve mint azt gondoltuk volna.

    Rendben volt ez a mai meccs, igazi értékmérő. Egy idegenlégiósokkal telivásárolt csapat ellen győzhettünk volna, ha Trujic pontosabb. Szerdán Bényei helyett jöhet Habovda, Haris pótlása viszont "agyalósabb" kérdés.

    Védekezésből szereztünk labdát, indítottuk az elől lévő Trujicsot, aki lesprintelte az utolsó védő is és mellé gurított.Szerinted a jóval hátrébb helyezkedő középpályásaink hogy érhettek volna oda?

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=798cebde640fb6cd7a40ee1d3f370dab