magyarfutball.hu

Debreceni VSC - MOL Vidi FC 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
 1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.26, 12:22
  Videoton Drukkerkocsma:
  Négy friss ember is bekerült a kezdőbe, azt se felejtsük el, hogy csütörtökön még egy ennél is fontosabb meccsünk lesz.

  Heti két meccsünk van innen végig, folyamatosan rotálni kell, hogy bírjuk a terhelést. Berecz, és Hangya is bekerült a körbe. Remélem Husztit összedrótozzák csütörtökig.

  Szerintem Scsepovics ma kifejezetten jól játszik, területeket nyit, ziccer labdákat oszt, a gólpassz is az övé. Tök jó kis meccs amúgy, a védelmünk eleinte elég idegborzoló volt, de legalább van esemény. smiley

  Szerintem a második félidőre úgy mentünk ki, hogy védekezzük ki, mint az EL-ben. Elvileg egy-két kontra benne lehetne, de a csatárokhoz képtelenek vagyunk eljuttatni a labdát. Persze lehet, nem is a csatárokhoz kellene...

  Nagyon nyomják a jobboldali védelmünket. Úgy látszik, a debreceni edző itt látta sebezhetőnek a csapatot.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.26, 12:19
  Hajrá Loki Drukkerkocsma:
  Gratulálok a fiúknak.Így ki lehet kapni.A bíró enyhén szólva sem volt velünk.Vinicius már az első félidőben mehetett volna zuhanyozni, kezezések a 16-oson belül, de nem akarja látni a spori, stb.

  Most is jobbak voltunk a vidinél, mint a legutóbbi 1-1-nél is, pedig most se a fáradtságra nem foghatták

  Ebből a csapatból Negó az egyedüli focista, meg talán Juhász, aki beférne a Lokiba.

  Vajon, ha mi vezetünk 1-0-ra és a végén valamelyik Vidi játékos meze nyúlik így mint a Takácsé, befújták volna a tizenegyest?

  Ja, hogy volt már ilyen és a válasz igen volt? (Bár ott talán x re álltunk.)

  Azért volt kifelé szabad, mert lesen állt, adható lett volna.

  Fiola esetéért már láttam büntetőt, de igazából nem tudta hova rakni a kezét.

  Vinicius első félidős esetét nem is értem, hogy nem fújták le, ahogy Hodzic utánrúgása is narancs volt nálam.

  Játékban nem voltatok annyival jobbak, hogy nyerjetek, de az is hozzá tartozik a dologhoz, hogy egyrészt tartalékoltunk, csak annyit adtunk ki amennyit feltétlenül kell, másrészt nekünk ez már úgye a második meccsünk volt a héten. Frissek se voltunk.

  Hagyjátok már, ezt az annyit adtunk kit!Annyit játszottatok, amennyit engedtünk.A bajnokságban alig volt olyan meccsetek, ahol nemhogy jól játszottatok, hanem egyáltalán nézhető volt a produkciótok.Ha nem nyomnának a bírók, a középmezőnyben lennétek.

  Nem a bírón múlott, hanem csapatunk rutintalanságán. Amúgy nem volt ez rossz, sokat javult a passzjáték - mondjuk alacsonyan van a mérce -, esetleg pontosabban kellene kapura lőni.

  Hát, ma sem lett szimpatikusabb ez a néger jugoszláv csürhe...

  Õszintén, ki számított arra, hogy ha szoros a meccs, korrekt lesz a bíró? Azért három fél tizi érhetett volna egyet... Érdekes jelenet volt az is, amikor lefújta a könyöklést, de lapot nem adott.

  Egy pontot megérdemeltünk volna, és igen, így valóban ki lehet kapni.

  Én azért vagyok mérges, mert fele ennyi energiával hárommal nyertünk volna Diósgyőrben. Ilyen formaingadozás nincs, ma bebizonyították, hogy nem volt tiszta az a meccs.

  végig az volt ma az érzésem hogy a mai játékkal, hozzáállással legtöbb ellenféllel szemben nyernénk a mai NBI-ben. A Vidi semmivel nem volt jobb nálunk, rutinosabbak voltak és mikor egyszer belehibáztunk komolyan az kihasználták, talán ennyivel csak. A második félidőt elég erősen uraltuk, Bandi bá' feltolta a védekezést, agresszívebben támadtunk, igaz ezzel elég nagy kockázatot vállaltunk, de nagyon jól hárítottuk a kontráikat.

  A Várda elleni meccsüket is láttam, ugyanezt csinálták mint ma, rutinból akarták lehozni, de ott Fiola hibázott, a Várda kihasználta és már nem tudott újítani a Vidi.

  Hozzáteszem, ma messze jobban játszott a Vidi mint Várdán.

  A vereség az vereség, de nagyon nem vagyok elszomorodva, mi jelenleg ennyit tudunk, ezekkel a srácokkal akiknek nagy része az utánpótlásból jött fel végig partiban voltunk a Vidivel, esetenként be is szorítottuk őket, és tudjuk hogy mögöttük ki és mi áll, milyen játékosaik vannak, szóval....nagyon ne legyünk elkeseredve azért.

  Az utolsó olyan meccs volt tegnap amikor még jó idő volt, 2922 néző ... a bajnok és EL csoportkörös ellen.
  Lehet keresni az okokat, boncolgatni, találgatni, a tény akkor is a 2922 néző.
  Nem érdekel, hogy máshol is ennyi vagy ennyi sem, attól nekünk se jobb, se rosszabb nem lesz.

  Azért óvatosan azzal a 2922-vel, szerintem nem volt annyi. Amikor mi érkeztünk, akkor a C4 szektornál nem működött a beléptetőkapu, a menekülőkapun engedtek be minket.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140