magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - FC Progrès Niederkorn 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 1.33 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.28, 12:35
    Supka Attila: Azt kaptuk a Niederkorntól, amit vártunk, nekünk több helyzetünk is volt az első félidőben a gólszerzésre, azonban egyiket sem sikerült kihasználnunk. A szünetben azt mondtam a játékosoknak, hogy maradjunk türelmesek, ne kapkodjunk, mert az utolsó percekben is meg lehet szerezni azt a gólt, az előnyt, ami fontos lenne idegenben. Nem kapkodtunk, jól megtartottuk a labdát és a végén jött is a gól. A tökéletes eredmény a többgólos győzelem lett volna, de az is siker, hogy itthon nyerni tudtunk 1–0-ra. A Niederkorn mégiscsak kiverte a Qabalát, tehát jó csapatot múltunk felül. Nagyon fontos, hogy ez a hozzáállás, ez a játék megmaradjon a visszavágóra is.

    Nem a legszerencsésebb helyzet, hogy toldozni-foldozni kell a csatársort hétről hétre: ugye kiesett Danilo, aki egy személyben testesíti meg a csatárt a csapatban. Gondolkoztunk már azon, hogy Boti esetleg centerpozícióban kezdjen, ám annyira én sem vagyok bátor, hogy ezt az első perctől kezdve meg merjem húzni. Ahogy telt az idő, bíztunk benne, hogy Boti remek fejjátékát ki tudjuk használni, igaz, most lábbal rúgta a gólt.

    Paolo Amodio: Vesztettünk 1–0-ra, és nem ezért jöttünk. Pontrúgásból, szöglet után kaptuk a gólt, ilyen a foci, nekünk is volt egy nagy kapufánk, lehetett volna 1–0 nekünk is. Semmi sincs még veszve, van egy visszavágó, bízunk benne, hogy otthon jobban csináljuk. Az első félidőben mindössze egyetlen esélye volt a Honvédnak, amikor a kapusunk védett. Mivel profi játékosokról van szó, a nyomás egyre növekedett, sajnálom, hogy kaptuk azt a gólt. Szögletnél mindenki felugrik fejelni, kicsit röviden fedeztük, mögénk ugrott a labda, ahol túl sok helyet hagytunk. Az egyetlen tévedésünket kihasználta az ellenfél. Mindent meg fogunk tenni, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat, van néhány napunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Otthon mögöttünk állnak a szurkolók, hiszek a továbbjutásban.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-nem-fogjuk-orizni-az-eredmenyt-a-visszavagon-supka-attila-2649729
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.28, 11:41 (szerk.: 2018.07.28, 12:20)
    Nagyon gáz, hogy nincs cseréje Danilo-nak...Egy középszar csatárral is tök más lett volna a játék, nagyon hiányzott a jelenlét a boxban...Danilo-val ez sima 3 dugó... Hemingway szégyene, hogy nem sikerült egyetlen centert sem kukázni.

    Hàt idén nem lehet panaszunk a szerencsemalacunkra... ( Mondjuk a Hemingway érában idáig mindig peches sorsolásunk volt a nemzetközi kupákban- szóval járt már a mázli)

    Teljesen megérdemelten győztünk, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne jussunk tovább. A Progres kevesebbet mutatott, mint vártam - a kapufájuk ellenére.

    Uzoma meglepően jól beszél magyarul.

    Az előrejátékunk esetlegessége ellenére is gólveszélyes volt, bár pont nem Baráth Botitól vártam a gólt.Szerintem jó volt a hangulat.

    Kellett volna még egy gól, Vadócznak meg is volt ziccere hozzá, csak csúnyán fölé / mellé rúgta. Az utolsó 20 percre nekem úgy tűnt, hogy elfáradtak a luxemburgiak, akkor kezdtünk valóban dominálni, és csak több, sárga lapot is érő szabálytalansággal tudták már csak tördelni a játékot. Ha kint is fogunk tudni rúgni egy gólt, szerintem igen, meglesz a továbbjutás.

    Ez egy nehezen kiharcolt győzelem volt egy magyar bajnokihoz képest nagyon kemény meccsen. Ezúttal nem volt meg senkiben a plusz, ezért nem jöttek a gólok. A luxik semmi különöset nem csináltak, de azt jól. Szerintem 0-0-ért jöttek.

    Nálunk a küzdőszellem dicsérhető. A visszavágó szerintem piszok nehéz lesz, kell egy gól.

    Sajnálom, de Skvorc és Batik nem jelentenek igazi erősítést.

    Engem Batik most idegesített a legkevésbé. Uzoma viszont hatalmas pozitív meglepetés! Nagyon hiányzott Danilo, ha ő játszik nem csak 1 gólos előnnyel utaznánk.

    Batik négyszer fejelt a meccs alatt a labda alá-fölé-mellé. Rossz volt nézni.

    Uzoma jó volt, viszont nem használta ki a lendületét - illetve alig-alig.

    A luxik szerintem abszolút verhető csapat és nem si voltak szimpatikusak.Rengeteget fetrengtek, sok elkésett belépőjük volt.

    Megjegyezném, hogy a spori szerintem össze-vissza fújt.

    Azt továbbra sem értem, hogy ennyi szöglet és jó helyről járó szabadrúgás hogyan jelenthet ilyen kevés veszélyt - jó, a végén azért egy gólt ért, de főleg a második félidőben sorra rúgtuk a szabadokat a 16-os vonalával egy magasságban.

    Kint kelleni fog egy gól és meg is fogjuk rúgni. Ne felejtsük, hogy Danilo nélkül győztünk, gólt nem kaptunk, ennek meg kell lennie.

    Batik egészen röhejes volt, eszméletlen gyenge volt főleg az első félidőben.

    Nekem Hollender játéka tetszett, főleg az első félidőben, gondolom elfáradhatott (vagy esetleg kapott egy rúgást), mert a második félidőben gyengébb volt, le is cserélték.

    A bíró nagyon gyenge volt, mondjuk elég sok rugdosódás volt, fetrengésből meg annyi volt, hogy Neymarnak is becsületére válna.

    Vadócz igazi vezér volt sokszor, a kihagyott helyzetéért viszont nagy kár, az be kellett volna rúgnia. Kambernek volt egy hasonlója, de tőle jobban elfogadható, hogy nem tudja ezt megoldani. Mondjuk Hollender is kihagyott egy tiszta ziccert még az első félidőben. Én úgy éreztem, hogy a végére a Gazdag-Vadócz-Nagy hármas nagyon elfáradt, Nagyot le is cserélték a végén, és ott azért voltak gondok.

    Tegnap kimentem a meccsre, izgalommal vártam smiley Az idei szezonban nem volt még lehetőségem erre.
    A csapat körülményesen játszott, sokszor inkább hátrafelé, nekem nem volt szép látvány az első félidő. Párszor eljutottunk a kapuig, de sajnos nem lett semmi belőle.
    A második félidőben a luxik elkezdték az időhúzást az 50. percben... Sztem a gólig kb 10 perc volt a tiszta játékidő. Szar volt látni ezt a hozzáállást, ezek a 0-0-ért jöttek, ráadásul nem láttam őket túl ügyesnek sem. A gól után persze mindenki gyorsabban gyógyult smiley sőt meg sem sérültek...
    Gróf: nem volt dolga, ez majdnem meg is bosszulta magát, az a felső léc a semmiből jött, szépen végignézte
    Skvorc: stabilnak láttam, bár csalja picit a focit.
    Batik: majdnem teljes csőd, ütemtelen, rosszul helyezkedik és darabos, mint a dorogi szén. Ráadásul sztem félti a lábát. Remélem Boti jön a helyére.
    Kamber: a tavalyi és a bajnoki év Kambija között van.
    Uzoma: védekezésben tetszett, támadásban nem
    Heffler: alapvetően hozta az átlagát, kevés hibával
    Vadi: kicsit lassú, kicsit körülményes volt, a labdáinak viszont szeme volt. Ha kicsit többet és gyorsabban futna...
    Gazdi: beérett, nála jó helyen van a labda. Lát, jól cselez, gyors, agilis.
    Nagygeri: szokásos... Kihagyhatatlan.
    Holender: jól tartotta a labdát, sztem újjászületett elől.
    Lukács: azt hiszem momentuma sem volt.
    Boti: smileyDD hatalmas, először azért röhögtem mert láttam hogy fentmarad csatárban... És belőtte, bejött és nyertünk.
    Cipf: egy fokkal többet láttam mint Lukit.

    A meccs nb1 szint alatt volt, a luxik nem akartak focizni, csak kapott gól nélkül lehozni a meccset. Hat védővel játszottak smiley)) A gól után bezzeg... Akkor egyből más lett a helyzet. Attól félek hogy nem láttuk az igazi arcukat. Nem túl technikásak, de biztos tudnak rakkolni.

    Baromi durvák voltak és az a lökött spori azt sem tudta hol van, nem látott az semmi hibát luxi részről, csak a miénket egy jó darabig, aztán valahogy észhez tért.

    Tegnap mennyi volt a hivatalos nézőszám? Sehol nem találok hiteles adatot..

    Ha jól emlékszem, akkor pontosan 2447 embert mondtak be a meccsen smiley

    Én sem láttam sehol adatot. Szemre 3500-4000 között lehettünk.

    Négyezer a telt ház az ülöhelyeken, attól azért messze volt

    Olyan szuper európer fílingje volt a mérkőzésnek!

    Minden nagyon trendi és szabályozott volt, igazi európai polgárként élvezhettük a mérkőzést svéd barátunk toleráns viselkedése igazi iránymutatás számunkra a jövőt illetően!
    (mondjuk kár volt ennyit utaznia, ilyen idióták nálunk is vannak szép számmal, kár, hogy nem vezethetnek hazai bírók nekünk)

    Egészségpolitikailag nem irigylem a derék luxemburgi polgártársakat a Junker babyk majd mindegyikénél isiászt lehetett diagnosztizálni, annyit voltak vízszintesbe!

    Köszönjük szintén azon szenzációs központi irányelvek mentén bevezetett szabályt, hogy a két csapat tartalék játékosai immár egy 5-10 méteres területen, az alapvonal mentén egymás valagába érve kénytelenek melegíteni. Ez így nagyon trendi dolog amúgy, közelebb hozza a népek barátságát és nem koptatjuk vele a kapu mögötti területet sem!

    Kell egy csatár! Azért ez döbbenetes dolog valahol, persze mire kiesünk gondolom meg is lesz a fenomén. Boti így utólag hatalmas húzás volt, habár én az nb1 legjobb bal lábának tulajdonosát is eltudtam volna képzelni ott középen elől. Megjelenésével talán némi döbbenetet okozott volna azt gondolomsmiley

    Nem lesz könnyű a visszavágó az tény, de remélem, hogy Dávid mint a Luxemburg Grófja fog menybe menni a mérkőzés utánsmiley

    Meccs után mondom cimborámnak, hogy emlékeim szerint Boti csatárként kezdte karrierjét, erre Ő: "Ja hát azt elhiszem, Tiborék (6 éves kisfia) csapatában például mindenki csatárt játszik..." smiley

    Amikor Boti nagyon melegített, látványosan egyedül a szünetben azt hittem hogy Batik helyett érkezik a szünetben. Erre látom hogy Cipf jön Luki helyett majd jön Boti. Aztán a menyasszonyomnak kiakadtam hogy f..om csatárt hoz le és középhátvédet be. Mit akarunk 6-3-1-et? Őrizni a 0-0-t?? Aztán nézem hogy Boti megy centerbe!!! Elkezdtem röhögni hogy figyeld meg még ő lövi a semmiből a győztes gólt. Hát nem megtette!!???

    Nagy húzás volt. Kalapemelés Supkának!!

    Hozhatott volna Supi egy sztenderdet, Luki, Holender, ragaszkodik hozzájuk végig, mert nincs más, de nem, tudta, hogy nem fog menni, kell valami váltás, és a legdurvább, hogy volt B és C terve is. Félelmetes.
    És igen, RW-nek igaza van, még a második érájában is pontosan tudtam mikor lehet kimenni a mosdóba, mikor álljak be sörért, mert most szünet lesz, valaki le, tudom ki be, kis átrendezés, satöbbi. A meccs előtt még az alsógatyája mintáját is megmondtuk, annyira unalmas és kiszámítható volt - miközben pont ez volt benne a jó, mert látszott, előre eltervezte, nem a dolgokat reagálta le, hanem tényleg valami koncepciószerűt vitt végig. Tudtam tisztelni.
    Remegve várom már a vasárnapot, amikor a Kisvárda ellen nyolc belsővédővel, két kapussal és egy gyúróval állunk ki. Most légy okos, Kondás, és találd ki, hogy melyik a szélső és melyik a csatár.
    Ps: megjegyzem, hogy mától Rinus Michels a múlt, Supka tökéletesítette a totális futballt. Nálunk még az intézőkisassony és a pénztáros is támad.

    http://csak.taccs.hu/2018/07/26/csa-tar-bo-ti-csa-tar-bo-ti/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: NNS
    2018.07.23, 15:26
    A párosítás győztese a Ufa (RUS) vs Domžale (SVN) meccs győztesével játszik a következő körben.