magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - FK Rabotnički Skopje 4 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
referee : Avram Marius (Románia), Călin Iulian (Románia) a 29. perctől
attendance:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 13:20
    Supka Attila: Ez a mérkőzés nagyon hasonlított ahhoz, amit a csapattól elvárunk és kérünk. Hasonlított a felkészülési mérkőzéseinkhez is, agresszívak voltunk, a letámadásaink jók voltak, illetve megvoltak a mélységi beindulások, amelyekből gólokat tudtunk szerezni. Az első meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de azzal, hogy Holender Filipet ma előrébb toltuk a csatársorba, nagyon sokat segítettünk Danilónak. Az első félórában jól futballoztunk, aztán egy kis kavarodás volt a játékunkban, keveset birtokoltuk a labdát, jót tett a szünet. Emberelőnyben megint nem játszottunk olyan jól, de a mérkőzés végén megvoltak a lehetőségeink, hogy akár nagyobb különbséggel is nyerjünk. A két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk tovább.
    Nem volt jó érzés zárt kapuk mögött játszani, jó lett volna ha itt vannak velünk a szurkolók, de bízunk benne, hogy a következő mérkőzésen már ők is velünk lesznek.

    Gjore Jovanovski: Gratulálok a Honvédnak! Két gól a mi nagy hibánkból esett, aztán a tizenegyes és a piros lap már a meccs végét jelentette. A Honvéd ma jobb volt, megérdemelten jutott tovább, így újra csak gratulálni tudok. A kollégámnak is gratulálok, és minden jót kívánok nekik a következő fordulóra, remélem, eljutnak a csoportkörig.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-jo-lenne-ha-erkezne-csatar-hetek-ota-ezen-vagyunk-supka-2647881
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 13:12 (szerk.: 2018.07.24, 14:17)
    Összességében megérdemelten jutottunk tovább egy gyengének tűnő ellenféllel szemben.

    Lehetne mit kritizálni, de egyetlen dolgot teszek most csak szóvá: 3-0, emberelőny és Filip kiprovokál egy sárgát. Ez butaság.

    Ezek nagyon vakok voltak, de a magyar foci szintjén minden eredményt meg kell becsülni, örülök a továbbjutásnak.

    Kukoc katasztrófa, nem értem, miért őt kell becserélni. Az enyhe kifejezés, hogy zavarja a labda, konkrétan allergiás rá.

    Danilo. A gólok ellenére az az ember érzése, hogy fék, sose játssza gyorsan tovább a labdát, pedig most elég sokat és jó helyre mozogtunk. A második góljánál be kellett volna passzolni középre, mákja volt, hogy bement. Remélem megjön a kedve az egyérintős játékhoz, mert különben hosszú ősz elé nézünk.

    Filip nagyon tetszett már az utolsó edzőmeccsen is, dinamikus, sztem élete formajaban van. Attilának pirospont, mert felrakta éknek. Illetve jó, hogy van egy Heffler, akit négy poszton is be lehet vetni, és mindenhol tud egy üzembiztos átlagot.

    Vadi pedig ebből a mezőnyből a játékintelligenciájával brutálisan kilóg felfele, úgy olvassa a játékot, mint nagyon kevesen. Már csak Diego haverját kéne rábeszélni egy kispesti kalandra

    Még hogy nincs csatára a Honvédnak csak idáig védőként játszatták.

    Ez eddig nem rossz. Azt nem értem ez a Rabotnicski 7!!! éve veretlen hazai páláyn nemzetköziben és legutoljára a Liverppol verte meg. Ez hogy lehet?smiley)

    Csak azt nem értem, hogy máskor miért nem lehet ezt,így? Kapus kijön, nem belebikázni, hanem elnyesni vagy átemelni felette. Standard gól. Szép volt.

    A gólokról sajnos lemaradtam, de mióta bekapcsolódtam, az eredmény az egyetlen pozitívum. Ritka gyenge meccs, még az NB1-ből is lefelé lógna ki az iram. Mint valami megyei lötyögés.

    Ezt azért nem gondoltam volna. Sokan itt lebecsülik a Rabotnicskit ,tényleg ma gyengén játszik de az elmúlt években nem kapott ki otthon és volt 1-2 nagyobb skalpja is. A Honvéd sem túl acélos , de legalább nyernek ami a legfontosabb. 2-3 új játékossal azért lenne bennük fantázia.

    maga az eredmény pofás de én kb a 30 perctöl néztem, és onnantol a tizi volt az elsö kapuralövés a meccsen.
    jo gyenge ellenfél ellen mehet a studziofényezés.

    A Rabotnicki ütött már ki magyar csapatot.
    A jelenlegi helyzetünkben, nem kérdés, ez siker!
    Vadócz-Nagy Gergő- Gazdag-Holender-Danilo megoldotta
    És a Honvéd keretében döbbenet csak 1 csatár van!
    És így mennek neki az Nb1-nek is!

    Egy érdekesség. A másik Macedon csapat az Shkupi 0-0 döntetlent játszott a Glasgow Rangersel most. Itt írta valaki hogy ez a Rabotnicski 7 évig veretlen volt hazai pályán ,na ez rejtély számomra hogy csinálta. Mindegy fontos a győzelem , s úgy látszik azért nem olyan rossz csapatok ezek a Macedonok mondjuk ebből a meccsből ez nem derült ki. Vadcózc, Danilo Hollander, Gazdag, Batik jól játszottak Uzoma viszont állandóan rossszul passzolt, Kamber látszik már nem fiatal , kéne 1-2 jó játékos és a következő körben lehetne esély.

    gyenge volt az ellenfél, lehet kiszámolták nem ér meg továbbjutni. a 15-80p között kb semmi nem történt, aztán tizi, kiállitás, gól és jött még egy kontra gol

    Hát, lehet mondani, hogy ez egy közepes meccs ha volt, de könyörgöm, a Kispest tulajdonképpen csatárok nélkül állt fel. Arról nem beszélve, idejét sem tudom, hogy ilyen magabiztos eredményt mikor ért el csapatunk a nemzetközi kupákban. Örüljünk már egy kicsit, még ha ez csak egy apró siker, akkor is. A Kispest megérdemelte még ilyen arányban is a győzelmet és a továbbjutást, mert nagyon szervezetten és bátran játszottak. Voltak hibák, mikor nem, de lehozták ezt a meccset kapott gól nélkül, és bizony a focinkat ismerve ez bizony meglepetés. Erre senki nem számított, hisz négy alapember távozott, ráadásul a csapat legmeghatározóbb játékosa is köztük volt.
    Nagy gratula a Kispestnek!

    na ez volt aztán a kellemes meglepetés .ilyen magabiztos erőtől duzzadó játékot Rossi éra óta nem láttam a csapattól. Holander csatárként indult tehát nem akkora meglepetés a jó játéka. Daniló is most hogy nem árnyékban van kiteljesedhet. következő körben is esélyünk lesz a továbbjutásra-hajrá.

    egy szépség hibája volt a meccsnek...2:0 után a 20.percben...már húztuk az időt...bedobásnál, szabadrúgásnál,kár érte...

    Azok után, hogy a Honvédtól meghatározó játékosok mentek el és a keret is nagyrészt átalakult, nem várt szép eredmény született. Voltak hibák a játékban, de összességében rendkívül okosan, szervezetten játszot a Kispest és Holander csatársorba állítása is nagy húzás volt. Jár a gratuláció.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2647911
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.20, 20:31
    A MACEDÓN BRONZÉRMESSEL JÁTSZIK A HONVÉD AZ EURÓPA-LIGÁBAN

    Csapatunk hazai pályán kezdi meg a Rabotnicski elleni párharcot.

    Teljesült a szurkolók többségének óhaja, hiszen a Bp. Honvéd a macedón Rabotnicski ellen játssza első mérkőzését az Európa-ligában. A nyoni sorsoláson előbb kihúzták a 9-es – ez volt a Honvédhoz rendelt szám –, majd az 5-ös golyót, ami egyúttal azt is jelentette, hogy csapatunk hazai pályán kezdi meg a szereplését.

    „Kaphattunk volna erősebb ellenfelet is, például a Partizant, igaz, könnyebbet is, mint az azeri rivális – kezdte Supka Attila, csapatunk vezetőedzője, aki a Debrecen trénereként már találkozott a macedón csapattal. – A Rabotnicski egy jó csapat, jó játékosokat is vásárol, akiket csak a nemzetközi kupaszereplés után értékesít. A Debrecennel az első mérkőzésen egy egyet játszottunk, aztán a visszavágóba belenyúlt a Jóisten, s kiállították Halmosi Pétert. Majd miután ők is búcsúztak, öt-hat játékost is eladtak, ebből igyekeznek bevételt termelni, és a mostani csapatban is vannak olyan fiatalok, akiket később már értékesíteni lehet. Délszláv stílusú csapatra számítok, de olyan együttesre emlékszem, amelyik játékos futballra is képes. Igyekszünk kielemezni a riválist, megnézzük a korábbi meccseiket, ha lehetőségünk lesz, személyesen is feltérképezzük őket, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a Rabotnicskiből. Bízom benne, hogy olyan futballistákkal tudjuk megerősíteni a keretünket, akik a segítségünkre lesznek. Most még nem ismerjük annyira a csapatot, ötven-ötven százalékra taksálom a továbbjutási esélyeket.”

    A Rabotnicski a macedón bajnokság bronzérmeseként harcolta ki a nemzetközi szereplést, az Európa-liga legutóbbi kiírásában a második selejtezőkörben búcsúzott, most a Honvéd tehet róla, hogy egy fázissal hamarabb érjen véget a rivális kupaszezonja.

    „Nem sokat, pontosabban még semmit sem tudunk az ellenfélről. Elsőre nem hangzik rosszul a Rabotnicski, mert a lehetséges riválisok között voltak nehezebb, mint például a Partizan, vagy a Slovan Bratislava. Ráadásul a távolság sem vészes, hiszen akár Azerbajdzsánba is utazhattunk volna. Mindent megteszünk azért, hogy továbbjussunk” ­– mondta Nagy Gergő, a Honvéd középpályása.

    A sorsolás alapján az első mérkőzésre július 12-én Budapesten, a visszavágóra pedig július 19-én Szkopjéban kerül sor. Előzetesen ezek az időpontok az irányadók, de fix dátumot csak később, a klubok és az UEFA egyeztetését követően tudunk közölni.

    Délután aztán a második selejtezőkör sorsolását is megtartotta az UEFA: amennyiben a Honvéd továbbjut a Progrés Niederkorn (luxemburgi)–Gabala (azeri) párharc győztesével találkozik.

    http://honvedfc.hu/hirek/a-macedon-bronzermessel-jatszik-a-honved-az-europa-ligaban/2018-06-20