magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 5 : 2 19:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.25 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2017/2018, 20. forduló
referee : Iványi Zoltán
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. honvedfc.hu: 7.225
  3. nso.hu: 7.225

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.02.25, 12:10
    Maradjunk annyiban, h Iványi két véleményes szituációban döntött ellenünk.

    Ha Szpiró elleni lökés szabályos volt, akkor Eppelnek sárga és rúgás kifelé.

    Ha Szpiró elleni lökés szabálytalan volt, akkor esetleg lehetett volna befújni.

    Ha következetes lett volna...

    De nem...

    Nem tudom, miért szeretitek annyira, ha nekünk vezet. Mindig ellenszélben vagyunk, ha ő bíráskodik. Annyi talán a különbség, h pl. Andó szétrugatja apránként a játékosainkat, ő meg egy-két kétes éles szituációban téved ellenünk.

    Még egy fontos dolog: Megvan Gera helyettese, csak Leo sokkal jobb védekezésben. Az esze meg neki is megvan a játékhoz és a szervezéshez. Szpiróval ott a rutin, Nando meg iszonyat erőszakos és gyors.

    Joe és Varga relative gyengébb meccséhez azért annyit,hogy én úgy láttam, beljebb voltak, nem vonalszélsőt nyomtak, Botka és Pedroso dolga volt, hogy meghúzzák a széleket, no meg Nandóé mindkét irányba. De nagyon úgy tűnik nekem, hogy Amadout vétek most jegelni a padon és kell rendes szélső játék a csapatnak akkor vagyunk igazán lendületesek!

    Joe-nak gyengébb meccse volt, de Vargának??? Csak 3 gólunkban volt főszereplő az ötből.

    Mezőnyben is, a legnagyobb kimaradt helyzet (a sajátja) az ő fantasztikus indításából alakult ki. A Kukoc gyereket annyit szívatta, hogy Supka a teljesen indiszponált Kamber és Danilo helyett őt kapta le először.

    A megadott 11-es még sokadjára visszanézve se értem. Ha összehasonlítom Szpiro felöklelésével, akkor meg no komment.

    Persze. hát ez a probléma, hogy össze vissza változott a keménységi szint a bíró fejében. Pedig én alapvetően bírom Iványit, mert nagyon kemény játékot enged. ami csak akkor jó, ha végig ez van és, amíg nem nyújtott lábas rúgdosódás van, hanem vállal lökések, addig az élvezetes is. De úgy nem, hogy így kezdi a meccset, utána ha a szél elfújja a játékost, az is szabálytalan. Így nehéz játszani.

    Nekem az tetszett a legjobban, hogy egyáltalán nem éreztem a csapaton, hogy erőlködne. Az időjárással jobban harcoltak, mint a Kispesttel.
    Bár volt egy nehéz 10 perc Iványinak köszönhetően, illetve sok hiba, mégis egyértelmű és könnyed győzelem született. Szép gólok, remek este.
    A kézis lányaink feltették a koronát a Fradi szombatra...

    Az eset előtt pont ilyen eset miatt megítélt szabadrúgást kapott a honvéd, Lanzafamét "lökte" fel valaki tőlünk a térfél közepén. Bár az nem volt ekkora lökés. Szerintem Spiro ki akarta engedni a labdát, fedezte a honvédos meg egyszerűen nekiment, átlökte a labdán. Ez NEM volt szabályos.

    Akkor az 5. gólunk az szabálytalan volt? Csak mert Leo hátulról ment, kibillentette a védőt, csak a picipesti nem esett el, mint Szpiro. Akkor azt is le lehetett volna fújni, csak azért, mert Leo nagyobb lendülettel érkezett? Csak kérdem..

    Megmosolyogtató a két esetet összehasonlítani. A honvédos meg sem billen a találkozástól, Leo elkotorja előle a labdát.

    Egy honvédos vélemény a fórumukról:
    "Ha Moutari egy 15 perccel korábban áll be, akkor nem 5:2, hanem 7:2 a vége...iszonyat gyors srác, szinte lassított felvétel volt mellette Kosut és Lovrics... :("
    Na ezt az egyet hiányoltam én is a meccs alatt. Moutari nyilvánvalóan foghatatlan lett volna ezen a talajon a darabos, lassú védőik számára. Mindegy így is sima lett, de ez a meccs neki lett kitalálva ebben az időben..

    Pár megjegyzés
    1:Nandó egyszerűen fantasztikus ez olyan mind amikor gyerekek ellenjátszol csinálsz egy cselt kirohan a pályáról de mire felnézel ott liheg melletted
    2: Dibuszon végre látok érzelmeket
    3:a negyedik gólnál érdemes Doltt nézni annyit mond bazmeg
    4:Nem mertem nézni a meccset annyira izgultam
    5:Böde,Nandó,Varga fantasztikus volt
    6:Ilyen játékot nem is tudom mikor láttam Fraditól talán bl csapat

    Szép volt fiúk! Mindenki jól nyomta, talán csak Páncél nem érezte annyira a szél játékot. Tud ő ennél jobbat is.

    azt sokan nem vették észre, hogy többször ment üresbe csak a labda nem érkezett meg... semmi baj nem volt vele , rögtön ketten ugrottak rá ha nála volt a labda
    egy szervezett játékot hozott a kispest csak a játékosk voltak kevesek hozzá

    Mindenki sajnálhatja, aki nem jött ki a meccsre!
    A hideg sem volt vészes és a teát is gyorsan osztották. smiley
    A végére pedig szaros edzőmeccs lett a krimiből.

    Gorriaran és a sokak által lesajnált Dani nálam a meccs hőse (utóbbi két gól mellett két gólpasszt is adott, kár hogy a másodiknál Roli kagyta a kihagyhatatlant) és persze Dénes is kitett magáért.
    A legjobb az volt, hogy csapatként voltak jók.

    Milyen érdekes hogy a kamu tizenegyesek valahogy sosincsenek benne az összefoglalókban, vagy ha benne is vannak, a lényeget nem látjuk. Örülök hogy Dini kivédte, már amikor befújták, mondtam hogy ki fogja tolni, remek védés volt. Szar a Kispest, szép volt srácok!

    Csak Vargára neheztelek egy kicsit. Az elejét végig önzőzte. Pont egy ilyen blokkolt lövéséből ment el a kispest, amiből a góljukat szerezték. Ráadásul bekerült a watts műsorába is. Megint. Meg a végén Ama simán meglőhette volna Danival a harmadikat. Tudtam, hogy nem fog passzolni. A felkészülési meccseken pedig kezdtem dicsérni, hogy egész önzetlen lett. Elkapkodtam sajnos. Amúgy jó volt, élveztem. Ha minden meccset profi módon hoznánk le, mindegyiket simán hoznák 4-0-ra, én meg elaludnék. Ez végig izgalmas volt. kösz srácok, lekötöttétek a figyelmem. Iványi össze vissza fújkált. Egyszer engedte a kemény játékot, utána lefújt minden szart.

    Riporter aranyköpése,Deák sérült,de Kosút játszik.

    Szerencsére nem volt olyan hideg, mint ahogy azt előrejelezték.
    A havas, csúszós pálya ellenére jónéhány szép, pengés megoldást is láthattunk, ami meglepő volt számomra.
    Esernyők, sarkazások, finom cselek. Szép volt, fiúk!

    -5-7-ről beszéltek az esti órákra. Távolról sem volt annyi szerencsére.

    En jobb szeretem amikor nem hagyunk sanszot az ellenfelnek. Most sokkal direktebb focit jatszunk. Ennyit arrol hogy Dollnak nincs taktikaja.

    Egy adott taktikához adott játékosanyag kell. Eddig a keret adta a taktikát, most variációs lehetőségük van. Ez az, ami kell,hosszabb kispad, és 2-3 csere, más kezdő, és kész a meglepi. Amit most játszunk, a megalkuvás nélküli támadó-játék, de biztosabb védelemmel. Bár néha olyan érzésem van, hogykicsit eszetlenül megyünk előre.

    https://ulloi129.hu/2018/02/24/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-10/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.07, 17:38 (szerk.: 2017.11.07, 17:46)
    A fegyelmi bizottság az FTC–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a mérkőzés rendezésével kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint a mérkőzés alatt a rend nem megfelelő biztosításáért (A mérkőzés szünetében a hazai szurkolók között súlyos szurkolói rendbontás történt, amikor a szurkolók egy csoportja összeverekedett egymással, ezért három személy megsérült, akiket kórházba szállítottak.

    A sérülésokozással kapcsolatban megállapítható volt, hogy két szurkoló sérülését a stadion területére bekerült késsel okozták.) 3 millió Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, valamint elrendeli a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak három soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen zárják le.

    A fegyelmi bizottság a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 200 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.