magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 1 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.22, 10:26 (szerk.: 2017.10.22, 10:37)
    Összességében egy gyenge hangulatú, rossz színvonalú meccs volt. Az utolsó 20 percben kezdtünk focizni, és lett egy kicsit jobb szurkolásunk. A lila suttyók a meccs előtti megemlékezésnél ismét bizonyították primitívségüket, mint régen Simon Tibi halála után. Igazi tapló férgek.

    Csodálatos este volt. Még így fáradtan most hazaérve is köszönet a Fiúknak, köszönet a Szurkolótársaknak! Köszönet a világnak, köszönet az Ősöknek, hogy Fradista lehetek és Fradistának születtem. Pedig nem is Nobel díjat vehettünk át, hanem gyötörve de ismét és sokadszor legyőztük a makikat és még a sör is finom volt! Hajrá és mindörökké Fradi!!!

    Nem tudja valaki mi vol a c2-ben az a rendező torlòdás a második félidő közepén?

    Valaki bedobta a sorét a pályára,a szekusok kiakarták vezetni,de még neki ált feljebb aztán verekedtek egy kicsit,a tomeg meg rámozdult h mért verik ot!Pedig teljesen jogos volt,debil álatja azt se tudta hol van olyan részeg volt!

    Kint voltam, bérletes vagyok. Eddigi talán legrosszabb hangulatú derbi volt, a lilák is mélyen maguk alatt teljesítettek.

    Blazic esete 11-es mindenütt, csak a mennyeiben nem :(

    kabaré volt az egész! 1kibaszott sörért ekkora balhét csapni! szekerek meg vicc kategória , nem csodálom hogy felálltak nekik!

    2 méterre voltam ettől az idiótától.Olyan részeg volt,hogy alig bírt felállni.Miután bedobta a sört odament hozzá egy stewart akivel elkezdett "küzdeni".A szekusok csak ezután jöttek de még ennek az ökörnek állt feljebb.
    Be sem kellet volna engedni ilyen állapotban!

    Aztán elkezdődött a hiszti, hogy nem is az dobta be, akihez odamentek, satöbbi. Aztán csak annyit láttam, hogy ott hagyták a gyanúsítottat, de az felállt, és megindult a szektor kijárata felé. Akkor lett ügy az egészből.

    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Az első félidő nagyon gyenge volt, de aztán a másodikban már volt esemény szerencsére. Nálam Böde mellett Marquinhos a meccs embere.

    Nálam meg Blazic, Otigba csetlett botlott megint, csoda hogy nem kaptunk gólt róla, lehet ezért is tűnt mellette kimagaslónak Blazic játéka smiley

    Most értem haza. Jó volt a hangulat, szép támadás után lőttük a gólt, de a játékunk még mindig nem az igazi. Az első 20 percben majd szétvert az ideg, mert az volt a játék, hogy hátra passz egész Dibuszig, ő felívelte Böde felé, aki elő többnyire elfejelték a labdát és jött a Dózsa. Szóval van még hova javulni, de örüljünk a 3 pontnak.

    Hangulat olyan volt mint ha a dózsa otthon játszott volna, de ennek vége most már.

    A tévében az a hangosabb, akit a hangosítás hangosabbra állít smiley
    Én csak akkor hallottam őket tisztán, amikor a részünkről szinte csend volt, de amúgy odatette magát a nép, tűrhető bemelegítés volt a visszatérésre.

    Ne idegelj már smiley Az első félidőben mindkét fél elég gyenge volt, a dózsásokat nem is igazán hallottam, csak a gyászszünet alatt... A második elején volt egy-két jó percük, de aztán ahogy támadásba lendültünk, már nem voltak sehol (főleg mert egymást verték a saját biztonságijaikkal).

    Csak úgy érdekesség képen. Egy kis összeesküvés elmélet.
    Múlt hét. Vidi szenved,x re áll,lassan vége a meccsnek.
    Fradi. A végén elmarad egy jogos 11es,másik oldalon befujjnak egy teljesen jogtalan 11t.
    Ma. Minda két meccs x. A vége előtt mi vezetést szerzünk,érdekes módon,vezet a Vidi is.
    Szóval csak úgy!

    Nagyon sokat számított, hogy Paintsil lehet kapott egy kis kokit a fejére félidőben, hogy ez nem cirkusz, hanem csapatjáték. Vagy ha nem, akkor magától jött rá, de sokkal jobban játszott a szünet után.

    Azért figyelhetne jobban!Az első félidőben Lovre,a másodikban pedig Roli kaphatta volna ziccerben a labdát,szinte csak a kapussal álltak volna szemben,ha passzol,de nem...

    Amadut ma a szokottnál is jobban zavarta a labda.
    Priskinnek meg egy értelmes megmozdulása volt eddig a szezonban.

    Elég gyenge játékkal(főleg az első félidőben), de a második félidőben nagyot küzdve mégis csak sikerült megnyernünk ezt a nagyon fontos meccset. Az öröm perceiben se tudok megállni azonban valamit: Komolyan megfájdult a hasam Amadou miatt. Ez a fiú rettenetesen ügyetlen. Már-már elviselhetetlenül. És Priskin... Beáll a meccs vége felé egy ilyen derbyn. Erre majdnem elmegy rajta a meccs. Kéri Dibusztól a labdát majd amikor megkapja, akkor harminc méterre a kapunktól méterekre pattan tőle. Megtolják mellette erre buktatja az ellenfelet. Szabadrúgást kap az Újpest jó húsz méterre a kapunktól. Még jó hogy elbasszák. Ha ebből egyenlítenek a mocskok akkor most többen gutaütöttek lennénk.

    pontosabban elcsúszott a gyerek előtt, az meg valahogy beledobta magát Iványi meg megette.

    Védelmünket össze sem lehet hasonlítani a Nalepa féle védelemmel. Sokkal gyorsabbak, dinamikusabbak vagyunk hátul. Itt előre léptünk az biztos.

    Szép volt fiúk! Egy szerény képességű, kifejezetten csúnyán, alattomosan játszó Dózsa ellen nyertünk, teljesen megérdemelten. Szegény Windecker Józsika a végén majdnem elsírta magát, aztán elkezdett bírózni. Mindenki látta, megszoktuk ezt az ellenszelet, elmaradt egy-két tizi, piros, de hagyjuk is, a lényeg, hogy behúztuk. HAJRÁ FRADI!

    Otigba egy az egyben leráz magáról mindenkit.Jól fedezi a labdát,erős,mint egy gladiátor,néha rosszul helyezkedik,de jó lesz.

    Szerintem Nándi most az elmúlt meccseihez képest klasszis volt. Sok labdát szerzet, viszonylag labdabiztos is volt. Volt egy szép lövése is.

    Lovrencsics nagyot ment. Paintsilben ma is benne volt a gól. Böde kitartása páratlan. Gratulálok a Csapatnak!

    A taktika azért szoros volt. A második félidőben valóban jobban játszottunk, mint az elsőben, de majdnem adtunk egy félidőt a deszkásoknak. Kockázatos volt.

    Szpirót miért cserélték le?

    Kapott egy nagyot a bokájára és utána többször sántikált, nézegette, szóval lehet nem kockáztattunk.

    "Az ARADSZKY féle indulót igen szép gesztus lenne megtartani a továbbiakban is! Szerintem"

    Varga volt megint a kulcs. Rövidre jött volna a labda akkor ő rúgta volna be. Tőle indult és oda ért a rövidre. Le a kalappal előtte.

    Joe-Roli-Gergő-Dani volt a labda útja.Ők nagyon érzik a játékot egymással.

    A durva az,hogy Varga oda ért a rövidre. Szokásos rossz lapos beadás van akkor ő rúg gólt megint.

    Nekem Roli volt a kulcsfigura. Ő volt aki váratlant húzott a sarkalással. Addig csak a leszegett fejű konok, sablonos, pontatlan darálás ment. Aztán persze kellett egy remek beadás és egy aranyat érő fej.
    Felrobbant a stadion! Még stadion... Nekem.

    Nem kontrolláltak ők lófaszt sem egy percig sem. Szar volt mindkét csapat az első félidőben. A második meg egy percig sem volt kérdéses...

    Emlékezzünk meg szép csöndben Pedroso újabb 3 pontot érő szereléséről a végén.Gorriaran az egész meccsen borzasztó előre passz %-ot nyomott,viszont volt 2 sokat ígérő lövése/emelése is...Páncél ma is jó volt,Böde iszonyat lassú,de ma is Ő döntött.Legalább 2x-es halhatatlan...smiley

    tegyük hozzá, azt, hogy Pedroso a saját hibáját korrigálta, ellenben Otigba olyan volt mint egy fal, áthatolhatatlan, tegnap látszott, hogy mit is tud és mennyire jó fogás volt

    Szóval Dani tisztában volt vele, hogy az első félidei taktikánk semmire sem jó, ahogy el is mondta. Szólhatott volna valakinek a kispadon. A nézőtérről ugyanúgy nyilvánvaló volt, hogy semmi értelme ívelgetni Bödének 3 hátvéd közé, tök egyedül...

    Szerintem,ez nem taktika volt.Egyszerűen senki nem vállalt kockázatot,csak a tutit próbálta meg játszani.

    Az Újpest rohant, mint a mérgezett egér, nem sok értelme lett volna kinyílni ellenük, úgyhogy hagytuk őket elfáradni. Ahogy kezdtek lankadni, beragadtak a térfelükre és betonbunkert nyomtak. Ha mindenki ellen ezt nyomnák itthon, kb. csak tőlünk kapnának ki.

    A gól szépen ki volt játszva. Az mondjuk kicsit aggasztó volt amikor a 2. félidőben Windecker tök egyedül fejelhetett és a komplett védelmünk szépen végignézte biztonságos távolságból. Paintsil messze a legtechnikásabb játékosa az NB1-nek, rajta nagyot fogunk kaszálni, de remélhetőleg nem a jövő nyáron.

    A Dárdai csapat, hazai finnek elleni gyozelmere emlekeztetett a meccs. Visszabbhuzodva jatszottunk az elejen, nagy helyzetet azert nem engedtunk, majd elkezdtunk lassan feljonni, ok faradtek, es 10 percel a vege elott a vedonek nem maradt ereje felugrani Geraval/Bodevel.

    https://ulloi129.hu/2017/10/21/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-8/