magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK 2 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
 1. 1 : 1 (2)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.23, 13:54
  Hajrá Diósgyőr drukkerkocsma:
  Nem volt rossz a végjáték és a küzdeni akarás ,de ezt a meccset nyerni kellett volna. Ugrai ha passzol ajtó-ablak helyzetben vagy Velanak vagy Szarkának és nem lövi el,akkor 2-0 és nem 1-1,minden más lett volna szerintem!

  Bódog ritka korrekt, fasza gyerek, nem sok hasonló nyilatkozatot hallottam eddig. (az M4-esre gondolok, nem a sajtótájékoztatóra, bár azzal se volt gond.)

  simán nyerni kellett volna a meccset csak a fiúk elhitték, hogy megvan, és kiengedtek

  utána meg kapkodni kellett az x-ért...

  remélem, Bódog megbünteti őket

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018185
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.23, 13:53
  Csak A Kispest drukkerkocsma:
  Volt egy olyan érzésem,hogy addig játsszuk ezt a meccset,amíg ki nem egyenlítenek a diósgyőriek...Nem igazán értettem a hosszabbítás időtartamát sem,kicsit kísértett a tavaszi újpesti meccs,igaz ott a saját térfelünkről indult a gólt megelőzö töketlenkedés.Szünetben még kiegyeztem volna a döntetlennel,de nagyon rossz pontokat veszíteni a 96.percben.Az a három perc,amiben a végén a kapunk elé szorítottak,és a kb.4-5 beívelt szöglet sajnos meghozta az eredményt a végén.

  Érthetetlen volt,hogy miért nem maradt senki a hosszúnál a kapufa mellett. Fej nélkül rohant ki mindenki,áldozva a lestatktika oltárán...

  12 éves koruktól beléjük verik, hogy a szöglet után azonnal ki kell rohanni lesveszély miatt. Persze jó lenne, ha rögtönözni is tudnának.

  nézzük a jó oldalát:

  - erös csapat ellen, emberhátrányban mutatta meg a csapat, hogy van tartása

  - Eppel Marci szép góllal tért vissza

  - a hétközi meccsel a lábunkban is, jól birtuk erövel

  - az edzönk jól meccsel, meccs közben jol nyul bele a szerkezetbe

  - Kabangu: elképesztö ügyetlen a labdával (ma is volt egy nagy ziccere), de igy is jo huzas volt a beállitàsa...

  soha rosszabb idenykezdetet

  Az edző jó cseréiben nem vagyok biztos, hogy szerintem szerdán is elcserélte magát és most sem értettem egy-két dolgot, de... Sok tekintetben megkövetem, komolyabb ürgének néz ki, mint ami a szünetben lejött.

  Remélem, eljön a nap, hogy azt írom, sorry az előzetes kritikáért..

  Számomra továbbra is egy negatív és fájó pont van: Ez a nézőszám... 1500-an voltunk kint ma. Ezerötszáz... Egy bajnokcsapatnál, nyáron, amikor még mindenki reménykedhet a jó eredményben...

  Nem is tudom, mi lesz így..

  mindenesetre a tabor nagyon ott van, letszamban es hangeroben

  Nagyon jó volt látni, hogy emberhátrányban sikerült megfordítani a meccset. Nincs mese, nagyon jó csapatunk van. Kérdés, hogy a sérüléshullámot meg az esetleges eltiltásokat hogy vészeljük át.

  Lanzafame ezzel hozzáállással valószínűleg a legjobb futballista az országban.

  Az új edző pedig eddig nekem kellemes csalódás.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
   
 3. avatar: NNS
  2017.07.23, 00:34
  Tormadojoe
  Ketten is megsérültek. egyikük lába, utána a másik fejre esett. 20 méterről is hallottam ahogy koppan a feje a betonon. És nem a kerítésről esett le, hanem a betonon megbotlott. Kemény fickó, más egy ilyen esésbe bele is halhat. Gyógyuljanak meg mielőbb!

  Norbert Baan
  A kerites közeleben sem volt nem, hogy rajta. A tüzö napon amit az mlsz-nek köszönhetünk összeesett es fejjel vette le a betont amiröl nem tehet ugyanis meg a talajfogas elött elvesztette az eszmeletet. Igy mar erthetö? A büfe megint mtk drukkerekre lett szabva, mint a vasas ellen es fel orat kellett sorban allni, mert olyan gyors volt a kiszolgalas igy a szükseges folyadekpotlas sincs biztositva.

  Tormadojoe
  Ez a stadion valami katasztrófa. Valaki szólhatna heminek, hogy nyirassa le mellkasig érő gazt a lelátóról, ami egyébként mállik. Aki akarna, simán dobálózhatna kővel.

  http://www.csakfoci.hu/serulesek/sulyosan-megserult-egy-diosgyor-drukker-leesett-keritesrol
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.17, 13:44 (szerk.: 2017.07.17, 13:48)
  Kispesten a Honvéd ellen

  Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a Honvéd vendége lesz a DVTK, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága is jóváhagyta a változást.

  Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK többek között sem Debrecenben, sem Mezőkövesden, sem Balmazújvárosban nem tudja fogadni a Budapest Honvéd csapatát, ezért nem maradt más lehetőség, csak a pályaválasztói jog felcserélése, amire hétfőn délben az MLSZ Versenybizottsága is engedélyt adott.

  Ennek megfelelően most szombaton Honvéd - DVTK, az OTP Bank Liga 13. fordulójában (2017. október 21.) pedig DVTK - Honvéd találkozó szerepel a menetrendben.

  http://dvtk.eu/13504-Kispesten_a_Honved_ellen-cikk