magyarfutball.hu

Vasas FC - MTK Budapest 3 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.17, 10:19
    Kétszer egyenlíteni, majd nyerni. Ezt se kell nagyon magyarázni. Együtt vagyunk most nagyon.

    Szép volt fiúk, Hajrá Vasas !


    Fantasztikus első félidő után miért kellett visszaállni ?

    Mert Az MTK nem nyomott be minket !

    Látták, hogy csaljuk a játékot, és megindultak. Először lassacskán, de ahogy telt az idő, egyre gyorsabban, a végén már folyamatos nyomás alatt tartották a kapunkat.


    Az uccsó 20 év legjobb meccsét láttuk, ráadásul győztünk, első helyen vagyunk, nálunk 5x nagyobb büdzséjú csapatokat vertünk rommá és előzünk meg. Az hogy ki volt jó, meg ki nem az másodlagos mivel nyertünk, iszonyat hajtás volt, Remili, Murka, Hangya meg a többiek annyit futottak mint az állat Nagy respekt mindenkinek a csapatból , büszkén megyek be ismét a szöszi bárba pénztárca nélkül, mert nálunk az a szokás, hogy első helyen lévő csapat szurkolója általában ingyen iszik, mert annyian gratulálnak.

    Egyébként úgy látom, hogy a csapat fejlődik, a keresztlabdák egészen pontosak, és a 2 szélsőhátvéd rendkivl labdabiztos,a 2 belsó középpályás pedig valszeg az NB 1 legjobbjai a saját posztjukon. A 3 emberes védekezés veszélyes taktikai elem, de úgy néz ki, hogy működik bár itt az MTK bőven rúghatott volna még vagy 2-3 gólt de van 1 jó kapusunk Nagy Gergely személyében. Szóval becsüljük meg ezt a csapatot, a sok kinlódás és szenvedés után örüljünk ünnepeljünk 1 kicsit, és legynk büszkék, hogy VASAS szurkolók vagyunk.


    Mondjuk olyan 19-20 éve nem éreztem ilyen hosszan, hogy ilyen jó érzés Vasas szurkolónak lenni. Még este hazafelé menet beugrottam a meccs után az auchanba Vasas mezben, a gyerekeim Vasas sálban és sapkában, hogy vegyek valamit, amivel lehet ünnepelni otthon, mert úgy jött ki, hogy az asszony elutazott... nem is ez a lényeg... amikor mentünk be az áruházba, ez volt a párbeszéd a kislányommal:

    Levegyem a sálat?

    Miért vennéd le?

    Nehogy valaki cikizzen...

    Hordjad büszkén mindig, ráadásul most elsők is vagyunk!

    Mit ad isten, találkoztunk bent egy kispesti melegítőben lévő sráccal... nézett nagy szemekkel a Vasas kolóniánkra, majd még mellettünk is parkolt, akkor is csak pislogott, de nem mert hozzánk szólni...


    Megnéztem az este a mérkőzés felvételét. (bár kiakadtan a hülye M45-re, miért írják 22-re a meccset amikor betesznek egy autóverseny ismétlést kb.3/4 óra csúszás)

    Az első félidő nagyon jó volt. Az MTK-t a saját játékával győztük le, magabiztos labda járatás, pontos passzok, csak tőlük gyorsabbak voltunk.

    Most a hosszú indítások is ültek, ellentétben a korábbiakkal.

    A védelem hibái nem tudom miből adódtak, de szerencsére a csatárok több gólt rúgtak, mint amennyit kaptunk. (A győzelem egyetlen és elégséges feltétele teljesült)

    Sajnos Berecz és Saglik is kicsit többet foglalkozik a bíróval, mint kellene. A tizenegyes előtt is szinte reflexből már gesztikulált, fel sem nézett, hogy befújta-e a bíró.

    Mi van Szivaccsal és James-el, nem voltak a meccskeretben sem. Szerintem James Debrecenben jó lenne, ha játszana.

    Osi mellőzését Én sem értem. Ha Cicó fogja helyettesíteni Zsombit az is megoldás, a Mezőkövesd ellen jól szállt be.

    Na de a mester biztosan megtalálja a nyerőt.

    Az első 20-25 percet ott jól kell lehozni, mert ha az nem jön be a Lokinak, akkor kicsit leeresztenek.

    Kíváncsi leszek a "szakértők" mit mondanak majd este? Talán egy fáradt MTK volt az ellenfél a stadion avatós ünneplés után?

    Mellesleg most a Sanyi is játszott, ezt nem foghatják rá, mint az első körben, amikor még el volt tiltva.

    Hajrá Vasas!

    Vasas drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138