magyarfutball.hu

Vasas FC - Puskás Akadémia FC 1 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.25, 11:22
    A szezon legfontosabb gyozelmet arattuk ! KOSZONET A CSAPATUNKNAK !!!! Es a helyszinen megoszulo tarsainknak az euforikus szurkolasert smiley)) "Bar milyen csapat szurkolojava konnyen valhatsz , de VASAS szurkolonak SZULETNI KELL " CSAK A VASAS !!!!!


    Szép volt,nagyon kellett.

    És a szurkolás fantasztikus volt.

    Hajrá VASAS!!

    Az mtk meg fazont kapott.Szépen lefeküdtek.

    Nehéz lesz ellenük,de meg kell verni őket is valahogy.


    Megvan...!!! - és ennek így kellett történni!
    Néha visszabeszél az igazság, most éppen időben, a legjobbkor tette ezt!
    Ránk fért már
    Ez az eredmény pályán alakult ki. s mennyivel másabb értékkel bír, mint egy kottáról zongorázott pentelei előadás...
    Előzetes reményem szerint - és borús várakozásomat átírva...
    Hajrá Vasas! - gratulálok a gárdának a győzelemhez, köszönöm Nektek a mai estéhez adott hangulatot és a további bizalmat a jövő lehetőségéhez!


    Ilyen hangulat, ilyen szurkolás rég nem volt a Fay- ban.


    Csodálatos este volt!

    Egymásra talált Csapat és Szurkoló a mai napon, libabőrös lettem a felelgetős hatására!

    Végre érezhették játékosaink, hogy milyen klub szent mezét viselhetik!

    Haaaaaaaaajrááááááá, VASAS!


    A meccs hőse Hermány !

    Ha, már annyit ostoroztam, kijár neki tőlem ez az értékelés.

    Nem emlékszem, hogy hibázott volna, bravúrokra viszont emlékszem.


    Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen a Fáy utcában !

    Nagy élmény volt !

    Úgy kiordítottam magam, hogy alig bírok gépelni ! smiley


    Nekem ma az tetszett,hogy szerintem tudatosan a szélről érkező beadásokat nem próbálta megfogni,kockáztatva ezzel azt,hogy esetleg a nedves labda kicsúszik a kezei közül,hanem inkább öklözte és rendre jó helyre


    Ad1. Jó volt ma (is) VASAS szurkolónak lenni. Együtt voltunk, egyet akartunk, nem volt (érdemi) disszonáns felhang, hozzátettük amit tehettünk. Szép volt a tábor részéről és (magához képest) szép volt az ülő részéről!

    Ad2. Köszönöm a csapatnak, hogy jó volt ma (is) VASAS szurkolónak lenni. Nem, nem játszottunk jól. Nem, egyáltalán nem vagyok elégedett a taktikával, a cserékkel, az egész meccseléssel. De az eredmény - nálam is - mindent felül ír; meg tudtunk nyerni egy olyan meccset, amilyenből számtalant sikerült a szezonban elbukni. A kapufa is velünk volt, ma sem tudom azt mondani, hogy tendenciózusan negatív bíráskodás lett volna; hagyták, hogy a pályán dőljön el és ebből az akarásnak, a szerencsének, az egész összhangjának köszönhetően mi jöttünk ki jobban. És ettől még én a következő szezonban nem bánnám, ha nem ezzel az edzői stábbal vágnánk neki, mert nem tartom jó edzőnek, nem tartom alkalmasnak a nagyobb célkitűzések elérésére, de ma nyerni kellett és nyertünk!

    Ad3. Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk - de most már nem rajtunk van az eredmény kényszer, de a Kispesten is... és szerintem ha a játékosokaiknak érdembern nem is számít, a 1909 szurkolóknak (akikről szól ez az egész...) igenis számít és bár úgy éljek, hogy ha valakit nem szeretek akkor az a Kispest (és jó eséllyel egy része a szurkolóiknak hasonlóan érez irántuk); DE ha lenne egy csapat, amelyik Farkas Jancsi, vagy akár "Szikla" akadémia néven próbálkozna és lopna örökséget és történelmet, akkor igenis én képes lennék szurkolni nekik ill. ebből adódóan képes vagyok most is szurkolni nekik (ja és valójában képes voltam én annó akár a Sampdoria ellen kimenni hozzájuk a kanyarba szurkolni nekik, de ez már tényleg mind1)... lényeg a lényeg én a jövő héttel kapcsolatosan legalább annyira bízom a Kispestben mint a saját csapatunkban....


    Szerintem meg akármi lesz a vége, maradjon a német meg a stábja.Nem attól jó edző valaki, hogy üvöltözik a meccs közben.(mert sokan ezt vetik a szemére.)Ha a német vonalat vesszük,Storckot sem láthatjuk ezt csinálni.Egy edző nyugalmat kell hogy sugározzon,és a játékosoknak bízniuk kell benne.

    Egy kérdés :Szerintetek egy Nagy-Hermány cserét ilyen kiélezett szituációban mindenki megcsinálta volna?

    Mikor idekerült,örökölt egy keretet ezzel kellett valamit kezdeni.Látjuk mi is, hogy játékosok egy része nem üti meg az nb1 színvonalát.

    Ha marad, akkor viszonylag(tudom, a pénz) saját íze szerint alakíthatja a keretet, és majd akkor lehet igazán számon kérni.



    Tegnapi meccsre visszatérve.Kipróbálta Korcsmárt előrébb az előző két-három meccsen,de rájött hogy akkor hátul hiányzik.Visszatette,és tegnap magasan a mezőny legjobbja volt,még a gól nélkül is.

    De azt látni kell,hogy a középpályás védekezésünk kevés,és egy Polonkai tipusú (nem Õ) irányító is kellene.

    Ezt a Sallai gyereket is el tudnám képzelni nálunk.



    Nézők: 10-es.
    Csapat hozzáállás: 10-es.
    Csapat játék: 4-es Azért tegyétek a szívetekre a kezeteket... ez egy kalap xar volt tegnap.


    Tegnap vajon akkor is ilyen szép számban (magunkhoz képest ) összegyűltünk volna,ha pénzes a belépés? Én remélem,hogy a nagy érdeklődés nem kizárólag az ingyenességnek,hanem a csapat utolsó esélyének is szólt.


    44 vagyok, sok Vasas meccset láttam már, láttam sokkal jobb Vasast és nagy meccseket, de a tegnapi bekerül a felejthetetlenek közé a hangulat, a tét és a küzdés miatt! Nincsen, ha, de mégis, visszagondolva, ha egyes meccseken ez a küzdés lett volna, máshol tartanánk...

    Azt gondolom, az Mtk sokkal jobb nálunk. Ha a Polonkai úgy jött át a középpályán, akkor a Kanta lubickolni fog és az Mtk több játékosa is minimum tud annyit, mint a Felcsút...

    Nem tudom, mi lesz Kispesten, szerintem simán előfordulhat, hogy a Felcsút győz és nem feltétlenül a felsőbb utasítás miatt... láthattuk, hogy nem rosszak, szerencsére a feka játékost későn hozták be ellenünk...

    Nincs mese, valahogyan le kellene győzni az Mtk-t, de félek a döntetlennél nem vagyunk jobbak...


    A szurkolók nagy többsége szerint már pedig én a legvérmesebbek között ültem, ez a teljesítmény - figyelem nem az akarati tényezőkről

    valamint a hozzáállásról beszélek - harmat gyenge volt, csak a védelmünk volt megfelelő, a többi 5-6 játékos egymást múlta alul. 3 olyan játékos volt - név nélkül, de Neked, mivel nálam a jelek szerint szakemberebb vagy, tudnod kell kikről van szó, akinek szinte a 90 perc alatt nem volt egy normális megmozdulása!

    Elnézésedet kérem mivel én nem vagyok a klub alkalmazottja, nem tudok oda pozitvumot tenni ahol nincs!

    Illetve ezen a mérkőzésen két hatalmas POZITIVUM volt, aminek nagyon örültem, az egyik a riválistól elcsaklizott 3 pont, másik pedig a régen látott küzdés, ami most pótolta a jó teljesítményt!


    A magyar edző kihagyja a "sztár" kapust egy-két meccsre, figyelmeztetésül.

    Misi kicserélte, és taníttatja a kettes számút. Bejött.

    Preki esély-hegyeket kapott, nem élt velük, mert nem tudott. Szivi felépítődött.

    Megadja a régieknek bizalmat, de ha nem felel meg a játékos, elfelejti.

    Más srófra jár az agya, mint a magyar edzőké. Nincs pozíciója az összefonódás hálóban, és ezt okosan kihasználja.


    Tegnap győztünk, de kérdem én, milyen játékkal? A győzelemért gratulálni kell a játékosoknak. De voltak időszakok, amikor pillanatokra sem tudtuk megtartani a labdát. A védelem az aránylag jó volt, de a középpálya? Egyenlő a nullával. Szerintem 3 játékos volt aki megfelelően játszott, NB1-s szinten, a többi teljesítménye felejthető. Nem tudom, a Berecz miért kezdő? De nem akarok senkit bántani, mert győztünk.

    Az elvárásokat meg akkor fogják teljesíteni, ha bennmaradtak!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.21, 16:12
    A Vasas FC vezetése úgy döntött, hogy az április 23-án, szombaton 18:00 órakor kezdődő Vasas-Puskás Akadémia mérkőzésre mindenki számára ingyenes lesz a belépés.

    A Vasas FC vezetősége, a szakmai stáb és csapat egyaránt kiemelt fontosságúnak tekinti a mérkőzést, ezért szeretnék, ha minél több Vasas-szurkoló biztatná a helyszínen a játékosainkat.

    Fontos információ azonban, hogy a beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai, helyre szóló, nulla forint értékű belépő váltása szükséges.

    A korábban, elővételben megváltott belépőket a helyszínen visszaváltják!

    Kérjük a Tisztelt Szurkolókat, hogy a meccs előtti hosszú sorállás elkerülése érdekében az ingyenes belépőket lehetőség szerint elővételben váltsák ki.

    A belépőket a Fáy utcai FC irodában hétköznap 9 és 13 óra között, pénteken edzésidőpontban is, 15:30 és 16:30 között is lehet átvenni.

    A pénztárak szombaton 16:00 órakor nyitnak.

    Hajrá, Vasas!
    Mindörökké Angyalföld!

    http://www.vasasfc.hu/hirek/ingyenes_lesz_a_belepes_a_puskas_akademia_ellen-1873