magyarfutball.hu

Hungary - Vasas FC 3 : 0

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
nem hivatalos mérkőzés
attendance:
zárt kapuk mögött
  1. 15' Kalmár Zsolt 1 - 0
    17' Nikolics Nemanja 2 - 0
    40' Nikolics Nemanja 3 - 0

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.16, 16:57
    Vasas:
    Hermány Bence (60' Orbán Soma, 80' Lékai Soma)
    Pál Dávid (?' Görgényi Dávid)
    Grúz Tamás (?' Horváth Levente)
    Tamás László (60' Szabó Bence)
    Kiss Róbert (60' Engel Alex)
    Cseke Benjámin
    Gál Mátyás (60' Ferenczi István)
    Nagy Tamás (60' Nagyházi Dávid)
    Szedlár Zoltán (60' Menyhárt Attila)
    Ádám Martin (60' Kiss Balázs)
    Remili Mohamed (?' Marcsek Ákos)
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.09, 09:55
    G. Attila: A mai válogatott meccs mérkőzés összefoglaló oldalán láttam, hogy a Vasasnak a régi német korszak idején használt címere szerepel. Viszont most már nem ez a hivatalos címere a csapatnak, bár a mezükön még ez van. A Vasas fc oldalán már a régi klasszikus szerepel, mint hivatalos címer.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.08, 20:13
    "meccskörülmények között tesztelt" pár játékost Pintér.
    Vajon milyen meccskörülmények voltak? A nulla nézős edző meccs a halál gyenge vasas ellen az egyenlő egy Bukaresti román meccsel?????
    Miért kell egyébként meg 60 játékost kipróbálni, mikor úgyis csak ugyanazzal a 15-20-al számol?
    Nevetséges az egész, persze valahol Pintért megértem, mert mutatni akarja, hogy ő mennyire dolgozik, de ez, amit kitalált ez szerintem a világon egyedülálló.
    Vagy leverjük majd a világot, vagy óriási pofára esés következik, ami még nagyobb lesz, mint az amszterdami 8-0.


    Ha csak egyszer láttad volna a megfiatalított Vasast élőben, nem írnál ilyen hülyeségeket. A Vasas egy nap alatt igent mondott a felkérésre és egy ilyen edzőmeccs mindenképp hasznosabb, mint a kerettagok között vezényelt játék. Kivel meccselt volna ilyenkor? F*sznak fanyalogtok állandóan...


    Hát ez nagyon jó, hogy itthon gyakorolgat a ligaválogatott, de minek?
    1. Ezeket a felnőtt játékosokat már nem lehet megtanítani focizni
    2. Az a játékos amelyik nem kell legalább egy osztrák ligába, vagy PL2-be vagy Bundesliga 2-be azokkal felesleges taktikát gyakorolni, úgysem kerülnek remélhetőleg EB-selejtező meccs közelébe.
    Kivételt képezhetnek a fiatal tehetségek, akikkel érdemes foglalkozni, illetve olyan játékosok akik tartósan játszottak már magasabb szinten és valóban kiegészítő emberei a -remélhetőleg- légiósokra épülő válogatottnak. Ilyen játékosokat csak 3-4-et látok.
    Pintért figyelmeztetni kellene, hogy a legjobb játékosokból kellene csapatot gyúrnia, nem pedig valamiféle ligaválogatottal próbálkoznia, mert azzal semmi esélye.


    a most játszók közül 0 db ember kaphatna normális esetben válogatott meghívót teljesítmény alapján. Szerinted Guzmó azért volt béna, mert nem volt összeszokva a védelem? Talán mert annyit tudott, mint amit mutatott, ill. össze sz.a.r.t.a magát 50 ezer ember előtt...Devecseriről és a válogatott 80%-ró már ne is beszéljünk smiley


    Az Újpest II csapata is 4-0-ra verte meg a Vasast pár hete.
    Azt mondják a játékosok hogy ezeken az összetartásokon főleg a védekezés tanulják, de egy felnőtt válogatott játékost nem kellene már tanítani ilyen alap dolgokra.
    Más országba sem a válogatott edzésen tanítják a válogatott játékosokat az alap dolgokra. Legkésőbb ifi korban kellene már ezeket tudni


    például most is legalább két játékosunk, alapemberek, az U19-es válogatottnál vannak összetartáson. Első számú kapusunk sérült. Tehát azért a Vasas sem a legjobb összeállításban tolta.


    Pintér olyan amilyen, de azt kell mondjam ebben az öszetartósdiban kivételesen igaza van. Nyilván látja a játékosok egyéni képességét, éppen ezért ha egyáltalán valahogy meg akarja csipni a csoport harradik helyét, akkor bizony kénytelen valamiféle összeszokottságra, csapatmunkára épiteni. Lehet, hogy ez sem fog bejönni, de más ut meg nem nagyon van a játékoskeretet ismerve.


    Maradjunk annyiban, hogy Pintér olyanokat szoktat össze, akik nem fognak játszani.
    Van egy elképzelése (egyéni képességeket csapatjátékkal kiegyenlíteni) de nem tuja megvalósítani, mert nincs hozzá támogatottsága, feltételrendszer és hozzáértés. Pláne nem összefogás. Szenvedés és problémák vannak, amiről senki nem beszél nyíltan, pedig ez az első lépés a megoldás felé.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2327581
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.08, 20:02
    Csapatunk kedden délelőtt 11-kor megmérkőzött a Pintér Attila vezette magyar válogatottal és a 4x30 perces mérkőzés 3-0-s válogatott győzelemmel fejeződött be.

    Csapatunk tisztesen helyt állt a válogatott ellen tekintettel arra, hogy az első 30 perc 2-0-val, a második 30 perc 1-0-val ért véget. Míg az utolsó két félórában még az eredmény szempontjából is egyenrangú partnerei voltunk a nemzeti csapatnak.
    Az első negyedet így kezdte csapatunk: Hermány - Pál, Grúz, Tamás, Kiss R. - Cseke, Gál, Nagy T. - Szedlár, Ádám, Remili. Az első negyed órában a legerősebb összetételű válogatottal szemben 15 percig kiegyenlített játék folyt, majd a 15. percben Kalmárt a kapu előtt az 5-ös vonalánál üresen találta egy jobbról érkező beadás és senkitől sem zavartatva, 5 méterről a hálóba fejelt.1-0. Rá 2 percre Nikolics szerzett egy labdát térfelünk közepén, majd rávezette Hermányra, egy lövő csel után elhúzta mellette a labdát és közelről az üres kapuba passzolt. 2-0.
    A második negyedet ugyanabban az összetételben kezdte csapatunk. A 35. percben Remili a balösszekötő helyén meglódult, majd nagy helyzetben 13 méterről mintegy a 2 méterrel a felső léc fölé bombázott. A 40. percben eladtuk a labdát térfelünk közepén. Nikolics rácsapott, kilépett, majd 25 méterről Hermány felett a hálóba emelt. 3-0. A 45. percben Nagy Tamás a jobb oldali 16-os sarkánál ballal a jobb felső sarok fölé lőtt. Az 50. percben Gál 16 méterről, jobbal a bal kapufa mellé bombázott laposan. Nem sokkal később Hermány hárított egy ziccert, amikoris rávezették a labdát, de nem tudtak túljárni az eszén. Az 54. percben Remili 25 méterről elvégzett szabadrúgása veszélyesen csapódott a jobb alsó sarok felé, ám a kapus kitolta a labdát. A 60. percben Gál óriási gólhelyzetet hagyott ki, amikoris 2 méterről a kapu fölé fejelt.
    A 3. negyedben csaknem kicserélődött csapatunk. A pályán maradt Grúz, Cseke, Remili és Pál, bejött a kapuba Orbán Soma, Szabó Bence, Engel, Ferenczi, Nagyházi, Menyhárt valamint az U19es csapattól erre az alkalomra kölcsönvett, hóri-horgas középhátvéd Kiss Balázs. A válogatott is csaknem sort cserélt. Ebben a negyedben később még szerephez a jutott a szintén U19 csapattól kölcsönvett Marcsek, aki Remili helyére állt be. Majd nem sokkal később Pál és Grúz is elhagyta a pályát. Helyükre Görgényi és Horváth Levente állt be. Kicsivel a harmadik negyed elkezdée után Orbán védett egy bravúrosat. A lövést 22 méterről eresztették el és a jobb alsó sarok felé tartott. A 80. percben Orbán helyére Lékai állt be
    A 4. negyedben nem cseréltünk, a 100. percben Görgényi dőlt rá egy jobb oldalról érkező beadásra a jobb összekötő helyén, a kaputól 12 méterre, de lövése a földről a felső léc fölé pattant. A 110. percben Szabót egyértelműen lerántották a 11-es pontnál, de a játékvezető sípja néma maradt. A 112. percben Lékai védett bravúrosan, egy 12 méterről tartó erős, jobb alsó sarokba tartó lövést,

    A mérkőzésről Budai Gyula országgyűlési képviselő, aki egyébként elkötelezett Vasas szurkoló kisgyerek kora óta, elmondta: "Nagyon tetszik ez a mostani Vasas. Látszik rajta Szanyó Károly keze munkája, alaposan össze van rakva ez a csapat, ám az bizonyos, hogy nyáron legalább 3-4 posztra igazolni kell minőségi játékosokat, hogy ütőképesebb legyen a csapat. Nekem nagyon fáj, hogy egy ilyen nagy múltú klub most a másodosztályban szerepel, reméljük, hogy az idő nekünk dolgozik és egy év múlva már ismét az első osztályban találkozhatunk a Vasas nevével. Kis gyerekkorom óta Vasas drukker vagyok, szinte ott nőttem fel a Fáy utcában. Raduly Józsi bácsi, Machos, Bánfi Toncsi bácsiék voltak az edzőim."

    Szanyó Károly, a Vasas Fc vezetőedzője: "Úgy gondolom a mérkőzés a célját maximálisan elérte, szerintem jó edzőpartenerei voltunk a magyar válogatottnak. Bízom benne, hogy ezzel a találkozóval elősegíthetjük felkészülésüket az elöttük álló feladatokra. A mi játékunkról csak annyit mondanék el, hogy nagyon tetszett játékosaink visszatámadása, csapatunkban nagyon sok fiatal szerepelt. Különösen tetszett az U19es csapatból kölcsönkért Kiss Balázs középhátvéd játéka, aki nagyon jól szállt be a játékba a belső védő pozicíójában. A szintén kölcsönkért Marcsek Ákos is megtette a magáét, föl merte vállalni az 1-1 elleni játékot, nem rúgdosta el a labdákat, hanem megjátszotta őket. Összeségében azt tudom elmondani, hogy ez az edzőmérkőzés jól illeszkedett a heti felkészülési programunkba."

    Vancsa Miklós, a Vasas Fc ügyvezető igazatója közölte: "A meccs szerintem elérte célját,jó iramú mérkőzést láthattunk, amihez a csapatunk játékosai részéről a válogatott kellő motivációt adott. Úgy láttam, hogy mindenki nagyon odatette magát, érdekes dolog amit fogok most mondani, de nekem a csapat akkor tetszett igazán, amikor 2 gólt kaptunk. Ebben az első 30 percben a két bekapott gól ellenére fel tudtunk nőni mégis a válogatott szintjéig. Mindenképpen örülök, hogy tudtuk segíteni a válogatott felkészülését és megfelelő erőkifejtésre késztettük őket 120 percen keresztül.

    Pintér Attila, a Magyar válogatott szövetségi kapitánya érdeklődésünkre elmondta:" Szerintem egy nagyon jó mérkőzés volt. Öröm volt látni a Vasas fiatal csapatát. Agresszívn támadtak vissza, nagyon kultúráltan építették fel a támadásaikat, nagyon pozitív benyomásokat szereztem a Vasas csapatáról ezen a gyakorló mérkőzésen.Sok sikert kívánok a Vasas csapatának és kívánom, hogy teljesüljenek céljaik és mielőbb visszakerülhessenek az első osztályba. Összességében öröm volt látni ennyi fiatalt a Vasas csapatában és azt a bátor játékot, amit felvállaltam a válogatott ellen. Szervezetten játszott a Vasas, grautlálok nekik ehhez a játékhoz és még egyszer nagyon köszönöm a vezetőknek, hogy az első kérésre rögtön igent mondtak és rendelkezésre álltak, ezzel segítve a válogatott felkészülését."
    Pintér Attila saját csapatáról elmondta:"Ezeknek az összetartásoknak megvan a maga célja, úgy gondolom, hogy a válogatott megpróbált mindent a maga részéről, természetesen voltak olyan játékosok - név nélkül - akiktől többet vártam, ám összességében azt mondthatom, hogy a többség bátran és nagy odaadással tette a dolgát. A mérkőzésről készült videófelvétel elemzése után okosabb leszek és remélem, hogy a hibákat kijavítva az őszi tétmérkőzéseken már jól fog teljesíteni a magyar válogatott."

    http://www.vasasfc.hu/hirek/tisztes_helytallas_a_magyar_valogatott_ellen-665
     
  5. avatar: Zsorzsinju
     
  6. avatar: Zsorzsinju
    2014.04.08, 10:39
    Szatmári Lóránd (PMFC-Matias) is sérült.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/04/07/ket-edzesen-van-tul-a-valogatott/
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.07, 14:51
    Hétfőn délelőtt megkezdődött az A-válogatottnál számításba vett játékosok edzőtáborozása.
    Pintér Attila kétnapos összetartásra hívta meg Telkibe a bő keret itthon játszó tagjait, hétfőn két edzést tart a futballistáknak, kedden pedig egy kétkapus gyakorlás következik, melyen a Vasas segít be a csapatnak. A hétvégi fordulót követően változott némileg a keret, Futács Márkó és Rudolf Gergely megsérültek, és kénytelenek voltak lemondani az edzőtáborozást, helyükre egy új labdarúgót hívott meg Pintér Attila, mégpedig Nagy Gábort, a Haladás középpályását, aki első alkalommal került a válogatottnál számításba vett játékosok közé.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/04/07/valtozasok-a-keretben-6/
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.05, 09:13
    A kétnapos edzőtáborozás zárásaként taktikai gyakorló mérkőzést játszik Pintér Attila együttese.
    Mint arról korábban beszámoltunk, Pintér Attila szövetségi kapitány a jövő hét elején kétnapos edzőtáborozásra hívta meg az A-válogatottnál számításba vett itthon játszó labdarúgókat. A telki összetartás második napján, kedden zárt kapus gyakorló mérkőzés került be a programba, a válogatott ellenfele a Vasas lesz.

    - Örülök, hogy sikerült egy gyakorló meccset is beiktatni a programba, mert ez segítséget jelent az edzéseken átvett taktikai elemek elsajátításában. Szeretnék köszönetet mondani a Vasas vezetőinek, mert amikor megkértük őket, hogy segítsék ezzel a meccsel a felkészülésünket, az idő rövidsége ellenére azonnal igent mondtak - fogalmazott Pintér Attila.

    Az edzőtáborozás kerete:

    Kapusok:

    Balogh János (Nyíregyháza)
    Verpecz István (DVSC-Teva)
    Rózsa Dániel (Haladás)

    Védők:

    Szolnoki Roland (Videoton FC)
    Lázár Pál (DVSC-Teva)
    Lipták Zoltán (Győri ETO)
    Fiola Attila (MVM Paks)
    Guzmics Richárd (Haladás)
    Lang Ádám (Győri ETO)
    Juhász Roland (Videoton FC)
    Korhut Mihály (DVSC-Teva)
    Szabó János (MVM Paks)

    Középpályások:

    Gyurcsó Ádám (Videoton FC)
    Szakály Péter (DVSC-Teva)
    Kovács István (Videoton FC)
    Szatmári Lóránd (PMFC-Matias)
    Pátkai Máté (Győri ETO)
    Zsidai László (DVSC-Teva)
    Sándor György (Videoton FC)
    Kalmár Zsolt (Győri ETO)
    Gosztonyi András (DVTK)

    Támadók:

    Varga Roland (Győri ETO)
    Rudolf Gergely (Győri ETO)
    Radó András (Haladás)
    Futács Márkó (DVTK)
    Nikolics Nemanja (Videoton FC)

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/04/04/a-vasas-ellen-gyakorol-az-a-valogatott/