magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 3 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 18:24
    Tiszta mák az egész, de a 3 pont számít a végén.


    Juniort nem bántam hogy kimaradt, most a meccsenkénti szokásos hátvéd baki is elmaradt..
    az is jó, hogy Miljkoviccsal nőttek a variációs lehetőségeink elöl is...


    Kint jo kiss meccsnek tunt ez, egesz korrektul nyomtuk szerintem. Hurvinyek egy pondro, ami persze nem ujdonsag. Viszont azt mondja meg vki, hogy itthon miert az idegenbeli mezben toljuk?


    Kapufakkal egyutt sehol nem volt az mtk. Az tortent amit mi akartunk, sajnos szunet utan mar nem nagyon akartunk focizni.


    ha az a Józsi lövés bemegy az a hónap gólja tutira. mekkora játék volt előtte az a kötény passz andrezinhotol, loooooool.

    szabó kartárs bazeg egy röhej. Heinz pirosat kapott, az mtks aki sérülést okozott meg semmit. mi a vétlen kezezésért lapot kaptunk, az mtks a szándékosért nem.

    És pont ez a féreg állította ki egy ugyanilyen kezezésért Morrsionst a zte ellen!!! szánalmas bazmeg.
    Tischler előtt 3 út van: vagy elviszi a SZARFOS vidi újabb adófizetők pénzén, ott tutira tönkremegy, vagy megvesszük mi és nagy játékos lehet belőle. vagy elviszik nyugatra és majd a pepsifocin blogol és ücsörög a padon. Andrezinho kurva jó játékos. Béla is egész jól tolta, Csizi meg nagyon megérdemelte a gólt, szép volt!!


    jó volt ismét a szentélyben. élöben nem tünt ekkora baromnak szabó, de utólag... mindegy, 3-0 után nincs kedvem a bírót anyázni.

    nagyon tetszett maróti, andrezinho és miljkovic játéka, összességében senkire nem lehet panasz.

    nem tudjátok mi volt a hivatalos nézöszám? az üllöi út felöl voltunk szépen, de szemben elég foghíjas volt.


    tényleg undorítóak voltak, mondjuk ebben partner volt a bíró is. ha az elsőt megsárgázza utána nem lett volna ez. megmondom őszintén én egy kicsit sajnáltam őket. mármint tisztán bele tudom élni magam az első félidejű lelkiállapotukba, mintha az ifik játszottak volna a felnőttek ellen, esélyük se volt, és nem az öngólok miatt. oké, egy profinak nem borulhat el az agya, mint ahogy nekem régen elborult, de ez tényleg alázás volt, és ezt nem könnyű feldolgozni úgy vélem.

    kicsit ismerve a magyar futball történelmét, ez a legpatinásabb összecsapás. két csapat, amelyik közül egyiket se a kádár rendszer emelte a magasba, legendák mindkét oldalon, örülök, hogy elkaptuk őket.

    de tényleg nagyon unszimpatikusak voltak, látszott, hogy nincs egy ember náluk, aki rájuk szóljon, hogy "hébazmeg, mégis csak az üllőin vagy, mtk mezben, hagyjuk már ezt a bicskás cigány mentalitást, csikar sírna, ha látna"

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=195746&na_step=30&t=9018131&na_order=