magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Ecker-Stadler FC 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.12, 13:11
    1997. április 16., szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 26. forduló:

    DVSC-Epona - Ecker-Stadler FC 3-1 (2-0)

    Debrecen, 5000 néző, V: Vad
    gólszerzők: Ilea (13., 52.), Pető (36.), illetve Hleba (61.)
    sárga lap: Vadicska (88.), illetve Hleba (28.), Jaszinszkij (33.), Kertész (60.), Károly (65.), Mikóczi (85.)
    cserék: Madar Cs. helyett Böőr (73.), Djurisic helyett Benczik (87.), illetve Demkovics helyett Kecskés (46.), Farkas helyett Mikóczi (46.)
    jók: Pető, Madar T., Ilea, Djurisic, illetve Hleba

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Gojan - Bernáth, Vadicska, Pető - Dombi, Madar Cs. Sándor T., Madar T. - Djurisic, Ilea

    Ecker-Stadler FC:
    Kurucsai - Károly - Nagy S., Schultz, Demkovics - Kertész, Jeremejev - Jaszinszkij, Mikóczi - Hleba, Farkas

    A 6. percben Dombi felvágásáért szabadrúgáshoz jutott a Debrecen. Pető 26 m-es lövése nem sokkal kerülte el a vendégkapu bal alsó sarkát. A 12. percben Pető ugratta ki a bal oldalon Madar T-t, a kapus mentett. A következő támadásnál Djurisic - Madar Cs. összjáték után utóbbi a 16-os bal oldaláról lágyan ívelt keresztbe, a másik oldalon érkező Ilea három lépésről fejelt a kapuba (1-0). A 29. percben Bernáth adott be a jobb oldalról, Ilea pár lépésről perdített mellé. A 30. percben Sándor T. 25 m-ről végzett el szabadrúgást, amely alig kerülte el a kaput. A következő percben a bal oldalon előreívelt labdára Madar T. indult el, Károly erősen vitatható módon szerelte a 16-oson belül, Vad azonban nem látott okot büntetőre. A 34. percben Sándor T. egyedül vezethette Kurucsai felé a labdát, majd 15 m-ről kissé elhamarkodottan lőtt, a kapus védett. Két perccel később szabadrúgás után növelte előnyét a DVSC: Sándor T. gurított Madar Cs-hez ő továbbperdítette a labdát Petőnek, aki három lépésről bombázott a léc alá (2-0).

    A 48. percben hazai szöglet után Sándor T. fejelt kapura, Kurucsai a jobb sarok elől ütötte ki a labdát. A kipattanóból a hazaiak irányítója keresztbe ívelt, Vadicska néhány méterről, estében lőtt mellé. Az 52. percben Djurisic bal oldali beadását Ilea szép mozdulattal fejelte a Stadler kapujának bal oldalába (3-0). A 61. percben Vadicska hibájából Kertész adhatott be balról, Kövesfalvi Hleba elé tenyerelte a labdát, aki azt a hálóba vágta (3-1). A 73. percben Böőr szöktette a jobb oldalon Dombit, aki az alapvonalról középre ívelt, Djurisic az ötösről tisztán fejelhetett, Kurucsai bravúrral védett. Négy perccel később Sándor T. indította Ileát, aki bevezette a labdát a vendégek 16-osára, majd az ötös sarkáról az oldalhálóba lőtt. Az utolsó percben ismét Sándor T. ugratta ki Dombit, akit az ötösön az utolsó pillanatban Kecskés szerelt.

    A Debrecen az első perctől kezdve óriási mezőnyfölényben futballozott, szemre is tetszetős támadások végén érte el találatait. Bár védelme olykor bizonytalankodott, a Stadler ezekből nem tudott előnyt szerezni, így a hazai győzelem teljesen megérdemelt.

    MTI