magyarfutball.hu

Innstadt-Stadler FC - Debreceni VSC-Epona 1 : 3 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.02, 10:57
    1996. szeptember 28. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 9. forduló:

    Innstadt Stadler FC - DVSC-Epona 1-3 (1-2)

    Akasztó, 1000 néző, V: Vad
    gólszerzők: Lehota (45.), illetve Ilea (12., 72.), Madar Cs. (32.)
    sárga lap: Kertész (46.), Resko (60.), Szentmártoni (76.), illetve Pető (82.)
    cserék: Schultz helyett Kovács Zs. (54.), Pálfi helyett Szentmártoni (62.), Kertész helyett Bulders (80.), illetve Pető helyett Bodnár (62.), Böőr helyett Bagoly (73.)
    jók: Resko, Jeremejev, illetve Ilea, Madar T., Dombi, Sándor T.


    Innstadt Stadler FC:
    Nagy - Balogh, Schultz, Resko, Kertész - Molnár, Csehi I., Jeremejev, Lehota - Pálfi, Mikóczi

    DVSC-Epona:
    Téglási - Stupar - Frida, Sándor Cs., Pető - Dombi, Böőr, Madar T., Madar Cs. - Sándor T., Ilea

    Hazai támadásokkal indult a mérkőzés. A 7. percben Balogh jobb szélen tört előre, beadása jól szállt a kapu elé, de Mikóczi egy ütemmel lemaradt a beadásról, így odalett a helyzet. Ellentámadás következett a vendégek részéről, Madar Tamás jól ,,húzott,, el a bal oldalon, beadására Ilea érkezett, de a csatár 11 m-ről csúnyán fölé lőtt. A 12. percben Madar T. beadására Ilea érkezett, és 5 m-ről biztosan fejelt a kapu közepébe (0-1).

    A vendégcsapat fokozatosan átvette a játék irányítását és a kezdeményezést. A 19. percben Madar T. jobbról ívelt be szögletet, Dombi ügyesen csúsztatta fejjel kapura a labdát, de az a felső lécről a játéktéren kívülre esett. A 32. percben Sándor T. remekül indította a jobb szélen Madar Csabát, aki egyedül futhatott a hazaiak kapujára és 14 m-ről, nyugodtan kilőtte a jobb alsó sarkot (0-2).

    A félidő végén a hazaiak támadása is eredményre vezetett: a 45. percben Mikóczi a jobb oldalról, jó cselek után szépen adta be a labdát, Lehota érkezett és biztosan fejelte a kapuba szépítő gólt (1-2).

    A második félidőben átadta a teret a Debrecen és kivárásra játszott, a Stadler élt a lehetőséggel, de igazi gólhelyzetet nem tudott összehozni. A Stadler igyekezetét bizonyítja, hogy az 51. percben Jeremejev bal oldalról jól adta be a labdát, de Mikóczi ismét lemaradt egy "gondolattal". Nem késlelkedett a válasz, mert az 56. percben Dombi "keverte meg" a hazai védőket, de beadását üggyel-bajjal menteni tudták a védők. Eseménytelen játék után a 72. percben szögletet ért el a DVSC, amelyet a bal oldalról Dombi végzett el. Ilea emelkedett a legmagasabbra és védhetetlenül fejelt a kapuba (1-3).

    A Debrecen ebben a felállításában is jobb csapat a hazaiaknál, megérdemelten és biztosan nyerte a vidéki találkozót.

    MTI