magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Innstadt-Stadler FC 4 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.09.13, 17:58
  1996. június 24., hétfő (tud) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

  DVSC-Epona - Innstadt Stadler FC 4-1 (0-1)

  Debrecen, 6000 néző, V: Vágner
  gólszerző: Ilea (48., 67.), Plókai (52.), Sándor T. (63., 11-esből), illetve Csehi I. (26., 11-esből)
  sárga lap: Sándor T. (61.), Pető (69.), illetve Balogh (54.), Kertész (68.)
  csere: Horváth B. helyett Horváth D. (82.), Madar Cs. helyett Szabó (85.), Plókai M. helyett Nagy Zs. (79.), illetve Bulders helyett Jeliszejev (57.)
  jók: Sándor Cs., Madar Cs., Szathmári, Ilea, illetve Csehi I.,
  Kovács Zs., Szentmártoni

  DVSC-Epona:
  Horváth B. - Gojan - Vadicska, Sándor Cs., Pető - Dombi, Madar Cs., Sándor T., Szathmári - Plókai M., Ilea

  Innstadt Stadler FC:
  Békési - Vacsilja - Kertész, Nagy A., Balogh - Csehi I., Molnár, Kovács Zs., Csehi Z. - Bulders, Szentmártoni


  Nagy lendülettel és akarással kezdett a vendégcsapat, s már az 5. percben megszerezhette volna a vezetést. Csehi I. lövését Horváth B. még kiütötte, Kovács Zs. pedig 3 m-ről az üres kapu fölé emelt. Sokkal többet kezdeményeztek a vendégek, a hazaiak szinte csak álldogáltak a pályán. A 26. percben Szentmártonit szabálytalanul szerelte Gojan a 16-oson belül, 11-es A büntetőt Csehi I. a bal alsó sarokba lőtte (0-1). A gól után felébredt a hazai együttes, Sándor T. lövését, majd fejesét, később pedig Ilea fejesét Békési bravúrosan hárította.

  Első félidei játékát teljesen elfelejtette a hazai csapat, a 48. percben már egyenlített is. Sándor T. jobboldali beadását Ilea 8 m-ről ollózva félfordulattal küldte a hálóba (1-1). Továbbra sem engedett a szorításból a hazai együttes, s az 52. percben Plókai M. a jobb kapufa tövére fejelte a labdát, onnan pedig a hálóba perdült (2-1). A hazai csapat a helyzetek sorozatát dolgozta ki, de újabb gól csak a 63. percben esett. Ekkor Molnár buktatta Sándor T.-t a 16-oson belül, a 11-est a sértett értékesítette (3-1). Egy gyors, szélen futott támadás végén Madar Cs. laposan élesen középre lőtte a labdát, Ilea pedig a hálóba perdített (4-1). A DVSC-nek további helyzetei voltak, a Stadler jóformán csak védekezett.

  A második félidőben mutatott lendületes, gólratörő játékával még nagyobb arányban is győzhetett volna a DVSC-Epona, amely így is leszorult a dobogóról.

  MTI