magyarfutball.hu

MAFC - Ferenczvárosi TC 0 : 14 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: seamandarin
  2021.09.24, 20:18
  A technikusok sorozatos vereségeinek szomoru negismétlődése folyt le a népszigeti pályán, két mérkőzésből 29 goalt kaptak és egyet adtak. Érthetetlen, hogy egy hatalmas főisko­lán ne legyen legalább 11 közepes játékos. Mindkét csapat 9 emberrel állt ki és igy játszó dolga volt a Ferenczvárosi T. C. komplett legénységeinek, melyek tetszés szerint győz­tek, úgyszólván tiz csatárral játszva.
  A M. A. F. C. első csapatában csak Aschner és Major játszottak első osztályú nívón, mig a második csapat tisztán kezdő játékosok­ból áll.
  F. T. C—M. A. F. C. 14 : 0.
  Vagy tizenöt perczig nincs eredmény, sőt Szántó kis híja goalt lő a zöld-fehérek kapujába. Csakkamar egy­hangú lesz a játék és Ferenczváros beszögezve ellen­felét, első félidőben 5, a második félidőben 9 goalt lő, legnagyobbrészt Pokorny és Takács révén. A bírói tisztét Gabrovitz (Postás) lanyhán és kedvtelenül töltötte be, többek közt két of-side goalt megítélt.

  Sport-Világ 1905 május 28.
   
 2. avatar: seamandarin
  2021.09.24, 20:08
  FTC —MAFC. 14 : O.

  Ezzel a szenzációs eredménynyel végződött a múlt vasárnap egyetlen baj­noki mérkőzése az ujpesti népszigetipályán. A nagy gólarányt az magyarázza, hogy a MAFC.végig 9 emberrel, köztük 5 tartalékkal játszott. De bi­zonyítja ez azt is, hogy a főiskolai csapatok a mostani rendszer mellett a bajnoki mérkőzéseket rendben le nem játszhatják, különösen a technikusok, kiknek tanul­mányi szempontból május hóban játszaniok már alig lehet. Biró: Gabrovitz Emil (Postás) volt.

  Nemzeti Sport 1905 május 28.